Ut på Turné med bästa gänget , Podinspelning , Synk, & fantastisk födelsedagspresent!

Hej Vänner!

Sitter på tåget på väg mot Halmstad där vi ska spela min Jubileums-show i kväll!

Älskar att åka ut på Turné med det här underbara gänget!! 🎈😍👍

Halmstad i kväll alltså, och i morgon spelar vi i Norrköping! Båda föreställningarna är utsålda , så vi ser fram mot två härliga shower!

Ska bli SÅ kul att möta publiken ute i landet nu!!!

När man ska ta en gruppbild på tåget & killen som precis ska passera får vara med på bild han också…! 😅😂👍

I går startade jag dagen med Frukostmöte på Nybrogatan38 tillsammans med mina älskade vänner och tillika mitt ”arbetsteam” ; Emilia och Lasse.

Vi planerade framtiden , och gick igenom det vi har gjort det senaste året.

Ett helt fantastiskt år jobbmässigt , både det vi har framför oss och det vi har bakom oss!!!

Döm om min förvåning när Emilia plötsligt hivar fram den här tjusiga påsen med ett PAKET i till mig från dessa två…!!

En försenad 50-årspresent..!!😜🙌🏼🎈😍👏

En dataväska från Louis Vuitton!

Alltså huuuur fin!!!! 🤗❤️

Ja, snacka om att bli bortskämd!!!

Det är inte så tokigt att fylla 50 ändå…! 😘😄

Efter frukosten sa vi Hej Då till Lasse , och så gick jag och Emilia och mötte upp Sofia för nästa möte på Acast, som ger ut vår Pod ; ”Wahlgren & Wistam”.

Kul möte med alla iblandade och extra kul att få siffror på att vi är denNäst största Podden i Sverige!! 🎈⭐️👯‍♀️⭐️👏

Så stort TACK till alla våra underbara Podlyssnare för det!!! 🙌🏼🤗😍

Efter mötet åkte jag direkt hem och spelade in synkar för ”Wahlgrens Värld”.

Philip ligger ner bakom skärmen och tar ljud..! 😅

Och när vi var klara med den inspelningen , så kom Sofia och Kid hem till mig , och vi spelade in söndagens Pod!

Så glad att ha den här parhästen i mitt liv!! 😍👯‍♀️😍

I morgon kan ni höra vad vi pratar om i söndagens Podavsnitt…!

Nu är tåget strax framme i Göteborg och vi ska byta till nästa som tar oss till Halmstad.

Hoppas att några av er mina härliga Bloggläsare sitter i publiken! :-)

Och vill ni se Kort Glad &Tacksam när vi kommer till just DIN stad, så går du in och bokar biljetter HÄR!

60 reaktioner på “Ut på Turné med bästa gänget , Podinspelning , Synk, & fantastisk födelsedagspresent!”

1 2 3
 • OMG skriver:

  Du är fantastisk Pernilla W.
  Jag beundrar dig ”nästan” lika mycket som jag tycker om dig.

  Har inte råd att ge dig en Louis Vuitton väska, men det problemet är ju redan löst. 😉
  Av mig får du all kärlek, omtanke, gemenskap mm….4-ever.

  Lyckas man trollbinda publiken så mycket att de dansar ut från salongen och undrar var efterfesten är,
  då har man verkligen lyckats.

  Du är grymt bra

 • K skriver:

  Har slutat se programmet för jag blir bara irriterad och förbannad på olika saker, men du favoriserar tydligen Benjie fortfarande, vilket är heeelt sjukt gjort av en mamma! Vad håller du på med?! Varför gör du det hela tiden? Är du blind eller bara dum i huvet?!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag favoriserar ingen av mina barn . Men jag kanske kräver olika saker av dom. Det är nog mer att det kan vinklas så i programmet och att Bianca gärna säger att det är så , men det är mycket sagt med glimten i ögat också . Det ni får se i Tv är vissa scener, eller några få timmar av vårt liv. Jag orkar inte sitta och försvara del för del, utan folk får tro vad dom vill egentligen . Det viktiga är att mina barn vet vad som är sant och inte . Och om det retar någon så bjuder jag på det.

 • Caroline skriver:

  Tack för showen ikväll i Norrköping!!! Bästa showen med bästa gänget! Kommer vi leva länge på! Du och ditt crew är kanon och förtjänar allt beröm och framgång ni får 😚

 • jeja skriver:

  TACK som fan för bästa showen !!!!!!! Så sjukt bra och härlig! Skrattar än! Tack !

 • My skriver:

  Jag förstår att man kan bli galen på sina barn i bland ( har egna barn så jag vet) men jag förstår inte hur du kan säga till dina barn” du är ju helt dum i huvudet” du har sagt det vid flera tillfällen i wahlgrens värld och det låter värkligen illa. Jag skulle aldrig prata så till mina barn eller till någon annan. Då är det ju faktiskt inte så konstigt att Bianca kallar dig både det ena och det andra. Dåligt språk/ ordförråd kommer oftast hemifrån. Jag kan tycka så synd om Bianca ibland då det verkligen är så tydligt att du favoriserar Benjamin. Som hon själv sa i senaste avsnittet, hon var ledsen och grät men du brydde dig inte ens. Nej jag tror inte det är så lätt alla gånger för Bianca men en så självupptagen mamma som du.

  • Nettan 2 skriver:

   Jag förstår vad du menar, men skulle bara vilja flika in lite o säga att kärlek i familjer kan se väldigt olika ut. I din familj pratar man inte som i Pernillas t.e.x . Jag minns när jag träffade min man och bara jag höjde röstläget något eller svor till på ett mindre charmigt sätt så fick han det till att vi storbråkade. Han kunde bara inte förstå hur man kan kalla varandra för fula ord m.m.

   När jag sa det jag sa så tänkte jag inte ens på innebörden i vad jag sa, jag bara sa eller skrek det för så gjorde vi i den familjen jag kom ifrån. Det betydde inget men det gjorde de för honom. Jag kommer ifrån en väldigt kärleksfull familj med starka uttryck som inte passar alla. Det tog ett tag att ‘ lära” mig att inte säga o agera som jag brukar och till slut möttes vi på halva vägen.

   Jag känner igen mig mycket i Pernillas familj o jag kan nästan lova att ingen i dam Wahlgrens tar illa vid sig. Vi är alla olika. Sen kan jag hålla med om att de kan låta trist, men kärleken är den som övervinner allt och de är den som räknas 💜

   Bara lite snicksnack från mig!

   • Nettan skriver:

    Som sagt, vi är två Nettan på denna sidan….Ha en fin vecka alla🌷🌷🌷

   • Nettan 2 skriver:

    Ok, nu har du skrivit de 2 ggr och jag ändrade därför till ” Nettan 2″ . Ska du skriva att de finns 2 Nettan på denna sida så fort jag skriver ett inlägg? Tror inte folk bryr sig om jag ska vara ärlig och jag skriver inte oförskämt heller. Hej!

   • Nettan skriver:

    De e lugnt👍lovar🙏Snyggt namn förövrigt🙃Ha de gott…

   • Nettan 2 skriver:

    Äh, Anette vet jag inte är så snyggt namn haha .. när jag var liten och ända upp till vuxen ålder ville jag heta Pernilla 😉

  • Christina skriver:

   Jag tänker så här att det viktigaste är ju hur man beter sig emot folk utanför familjen. Vad jag har sett och förstått så är Pernillas barn alla väldigt artiga o trevliga.

  • Elenor skriver:

   Jag har också reagerat på det men precis som Nettan skriver så är alla familjer olika och bara för att du och jag och många med oss inte talar så till våra barn/familjemedlemmar betyder inte det att det ligger nåt annat än kärlek i det. Jag skulle aldrig komma på tanken att säga så till min son men i Pernillas familj är det mer högt i tak och mer ”tough love”. Tänk på att dom alla bär på italienskt blod hahaha 😉

   Sen instämmer jag att det är riktigt jobbigt och se hur Benjamin blir favoriserad och man känner med Bianca när hon blir ledsen. Det har många skrivit/sagt sen starten av WV här i bloggen och jag hade väl hoppats på att Pernilla hade blivit mer medveten om detta och gjort nåt åt det men tyvärr inte!

  • Cilla skriver:

   Pernilla favoriserar Benjamin nåt kopiöst – man mår illa av att se det i avsnitt efter avsnitt….Konstigt att hon inte märker det själv!??! De kollar väl igenom programmen själva innan de sänds??

 • Johanna skriver:

  Hej Pernilla! Du ser fantastisk ut! Det gör du visserligen alltid men det känns som om du lagt ner mer fokus på kost osv. på senaste? Kan du inte göra ett inlägg om det och berätta hur du har gjort/gör 😀

  Kramar!

 • Monica skriver:

  Tack för en fantastisk fest i Halmstad igår!! SOM du levererade!!! En riktig håll-käften-show. Älskar din självironi och distansen till dig själv. Du är grym! You go girl

 • Sigrid skriver:

  Tack för en fantastisk show igår och för att vi fick träffa dig efteråt. Du är alltid lika mån om dina fans och det är så uppskattat.
  Mycket fin recension i Hallandsposten idag: http://www.hallandsposten.se/n%C3%B6je-kultur/mitt-i-prick-pernilla-1.5226850

  • Sigrid skriver:

   Såg att artikeln inte kan läsas av alla. Här är texten:

   ”Ja, var ska jag börja. Turnépremiären bjöd in till en fest utan dess like, och så bra det blev. Redan innan föreställningen märkte jag att besökarna var alldeles bubbliga av förväntan, och en riktig partystämning befann sig i Teaterns lokaler. En kall och mörk vinterkväll förvandlades till en svettig och härlig danskväll från 1980-talet.

   Både äldre och yngre var på plats för att se den musikaliska drottningen ta sig an scenen i Halmstad. Den äldre skarans absoluta bästa minne av Pernilla var inte helt otippat när hon sjöng ”Piccadilly Circus” i Melodifestivalen, 1985. Medan för ungdomarna, döttrarna eller sönerna, mer kunde relatera till reality-serien ”Wahlgrens värld” och när Pernilla rakar Benjamins rumpa. Ja, jag säger då det men alla har vi olika minnen av denna korta, glada och roliga människa.

   Kvällens show var en stor födelsedagsfest, Pernillas fest. För man ska inte glömma att anledningen till att man var ditbjuden var för att hylla hennes liv som 50-åring och hennes karriär på scen i 40 år.

   Under föreställningen får vi följa med genom hennes liv redan från när hon föds, bokstavligen talat. I en scen tränger hon galant ut ur mamma Christina Schollins vagina, iklädd guldiga och glittriga kläder, samtidigt som hon sjunger ”I’m coming out” med Diana Ross. Publiken blir alldeles till sig och skrattar så högt att taket nästan blåser av.

   Festen var igång! Publiken var igång! Allt och alla var igång! Scenerna var humoristiska, dråpliga och galna. Men, hon var ju faktiskt inte ensam på scen – tack vare Kim Sulocki, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Hanna Hedlund blev festen till den bästa.

   Pernilla har haft en lång karriär, troligtvis har hon varit mest aktiv inom musikaler. Men under kvällen slog det mig att det var längesen sist som jag hörde henne sjunga, och vilken pipa! Hon har en välvårdad röst och det är imponerande.

   Vi får givetvis höra henne sjunga ”Piccadilly Circus”, vilket gick hem hos alla. Även ”Svindlande affärer” var poppis, och den äldre skaran i publiken var nog sugna på att dra på sig de färgglada tajtsen och kavajen med axelpuffar. Back to the 80’s!

   Jag har faktiskt svårt att försöka sålla ut den allra bästa scenen, men hjärtat gick igång något extra vid ett tillfälle. De skulle hitta på alternativa förändringar till tv-serien ”Wahlgrens värld” för att höja intresset för programmet. Pernilla och gänget spelar då Wahlgrenarna som bland annat buskis, rysare och även som ”Utvandrarna”, och smålänningen i mig skrattade då extra hårt.

   Mellan scenerna småpratar Pernilla till Halmstadborna, och man får en känsla av att alla i publiken nu tillhör familjen Wahlgren. Stämningen var på topp under hela kvällen. Folk skrek av glädje, och skrattfesten slutade aldrig. I slutet dansade folket nästan ut ur salongen och undrade, var är efterfesten?

   Nä, Pernilla & co vet ni vad, det finns inte mycket att klaga på. Faktiskt ingenting, men jag ångrar en sak – och det är att jag inte tog på mig vattenfast mascara – för tårarna rann konstant och jag kommer säkerligen ha ett fint sexpack på magen efter denna skrattfest.

   Tack Pernilla för inbjudan till din fest, jag ville aldrig att den skulle sluta.”

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Fantastiskt recension! Sååå kul!!! Och dagen efter fick vi 5 av 5 i Norrköpings tidning!

 • Stab skriver:

  Re: podden. vilken skräll att du störde dig på Carola. Cool
  På 90-talet? Nope. Personer som va coola var: Spice Girls. Killing gänget. Alanis Morisette. Linda Skugge. Listan kan göras lång men du ingår inte på den. Asså de tankar du har kring dig själv. Man ser den i din blick varenda gång expressen sätter webbkameran framför dig. Man hör den i din röst. Närapå skrämmande. Det känns _bara_ som ett enormt hävdelsebehov efter år då du kämpat för att nå den omskrivning du har nu. För att du var med i Arga snickarn vip och en tjej i media fick en idé. Jag kan sakna den Pernilla som var. Henne gillade jag.

  • Malin k skriver:

   Ok, vi fattar! Du gillar inte Pernilla! Man får lov att älska vem man vill men man behöver ju inte vara elak för det. Sen är det DU som tycker de folket du räknade upp är coola. Vilken tur att Pernilla har så många som gillar henne med utsålda shower helg efter helg. Hon kanske hade satt sig ner o börjat gråta annars över din kommentar 😂😂

   • Stab skriver:

    Jag var inte elak. Jag tyckte bättre om p då hon hade fötterna på jorden. Och jag tyckte aldrig Linda Skugge var cool. Inte Alanis heller. Men det var de som ansågs coola av de flesta. Och dit hörde aldrig p. Hon var ju säkert lika älskad av dig och hennes fans då. Vad är det för elakt med det?
    P har utsålda shower och Stefan och Krister fyller lokaler. Vissa gillar buskis och vissa gillar sofistikerad humor och ingen behöver börja gråta eller jobba med smileys för att förstärka redan övertydliga budskap.

 • Stab skriver:

  Der var ju lite som jag trodde då jag läste DNs inte _så_ kritikerrosade recension. Ett tapp på över 100000 från premiär till avsnitt 2 och ingen vinst i QX galan. Heller. Det finns en värld utanför Wahlgrens och den är
  Rå och hemsk. Men ack så befriande.

  Ps mitt stalltips. Rolandz slår ut Benjamin och du får nåt att göra pod på 😉

  • Ylva skriver:

   Inte elak? Varför skriver du detta då? Vad är budskapet? Pernilla har säkert koll på siffror o dyl. Visst finns de en värld utanför Wahlgrens. Jag lever i den t.e.x. den är som du säger rå o hemsk och oxå underbar. Din värld däremot verkar mest insnöad.

   • Ylva skriver:

    Förresten, har Stefan o Krister tagit upp sitt samarbete o börjat köra buskis igen? Det är ju ändå konstigt att dessa 2 snubbar ska figurera här på bloggen emellanåt. Jag ser inte en enda koppling mellan dom o de Pernilla gör. Dom kan inte sjunga, dom gör sig tvärfula, kan knappt prata … Ganska långt ifrån våran vackra o fina Pernilla 💚

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Haha, nej det är inte riktigt min humor heller … :-)

 • Rosa skriver:

  Vilka härliga turneer ni kommer att ha både på resorna och scenen, vilket succegäng ni är.
  Kram Rosa

 • Anneli skriver:

  Taaaaaack för en härlig show i Halmstad igår👏👏👏. Mycket skratt och som ni bjöd på er själv. Sången du gjort till Theo var så känslofylld och jag kände igen mig då jag har min dotter varannan vecka.

 • Anki skriver:

  Åhh, vad jag skulle vilja se din Jubileums-show⭐
  Bara att hoppas att den spelas in och sänds 🙏✊💗

  Kramar från Skåneland💕

 • Kristiane skriver:

  Hei, fikk høre om Wahlgrens värld på torsdag, og på en dag hadde jeg sett begge sesongene. Jeg har blitt helt obsessed med både dere og serien, kan ikke vente på fler episoder. Hilsen en norsk fan som har begynt å lære seg svensk

 • K skriver:

  Varför har ni inte en turnébuss?

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram