Allsång på Skansen, & sjukt glad & tacksam!

Hej vänner!

Skriver till er innan jag hoppar i säng.   Tänkte försöka att lägga mig något så när i tid i kväll .

I morgon ska jag nämligen gästa ”Allsång på Skansen” och göra några nummer ur min jubileumsshow ; ”Kort Glad & Tacksam”!

 

img_0127.jpg

 

Så i dag var jag på plats på Skansen och repade inför morgondagen tillsammans med mina kära vapendragare Måns och Ola! 

 

img_0116.jpgimg_0117.jpgimg_0110.jpgfacetune_24-07-2018-00-06-34.jpg

 

I morgon lär det inte finnas en ledig stol här!  :-)

 

img_0126.jpg

 

Jag har verkligen saknat de här två , även om jag njuter oerhört av att ha en helt ledig sommar,  och inte åka runt och giga som jag brukar!

Det är först när man vilar,  man reflekterar över vilken fantastisk vår jag haft…!  

Att få göra en föreställning som både är hyllad av recensenter och publik är få förunnat!   Men att också att få göra det  ihop med bästa gänget, mina begåvade roliga vänner – är fantastiskt! 🙌👏😍

 

kort

 

Vi närmar oss 75 000 sålda biljetter på ”Kort, Glad & Tacksam” sedan premiären,  och höstens alla föreställningar är i stort sett utsålda , vilket är helt otroligt! 

För er som fortfarande inte har sett showen – eller vill se den igen –  så finns singel-stolar i flera städer såklart,  men det finns även biljetter till de extra föreställningar vi öppnade sent under våren!

Städer som Piteå, Umeå, Kungsbacka har fortfarande lediga platser, samt Uppsala har fina balkongbiljetter till exempel, men annars är allt utsålt.  Nästan overkligt 😀😀

Då mottagande och efterfrågan varit så stor så vi har förlängt speltiden under våren , så därför finns nu extra dagar tillagda  i många av de städer som annars är helt slutsålda. 

Både i Göteborg och Malmö finns det nu biljetter till våren 2019!

Så ett tips är,  att om det är slutsålt 2018 , så kan kan man faktiskt köpa biljetter till 2019 redan nu!

 

kortgghhpernjjjpw5 img_4353IMG_E1306-800x789press1_img-800x533 korrrr korttttpress3_img-800x533kortgladochtacksam01pw41

 

Så lycklig att få jobba tillsammans med världens roligaste gäng!!! 😍🌟

 

Vi har Nypremiär för höstens Turné 5 oktober i Örnsköldsvik,  och jag och gänget längtar redan tills vi drar igång igen , och vi får åka ut på vägarna och möta vår härliga publik!!!
wahlgren55 (w1900_h650_q85_c_u)

 

Biljetter och Turnéplan hittar du HÄR!

65 reaktioner på “Allsång på Skansen, & sjukt glad & tacksam!”

1 2 3
 • Christina skriver:

  Fy fasiken vad du var bra på alltsången. Glädjen i dina ögon!!!

 • Malin skriver:

  Såg din show i Gbg och det var det roligaste jag sett på en scen! Hörde att ni inte tänker visa den på tv 😢 min stora förhoppning är att det blir så ändå så man har möjlighet att spela in den och kunna se den om och om igen. Alt att ni släpper den så man kan ladda ner den. Jag tror även det skulle bli en mega succé om man kunde köpa den. Hoppas hoppas 🤞✊✊😊

 • Christina Schlobohm skriver:

  Hej Pernilla!

  Gissa vem som var BÄST igår på Skansens Allsång…jo, DU Pernilla! Du och ”The Wahlgren Family” har förmågan att höja temperaturen bland publiken med er fantastiskt positiva utstrålning och era artistiska begåvningar. Ja, och så spelade du piano också på Allsångens ”Da Capo”, en fin överrasning.

  Ha en härlig sommar, Pernilla!

  Önskar
  Christina i Sollentuna

 • Marita skriver:

  Du är bara bäst. Du kan verkligen sjunga och uppträda. Vilken skillnad när du intnog scenen du sopade banan. Dessutom är du snygg och trevlig och naturlig.👏👏👏👏👏

 • Tamy skriver:

  Kul att få se och höra dig spela piano och uppträda igår, så duktig och mångsidig du är som artist:)

 • Annica skriver:

  Hej Pernilla!!
  Jag har aldrig kommenterat, men läst din blogg i måånga år. Blev väldigt förvånad när du spelade piano och sjöng på allsången! Mycket fint, och du såg strålande ut!

