Hej Hopp!
Hoppas att ni har hunnit att lyssna på vår Podcast ; ”Wahlgren & Wistam” avsnitt 2 – där jag bjuder Sofia på en fräsch och nyttig efterrätt som du enkelt mixar ihop på bara några minuter!
Detta behöver du :
Turkisk yoghurt (Det funkar bra med Vanilj-kvarg också!)
Frysta bär efter behag Jag valde denna gång Hallon, Björnbär och Mango)
Flytande honung
Rostade mandelspån, färska hallon och Citronmeliss till garnering
Mixa ihop lagom mängd frysta bär och yoghurten ( eller vaniljkvargen) med stavmixer.
Smaka av med honung tills du får den sötma du tycker är lagom.
Servera i valfritt glas och garnera med de rostade mandelspånen , några färska hallon samt Citronmeliss.
Smaklig dessert!
Hallå! Jag är en periodare! Först lyssnade jag sönder ’Filip o Fredriks’ podcast (3ggr alla avsnitt), sen ’crazy town’ och senast ’lunch med montelius’ . Trodde jag var förlorad, att det inte fanns mer att upptäcka. Men ni är sköna! Jag har ett förslag. 7 avsnitt i veckan.
Kan man bara lyssna på podden via ithunes? Jag kunde lyssna på första avsnittet på min android, men inte senaste avsnittet.
Kan man bara lyssna på podden via ithune?
Första avsnittet kunde jag höra med min android men inte senaste avsnittet…
Åhhhh jag som inte vill använda frusna hallon utan att koka dem! Enl livsmedelsverket ska frusna hallon (utländska) kokas innan användning då de ofta kan innehålla calicicvirus. Kan man göra detta med kokta hallon tror ni?
Hör inte till detta inlägg MEN vill bara säga att Vilken ödmjuk o go dotter du har!! Det går inte att ”spela” falsk i sin blogg som en del faktiskt gör.. Inte många, men dom finns. Inte Bianca inte! Det lyser igenom allt filter av äkta..
Bra att du påminner om det goda i livet, Pernilla.
Jag brukar ta yoghurt och tinade frysta bär ( galen i hallon )
och mixa det med en stavmixer och hälla upp allt i ett plastglas. (Willys ölglas )
Underbart gott !
Mums. Det ska jag testa att göra