Allsång & Rockbjörnsvinster!

Hej vänner.

Nu är det så här.

Om jag ska tycka att det är KUL att fortsätta att blogga, så blir jag tydligen tvungen att ha en liten vett och etikett-skola mer vissa av er som skriver vissa kommentarer här på bloggen.

Jag kan inte ha en blogg och dela med mig av mitt liv med bilder och text som det är och ser ut –  och sedan behöva försvara mig inför människor som PÅ RIKTIGT tror att det som står på SVALLER-SIGHTER som FB är sant…?!!!

Är ni från vettet?!!

Vem LÄSER ens denna skit?!

Det är ju en SKVALLERTRÅD med Krösamajor som är inne och hittar på , ljuger och försöker verka som att de vet något de inte vet.  FATTAR ni inte det?!

Tro mig.

Jag slutade läsa på FB för över 17 år sedan – när jag jag träffade Theos pappa och insåg hur mycket skit det stod om honom-  och om mig  – som ABSOLUT inte var sant!!

Jag blev bestört över hur mycket tid och energi vissa lägger på sitta och skriva rena lögner på detta forum – som är till för Psykopater skulle jag säga.

Vilken vettig person som helst förstår väl att 90 % av det som står där INTE är sant.

Det är nyfikna, avundsjuka, bittra och svartsjuka människor som inte har något eget liv, och som lägger ner oändligt med tid på att skvallra, ljuga och förtala – för att de antagligen inte mår så bra eller har så kul liv helt enkelt.

Så LÅT MIG SÄGA ER DETTA:

Det finns vissa psykopater som jag känner till  – och som inte riktigt klarar av att se folk vara lyckliga.

De är några få, men de kommer säkert att fortsätta att skriva dynga på diverse skvaller-forum.

LÅT dom göra det.

Men låt mig SLIPPA att läsa en kommentar till här på min blogg , som inte har med mina inlägg på bloggen att göra!!! 

Jag kommer ALDRIG att gå in och läsa på FB, eller ”ta till mig” av vad psykfall skriver där, eftersom jag har läst vad som skrivits om mig och min familj tidigare –  och VET hur LÅNGT ifrån sanningen det som står där är!

Så nu säger jag STOPP till att min blogg ska bli nåt jäkla skvaller-forum!!!

Jag kommer ta bort alla kommentarer som inte är relevanta till mina blogginlägg .

Eller så slutar jag bara att blogga helt enkelt.

Det är upp till er .

Sköt er i kommentarsfältet – annars får det vara.

img_7958.jpg

Med det sagt , så återgår vi nu till bloggen!

Så här ser det ut just nu på min BERGS-TOMT som jag ska bygga mitt DRÖMHUS på! img_7951.jpg img_7952.jpgEn del kvar som ni ser, innan det kommer att stå ett färdigt HUS där…! 😅img_7959.jpgMen när det väl gör det, så kommer jag att kunna gå ut på min balkong och se ut ÖVER trädtopparna…!

LÄNGTAR…!!! img_7875.jpgNi kanske såg sista Allsång på Skansen i tisdags?! Jag var med på ett litet hörn och och gästade i ett Medley för att hylla min älskade kompis Peter Jöback – som firar 40 år som artist! 
0d167283-5b73-41ad-8b39-2cec0111345c.jpg Det regnade under repet, så det fick bli häng i logen innan sändning.
4f0a641c-221b-4c82-9d3d-c10600224dda.jpg aad4de3d-342c-4314-bed9-3cb50ac06093.jpgMycket väntan blir det en sån här dag…. facetune_18-08-2021-13-20-18.jpgDet var inte i går jag stod jag på en scen inför publik och sjöng….!

