HURRA för vår älskade THEO – 11åR!!!

img_1095.jpg

 

I dag fyller du år –  Min sol , Mitt ljus , Min kärlek och  familjens älskade minsting – som inte är så liten längre…..! ❤️

 

img_1116.jpg

 

Förväntansfull kille som somnade som en stock i går i väntan på den stora dagen ….!

 

img_1021-1.jpg

 

Jag och Theos pappa väckte honom med  tårta och födelsedagssång på sängen såklart!  ( Storasyskonen är i Palma.)

 

img_1022-1.jpg

 

Dukat för födelsedagsfrukost!

 

img_1023-1.jpg

img_1117.jpg

img_1025-1.jpg

img_1026-1.jpg

 

Presentöppning!

 

img_1024-1.jpg

 

GRATTIS familjens stora glädjespridare och älsklingsunge!!!!

ÅH, vad vi älskar dig allihop!!!  ❤️🎈🎁🎂

TACK för att du kom till just oss i dag för 11 år sedan!!!  🙌🙏😍

 

img_1114.jpgimg_1109.jpgimg_1110.jpgimg_1108.jpg

img_1037.jpgimg_1107.jpg

img_1098.jpg
img_1096.jpgimg_1097.jpgimg_1112.jpgimg_1113.jpgimg_1115.jpg
img_1038.jpgimg_1042-1.jpgimg_3009-1.jpgimg_2767-1.jpg

 

HIPP HIPP HURRA världens bästa THEO!!!!  Vi älskar dig mest av allt i hela världen!!!!   ❤️🎉

 

37 reaktioner på “HURRA för vår älskade THEO – 11åR!!!”

1 2
 • Nina skriver:

  Myser så att det vá den otippade icke lycksökarens son som är den riktiga stjärnan
  Sebastian är 1000 ggr kändare o rikare än vad Du Penilla, dina bortskämda snorungar och dina föräldrar är TILLSAMMANS.
  MYYYYS.

 • Tara skriver:

  Givetvis visas, som du, Pernilla skriver, alla ens sidor i en reallityserie – fel vore det ju annars. Men t.om jag reagerade starkt på Benjamins beteende mot morfar, som ville ha hjälp vid backningen mm, i detta avsnittet. Oliver har SÅ rätt i det han sa. Killen behöver ju tillsägelse – ordentligt! Som någon annan skrev, han upplevs som en diva. Inser Linnea vad hon ”får att leva med”, om/när de flyttar ihop?

  Om inte annat borde kanske Benjamin ta till sig hur han upplevs i er serie, om han nu vill bli stor inom sitt artisteri.

 • Åsa skriver:

  Tack för ett härligt program, ni bjuder på er själva. Men så tråkig och nonchalant attityd Benjamin har, morfar Hans ber honom om hjälp och han låtsas inte höra och blir sur på sin morfar. Skulle aldrig acceptera att min dotter betedde sig så.

 • Susanne skriver:

  Hej Pernilla , tänkte bara säga att hoppas du inte bryr dig när folk kritiserar dina barn , det viktigaste är ju ändå att NI mår bra i ERAN Familj och det viktigaste är ju att man har ❤️ på rätt ställe och det tycker jag verkligen att hela eran familj verkar ha. Kram Susanne 🐸☀️

  • Beth skriver:

   Det är sjukt att ni enögda fans inte kan inse och acceptera när någon i familjen uppför sig illa. Det gör vi alla ibland och somliga lite då och då. Sluta att försvara dåligt uppförande. Det får er bara att
   franstå som otroligt naiva i er idoldyrkan!

