Jag berättade ju igår om Kronfågels nya goda kycklingmiddagskorv. Det har varit lite lite recepttips här på bloggen sista tiden.
Vår familj älskar denna kycklingmiddagskorv med hög kötthalt och som dessutom är ett bättre val för miljön. Den går snabbt att tillaga och variera i alla möjliga varianter.
Därför vill jag idag tipsa om ännu ett gott recept på vår favorit Kronfågels kycklingmiddagskorv med Röd Curry och ris
Stek korven och skär den sedan i små bitar. Det blir bättre stekyta om man skär dem efter stekning.
Blanda en sås på Cocosmjölk , röd curry, lite limejuice , en vitlöksklyfta, fisksås (eller salt) thaibasilika och koriander .
Blanda allt med kycklingmiddagskorven och servera med kokt ris.
Hur gott som helst!
Det är en riktig hitt här hemma, och kokosmjölk är kanon att använda i höstens alla grytor !
Smaklig måltid!
I samarbete med Kronfågel
Sydeuropeiska vesionen i alla fall-där allt ”går på lösa bultar” och ingen reagerar 😉
Är kanske jag som är korkad men hur mycket ska det vara av varje ingrediens…
Haha, ja bagageluckan är som att åka Tuk-Tuk…!
Låter exotiskt gott! Skönt med lite tips när fantasin sinar och man fastnar i samma rutinmeny. Ska testa redan idag!
(Sitta i bagageluckan är ju en lösning när alla inte får plats:-) Gjorde även vi nere i Grekland!)
Dina föräldrar är gosiga och har överfört sin gosighet till er alla med sin kärlek. Så fint med starka familjeband-grunden till mycket gott!
Åååh vad jag blev sugen på korvstroganoff nu. Fast får bli ett vego alternativ då jag inte äter kött. Men det går lika bra det 😉
Ha en bra dag! Kram
Allvarligt hade du köpt korven själv o lagt ut recept? Allt gratis är gott! Kram
Såg senaste avsnittet nyss, sitta i bagage luckan, haha Inget konstigt i eran värld.
Så fina föräldrar du har.