Visar arkiv från juli 2011

Favoriter för ansiktet!

Tänkte dela med mig av mina favorit-hudvårdsprodukter som jag använder dagligen just nu!

Emma S.

Efter att ha testat nattkrämen i Emma S.-serien så blev jag fast!! 😛   Nu har jag införskaffat mig hela sortimentet och har en fylld badrumshylla med både avsmink och alla ansiktskrämer jag behöver!

Dessa fyra smörjer jag in mitt ansikte med morgon och kväll!  Ögonkräm, dag och natt, samt ett vårdande serum som är jätteskönt att ha under dagkrämen!  Underbar hudvårdsserie som jag verkligen kan rekommendera! 😀

Kanebo

Kanebos produkter har jag använt i flera år, och har nu förälskat mig i denna fondation som är lätt i konsistensen och går bra in i huden utan att lägga sig i linjerna! Den här sminkar jag mig med när jag står på scen och det krävs lite mer täckande och hållbart underlag!

Läppstiftet är nytt i deras serie och är fungerar även som vårdande för läpparna samtidigt som man blir lite snygg! :-)

Denna ansiktsmask (också från Kanebo) använder jag lite från och till, och efter varje ”behandling” känner jag mig superfräsch i ansiktet!

i.d. bare Minerals

Till vardags och nu på sommaren använder jag BARA mineralpuder som funkar bäst för mitt ansikte! Dessa tre är mina favoritfärger som jag blandar lite efter hur blek eller solbränd jag är ;  Medium beige, Medium tan och Golden tan!  Sen jag började med mineralsmink använder jag inget annat när jag sminkar mig!

(Om ni åker till England så är mitt tips att köpa i.d minerals-produkter där, då dom kostar bra mycket mindre än i Sverige! )

Siggesta gård igen!

Men hörni…. Jag har ju glömt att visa er bilderna från när vi besökte mysiga Siggesta Gård häromdan , och bl a roade oss med att spela Äventyrsfotboll…!

Fast det första ungarna ville göra när vi kom dit, var att åka de coola elbilarna….!

Theo valde snabbt ut en rosa cab som han ville köra!

Medan LInn och Colin hade den goda smaken att välja en näst intill likadan Cadillac som JAG kör!   (Fast MIN är dock inte nån cab…!)

Men inuti ser den typ likadan ut…! :-)

Siggesta har man även ”Baklucke Loppis! ”

Kanske att man skulle bli av med ett och annat och man sålde av lite gamla grejer här…?! 😛 Själv fyndade jag ritblock och färgpennor till ungarna som dom kan ha på landet att roa sig med!

Sen bar det av mot vårt huvudmål ; Äventyrsfotbollen! Linus tar täten. Och Theo , Linn och min pappa kommer strax efter!

Äverntyrsfotboll är samma sak som golf  fast man sparkar en fotboll istället för att slå en golfboll med klubba…!

Jeeeyh!  Mååål! :-)

Lille Colin ville också vara med och sparka bollen såklart!

Gänget på prispallen efter avslutad match!

Vinnarna belönades med glass!

Far och dotter njuter av glass och kaffe..!

Har ni vägarna  förbi utåt Värmdö, så tycker jag absolut att ni ska göra ett besök på mysiga Siggesta Gård, där det verkligen finns en massa roliga aktiviteter för barn och vuxna med barnasinnet i behåll! :-)

För varje gång som jag är där samlar jag på mig lite mer goda grejer till skafferiet!

Oljor, vinäger, hemgjord ketchup, barbequesås, kex, örtsalter och goda marmelader…!

Så här ser mitt förråd ut här hemma just nu! Och allt inhandat i Bondens Matbod! :-)


Ferrari-killen!!

Theo är som jag tidigare berättat heeelt BIL-tokig och kan i stort vartenda bilmärke som finns. Men de STORA favoriterna är Lamborghini , Bugatti, Porsche och Ferrari!!
GISSA om han var nöjd i går när han fick göra ett besök inne på en riktig FERRARIBILHALL!! 20110730-022740.jpg

Det blev dessvärre ingen ny sportbil som fick följa med oss hem – hur gärna jag än skulle ha velat. 😛  Men en klarröd ny Ferrari-tröja till lillen gjorde hans dag ändå…! 😀   Ibland får man man nöja sig med det lilla…! 😉

20110730-024346.jpg

Och Theo var stolt som en tupp i sin nya tröja!!

Omslagsflickan…

Jag får ofta frågan hur det känns att se sig själv på tidningsomlsagen…?!

Ja, förutom att just det HÄR omslaget har suttit på i stort sett varenda busskur i Stockholm det senaste veckorna, vilket gjort att till och med Theo reagerat på att MAMMA ÄR PÅ BILD! (vilket han sällan gör annars) –  så tänker jag faktiskt inte så mycket på det om jag ska vara ärlig.

Antagligen för att jag har varit ”omslagsflicka” sen jag var liten, så det börjades rätt tidigt om man säger så….. 😉

Tack snälla Malin som mailade mig dom här gamla bilderna...! :-)

Instagram