Då jag inte har något nytt sång material, eller släppt något nytt på länge, så har jag tackat nej till den formen av framträdanden denna sommar. Men Peter kunde jag inte säga nej till…! 😘
img_7932.jpgFoto ; Karin Thörnblom7a8279d1-1a9c-494e-a09c-227bf9986295.jpgFina Sanna! Snart mamma och så grym som programledare för Allsången! f1327eb4-81ea-448c-a1b0-59afaffe7f5c.jpgPetra, jag och Martin var med och hyllade på vår fina kompis Peter! 05fe88ef-a7ef-4ea6-a76a-477e27186bd3.jpgDen 29:de augusti ska jag och Petra gästa Peter igen – när han har streamad Jubileums-konsert i sin trädgård! 2c54cc30-91fa-4e3b-b499-c90bad40a925.jpgNu blir det andra TV-program för min del , och ingen mera sång på ett tag….!

Men alltid kul med ett litet inhopp i väntan på det riktiga skivsläppet….! 😋😘img_8273.jpgOch apropå Skivsläpp – så VANN Benjamin TVÅ Rockbjörnar i går!!! 

ÅRETS MANLIGA ARTIST!!!  Hans TREDJE vinst i denna kategori!!!!
img_8275.jpgSamt vinnare av ”ÅRETS SVENSKA LÅT” – med ”Allt det vackra”  – som Benjamin har skrivit tillammans med sin morbror Niclas – vilket gör det extra fint!!!! img_8292.jpgGRATTIS ÄLSKADE BENJAMIN!!!

Du är SÅ värd dessa priser!!!!

Och jag är så oerhört STOLT över dig!!❤️🙌👏

149 reaktioner på “Allsång & Rockbjörnsvinster!”

1 2 3 4
 • Marie skriver:

  Hej! Läser gärna din blogg tycker det är roligt och följa dig.
  Kul för Benjamin med nya priser grattis till honom o till dig så klart !!
  Ha de bra!!

 • eric skriver:

  Tyvärr många psykfall som sprider sin dynga på denna blogg.

  Om ni provoveras så hemskt av Pernilla… då har ni fan inga liv.

  Pernilla fortsätt blogga och fortsätt skriva exakt vad du tycker. Skit i alla trögtänkta krokofanter.

 • Ida skriver:

  Tack för att du fortfarande bloggar, Alltid roligt att läsa dina inlägg 😊

 • Jonna skriver:

  Stoppa in nappen i truten din och gå och lägg dig! Från ett psyko till ett annat😜

 • Camilla skriver:

  Oj… oj oj så många som verkar må dåligt här. Att det levereras lögner på FB är de flesta medvetna om. Tycker det är sorgligt och tråkigt att se dessa rent illasinnade kommentarerna. För ingen ska inbilla mig att man menar väl när man skriver så elaka saker. Tror nog att du Pernilla är kapabel att sköta dig själv. Håller absolut med om att det är dags för en riktig varning mot dessa märkliga kommentarer! Trist att se vissa må så psykiskt dåligt! Kram på dig Pernilla. Önskar dig all lycka och allt gott! ❤️

 • Nicklas skriver:

  …i väntan på det riktiga skivsläppet…..
  Låter som dröm men SOM jag ser fram emot det! 😀 ❤️

 • jimmie skriver:

  Stort grattis till Bemjamin.Fick lyssna lite på honom idag när han gästade p4 extra de är alltid lika roligt att lyssna på honom

 • Marianne skriver:

  Att kalla – för dig helt okända – människor som kanske gått igenom både det ena o andra för ’psykfall’ och ’psykopater’ tycker jag är riktigt dålig stil. Du har iiiiiiingen aning om deras mentala hälsa. Punkt.

  • Ulrika skriver:

   Pernilla skyddar den hon älskar men på fel sätt. Tråkig attityd att skriva som hon gör, absolut och har reagerat i många andra svar och inlägg där hon skriver ”bitchigt” till och andra. Till vilken nytta?
   Jag tycker inte att man är tuff när man beter sig så, tvärtom.
   Ödmjukhet är aldrig fel. Tänk om det är sant och många blir nedslagna av att kallas ”psykopat”.
   Önskar er all kärlek och lycka!

  • B-M skriver:

   Men du, move on. Kan man inte bete sig får man kallas psykfall. Nåt fel har de som inte kan scrolla vidare om de inte gillar nåt på nätet. Gäller även dig.

   • B-M skriver:

    Ovan gäller Marianne

   • K skriver:

    Nä, ingen ska kalla någon för psykfall. Speciellt i dessa tider när psykisk ohälsa bara ökar, särskilt bland unga tjejer bl a pga utseendefixering, många får anorexia och div andra sjukdomar. Inget att göra sig lustig över.

   • eric skriver:

    det finns ett par psykfall på denna blogg också. som bara maler och maler om vad de själva tycker och att Pernilla absolut inte ska få tycka vad hon tycker. Men ni inser inte att ni är gäster på PERNILLAS BLOGG. Där hon får skriva vad hon vill.

    Och gillar ni inte det som skrivs så kan ni sluta läsa, och mysa i era soffor med varsin offerkofta på er istället.

    Ja exakt psykisk ohälsa blir vanligare och vanligare,, det är kommentarsfältet på denna blogg ett bevis för… jäkla psykfall det finns här alltså.

  • Charlotte skriver:

   Och DÄR var ett psyko!! Marianne, ta dig någon annanstans.

   • K skriver:

    Kan vi sluta använda dessa ord tack. Så lågt… Finns folk som är psykiskt sjuka på riktigt.

  • eric skriver:

   Ett psykfall är ett psykfall.

   Pernilla har all rätt att skriva detta på SIN EGEN BLOGG. Om ni misstycker så kan ni ta era offerkoftor och dra iväg på era kvastar. Tycker Pernilla är alldeles för snäll i sit omdöme om er som bara spenderar timme efter timme med att skriva skit här och på andra sajter.

   • Chris skriver:

    Hahaha såååå bra skrivet 💕

   • Kebma skriver:

    Oj, här tas det i – är det månne Herr B själv som skriver i annat namn? Varför inte bemöta skvallret/skitsnacket istället om det nu är ”du”.

    När skitsnack är sant bemöts det ofta med personliga påhopp, annars med sakliga argument.

   • K skriver:

    Kvastar?

   • Kristin skriver:

    Ja ”K” häxor åker iväg på sina kvastar. Häxa, troll=samma skit!

 • Nilla skriver:

  Så kul att få följa allt du gör och spännande att se husbygget! Grattis till Benjamin!!! Hoppas trollen lämnar detta kommentarsfält och håller sig till Flashback.

 • Nanna skriver:

  Spännande med det nya huset. Kommer säkert bli perfekt. Blir roligt att se flera bilder sen.
  Man ska inte läsa Flashback å såna sajter….. Mest bara skit där.
  Å grattis till Benjamin!

 • Annica skriver:

  Fiina du och fina Sanna med bebis i magen! Självklart tror jag inte på allt skit som står på nätet och elaka skvallertidningar. Det finns avundsjuka människor. Så tråkigt att det drabbar dej och fina unga tjejer som Bianca med flera. Hemskt att också kvinnor 40 50 inte kan uppföra sej. Gillar jag inte läsa om dej hoppar jag över din blogg. Enkelt! Eller tvärtom läser all utom elakt skvaller.

 • Carina skriver:

  Grattis Benjamin till dina rockbjörnar, det är du så värd. Du är så duktig som artist och låskrivare och dina album är så bra. Pernilla du ska vara så stolt som mamma, vilket jag tror att du är med 🙂.

 • Hilde skriver:

  Fineste bloggen❤️

 • Anette Juhlin skriver:

  Tycker Benjamin är värda sina ” rocknallar”
  Du kan vara stolt över honom och såklart alla dina barn ❤️❤️❤️❤️

 • Catarina skriver:

  Grattis till sonen och hans framgång. ❤️ Röstade många ggr oxå. Såå superduktig.

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram