Visar arkiv från november 2015

Förnya huden med Swiss Skin Renewal

IMG_3465.JPG

Nu när det blir kallare tider är det extra viktigt att sköta omsin hy!  När mörkret faller in tidigare finns det mer tid för att pyssla om dig själv i hemmet.

Det är ingen nyhet att vi med åldern får rynkor, fina linjer och slapp hud. En av anledningarna till detta är att våra kroppar producerar mindre av proteinet kollagen i takt med att vi blir äldre.

Istället för att försöka få huden att se ung ut med kemikalier eller operationer  kan du skapa nya ”yngre” hudceller på egen hand.

Som jag har skrivit om tidigare  – och som jag även har berättat om i Poden –  så har jag ju sedan April testat den prisbelönta hemma-behandlingen Swiss Skin Renewal med gott resultat!

Efter ett litet uppehåll så har jag nu varit ”duktig” och gjort behandlingen på mig själv varje kväll i en vecka, och jag märker redan hur min hy känns mycket fräschare och piggare!  Därför tänkte jag ge er en liten uppdatering på hur det funkar!

IMG_2590.JPG

Man rullar hudrollern Swiss Skin Roller på sin hud. Den skapar små mikrokanaler i huden med hjälp av de små nålarna. Detta gör att kroppens läkprocess sätts igång och huden börjar producera kollagen.

IMG_2585.JPG

IMG_2559.JPGIMG_2567.JPG

Steg nummer två i behandlingen är att använda ett serum med aktiva ingredienser. Serumet Swiss Rejuvenator stödjer hudens egna läkprocess så att nya fina hudceller kan produceras effektivt. Kanalerna från Swiss Skin Roller gör att serumet går djupare in i huden.

IMG_2562.JPG

Är man intresserad av en anti-age behandling ska man välja Swiss Skin Roller 0,2 mm (nålarnas längd). Du får bättre spänst och lyster i huden. Den passar även de personer som har känslig hud.

Vill man bli av med mindre rynkor och hudproblem ska man ha använda 0,5 mm. För dig som vill bli av med rynkor och ärr och inte har känslig hud finns även 1,0 mm hudroller. Alla är godkända och anpassade för att man ska kunna göra detta på egen hand i hemmet. Swiss Clinic vann 1a prisSwedish Beauty Awards med denna behandlingen så det är helt säkert.

Renligheten är mycket viktigt. Jag desinficerar min hudroller efter varje behandling och använder endast hudrollern på ren hud.    Det sticker lite i huden när man ”rollar”, men det gör inte ont.   Jag har gjort liknande behandlingar på klinik som har gjort betydligt ondare!

För mig med mitt schema, är det också ett oerhört plus att jag slipper boka tider och ta mig till en skönhetssalong – utan kan uppnå samma resultat hemma själv!

Vill du läsa mer och beställa hem din egen hudbehandling från Swiss Clinic för endast 960 kr – så gör du det HÄR.

Vem vet, det kanske blir bästa julklappen till dig själv?! :-)

Podcasten

IMG_6491

Ni har väl inte missat veckans pod!? Nu finns ett nytt väldoftande podavsnitt uppe. Det handlar om bleka vinterkroppar, berusning, kärlek och hiv. Vet ni inte hur ni ska ladda ner den på telefonen? Kolla in denna utmärkta sidan som på ett enkelt sätt berättar hur man gör :)

Du har väl inte heller missat vår favoritapp just nu?  Wrapp ! Med Wrapp går det inte att glömma sina belöningar på diskbänken. Så fort du har sett ett erbjudande i appen registreras det på ditt Wrapp-kopplade kort. När du sedan betalar med kortet, aktiveras erbjudandet och man får tillbaka pengarna helt automatiskt.

Genom Wrapp tar du del av en mängd olika erbjudanden från varumärken som finns knutna till Wrapp.

Wrapp har nu gett oss möjligheten att ge ut ett specialerbjudande till alla er som ännu inte kopplat ert kort till Nya Wrapp. Det kostar inget, och ger dig som lojal kund bra erbjudanden från dina favoritbutiker direkt i telefonen.

Laddar du hem appen, anger promokoden ‘PS2015’ och kopplar ditt Nordea-kort får du nu 100 kr i välkomsterbjudande att använda på valfri biograf. Detta får du enbart som podlyssnare/bloggläsare denna veckan – så passa på att registrera dig redan idag! Superbra så här i jultider också.

1. Ladda hem Wrapp

2. Koppla ditt Nordea-kort eller ansök om ett nytt re:member flex via appen

3. Ange koden ´PS2015´

4. Få 100 kr att använda på valfri biograf. Perfekt i vintermörkret!

 

I podden denna vecka berättar vi också om vår adventspresent till en lyssnare. Varje vecka kommer vi välja en fin bild som hashtaggat #wahlgrenochwistam på instagram och skicka ett litet (eller stort) paket.

Mys på Grand & Träning på Minutus

I lördags när jag hade spelat klart , så åkte jag över till vackra Grand Hotell och mötte upp Jessica,  Charlotte och Anders.

Charlotte kör sin Julshow på Grand just nu och Jessica jobbar bakom scen med smink och peruk.

IMG_2460.JPG

Ingen dålig ”arbetsplats”…! 😉

IMG_2461.JPG

Till och med bagagevagnarna är julpyntade på Grand!

Charlotte och Anders hade bokat ett rum på Grand och skulle sova över. Det skulle jag göra varenda kväll om jag jobbade på Grand, haha…!

IMG_2456.JPG

Jag och Jessica sov däremot inte över. 😉

IMG_2458.JPG

 

Jag försöker att äta nyttigt nu inför semestern , och beställde in en grymt god Ceviche till nattamat.

Dagen efter var det Första Advent, och det firade jag med att ett hårt träningspass (Kors i karamellen ) tillsammans med Emilia och Sofia på vårt underbara Gym ”Minutus”  på Lidingö!  

IMG_2496.JPG

Värmde upp med en god espresso innan träningspasset.

IMG_2472.JPG

Inte alla gym som bjuder medlemmarna på gott kaffe!

IMG_2501.PNG

”Training-buddies”!

IMG_2478.JPGIMG_2483.JPGIMG_2500.JPGIMG_2480.JPG IMG_2491.JPG

Jonas som jobbar som instruktör på  Minutus hjälpte till och gav mig lite extrasupport!

IMG_2502.JPG

Kolla in mina snygga starka tjejkompisar! 😉

IMG_2498.JPG

Så jäkla skönt efter passet när man känner sig svettig och nöjd med sig själv!

IMG_2493.JPGIMG_2485.JPG

Jonas var även hundvakt till Emilias söta lilla Fernando medan vi tränade!

IMG_2494.JPG

Världens coolaste hund! :-)

IMG_2505.JPG

Så himla glad att vi har blivit medlemmar på Minutus och börjat träna allihop! Dels älskar jag detta träningsett med enkla tidsinställda maskiner som ställs in automatiskt efter min längd och vikt. Och sedan är det ju mycket lättare att komma iväg och träna om man är fler som peppar varandra!

Beach 2016-  Here I come! 😉

Sune – Kaos i fredagsmyset

IMG_2338.PNG

I går hade  familjeföreställningen Sune – Kaos i fredagsmyset  premiär på Annexet i Globen.

Tyvärr kunde jag inte se premiären eftersom föreställningen krockade med min egen föreställning , men jag hann åka ut med Theo till Globen och möta upp Jessica och Kina med sina kids , så att Theo fick gå på premiären tillsammans med dom.

Jag hann iallafall äta middag med hela gänget innan föreställningen, så det var ju en bonus!

IMG_2331.JPG

IMG_2334.JPGIMG_2336.JPGIMG_2337.JPG

Söta Emilia var också på plats med sina vänner och familj!

IMG_2328.JPGUngarna hann även gå loss i lek& spelhallen en stund innan Sune började.

IMG_2326.JPG

Sedan var det dags för mig att åka till Göta Lejon , och de andra såg Sune-premiären som fick TOPPENBETYG av barnen! 

 

Dom tyckte att den var JÄTTEROLIG :-)

IMG_2302.JPG

Mamma får jobba medan Lill-Grodan får roa sig med polarna på Annexet.

Precis som det ska vara. 😉

Instagram