Allsång & Rockbjörnsvinster!

Hej vänner.

Nu är det så här.

Om jag ska tycka att det är KUL att fortsätta att blogga, så blir jag tydligen tvungen att ha en liten vett och etikett-skola mer vissa av er som skriver vissa kommentarer här på bloggen.

Jag kan inte ha en blogg och dela med mig av mitt liv med bilder och text som det är och ser ut –  och sedan behöva försvara mig inför människor som PÅ RIKTIGT tror att det som står på SVALLER-SIGHTER som FB är sant…?!!!

Är ni från vettet?!!

Vem LÄSER ens denna skit?!

Det är ju en SKVALLERTRÅD med Krösamajor som är inne och hittar på , ljuger och försöker verka som att de vet något de inte vet.  FATTAR ni inte det?!

Tro mig.

Jag slutade läsa på FB för över 17 år sedan – när jag jag träffade Theos pappa och insåg hur mycket skit det stod om honom-  och om mig  – som ABSOLUT inte var sant!!

Jag blev bestört över hur mycket tid och energi vissa lägger på sitta och skriva rena lögner på detta forum – som är till för Psykopater skulle jag säga.

Vilken vettig person som helst förstår väl att 90 % av det som står där INTE är sant.

Det är nyfikna, avundsjuka, bittra och svartsjuka människor som inte har något eget liv, och som lägger ner oändligt med tid på att skvallra, ljuga och förtala – för att de antagligen inte mår så bra eller har så kul liv helt enkelt.

Så LÅT MIG SÄGA ER DETTA:

Det finns vissa psykopater som jag känner till  – och som inte riktigt klarar av att se folk vara lyckliga.

De är några få, men de kommer säkert att fortsätta att skriva dynga på diverse skvaller-forum.

LÅT dom göra det.

Men låt mig SLIPPA att läsa en kommentar till här på min blogg , som inte har med mina inlägg på bloggen att göra!!! 

Jag kommer ALDRIG att gå in och läsa på FB, eller ”ta till mig” av vad psykfall skriver där, eftersom jag har läst vad som skrivits om mig och min familj tidigare –  och VET hur LÅNGT ifrån sanningen det som står där är!

Så nu säger jag STOPP till att min blogg ska bli nåt jäkla skvaller-forum!!!

Jag kommer ta bort alla kommentarer som inte är relevanta till mina blogginlägg .

Eller så slutar jag bara att blogga helt enkelt.

Det är upp till er .

Sköt er i kommentarsfältet – annars får det vara.

img_7958.jpg

Med det sagt , så återgår vi nu till bloggen!

Så här ser det ut just nu på min BERGS-TOMT som jag ska bygga mitt DRÖMHUS på! img_7951.jpg img_7952.jpgEn del kvar som ni ser, innan det kommer att stå ett färdigt HUS där…! 😅img_7959.jpgMen när det väl gör det, så kommer jag att kunna gå ut på min balkong och se ut ÖVER trädtopparna…!

LÄNGTAR…!!! img_7875.jpgNi kanske såg sista Allsång på Skansen i tisdags?! Jag var med på ett litet hörn och och gästade i ett Medley för att hylla min älskade kompis Peter Jöback – som firar 40 år som artist! 
0d167283-5b73-41ad-8b39-2cec0111345c.jpg Det regnade under repet, så det fick bli häng i logen innan sändning.
4f0a641c-221b-4c82-9d3d-c10600224dda.jpg aad4de3d-342c-4314-bed9-3cb50ac06093.jpgMycket väntan blir det en sån här dag…. facetune_18-08-2021-13-20-18.jpgDet var inte i går jag stod jag på en scen inför publik och sjöng….!

Då jag inte har något nytt sång material, eller släppt något nytt på länge, så har jag tackat nej till den formen av framträdanden denna sommar. Men Peter kunde jag inte säga nej till…! 😘
img_7932.jpgFoto ; Karin Thörnblom7a8279d1-1a9c-494e-a09c-227bf9986295.jpgFina Sanna! Snart mamma och så grym som programledare för Allsången! f1327eb4-81ea-448c-a1b0-59afaffe7f5c.jpgPetra, jag och Martin var med och hyllade på vår fina kompis Peter! 05fe88ef-a7ef-4ea6-a76a-477e27186bd3.jpgDen 29:de augusti ska jag och Petra gästa Peter igen – när han har streamad Jubileums-konsert i sin trädgård! 2c54cc30-91fa-4e3b-b499-c90bad40a925.jpgNu blir det andra TV-program för min del , och ingen mera sång på ett tag….!

Men alltid kul med ett litet inhopp i väntan på det riktiga skivsläppet….! 😋😘img_8273.jpgOch apropå Skivsläpp – så VANN Benjamin TVÅ Rockbjörnar i går!!! 

