Äntligen premiär för ”Masked singer”!

SÅ VAR VI IGÅÅÅÅÅÅÅÅNG!!!! 🎈🎉💥🎭👏img_7615.jpg

ÄNTLIGEN har vi haft premiär för MASKED SINGER SVERIGE!!!

SÅÅÅ KUL att äntligen få visa er vad det är vi har spelat in under hösten!

Världens hemligaste och roligaste underhållningsprogram kallas det för i övriga världen!

Vad tyckte ni??!

Gissade ni?! Och i så fall – lyckades ni gissa rätt…?! img_7531.jpgBÄSTA David!!! Är han inte Sveriges proffsigaste och roligaste programledare, så säg?! img_7530.jpgOch jag har haft så fantastiskt roligt tillsammans med både David och mina underbara Panel-kollegor! img_7533.jpgimg_7532.jpgimg_7535.jpgimg_7540.jpgimg_7541.jpgimg_7537.jpgimg_7539.jpgimg_7534.jpgimg_7556.jpgimg_7536.jpgEftersom vi har en intern ”Tävling” i Panelen, om vem av oss som kommer gissa rätt först, så satt det ju fint att jag tog första ”av-maskningen”…!  😘

img_7394.jpg

I fredags så kollade tillsammans hela gänget på premiäravsnittet hemma hos Felix och Clara på deras underbara landställe!

Oh då kom det ett  välbekant ansikte och lämnade ett härligt bud…! 😘😋
img_7393.jpgimg_7398.jpgFelix och Claras döttrar gillade nog budet extra mycket….!

Inte varje dag man får besök av en glittrig Enhörning! img_7413-1.jpgVi åt middag innan programmet , och hade en OTROLIGT trevlig kväll!

SOM jag gillar detta gäng! 😍❤️img_7417.jpg4ce88b50-865b-4639-8eb1-08bc3797b023.jpgSååå god middag som värdparet har styrt upp! img_7454-1.jpgNästa fredag är det dags för 6 nya masker att göra entré!

Jag säger bara – DET vill ni INTE missa!!! 😍

Missade ni premiären av MASKED SINGER – så kan ni se det HÄR!

105 reaktioner på “Äntligen premiär för ”Masked singer”!”

1 2 3 5
 • Sandra skriver:

  Herregud vilka surpluttar som hänger här.
  Har ni ingen humor? 😂 Det var ju ett jätteroligt program. Hur tänker ni om man skulle ha fått veta vilka alla var i första programmet?!
  Hade det varit roligare om panelen suttit helt tyst istället för att tjoa?
  Superkul program det hade varit då…

 • Tara skriver:

  Har svårt att bestämma mig för om programmet är sevärt. Tycker det är synd att det kommer dröja innan man får veta vem som gömmer sig under maskerna, som klarar sig kvar. Man lär ju, om inte annat, glömma ledtrådarna mellan gångerna. Är mest nyfiken på vem som gömmer sig under ”Sjöbjörnen” – VILKEN röst!!!

 • Magdalena skriver:

  Så roligt program; har ägnat ”hela helgen” att klura och gissa. Tagit textning och hört ledtrådarna ordentligt. Ser fram emot nästa fredag 😀👍

 • Anne skriver:

  Nej, detta var inget för mig. Tyckte panelen verkade väldigt besvärande. Säkert uppgjort att en skulle gissa rätt. Hur hade det annars gått? Om ingen haft rätt, menar jag. Nä, jag tittar inte vidare på detta program.

 • Lotta skriver:

  Rätt så kul program ändå. Men jättesvårt att höra vad de förvrängda rösterna sa. Allt gick så snabbt med ledtrådarna också, hann inte med att tänka alls. David avbröt och tog över som vanligt.
  Ska iaf kolla andra avsnittet så får vi se sen.

 • Marie skriver:

  Herregud vilken dynga ! Hördes inte vad de förvrängda rösterna sa , reglerna helt obegripliga , panelen förmodligen tillsagda o klappa hysteriskt o vråla wow wow!! . Kanske är tänkt som ett barnprogram ? O på ettan : bäst i test ? Oxå barnprogram ? Tror dom inte att vuxna vill se något kl.20 en fredag ??

  • cassandra skriver:

   Bra påpekande – samma idioti med urvattnade Talang + Idol – där det förekommer skrikande och fraser såsom: världsklass, färdig artist + nu får de alla jobb i branschen – skrattretande – när de få etablerade artister knappast har jobb i dessa tider + min favorit den storvuxne Per säger – nu sverige nu skall ni rösta eller hela svenska folket röstar etc etc – bara 4% av populationen glor på dessa ointressanta program.

  • Lova skriver:

   Håller helt med. Jag trodde det var ett skönt avslappnande feelgood program. Jag orkade inte med. Överspänd Pernilla. Sur grinig Nour. Förvirrad uttråkad Herngren. David lika obegripligt olustig som vanligt.
   Jag säger bara: KAN INGEN PRODUCERA UNDERHÅLLNING ALA NÖJESMASKINEN ELLER NÖJESMASSSKERN???

 • Lena skriver:

  Att gissa på Åke Cato, en person som varit död i fem år, är pinsamt och fruktansvärt makabert. Hoppas inte hans släktingar såg programmet.

  • Marie skriver:

   Varför klippte de inte bort grova missen gällande Åke Cato ?? Det är ju inspelat .

  • Ylva skriver:

   Det är inte alltid man hänger med när fd kändisar som inte är aktiva på många år inte finns bland oss längre så det var ju inte så konstigt, men jag fattar inte heller att det inte klipptes bort? Det gick väl tydligen inte anar jag.

 • Sofia skriver:

  Pinsmt dåligt program! Och är så sjukt trött på David Hellenius, orkar inte med honom. Tur att han inte är med i Lets dance längre.
  Nä kommer inte kolla på Masked singer.

 • Jessica skriver:

  Väldigt underhållande program! Så roligt med något nytt! Bra gjort att gissa rätt, det var verkligen jättesvårt!
  Jag kommer att sitta bänkad under alla program!
  Kram Jessica 💕

  • lalka345 skriver:

   Vad bra att du bidrar till tv4:s intäkter – du ger din dyrbara tid och tv4 tjänar pengar. HEJ DÅ ALLA DÅLIGA PROGRAM OCH HEJ DÅ ALLA SKIT SOCIALA MEDIER FÖR GOTT:

 • lalka345 skriver:

  Ingen orkar med sådant skit längre….tv4 producerar skit på löpande band / pga låga tittarsiffror helhetsmässigt hoppas de finna något ”magiskt” program som ska dra in tittare /nu sparkar de flera anställda/,
  Nej kära vänner skaffa er egna liv med kvalitet i stället för att glo på skit program och läsa dito bloggar. HEJ DÅ ALLA DÅLIGA PROGRAM OCH HEJDÅ ALLA SOCIALA MEDIER.

  lalka

 • Lilian skriver:

  Trodde det skulle vara ett kul program. Men man hörde inte vad förvrängda rösterna sa.
  Man fick ingen som helst förklaring av reglerna.
  Kommer det nya figurer nästa vecka el. är det samma ? Förstår att det inte är din uppgift att göra något åt detta, men eftersom många upplever det likadant kanske du kan berätta detta för produktionen..

  • Camilla skriver:

   Instämmer på allt!! :)

   • P skriver:

    Håller också med. Förstår inte alls vitsen…och man tappar ju sugen när ingen kommer på vem det är. Alla gissar vilt. Och sen ska det röstas? På vadå? Den som sjunger bäst? Det som är sötast? Luktar godast? Och hur blir det nästa vecka?
    Tror att ni i juryn har roligare än vi som tittar på.

  • Glasklart skriver:

   Att du inte fattar ”P” det är det ingen som blir förvånad över..

 • Sophia skriver:

  Det var ett underhållande program – kul med något nytt👍😀
  Dock hade jag lite svårt att höra vad den förvrängda rösten sa. Då har jag ändå väldigt bra hörsel. Jag tänkte de som har hörselnedsättning, inte lätt att höra ledtrådarna. Det vore ju toppen om det skulle gå och justera ljudet/tydligheten trots förvrängningen.

  • Maria skriver:

   De förvrängde rösterna borde textas. Har bra hörsel men hörde inte vad maskerna sa. Detta plus att reglerna inte förklaras gör att jag inte kommer att se nästa avsnitt.

 • Anna skriver:

  Stängde av efter en stund då jag förstod att man inte skulle få veta vilka som fanns under maskerna. Helenius brukar vara en bra programledare men i det här fallet gick han tydligen utifrån att man kände till vad programmet.

  • Marit skriver:

   Exakt så gjorde jag med, såg dem två första sen vart det så ointressant när man skulle vänta flera program innan det avslöjades vem som var under masken. Sen som många skriver jag hörde bitvis inte heller vad dem sa

 • Ninni skriver:

  Står att detta var grupp A och nästa vecka grupp B. Osäkert sen om de möter varandra direkt eller fler utslagningstävlingar från respektive grupp.

  • Johanna skriver:

   Så är det säkert. Då hänger jag med. Jag tänker titta nästa vecka, tycker det var underhållande och jag gillar alla i panelen.

 • Johanna skriver:

  Roligt program! En fråga, jag kanske är trög men kommer det nya personer nästa avsnitt? Eller är det samma personer fast i nya masker?

  • Lina skriver:

   Svårt att förstå reglerna. Vad hade hänt om ni gissat rätt på de andra maskerna, hade de också fått ta av sig sina masker. Efter vilka kriterier röstades en mask bort? Vad det masken eller framförandet som skulle bedömas.

   • Johanna skriver:

    Ja det var lite rörigt. Om det nu är nya personer nästa vecka, kommer man inte få veta vem som var i t ex sjöbjörnen då?

   • Elisa skriver:

    Ja, mycket rörigt. Trodde att jag var ensam om att tycka så, eftersom jag slötittade, men inser nu att fler upplevde osäkerhet om vilka som kommer tillbaka och när och hur. En hel del trams som när Nour måste fram och klappa.. och varför är hon så bitsk i sin framtoning ?

1 2 3 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram