Visar arkiv från augusti 2021

Leder Barncancergalan , spelar in TV, & tävlar i Kristallen på fredag!

img_8446-1.jpgHej vänner!

Äntligen får jag berätta!

Den 27 september så har jag fått den stora äran att tillsammans med underbara Carina Berg  ledan ”Barncancergalan / Det svenska Humorpriset!

Ett hedersamt och meningsfullt uppdrag som betyder väldigt mycket för mig!

Jag är självklart Barnsupporter sedan flera år tillbaka , och värnar otroligt mycket om drabbade barn – och försöker alltid göra det jag kan när jag läser om barn som far illa – och där jag kan hjälpa till på något ynka sätt.

Jag har genom åren lärt känna flera barn som drabbats av cancer, och följt dom genom livet – och sett vad cancerforskningen har gjort för dessa barn som är friska i dag!

Tillsammans kan vi bidra till och stötta den livsviktiga cancerforskningen och få alla barn med cancer att överleva. img_8445-1.jpgExtra speciellt för mig att leda denna gala också , då jag de två senaste åren i rad har vunnit det hedersamma Humorpriset för ”Årets Scenshow” för båda mina shower ; ”Kort Glad & Tacksam” , samt ”Pernilla Wahlgren har Hybris” !  

Det ÄR en svår balansgång att blanda Humor med Barncancer , det känner även jag.
Men jag vet också hur viktigt det är de få stunder man får skratta när man är sjuk, och hur HELANDE skratt och humor kan vara.

Så med det sagt,  så hoppas jag att vi alla får en fin , stark , även rolig –  men framför allt VIKTIG kväll tillsammans – där vi ser till att bli FLER Barnsupportrar och samla in ännu mer pengar till den livsviktiga barncancer-forksningen!

Hoppas ni är med oss den 27 september på Kanal 5 och Discovery plus! 

img_8340.jpg

I morse precis som alla andra dagar denna vecka , så kom världens bästa Jessica hem till mig och fixade mig inför dagens TV-inspelning! img_8341.jpgSå underbart att få vakna till liv på morgonen med skratt och piff på en och samma gång…! 😉img_8389.jpgVeckans inspelningsplats….img_8431-2.jpgÅterförenad med mitt älskade filmteam på ”Wahlgrens Värld”..! img_8478.jpg

Och apropå ”Wahlgrens Värld” – så det en annan GALA som gäller på FREDAG! 

Nämligen KRISTALLEN – där jag och Bianca blivit nominerade till ”ÅRETS TV-PROFILER”! 

En glädje bara att bli nominerad , men OM ni vill – så får ni självklart RÖSTA på oss på fredag under direktsändningen som sänds från Cirkus i Stockholm…! :-)img_8479.jpg

Och om ni vill, så kan ni även rösta på Masked Singer där vi är nominerade till priset som ”TITTARNAS FAVORITPROGRAM” !  Så kul att så många gillat Masked Singer även i Sverige!!! img_8480-1.jpg

Den här killen kan man inte rösta på, men hans matprogram BENJAMINS är nominerat till ”ÅRETS REALITY” som är ett Jury-pris! 

Det blir familjefest på Kristallen på fredag med andra ord, vare sig vi vinner pris eller ej…! 😉

Allsång & Rockbjörnsvinster!

Hej vänner.

Nu är det så här.

Om jag ska tycka att det är KUL att fortsätta att blogga, så blir jag tydligen tvungen att ha en liten vett och etikett-skola mer vissa av er som skriver vissa kommentarer här på bloggen.

Jag kan inte ha en blogg och dela med mig av mitt liv med bilder och text som det är och ser ut –  och sedan behöva försvara mig inför människor som PÅ RIKTIGT tror att det som står på SVALLER-SIGHTER som FB är sant…?!!!

Är ni från vettet?!!

Vem LÄSER ens denna skit?!

Det är ju en SKVALLERTRÅD med Krösamajor som är inne och hittar på , ljuger och försöker verka som att de vet något de inte vet.  FATTAR ni inte det?!

Tro mig.

Jag slutade läsa på FB för över 17 år sedan – när jag jag träffade Theos pappa och insåg hur mycket skit det stod om honom-  och om mig  – som ABSOLUT inte var sant!!

Jag blev bestört över hur mycket tid och energi vissa lägger på sitta och skriva rena lögner på detta forum – som är till för Psykopater skulle jag säga.

Vilken vettig person som helst förstår väl att 90 % av det som står där INTE är sant.

Det är nyfikna, avundsjuka, bittra och svartsjuka människor som inte har något eget liv, och som lägger ner oändligt med tid på att skvallra, ljuga och förtala – för att de antagligen inte mår så bra eller har så kul liv helt enkelt.

Så LÅT MIG SÄGA ER DETTA:

Det finns vissa psykopater som jag känner till  – och som inte riktigt klarar av att se folk vara lyckliga.

De är några få, men de kommer säkert att fortsätta att skriva dynga på diverse skvaller-forum.

LÅT dom göra det.

Men låt mig SLIPPA att läsa en kommentar till här på min blogg , som inte har med mina inlägg på bloggen att göra!!! 

Jag kommer ALDRIG att gå in och läsa på FB, eller ”ta till mig” av vad psykfall skriver där, eftersom jag har läst vad som skrivits om mig och min familj tidigare –  och VET hur LÅNGT ifrån sanningen det som står där är!

Så nu säger jag STOPP till att min blogg ska bli nåt jäkla skvaller-forum!!!

Jag kommer ta bort alla kommentarer som inte är relevanta till mina blogginlägg .

Eller så slutar jag bara att blogga helt enkelt.

Det är upp till er .

Sköt er i kommentarsfältet – annars får det vara.

img_7958.jpg

Med det sagt , så återgår vi nu till bloggen!

Så här ser det ut just nu på min BERGS-TOMT som jag ska bygga mitt DRÖMHUS på! img_7951.jpg img_7952.jpgEn del kvar som ni ser, innan det kommer att stå ett färdigt HUS där…! 😅img_7959.jpgMen när det väl gör det, så kommer jag att kunna gå ut på min balkong och se ut ÖVER trädtopparna…!

LÄNGTAR…!!! img_7875.jpgNi kanske såg sista Allsång på Skansen i tisdags?! Jag var med på ett litet hörn och och gästade i ett Medley för att hylla min älskade kompis Peter Jöback – som firar 40 år som artist! 
0d167283-5b73-41ad-8b39-2cec0111345c.jpg Det regnade under repet, så det fick bli häng i logen innan sändning.
4f0a641c-221b-4c82-9d3d-c10600224dda.jpg aad4de3d-342c-4314-bed9-3cb50ac06093.jpgMycket väntan blir det en sån här dag…. facetune_18-08-2021-13-20-18.jpgDet var inte i går jag stod jag på en scen inför publik och sjöng….!

Då jag inte har något nytt sång material, eller släppt något nytt på länge, så har jag tackat nej till den formen av framträdanden denna sommar. Men Peter kunde jag inte säga nej till…! 😘
img_7932.jpgFoto ; Karin Thörnblom7a8279d1-1a9c-494e-a09c-227bf9986295.jpgFina Sanna! Snart mamma och så grym som programledare för Allsången! f1327eb4-81ea-448c-a1b0-59afaffe7f5c.jpgPetra, jag och Martin var med och hyllade på vår fina kompis Peter! 05fe88ef-a7ef-4ea6-a76a-477e27186bd3.jpgDen 29:de augusti ska jag och Petra gästa Peter igen – när han har streamad Jubileums-konsert i sin trädgård! 2c54cc30-91fa-4e3b-b499-c90bad40a925.jpgNu blir det andra TV-program för min del , och ingen mera sång på ett tag….!

Men alltid kul med ett litet inhopp i väntan på det riktiga skivsläppet….! 😋😘img_8273.jpgOch apropå Skivsläpp – så VANN Benjamin TVÅ Rockbjörnar i går!!! 

ÅRETS MANLIGA ARTIST!!!  Hans TREDJE vinst i denna kategori!!!!
img_8275.jpgSamt vinnare av ”ÅRETS SVENSKA LÅT” – med ”Allt det vackra”  – som Benjamin har skrivit tillammans med sin morbror Niclas – vilket gör det extra fint!!!! img_8292.jpgGRATTIS ÄLSKADE BENJAMIN!!!

Du är SÅ värd dessa priser!!!!

Och jag är så oerhört STOLT över dig!!❤️🙌👏

Stolt mamma Tillbaka från lång bloggpaus!

Hej vänner!

Ja, jag VET att jag har varit borta från bloggen alldeles för länge….!!! 😭

Förr i tiden så älskade jag att sätta mig ner och skriva till er, och jag hade även TIDEN till det.

Men dessvärre är det så att Instagram har tagit över mer och mer – och till slut räcker inte tiden till för alla mina jobb, inspelningar, samarbeten, privatliv och bloggen också.

Det är så oerhört enkelt att uppdatera på Insta, där jag faktiskt superflitig med flera inlägg om dagen, och dessutom filmar massor LIVE som jag lägger upp på Insta Story – som en rörlig dagbok!

Men allt det gör jag i farten!  Ska jag uppdatera bloggen , så måsta jag ta mig den tiden – sätta mig ner framför datorn i lugn och ro och helst vara hemma och ledig , vilket jag sällan är nu för tiden.

Vi är ju många gamla bloggare som tyvärr har tappat lusten mer och mer till bloggen.

Självklart är det p g a  INSTAGRAM!

Bloggen är krångligare , då det tar tid med att ladda upp bilder och jag inte vill slarva med skrivandet.

Samtidigt värnar ju om er gamla trogna följare, och älskar att läsa era kommentarer och får berätta för er om mitt liv i fler ord än på Instagram.

Jag måste nog känna efter ordentligt om bloggen ska fortsätta eller inte…!

Tills dess kommer här en liten uppdatering och några härliga bilder från en av de finaste kvällarna i mitt liv!!!

Antar att många av er såg Benjamins Livekonsert på Skansen i tisdags! 

Herregud, vilken Show han bjöd på!!

Och SÅ fint det var och rörande när Bianca kom ut på scenen och gjorde sin lillebror sällskap i deras vackra ”Blomstertid”…!

Ett MINNE FÖR LIVET!!! ❤️🙌10b5eef4-f9c7-4253-b648-c2cecadb11e1.jpgStoltare mamma kan jag inte vara…! ❤️❤️ktx6129.jpgktx6024.jpgktx7693.jpgktx8471.jpgktx8813.jpgktx8637.jpgktx8909a.jpgFoto ; Karin Thörnblom

Benjamin är verkligen FÖDD till artist. Säker och lugn och ÄGER scenen – vilket han har gjort sedan han var liten…!

img_7604-3.jpgSjälvklart var familjen på plats på Skansen och hejade! img_7598.jpgFör er som inte vet det, så har min begåvade bror Niclas skrivit texten till både ”Allt det vackra” och ”Flicka min gata” .

Så fint att Benjamin har skrivit de vackra låtarna tillsammans med sin morbror! ❤️d2acacea-e2ab-4f97-a957-904ef7a9d78b.jpgStolt mamma avslutade kvällen med att fira med kidsen och Benjamins band på Spesso! 51e86c97-5280-41a3-8d23-a0b0733f1ab7.jpgMin modiga,vackra begåvade fina dotter! Så STOLT att hon VÅGADE trotsa sin scenskräck för sin brors skull på hans kväll..! ❤️img_7601.jpgOch fina grymma Cherry som också gästade på Benjamin och hennes underbara låt ”VHS”! 

Ja, det var sannerligen en STOR kväll för mig som mamma på ALLA sätt! 😍

Ska verkligen göra ett FÖRSÖK att uppdatera oftare här på bloggen – om ni VILL såklart!

Men annars vet ni var ni hittar mig, och vad jag gör om dagarna.

På @pernillawahlgren på INSTA! 😉

Instagram