  Men sen, jag förstod inte, med Måns och Ola, det blev bara konstigt. I showen kanske det blir annorlunda, nu kändes det bara som dom var löjliga, och det VET jag att dom inte är..

  Kram på dig o ha det bäst!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det är alltid svårt att plocka nummer ur sitt sammanhang, men det kändes som att det gick hem på Skansen iallafall…! Men kom och se showen i sin helhet så kommer du nog att skratta även du , hoppas jag! Kram och ha en fin sommar!

   • Nicke skriver:

    Jag fattar precis skillnaden mellan en show och allsång. Allsången är ett genomsnitt av Sverige men går man på show så fattar och gillar publiken den humorn. Jag och min knäppa polare Micke var och såg showen på Rival den var skitkul. I det här numret på Skansen tycker jag att det skulle bli en extra grej när ni gick av scenen att Ola tittar på dig och pekar på barstolarna,så du får gå tillbaka och rodda ut dom ifrån scen.

    Tack och hej ifrån en brygga i skärgården med varma vindar. /Nicke

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Vad kul att ni gillade showen !

 • Mel skriver:

  Har du FORTFARANDE blockning på?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag kommer att ta bort granskningen snart , men tycker att det är lite skönt att trollen försvinner ett tag , så vi att får en trevligare ton i kommentarsfältet.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Märker att de redan har tröttnat faktiskt…

   • Malin skriver:

    Trollen cruisar väl runt på olika bloggar och letar efter granskningsfria. Här har dom kunnat leva loppan. Tror tyvärr inte de är särskilt intresserade av bloggskrivaren. Man nästan hörde desperationen hos vissa här när du började med granskningen. Inte kunde de vara på Perrellis sida heller…😀 För min del får du gärna fortsätta med den vid behov 😘

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Ja, det är nog som du säger . Jag ser ju ofta att elaka kommentarer som håller med varann ofta kommer från samma IP-adress, haha.

 • Rosa skriver:

  Åh så bra du var igår Pernilla och så fin, ska bli så roligt att få se hela showen i höst och Ola och Måns ha ha, helt underbara.
  Ha en härlig sommardag.

 • Anne skriver:

  Kul att se dig på Allsången igår. Det riktigt strålar om dig 🌞. Är du verkligen 50 år 🤔. Ses i Helsingborg. Kort glad och tacksam 🤗

 • Anne skriver:

  Kul att se dig på tv igår. Det strålar om dig. Är du verkligen 50 år??🤔🤔. Vi ses i Helsingborg kort glad o tacksam. 🤗

 • A skriver:

  Tycker det var ett lite konstigt val av framträdande, blev liksom Måns och Ola som blev själva ”grejen”, och du kom i skymundan. Låten var ju inte en av dina bästa direkt…men men, du hade väl dina skäl.

 • Pernillas största fan Malin skriver:

  Bästa Pernilla! Åhh jag svimmar nästan stt bi har sålt 75 000 sålda biljetter och jag ska gå med Johan och se på er två ggr jan och febr det ska bli kul och det är inte ofta jag tittar på smma och det ska bli kul och se er och du rockar hela föreställning 😊💖Bröllop mellan mig och Greger är uppskjuter till 1 juni nästa pga vi ska åka till st Petersburg och det blir jobbigt om vi gifter i höst medan min bror ska gifta sig den 18 augusti 😊 Jag har skickat mail till dig kram finaste Perbill💖✌️🌸😇

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vad härligt med bröllop – även om ni får vänta lite längre då …! Men den som väntar på något gott….! Kram fina Malin!

 • Charlotte skriver:

  Åh pernilla, sååå fint du sjöng! En tår föll. Du är bara bäst!!

 • Först av allt vad fantastiskt vacker du var i Allsång på Skansen! Så otroligt vacker sång du sjöng och spelade piano, en helt ny sida, Pernilla du borde verkligen börja göra ny musik igen! :) Så roligt att se dig i alla fall och jag hoppas att jag får se dig snart igen!
  //Berith

 • omg skriver:

  Att gå på showen kort, glad & tacksam är mitt bästa val 2018.
  Har aldrig skrattat så…..

  PW du är bäst

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram