Visar arkiv från juli 2010

Avskedsmiddag för Bianca och Varberg i kväll!

I dag flög min älskade dotter till Mallis för några veckors semester tillsammans med sin pappa och lillebror, som redan är där!

Så igår kväll när jag kom tillbaks till Stockholm , så hämtade jag upp Bianca också åkte vi in till stan där vi mötte upp Oliver och Johanna. Sen gick vi alla på restaurang ”Capri” på Nybrogatan och åt en mysig avskedsmiddag för Bianca!

Vi satt utomhus hela kvällen och åt gott och pratade länge om allt mellan himmel och jord. Så otroligt mysigt att få ha såna kvällar ibland med sina ”stora” barn och kunna ge dom all uppmärksamhet utan att ”Lill-Grodan” tar över showen helt…!   Vilket i och för sig aldrig gör något, då hans syskon är tokiga honom, men jag kan tycka att det är skönt att nån gång få ha ett middagssamtal som inte inhåller ordet ”bajs” i var och varannan mening, ha ha…. 

Min fina Olli..!

Bianca har blivit som Theo och kan inte ta en bild utan att löjla sig…. Därav den ”överposiga” minen…! :-)

Jag och min gulliga ”svärdotter”!  Så får man väl säga efter 4 år iallafall…?! :-)

Jag åt det jag alltid äter på rest ”Capri”. Deras grymma ”Spagetti ala Vongole”!  Sååå gott!

Nu är det torsdag och jag befinner mig sen flera timmar i bilen på väg mot Varberg och ”Sociteten” , där jag ska giga sent i kväll!

Så bor ni i närheten och orkar ta er ut i spöregnet , så vet ni vart ni ska komma…!

Oliver och Johanna tar hand om huset åt mig medan jag är borta och får lite större ”space” än vad dom är vana vid i Olivers mysiga - men lilla - etta. Oliver älskar att laga mat , så han gillar att få husera i mitt rymliga kök där han verkligen får gott om utrymme när han svänger ihop nån av sina grymma pastarätter…!

Och när jag sitter här och tittar ut genom bilfönstret på det gråa regniga landskapet utanför , så är jag så glad för Bianca skull att hon nu har tre veckors sol och bad framför sig innan sommarlovet är slut, och skolan börjar igen…!

Instagram