ÅRETS MANLIGA ARTIST!!!  Hans TREDJE vinst i denna kategori!!!!
img_8275.jpgSamt vinnare av ”ÅRETS SVENSKA LÅT” – med ”Allt det vackra”  – som Benjamin har skrivit tillammans med sin morbror Niclas – vilket gör det extra fint!!!! img_8292.jpgGRATTIS ÄLSKADE BENJAMIN!!!

Du är SÅ värd dessa priser!!!!

Och jag är så oerhört STOLT över dig!!❤️🙌👏

149 reaktioner på “Allsång & Rockbjörnsvinster!”

1 2 3 4
 • Ulrika skriver:

  Hon menar ju inte bokstavligen att de är psyksjuka. Jag läste skvallertråden på fb och där skriver några att hennes pojkvän är psykopat osv, då säger hon det tillbaka till fb skrivarna.

 • Emmae skriver:

  ÄLSKAR din blogg! Slutar inte blogga <3<3 Blocka folks ip som inte kan vara snälla.

 • Anna skriver:

  Valet är enkelt. Om du väljer att fortsätta blogga – stäng kommentarsfältet.

 • Mia skriver:

  Hoppas att du fortsätter att blogga, vi är många som gillar dig och vill följa med i ditt liv. ♥
  Lättare sagt än gjort men strunta i skräpet som skrivs.

 • Inger skriver:

  Fortsätt blogga. Jag tycker ni är så Härliga hela familjen. Jordnära och naturliga.Ni visar verkligen att ni är ”vanliga” människor. som sagt strunta i vad alla avundssjuka troll skriver. Jag gillar ER hela familjen.

 • Britt Olsson skriver:

  Bra rutet Pernilla. Hoppas inte du lägger av med bloggen. Jag förstår inte vad dessa människor får ut av att hålla på att trakassera bl.a kändisar. Många kramar till dej.

 • A skriver:

  Är det mycket sprängning på tomten du bygger på?

 • ellinor blomquist skriver:

  Pernilla-du och din familj är så helt underbara, naturliga,båda fötterna på jorden.
  Du har all rätt och ska var stolt över dina finfina ungdomar,ja hela din familj.

 • Lena skriver:

  Galet fin blå klänning du har på dig, var kommer den ifrån?

 • Maria, Skåne skriver:

  Tack för din fina, fina blogg, Pernilla!🙏❤Den har glatt mej I många år💖, ända sedan mama-tiden😍Brukade alltid läsa dina mysiga inlägg till frukost 🥰Det var mycket bak och mys, musikaler och posivitet, spontanitet och eftertänksamhet, mycket familj, gemenskap, lite sorg och mycket glädje❤Önskar dej allt gott, och tack för att du finns🙏❤🤗

 • Camilla skriver:

  Nä Pernilla det är DU själv inte läsare som avgör om DIN blogg ska drivas vidare eller inte. Men det verkar inte vara möjligt att driva både insta och blogg till 100 % och då får en ju som influencer/bloggare ta ett val och välja vilken mediekanal det istället ska satsas till 100 på. Hade du redan för länge sen haft ett modererat k-fält hade du sluppit alla dessa människor som förpestar ditt k-fält sen flera år. Hade du tjänat pengar på din blogg hade inte du haft råd att bara skriva 3 inlägg på en månad.

 • K skriver:

  Wow. Du står för ditt ord. Här klipps flitigt. Så vad då? Om jag drar hit hela Flashback så slutar du blogga? Låter som en bra deal för att stänga en Wahlgren kanal iaf. Lets. :)

  • Lena skriver:

   Nu får du förklara. Hur i hela friden kan man vara så besatt av just PW eller tydligen hela familjen? Om bloggen gör dig upprörd, sluta läs och fortsätt på FB, det forumet verkar passa dig bättre!

  • En annan K skriver:

   Jag tycker hon ska göra som Charlotte, stänga kommentarsfältet.

  • Annekrisa skriver:

   Ja, slettes over en lav sko, og alle de stygge kommentarene til ERIC H (CB?) stå. Å kalle folk for psykfall og psykopater er jo helt greit. Virker nå som de to fortjener hverandre. «Det skal to til for å danse tango».
   Btw. Siste kommentar fra meg på denne bloggen, som jeg oppdaget da Sofia pratet om F B på deres podcast. Så nemlig link til bloggen på F B.

  • Sandra skriver:

   Get a life- idiot!!!

 • Maria skriver:

  Har aldrig fattat, och kommer aldrig att fatta folk som läser bloggar vars avsändare dom inte gillar….
  Kan inte ha mycket annat att göra, och bara det är ju oerhört tragiskt
  Pernilla, jag har följt din blogg länge och hoppas sååå att du fortsätter!!

 • Eric H skriver:

  Vad jobbigt att din killes ex och vänner till dem är psykopater allihop. Har sett inläggen på fb. En av dem hade visst tagit tillbaka allt hon sagt med, antagligen pga hot. Obehagliga typer hela bunten på fb.

 • Maria skriver:

  Kan du inte bara försvinna härifrån?

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram