Visar arkiv från september 2015

Mor&Dotterdag på BeautyBox i Bromma Blocks

Häromdagen hade jag och Bianca en ”mor & dotter-dag” och bokade in en två timmars-behandling på skönhetssalongen Beauty Box i Bromma Blocks!

IMG_9162.JPGIMG_9160.JPGIMG_9150.JPGIMG_9146.JPG

Vi började  med väääärldens skönaste massage!  Sån där hård, skön välbehövlig massage som känns som en skänk från ovan när man har stressat mycket och inte kopplat av ordentligt på väldigt länge…!

IMG_9151.JPGmask

Efter massagen så vi fick vi båda varsin 24 karat guldkollagenmask från Jamela för ansikte, dekolletage och ögon!

En Anti-age mask som fördröjer hudens åldrande, återfuktar och ökar hudens fasthet och lyster samtidigt som den lämnar huden mjuk och len. Reducerar svullnad och mörka ringar kring ögonen samt förminskar rynkorna.

maskkk

Allt är inte guld som glimmar, men hyn glimrade allt lite extra efter denna lyxiga ansiktsbehandling…!

IMG_9153.JPGIMG_9157.JPG

Vi kände oss såå utvilade, fräscha och ompysslade efteråt!

Jag är alldeles för dålig på att regelbundet gå på massage och ansiktsbehandling,  men nu ska det bli ändring på det!  Det här behövde jag!  Man känner sig verkligen som en ny människa efteråt!

IMG_9164.JPGIMG_9214.JPG

Köpte med mig två riktigt bra ansiktskrämer så att jag kan ta hand om min hy på bästa sätt även hemma!

Kan varmt  rekommendera er som shoppar i Bromma Blox att ta en paus i shoppandet och unna er lite ”egentid” och få pysslas om av tjejerna på Beautybox .   Ni kommer inte att ångra er…!

Filmar sketcher för Partaj 

Hej vänner! Solen strålar och jag befinner mig på vackra Högberga Gård på Lidingö , där jag spelar in en roligt inslag för PARTAJ som jag gästar nu  på söndag i kanal 5! 


I kväll är jag ledig, så världens bästa Susanne kommer hit på middag och ska sova över.

I morgonbitti kommer leveransen från IKEA , och Susanne ska fixa fint i Benjamins rum. Hennes fantastiska 18-årsdagspresent till sin Gudson!

Ska se vad jag svänger ihop för gott i kväll att göda henne med så hon känner sig stark I morgon! :-)

Såååå glad!!!

Ja, ni som följer mig på Instagram vet ju redan!

Jag har fått tillbaka min dator!!!  Såååå glad och tacksam!!!

Ska berätta mer men det har varit en väldigt ”upp&ner-dag” i humöret kan jag ju säga. Från ledsen till ännu ledsnare – för att sedan bytas ut mot ren och skär lycka. Nästan iallafall…

Dagen började tidigt med att jag tog taxi till RIX Morgonzoo för att gästa morgongänget i radio.

Väl på plats blev det mycket skratt med Adam , Marko och Laila , och en  lättsam intervju där jag bland annat blev grillad av Marko och berättade om vår härliga musikal ”Förklädet”.

Laila tvingade mig att berätta om den vintern när min bil blev insnöad medan vi var i Thailand,  och jag inte lyckades att skotta fram den sedan i den hårda snön, så jag tog det enkla framför det svåra och införskaffade helt enkelt en till bil istället….! :-) En rolig story som jag kanske får förtydliga i nästa Pod med Sofia,  haha….

Sa Hej då till Morgongänget,  och passerade en vägg med en snygg kille på vägen ut….

😉

Sedan åkte jag hem och plockade upp Bianca och Benjamin. Vi hade en inplanerad IKEA-dag tillsammans med Susanne för att fixa iordning ungarnas rum.

Hade fortfarande en klump i magen över att min dator  var borta och alla bilder och filmer framförallt på Theo som liten som jag sörjde mest.

Min enda hopp stod just då till Benjamins dator som han har tagit över efter mig , och som även den innehåller massa filmer och bilder på Theo och alla barnen – och som jag just då var så tacksam att jag hade kvar!

Benjamin har haft sin dator i inspelningsstudion på sitt skivbolag , så vi körde dit och jag bad honom att springa in och hämta sin dator, så att jag kunde se hur mycket av de sparade filmerna på Theo som liten – etc – som fanns kvar i den.

Efter ett tag kommer Benjamin ut till oss som sitter och väntar i bilen – och ser helt förstörd ut!

– Mamma, nån har SNOTT min dator!

Då brast det för mig. Vad är oddsen att BÅDA datorerna är borta inom loppet av en dag?!!!

Ja, som ni förstår var jag inte helt fokuserad på IKEA….    Mina tankar gick mest åt till att tänka på alla fina minnen och gulliga Theo- filmer som jag nu aldrig skulle få tillbaks igen….

Så kommer vi hem , och vi börjar förbereda för middagen – när det plötsligt ringer på dörren.

Och där ute stod dessa tre underbara människor med MIN dataväska i handen!!!

Förstår ni den glädjen!!!! Jag kunde inte tacka dom nog!!!

Jag måste nämligen ha glömt dataväskan på marken bredvid min bil i söndags morse när vi lämnad hemmet. Jag lastade in en massa andra väskor i bilen och dataväskan kom uppenbarligen inte med och blev kvar på marken….

Detta upptäckte jag först när vi kom fram till teatern och den inte låg i min bil. Mycket märkligt,  tänkte jag?!

Så efter föreställningen åkte jag direkt hem och hoppades att datorn skulle ligga kvar på marken , eller att någon snäll granne hade tagit hand om den.. Men när jag kom hem så fanns där ingen dator.   Ringde på hos alla grannar , men ingen hade sett den, och ingen lapp i brevlådan, så jag tog för givet att någon tagit den.

Det visade sig senare att mannens fru hade passerat min gata och sett dataväskan ligga där på marken.  Eftersom hon inte visste vem den tillhörde så hade hon tagit hand om den så att den inte skulle ligga ute i regnet.

Det visade sig även (turligt nog) att jag hade mitt pass i dataväskan , och tack vare det kunde dom lokalisera mig och lämna tillbaka väskan med datorn i !

Ibland har man tur!!!  Och jag är så himla GLAD att det som  jag HOPPADES – att ärliga människor hade tagit hand om den – istället för att den var stulen-  var SANT!  ♥

Nu får vi bara hoppas att samma sak gäller Benjamins dator…!  Även om det dessvärre är mindre troligt tyvärr då den har tagits ur hans privata låda i studion.

Men tänk om den människan som ”lånat” hans dator , bara kunde lägga tillbaka den igen…?!  DET vore väl en solskenshistoria om något…

Man ska aldrig sluta hoppas…!

Efterlyser min dator!! 

Det som inte får hända har hänt…!! 

Min dator – där jag har ALLT – blev stulen i går! 

Just nu känner jag mest sorg över alla bilder och framförallt filmer som jag har i datorn! Så mycket material från när Theo var liten sim inte går att få igen…! :-( 

Själva datorn bryr Jag mig mindre om. Även om jag har väldigt svårt att jobba utan min dator ..! SUCK!! 

Men jag tänker så här.  Det KAN ju vara så att det är en vänlig själ som bara har ”tagit hand” om min dator – och i så fall SNÄLLA ge tillbaks den till mig så skulle jag bli ÖVERLYCKLIG!! 

Datorn är inte den nyaste och ganska seg , men allt i den har ett mycket större värde för mig än själva datorn! 

Jag betalar SJÄLVKLART ut en BRA hittelön!!! 

Det är en Mac Pro med strassklistermärke på i form av en Cupcake! 

Datorn låg i en sådan här dataväska från Marc Jacobs – fast beige. Så nu sätter jag allt mitt hopp till att en vänlig själ har hittat den och i så fall lämnar in den på närmsta polisstation , på Göta Lejon – eller kom hem till mig så bjuder jag på kaffe och tårta! :-) 

Hoppas, hoppas ,hoppas att jag får den tillbaka , då jag såklart inte har tagit någon backup på filmerna och bilderna från Theos barndom….! :-( 

Så hör ni något om en upphittad Mac-dator –  hör görna av er till mig! ❤️

Instagram