Måste tipsa!

Jag har till och från, så länge jag kan komma ihåg, haft ont i ryggen på ena eller andra sättet. Som tur är är jag ju gift med en naprapat och Micke har genom åren verkligen sett till så att min rygg inte brakar ihop på riktigt. Han har tagit som vana att behandla mig och barnen regelbundet.

Själv tycker jag inte om att bli knakad i ryggen trots att jag förstår och vet att det verkligen funkar och är nödvändigt emellanåt. Men så fort Micke får upp mig på bänken börjar jag gapa: Aj, Nej, Sluta!! Haha. Han tar det hela med ro, men säger att jag lätt är hans jobbigaste patient. Han har lite att jämföra med eftersom han har 25 års erfarenhet och har behandlat många tusentals patienter. Det han tycker är allra roligast är svåra och ”omöjliga” fall (alltså sådana som kommit från andra terapeuter som inte klarat av att hjälpa dem.) Han brukar fixa det allra mesta. Faktum är att han räddat livet på tre olika män som han genom att diagnostisera dem märkt att något allvarligt inte stämmer och skickat dem till läkare som har upptäckt prostata cancer. Micke är verkligen ett med människokroppen. Han säger att han har en nästan tredimensionell syn av folks ryggrader och kan se på folk så fort de kliver in genom dörren vad de har för besvär och hur han ska fixa det.

Som ni kanske sett här på min blogg är Micke också otroligt duktig på yoga och har yogat i princip varje dag i 20 år. Han är verkligen så duktig på att varje kväll köra ett yoga pass. Själv yogar jag aldrig hemma utan bara när jag är i grupp, vilket blir några få gånger i månaden i bästa fall, vilket i sin tur gör att jag aldrig hellre blir bättre. Min yogalärares min var verkligen oslagbar när jag på retreatet berättade att jag började yoga för 25 år sedan.  Han trodde efter att han sett mig yoga att jag var helt och hållet nybörjare haha.

NAPRAPATONLINE

Med allt detta sagt vill jag tipsa om två saker: Först Mickes nya sajt, naprapatonline.se, där han hjälper folk som har ont eller besvär genom att skicka skräddarsydda övningsprogram i form av filmer för de specifika problem du har. Det är allt från musarm, till nackspärr, ryggskott, migrän, svårt att sova. You name it. Har det med kroppen att göra har han alltid en bra lösning. Enligt mig alltså. Så har du problem gå till hans hemsida och maila honom (mikael@naprapatonline.se) så hjälper han till.

Naprapatonline är en del av hans andra företag Addwell som jobbar med att göra appar med töjövningar för företag.

RETREAT!!!

Det andra jag vill tipsa om är att Micke ska göra ett retreat här på Bali i höst! Micke var i sin ungdom reseledare på La Piste och har stor erfarenhet av resor i allmänhet. Han ska kombinera sin kunskap som naprapat och yoga och kommer att erbjuda en helhetsupplevelse för resenärerna. Det kommer att innehålla yoga, naprapatbehandlingar, massage, god och nyttig mat OCH utflykter här på Bali (vilket är ytterligare något han verkligen kan).

Retreatet kommer att vara på ett fantastiskt hotell norr om Ubud uppe i djungeln. Det här är förmodligen en av de vackraste platserna på jorden!

Poolområdet!

Ett av rummen!

Det här retreatet är för alla, varesig man reser ensam eller tillsammans med någon. Varesig man har problem med ryggen eller inte. Vare sig man är gammal eller ung. Alla är välkomna! Det kommer vara fantastiskt för själen!

Om man efter de sju dagarna på retreatet vill se södra Bali också så kommer han ordna en tre dagar vistelse nere på vår favoritställe i Uluwatu. Jag visade bilder därifrån förut. Absolut finaste stranden på Bali i vår mening!

Kritvit strand…

…med turkost vatten. Vi ska dit imorgon igen så jag ska ta lite mer bilder från den stranden då.

Om ni är intresserade av detta så maila gärna Micke på mikael@naprapatonline.se eller skriv i kommentarerna här nedan.

Hoppas se er här på Bali!!

xx

Jen

Följ mig gärna på Instagram: @jenniferjansch och Bag-all @bag_all @bagallsweden @bagallaustralia eller våra sajter: bag-all.com, bag-all.se, bag-all.com.au

 

 

 

 

20 reaktioner på “Måste tipsa!”

 • Helena skriver:

  Sååå typiskt att familjen redan har bokat resa till Bali i höst! 😆 Men hade jag inte gjort det, hade jag lätt hängt på! 💕

 • Q skriver:

  Jasså, du är lätt hans jobbigaste patient?! Så om han fixar dig så klarar han vem som helst på den här planeten? 🙂

  PS. This site can’t be reached
  naprapatonlin.se’s server DNS address could not be found.
  ERR_NAME_NOT_RESOLVED
  Hide details
  Did you mean http://naprapatonline.com/?

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack för att du påpekade att länken var felriktad. Har fixat det nu!
   Haha jag är jobbigast för att jag klagar så mycket!
   xx

 • Jessica skriver:

  Retreat -jaaaa tack – Skulle verkligen behöva få ordning på min nacke (och migrän kopplat till den), mitt psyke och min totalhälsa efter diverse skit. Är på god väg men längtar efter en tid med fullt fokus och spark i rätt riktning. Är dessutom sjukt nyfiken på Bali :).
  När, hur, vad kostar det? 🙂

  • Jennifer Jansch skriver:

   Hej Jessica! Det låter verkligen som att det här kan vara någonting för dig!!
   Micke håller på att organisera de sista detaljerna och gör en webbsida för resan. Jag återkommer med den så fort den är klar.
   xx

 • Katarina skriver:

  Hej! Låter som en helt magisk resa! När?
  Behöver man ha erfarenhet av yoga?
  Med vänlig hälsning, Katarina

  • Jennifer Jansch skriver:

   Hej Katarina,
   Det kommer att bli något utöver det vanliga. Svar nej, man behöver inte kunna yoga alls. Det är för alla nivåer!!
   xx

 • Susanne skriver:

  Åh, det lät ju helt fantastiskt!

 • Anette skriver:

  Åh precis vad jag drömt om! Behöver mycket värme för min onda kropp, älskar yoga och har drömt om att få uppleva Bali en vacker dag! TACK jag kommer mer än gärna🙏🏻 När tänkte ni ha detta retreat?

  • Jennifer Jansch skriver:

   Hej Anette!
   Datumen är inte spikade ännu, men i oktober/november. Vi återkommer snarast med datumen! Micke jobbar på att sätta upp en website med all information!
   xx

 • Anna skriver:

  Hade ju varit helt underbart! Slutade röka i september och kämpar på med vikten, Har nu kört en månad yoga via youtube, och det är ju så häftigt!” Fixar såklart inte allt, men ändå. Rökpengarna lägger jag undan, så det hade ju klart kunnat gå till denna resa. Och få lite magi för min onda rygg. 🙂

  • Jennifer Jansch skriver:

   För det första GRATTIS till att du slutat röka! Så otroligt bra!! För det andra – det låter som den här resan skulle vara perfekt för dig!! Jag kommer meddela här när webbsidan för resan är uppe!!!
   xx

 • Anneli skriver:

  Det låter som en alldeles fantastisk resa! Tyvärr är jag redan uppbokad i höst men härligt om det blir fler tillfällen. Ser fram emot att läsa mer om pris och innehåll 🙂

 • Rosa skriver:

  Fantastiskt med en helt egen naprapat i familjen, men förstår precis din känsla när det gäller det där knakandet ha ha, fast du säkert har varit med om det hur många gånger som helst och det som utför det är den du litar på mest av allt. Skulle också vilja vara en som kunde yoga lite varje dag men där är jag också precis som du, måste ha en lärare som guidar en igenom passet och får mig att hålla övningarna i x antal minuter, annars har jag liksom inget tålamod hur mycket jag än älskar att göra det, duktig han är din Micke. Vilken otroligt kreativ familj ni är och tjejerna har då redan visat prov på det, fantastiskt. Så spännande med ett retreat, intressant att kombinera med Mickes bakgrund också och vilket fantastiskt hotell ni har hittat, låter verkligen helt underbart. Har aldrig någonsin varit på ett, men ska det någonsin bli av så är det definitivt på ert.
  Ha en underbar dag finaste Jennifer och familjen.
  Kram Rosa

 • Yvonne skriver:

  Låter underbart!
  Väntar på att se kostnaden😊

  • Jennifer Jansch skriver:

   Så snart nya webbsidan är uppe kommer jag blogga om det igen! Där kommer all information stå.
   xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram