Visar arkiv från april 2022

Ett långsamt farväl

Kära följare!

Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV!

Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!!

Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar.

Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek .

Tiden är kommen för att säga farväl. Jag har ett helt otroligt drömprojekt som lanseras den 27 april – Något jag arbetat med i över två år –  L’Acuila och med det sagt så kommer mitt fokus ligga där. Tillsammmans med mina föreställningar ( Hitta BILJETTER här ) – får ni fortsätta följa mig HÄR på min ärliga härliga Instagram och såklart i Wahlgrens värld ( länk till Discovery )

Bloggarkivet kommer finnas kvar. Men min aktivitet kommer fortsätta vara vilande.

Emilia tackar för sig och har sina egna stora drömmar att följa , min alldeles egna lilla yogagirl. Nu ser vi fram emot långa somrar i Spanien ihop och njuta av vår vänskap. Hennes blogg finns kvar som arkiv. Men ni hittar henne säkrast på @namaste_by_emilia

Susanne , min älskade vän. Som varit med mig sedan dag ett här på bloggen – och inspirerat så många med sin härliga inredningsblogg – Ja henne hittar ni såklart på @susnordstrom på instagram där ni kan följa hennes inredningstips, före och efter bilder och livet i Spanien – alla fina inredningstips finns såklart kvar här också. Tack Susanne för alla underbara år ihop som bloggkollegor, vi ses under en palm – snart.

Och Jennifer resa finns även den kvar som arkiv. Ingen är som hon – min fina Jennifer – Så driftig och cool – Och henne följer ni såklart på @bag_all  som finns över hela världen.

Med det sagt så vill jag oxå passa på att be er ANMÄL ER HÄR för den 27 april smäller det- bli först med att få veta vad min nya stora satsning är – och inte missa nått av allt det nya, spännande och ljuvliga som kommer framåt!

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 10.11.36

Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!

Kram
Pernilla

Instagram