 • UL skriver:

  MALIN; du har så rätt. Tyvärr blir det så att jag rycks med och engagerar mig. Följer man blogg o podd o tv-program direkt från livet, o går klädd i Pernillaklänningar hela tiden så lever man sig in i Wahlgrens liv på nåt vis. Osunt. Samtidigt som jag tror att engagemanget från oss läsare/tittare/lyssnare är det som får dessa program o bloggar att vara så stora som de är. Hur tänker du Pernilla; vilka kommentarer har du tänkt kommentarsfältet för ? Varför väljer du att göra en tv-serie där vi får kliva in i ditt verkliga liv med plus o minus, när du istället kunde dramatisera och spela en roll (ni är ju skådespelare hela familjen så det borde ju gått jättebra) ? Håller med Malin om att det är jättedumt att känna sig manad att påpeka allt dumt, men man blir tyvärr engagerad. Ni är ju så öppna med allt, tom era sexliv o toabesök, så det bjuder liksom in att kommentera. Känns ju som man är en del av ditt liv. och det är ju fel. Bete er hur ni vill o så skall jag förfäras och imponeras i tysthet. Tack för påpekandet Malin. Inte mer än rätt, jag betedde mig inte så vidare bra jag heller. Förlåt Pernilla.

 • Beth skriver:

  Ja, det håller jag med om P, att det är starkt att våga visa alla sina sidor, goda som dåliga, men detta som flera påpekar är inte bara tillfälligt dåligt humör, ” tonårstrots” o d. Sånt har nog alla föräldrar upplevt hos sina barn. Men att tycka att ett enkelt men propert hotell är omöjligt att bo i , att maten är gräslig och att L’aquila är hemskt och ger Norrlandsvibes. Undrar om B tänker turnera i Norrland😜?

 • Linda skriver:

  Men Oh my good som Benjamin betedde sig i Wahlgrens Värld!!
  Otroligt nonchalant!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  I bland kan det vara nyttigt att se sig själv utifrån med andras ögon! Benjamin tyckte själv att hans beteende inte var 100 på denna resa, men när man gör Reality så visar man ju även de sidor som inte är ”professionella” – vilket är ett måste om det ska bli en äkta reality.
  En kompis till mig skrev ett fint SMS att det var så skönt och befriande att mina barn inte är några ögontjänare – utan vågar visa även sina fel och brister och att det är det som gör vårt program intressant och mänskligt. Att det inte är tillrättalagt.
  Sedan tror jag inte att Benjamin är ensam om att vara lat och trött på en semesterresa med familjen.

  Säg den som familj som aldrig tjafsar och råkar i luven på varann -eller de barnen som inte är otacksamma eller bara klagar på en familjeresa!?!

  Benjamin har ett stort hjärta och är en fin kille och jag lovar att nästa gång vi åker på semester , så kommer han att hjälpa till och vara mer alert! Man utvecklas även av att se sina egna fel och brister, tro mig!
  Ingen är perfekt.
  Och vi har heller aldrig sagt att vi är en perfekt familj.

  • UL skriver:

   Det finns många som beter sig illa mot andra i sin familj och det är naturligtvis en del i en realityshow att visa även de negativa sidorna som kommer fram vid en familjeresa när man blir stressad o tjafsar. Tyvärr får vi kanske inte, pga klippning tex, se när Benjamin ber om ursäkt för sitt beteende, eller när han tar sitt vuxna ansvar i gruppen för att det skall fungera, utan vi ser bara när han o Bianca bråkar och beter sig som småbarn. Att barn är tjuriga o otacksamma på en familjeresa har nog de flesta varit med om. Men de är inga barn, som du säger, utan vuxna människor. (”en vuxen 22årig kvinna” som Bianca sa.) De beter sig som barn och du ser dem som barn, men vi ser tyvärr aldrig att du tar i på skarpen och tillrättavisar dem, som man faktiskt gör med barn. Du säger att Benjamin är fantastisk och har ett stort hjärta, men tyvärr framkommer inte det i programmet . Utan han framstår där som en diva, egocentrisk, lat och bortskämd av dig som alltid låter honom komma undan med det. Bianca framstår som lite dum, naiv, bortskämd o totalt utan verklighetsförankring o ekonomiskt tänk. Det är det vi ser och tror är er verklighet/reality. Sen begriper väl alla att de är högt älskade barn, dessutom med fantastiska talanger som de förhoppningsvis kommer att förvalta väl för att sprida glädje för många framöver. (Men huvva för att bjuda dem på mat eller fixa hotellrum till dem och få skit för det sen)

   • Malin skriver:

    Vad är det ni vill uppnå med dessa skriverier om B och B ? Jag tror att Pernilla vet om detta nu? Tänk så här istället att du/ni slipper ta nåt ansvar i dessa två ungdomarna och bara låt er förfäras o häng med i Wahlgrens värld ☺

 • Beth skriver:

  Håller med dem som här berömmer din far Hans! Han har humor och vänlighet men också klarsyn då han är den ende, förutom Oliver, som sätter Benjamin på plats.
  Till den som på denna sida tar Benjamin i försvar och kallar SUND kritik för bla, bla.. – det säger mycket om dig själv!

 • Eva skriver:

  Jag håller med i varje stavelse som Helena och UL skriver…
  Vad eré för fel på ungen tänkte jag…
  Han vill ha ett ben i vuxenvärlden, men beter sej som en trotsig 5-åring…

  Sen att gnälla på det mesta under Italienresan, ja du Benjamin Ingrosso,
  livet är hårt, det var nästan mest synd om dej, i hela,hela världen…

  • Nettan 2 skriver:

   För fel på ” ungen” ? Har du aldrig sett en bortskämd kille förut? Man blir gärna sådan när det har funnits någon som hela tiden städat upp o banat vägen under sin uppväxt.

   Jag har en väninna som har 2 döttrar o en son. Jämt är där skrik o gap om att HAN bara glider undan mamma!!!! Jag ser de hända med egna ögon o säger de oxå till min väninna men hon har nån konstig tendens att inte liksom lyssna på det örat. Hon är ingen dum människa utan lika genomgo som Pernilla men dock så finns detta fenomenet i många familjer.

   Så nej, det är nog inget fel på ’ ungen” , det är mor och son syndromet 😉🌸

 • Helena skriver:

  Kollade på WV ikväll, kul som vanligt och ni är ju bara för sköna! Men jag blev alldeles chockad av hur Benjamin betedde sig! – Alltså på riktigt, hur kan du hela tiden acceptera detta? Han och Biancas beteende mot sin familj? För mot press och andra är de ju världens trevligaste såklart.

  • Nettan 2 skriver:

   Bla bla bla bla .. nu börjas de igen, detta ” chockande” ang Benjamin o Bianca…. Finns inget unikt med dom 2, förutom att de är begåvade på olika sätt😉 ! Klart som katten att du har flera olika sidor när du träffar människor i olika relationer. Mina barn är väldigt artiga o trevliga o mycket hjälpsamma när dom är ute i sociala sammanhang. Hemma med mig kan jag ibland känna mig som en dörrmatta. Det viktigaste är väl ändå att barnen trots sina mindre charmiga sidor när de gäller familjen ändå är fina individer som möter omvärlden på ett fint sätt ? Att vara snäll o hjälpsam mot nära o kära är inte heller fel men det tror jag alldeles säkert att ungdomarna är för de mesta.

   • Ul skriver:

    Ja det viktigaste r knske att mn är trevlig utåt men det finns väl ingen anledning att bete sig illa mot familjen heller. som en 14åring som oliver sa. Skylla på andra när man inte är vaken i tid. Prata illa om hotellrum o mat ( som var helt ok o som säkert nån annan betalt för) håller med hans. När man är 20 får man både sitta i riksdan o gå på systemet. Då borde man klara att gå upp ur sängen i tid. O kunna hjälpa nån att backa en bil som man själv åker i. O man borde kanske kunna ta körkort o hjälpa till att diska. O framföralkt visa tacksamhet respekt o ödmjukhet. Det framkommer inte i tv serien lr i biancas podd. O det är det jag ser o hör o det de väljer att visa upp o jag sen dömer efter. Jag känner dem inte.

  • Katarina Ellesson skriver:

   Bianca o Benjamin och Oliver har kanske inte haft det så lätt, med tanke på det drama som utspelas mellan deras föräldrar och dessutom har pappan varit mycket frånvarande, sätter sina spår. Det roliga är att föräldrarna nu kan träffas civiliserat, mycket för att deras barn så starkt har önskat det.

 • Helene skriver:

  Vilka härliga föräldrar du har.

 • Åsa skriver:

  Måste bara få säga att din far är ju hur skön som helst gillar hans humor skarpt :)
  Tack för ett roligt program.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram