Fynda snygga plagg idag på vår Bloppis!!!

img_7379.jpg

 

I de här kartongerna gömmer LITE av allt det som jag och Bianca ska sälja på vår Loppos i dag!

Vi sliter in i det sista, och jag som brukar ha väldigt svårt för att göra mig av med grejer är ganska duktig tycker jag själv och hivar det ena plagget efter det andra!

Är dock lite sent ute , då jag kom hem i förrgår från Marbella och vi har filmat alla dagar sedan jag kom hem.

Men man får vara  så effektiv man kan!

Bianca är grym och helt osentimental så har ni liten storlek i kläder , så kommer det att finnas MASSOR med fina kläder , väskor och skor i dag från Bianca!  Hon har storlek XS- S och 37 i skor!

 

Jag gör mig av med MASSA klänningar !  Många helt nya och oanvända från min egen kollektion! 

Stlk XS – M . Jag säljer även av några skor i stlk 36! 

 

 

img_7377.jpg

img_7378.jpg

img_7380.jpg

 

Dino verkar dock ha lite separations-ångest och förvarar mitt arbete med att packa ner kläderna i kartonger….! 😉

 

VÄLKOMNA ni som kan i dag på vår roliga Bloppis! 

Kl 16 – 19  på Östermalms Föreningsråd 

Valhallavägen 148 

 

Vi kommer att filma för vår Realityserie ”Wahlgrens Värld” också, så ni som inte bor i närheten och kan komma , kan åtminstone se det senare i höst på Kanal 5! :-)

 

67 reaktioner på “Fynda snygga plagg idag på vår Bloppis!!!”

1 2 3
 • Michael skriver:

  Levererar som vanligt. Snyggt Pernilla

 • Ann-Sofie skriver:

  Sluta att kommentera/svara på allt som personerna med stor hybris har för sig här. Då försvinner de nog av sig själva. Kram Pernilla. Du är bäst.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Bloggen har fått PMS Pernilla :)
  Tjejer. Luta dig tillbaka lyssna på http://www.ilikeradio.se/lugnafavoriter/ njut av livet tjejer.
  Puss och kram och nyp i ändan…

 • Hanna skriver:

  Det låter jättebra! Att ge förslag på hur människor som har mycket pengar kan hjälpa till. När det gäller resan ned Unisef, hur blev dom hjälpta? Det kostade väl snarare att bjuda med folk?
  Har man mycket pengar som ramlar in, och får en massa gratis som s.k ”samarbeten” då kan man vara mer solidarisk och ödmjuk mot mindre ekonomiskt lottade. När man läser om den otroliga konsumtionen så är frågan ”Nike” ställer den mest relevanta och befogade i detta kommentarsfält som någonsin ställts.
  Det är ni andra som är avundsjuka för att ni inte har förmågan att tänka vettigt själva.
  Var och en gör som den vill, men låt frågan vara fri, i det demokratiska samhälle vi lever i.

  • Sara skriver:

   Får det då dig och Nike att må bättre om hon talar om detta eller? fattar verkligen inte hur ni tänker och förslag??? hon kan nog ta egna beslut och personer hon kan diskutera det med. Skulle hon nu säga en organisation så hittar ni väl fel där också så ska det vara en annan. Men du kan väl hänga med på fikat så tar vi det där?

   • Hanna skriver:

    Hej!
    Nej tack jag står över, tycker inte det verkar så roligt 😉
    Ha så kul på fikat 👍

   • gurra skriver:

    Samma fråga kan ju ställas till dig Sara; får det dig att må bättre att kritisera andras kommentarer? Och vem blir gladare av att läsa att du inte fattar hur de tänker? Tror du de kommer sluta kommentera som de vill, tack vare/på grund av dig? Tror du inte P kan försvara sig själv om hon vill? Du kan ju ta en fika med dig själv och tänka igenom dessa frågor, bara skriva positiva kommentarer i fortsättningen, om du nu måste, och hoppa över de du inte gillar, typ ”Nike”, så blir livet kanske lite ljusare…

   • Sara skriver:

    Det kan hon säkert det är jag helt övertygad om men jag förstår och kommer aldrig förstå varför Pernilla ska behöva tala om vad hon gör med sina pengar hon får inte av vilken anledning har vi med det att göra? Förslag på vad hon ska lägga de på kan jag inte heller se att hon har bett om har du?

   • gurra skriver:

    Så man får bara kommentera det hon ber oss om att kommentera då, vilket ju sällan händer att bloggare gör? Och förslag får inte inkomma utan begäran? Då tror jag du missförstått bloggvärlden lite….och vem är du att bestämma vad andra ska tycka och tänka i olika sammanhang? Tror du bara får acceptera läget, eller sluta läsa kommentarer helt enkelt, och det gäller många andra här också.

   • Sara skriver:

    Detsamma säger jag till dig Gurra!

   • gurra skriver:

    Det är inte jag som mår dåligt av andras kommentarer, det är du, jag försöker bara få dig att inse det orimliga i din kritik, men verkar vara lönlöst.

 • Nike skriver:

  Nu ska vi sammanfatta här: det är ohyfsat och trakasseri att föreslå att p kan använda sitt varumärke till att skapa gott och dessutom är förslaget ett symptom på tvångstankar och en av dessa personer som säger detta vill fika med mig. Jo det här blir allt mer begripligt. :) Men för att inte störa för mycket i ert flöde så abdikerar jag från iden att skänka pengarna från loppisen till något bra. Gör nåt kul för det istället :)

 • Kerstin Maria skriver:

  Nya headern är så snygg! Somrig och väldigt pernillig!

 • Gertrud skriver:

  Tröttsamt med avundsjuka och gnäll här , Nike uppför dig som en dam , man sitter inte och skäller som du gör. Pernilla har visst hjälpt de fattiga och utsatta, har du helt missat resan hon och Bianca gjorde i december( tror det var december) ???? Sluta vara så avundsjuk det klär dig inte. Mvh Gertrud

  • Nike skriver:

   Tja Gertrud. Det var länge sen. Vi måste ta en drink nån dag och catch Up. Du känner mig bäst av alla och jag tror vi måste tala igenom den här avundsjuka-grejen för jag har inte fattat att jag har den. Kram från mig till dig.

   • Sara skriver:

    Jag hänger gärna på så jag får träffa dig IRL skulle vara så intressant och se vad för en person som döljer sig bakom alla de här besserwisser ”jag vet bäst” kommentarerna finns det inget annat forum du kan personer dina goda råd där man verkligen behöver de. Hör av dig när du har tid för en fika kanske fler här som vill hänga på.

   • Gertrud skriver:

    Gärna men vi tar med Pernilla med i så fall så hon får träffa dig Nike också, så kan du säga allt till henne direkt och slipper göra det genom ett anonymt inlägg här. Boka in en träff du så ses vi =)

 • Malin skriver:

  Tycker bloppis är genialisk. Miljötänk på bästa sätt. Spendera pengarna som ni vill och njut av en skön och solig dag. Kram

 • X skriver:

  Det är absolut så att det är upp till varje enskild individ. Men man ingår också i ett mycket större sammanhang. Ett sammanhang som är långt större än som är fattbart för mig (och kanske för dig?).

  https://www.youtube.com/watch?v=u-o5v3wpI1o

 • Dess skriver:

  Otrevligt svar för att jag tipsade om butiker som Myrorna!
  Det är bra att återvinna, både som bloggläsare och bloggskrivare.

 • Karin skriver:

  Hur mycket fick ni för försäljningen? Förstår om du inte vill svara. Frågar bara av ren nyfikenhet och bryr mig inte alls om vad ni gör med pengarna. Bra att sälja och göra någon annan glad😊

 • Maria skriver:

  Men alltså… Helt seriöst ni som anser att Pernilla och Bianca ska skänka vinsten från bloppisen till välgörande ändamål…. Har ni med det att göra över huvud taget?!?
  De kanske gör det eller så gör de det kanske inte…..Gud vilka märkliga människor det finns!!!

  • Rosa skriver:

   Håller verkligen med, VAD har ni som frågar överhuvudtaget med detta att göra, helt galet bara för att man har en blogg behöver man INTE berätta allt eller hur? De sålde sina egna saker alltså är det deras egen förtjänst och den gör de precis vad de vill med. Alltså vad har hänt med folk nu för tiden???

   • Nike skriver:

    Ja du Rosa. Det kan man verkligen undra. Hur i hela friden kan ni rasa över ett förslag där tanken är att hjälpa svaga? Vilka människor är NI kan man undra. Och ni bemöter inte ens mina argument. Bianca sa att WV just gav henne möjlighet att ”casha en bostadsrätt”. Att då ta en vinst på att sälja konsumtionsvaror som troligen knappt är kännbart för ekonomin kan ju för vissa kännas. Kan du inte se att p kan göra ännu mer av sig själv? Goda fina saker? Det var mitt förslag. Om de vill behålla det själva så fine. Jag är liberal till färgen. Men skulle jag vara p skulle jag gjort så alla dar i veckan.

   • Rosa skriver:

    Ja du NIKE jag tycker inte att man hela tiden behöver föreslå saker till Pernilla hon är nog helt kapabel till att ta egna beslut, ta du dina så tar hon sina. Ingen blandar sig i vad du gör med alla dina pengar du har tjänat varför och med vilken rätt ska vi då blanda oss i vad Pernilla gör.

  • Nike skriver:

   Rosa: jag tycker folk dagligen blandar sig i vad man ska göra med sina pengar. Och om ingen blandade sig i andras angelägenheter så skulle vår värld se väldigt annorlunda ut. Senast igår lärde jag mig något för att en person blandade sig i vad jag tyckte. Och hur kan ett vänligt skrivet förslag som bygger på Ps storhet som varumärke förorätta dig så? Det är ju jättebra med en loppis. Det kan bli ännu bättre och om hon avstår så är det ingen katastrof heller. Ett ödmjukt förslag. Inget annat.

   • Madde skriver:

    Lider du av tvångssyndrom eller? Du har visst helt snöat in på att alla ska följa det du tycker är viktigt. Uppfattar dig som otroligt tjatig människa med mycket åsikter om andra. Hjälp dig själv, gör vad du vill och sluta trakassera andra med din tvångstanke om din upphöjda godhet och att alla ska göra som du. Troll!

   • Sara skriver:

    Mååånga som tycker du ska sluta blanda dig i allt Pernilla gör och inte gör vad jag kan se så otroligt fräckt och ohyfsat.

 • Evelina skriver:

  Bra idé med bloppis, en fråga bara, tar ni pengarna själva eller ger ni dem till välgörenhet etc?

 • Rosa skriver:

  Åh vilket fint foto på framsidan så vacker du är.
  Så kul med en bloppis och populär var den då verkligen så mycket folk som kom, succe igen.

 • anne skriver:

  Bor alldeles för långt bort.
  Har samma storlek. Och dottern har samma storlek som bianca. ..
  Men ser mkt fram emot att kolla er på tv. Till hösten.
  Ha nu så bra.du mysiga härliga människa. ♥

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram