Wahlgrens Värld i kväll & tjockt hår på olika sätt!

Hej Vänner!

I kväll är det dags för Wahlgrens Värld igen!!!

 

wahlgrne s

 

Vi bjuder på ett galet, lätt panikartat och roligt avsnitt i kväll igen!!  😱😅     Vår lätt kaosartade Husbilssemester i Italien fortsätter,  och vi börjar även att planera att min kommande 50-årsfest….!

Kl 21. 00 på Kanal 5 i kväll torsdag – och samma tid Dplay! 
Bild 2017-11-22 kl. 22.06

 

Hoppas att ni har en fin torsdag framför er!  Här sitter jag i min favoritblus från min nya kollektion och njuter av en helt LEDIG dag!  🙌

Ska förbi OS-studion i Bromma en stund ikväll och gästa innan ”Wahlgrens Värld” , men annars helt ledig.

Funderar på att ta ner Julgranen och Julbelysningen i dag också när jag ändå har lite tid över….! 😉

 

Bild 2017-11-22 kl. 22.05 #2

 

Är äntligen så nöjd med min kvalitet på håret igen , tack vare att jag äter Priorin dagligen,  och även tvättar håret med Priorin-champoo!   Det GÖR verkligen underverk för håret!!!   (Du hittar Priorin på Apoteket samt i Hälsokostbutiker!)

MEN för att inte slita på mitt hår i onödan när jag står på scen, så använder jag mig därför i min show av extrahår från Hairtalk som jag bara fäster i mitt eget hår som ett ”hårband”! 

 

 

SÅ smart och enkelt sätt att förlänga eller tjocka till håret bara när man har lust – och inte hela tiden om man inte vill. 

 

img_6887.jpg

 

 

 

Så här såg det ut när jag och Jessica var hos Hairtalk och provade ut rätt hårfärg på löshåret till showen!

 

img_6888.jpg
img_6889-2.jpg
img_6891-1.jpg

 

Voila! Redo för show! 🌟
img_6895.jpg

img_6894.jpg

 

På lördag åker löshåret på igen när vi drar vi ut på Turné för utsålda hus med Kort Glad & Tacksam!  

Helt utsålt denna sväng alltså ,  men det finns ett fåtal plaster kvar i Uppsala den 11 mars,  samt när vi kommer tillbaka till Rival den 23, 24 och 25 mars –  samt extrainsatt föreställning i Göteborg den 8 april. 

För att se hela vår Turnéplan & boka biljetter ; klicka HÄR!

 

 

(I samarbete med Priorin , Hartalk och Pernilla Wahlgren Collection)

50 reaktioner på “Wahlgrens Värld i kväll & tjockt hår på olika sätt!”

1 2
 • Anna skriver:

  Hej fina Pernilla! Jag vet att du använde hairtalk tidigare, alltså metoden med tejp? Tyckte du att det sliter på håret? Jag tycker att fästena är lite vassa när man satt om håret en-1-3 ggr. Jag upplever att min hår bara blir tunnare efter att jag använt Hairtalk. Vilket gör mig besviken, då jag blivit lovad/hört att det är tvärtom. Jag sköter mina Hairtlak med deras produkter, fönar aldrig eller lockar det. Någon annan här som provat? Är ni nöjda? Vad tycker ni om Hairtalk? Kram

 • Katta skriver:

  Hej fantastiska människa 🤗 i kvällens program (1 mars) hade du en grå? Eller grön tröja på dig, med bokstäver upptill! Vill veta vart du hittat den! 🙈

  Fortsätt precis som ni är 😍 ni förgyller hela min familj VARJE torsdag!

 • Helene skriver:

  Såg avsnittet igår och tycker riktigt synd om Linnea som blir indragen i trista familjegräl………………

  • Sonja skriver:

   Hehe jag tror nog inte Linnea tar till sig bråken o mår dåligt precis. Hon har varit i familjen några år nu och hade hon mått dåligt hade hon nog lämnat in för längesen. Men visst är de trist när man bråkar, o vi vet ju inte om Linnea är en liten bråkstake i ”sin” familj 😉

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag kan också tycka synd om Linnea många gånger , men hon skrattar oftast åt oss – eller B och B i synnerhet – och skulle nog inte följa med på våra semestrar alls om hon tyckte att det bara var jobbigt.

 • C skriver:

  Men vilken cool tjej Linnea är! En välbehövlig motpol till ert italienska humör! :)

  • Lolla skriver:

   Tänkt på det många ggr att folk med italienskt påbrå har väl inte mer humör än andra sydliga länder? Är det inte nåt vi bara slänger oss med tro? Sen verkar de ju vara lite ” fint” att komma från Italien oxå. Har en vän vars mamma är svensk och pappan italienare. Hon är gift med en helitalienare och båda är födda o uppvuxna där. Hon tills hon var 13 få de flyttade till Sverige. Han har bott i Italien nästan hela sitt liv men flyttade med min vän till Sverige för några år sedan.

   Dom bodde 2 år ihop i Italien men efter att han varit på besök här i Sverige som beslutade dom sig för att flytta hit för gott o har nu bott här i 10 år snart. Han fattar inte vad folk ser med Italien mer än att de givetvis är vackert i vissa delar. Han menar på att där är svårt att leva. Klassamhälle o väldigt väldigt dyrt. Han tycker att vi förskönar hans land. Han stortrivs här och det är JAG glad för så jag får träffa dem oftare.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Linnea är underbar! Vi älskar henne allihop!!

 • Katarina Ellson skriver:

  Jag tycker inte det är roligt. Traumatiskt. Kan inte skratta åt det, utom när Benjamin ska dirigera Pernillas backning: backa rakt fram!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag förstår att alla inte kan tycka att vårt semesterkaos är kul. Många tycker ju uppenbart att det är väldigt roligt , Men man kan heller inte göra alla till lags.

 • Anna skriver:

  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/konsumentverket-kritiserar-harforetag-som-kallar-sig-etiska
  Kvinnorna far väldigt illa av denna handel med hår, se gärna Uppdrag Granskning

 • Alex skriver:

  Hej Pernilla,

  Tycker du ar sa duktig som svarar pa allas fragor har inne!! Sjalv ar jag nyfiken pa hur Lang tid Det tog innan du markte nagon skillnad pa ditt har med Priorin??? Ar 3 manader for kort tid Att SE nagot resultat?? Hur Lang tid tycker du man ska ge Det innan man ger upp?!?:))) Vill att Det ska verka men har inte sett nagon skillnad annu😱

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack vad glad jag blir att det uppskattas! På mitt hår märker jag skillnad genom att det både växer fortare , vilket jag tydligt ser på bilder etc samt att kvaliteten blir mycket bättre på håret. Jag önskar bara att jag kunde sluta pilla på ett och samma ställe hela tiden, för då skulle jag slippa klippa av håret mer och spar tillo långt istället.

 • aggie skriver:

  Hej!’
  Jag följer Pernillas blogg, ….varför….vet ej, tycker det var kull
  Min kompis från jobbet tipsade mig programmet Wahlgrens värld och sa att man känner sig lite smartare efteråt ,
  och det var sant, tyvärr

 • Matilda skriver:

  Herregud Pernilla. Riktigt upprörd farbror. Haha

 • Maria skriver:

  Hej,
  I kvällens avsnitt visades två snygga bag straps som ni fått skickat till er. Vet du vad märket/företaget heter som gjort dem?

 • Eva skriver:

  Ojoj som det blev med fontänen😬
  Eller var det ett fejk samtal från”Italien”?
  Vad kostade det🙈

 • Linda skriver:

  Hej!
  Undrar också över den fina svarta blusen eller klänningen med rosor på som har synts i kommentarscenerna i kvällens program!
  Den ser mycket fin ut 👌👌👌
  Får man fråga vilket märke det är?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Den är från HM, men vi spelade ju in detta för mycket länge sedan så den finns nog inte kvar i butik i dag är jag rädd.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram