Här kommer resterande bilder från vår magiska dag på Lisca Beach!
Helt sjukt , men vi åt faktiskt den godaste pizzan och pastan på lääääänge på en liten strand i Thailand!
Men så var det också riktiga italienare som drev stället!
Efter frukosten och sedan bad och lek på stranden , så var vi alla redo för att beställa in från den italienska menyn…!
OMG! Kommer att drömma om den här pizzan….! 😋😍
Fantastisk Burrata – som INTE är lätt att få tag på i Thailand…!!
MAGISK Carbonara!!! Benjamin var helt blown away!! Han är ju besatt av Carbonara och har alltid varit! Så sjukt god!!!
Åååååh, denna Vongole!!! Helt perfekta smaker och inte överkokt pasta – som man annars ofta får i Thailand…!
Rolig idé med sallad serverad i pizzabröd!
Älskar den här skylten!!
Så bra – och så kolla på nästa bild, haha…!
Haha, besatta av sina mobiltelefoner!
Men vi hade faktiskt världens mysigaste dag, och satt kvar ända tills det blev mörkt….!
Då hade vi hunnit beställa in ännu en pasta, och dubbla portioner av Carbonara och Vongolen – och sedan 4 portioner Tiramisu -som var den bästa jag har ätit!!!
Förstår ni hur underbart det är att kunna sitta så här barfota med fötterna i sanden och njuta av god mat och värme tillsammans med dom man älskar mest..! 🙌❤️
Vi åkte Tuk Tuk tillbaka till vårt hotell på kvällen, mer än mätta och belåtna…!
Theo gick direkt till gymet , och tränade kondition inför fotbollen som drar igång så fort vi kommer hem!
Sån himla härlig resa!!
Överallt på hotellet så är det kloka ordspråk ingjutet i marken…..
Lite värt att tänka på, eller hur?!!!
Den här resan har gjort oss alla gott…!
Kram på er alla så länge!
Tack fina ni! Ja, såå underbart!!
Vi köper i fiskdisken när man vet att dom har Bebismusslor som de inte alltid har inne. Recepten kan du googla fram!
Desamma!
Hua Hin är mer för dom som gillar storstads-känslan . Det finns fantastiska ställen där , och det är säkert toppen om man gillar det , men vi gillar mer öar och enkelheten i att kunna äta middag barfota med fötterna i sanden.
Tack ingela! Kram
Hej Elin! Hoppas att det lösta sig med popcornen!
Theo är 11 och spelar i fotboll i Lidingö Akademi-lag som ställe stora krav på sina spelare och kräver att de tränar även på semestern .
Han fyller 12 (i mars?) om jag minns rätt. Spelar väl i något lite mer satsande lag..? Han verkar ju leva för fotbollen och det är ju inget fel i att hålla igång även under jullovet 😀
Hihihihi
Vad gör ni hihihihi
Theo….hur gammal är han och varför måste ha träna kondition på semestern? Spelar han i nåt elitlag?
Därför att jag fick tipset av PERNILLA och SOFIA i deras podd!Behöver ni aldrig svar på någon fråga?, jag tyckte det var en idé och annars har jag väl sökt svar någon annanstans, vilket jag också gjort.
Hej pernilla
Vilken underbar resa du och barnen har varit på, måste vara helt magiskt att sitta med fötterna i sanden å äta som du skrev . Jag har inte varit i Thailand , men det ser bedårande vackert ut , rena paradiset !
Ha en bra söndag kväll 😀
Kram
Jag vet inte varför du fråga Pernilla om det här, men jag kan ju berätta att du absolut ska ha hela botten täckt med olja eller smör, för att det ska poppa.
Härligt ni har haft de, samla nya krafter, god mat o få umgås. Har varit några ggr i Thailand men ej på Koh Chang verkar jättemysigt. Vad hette hotellet? Men HuaHin verkar ingen höjdare, har hört om de förut, men som sagt många människor har ju köpt hus/lgh där så de gillar väl platsen. 🤗
Hehe, så bra svar. Ja man kan ju undra över alla onödiga frågor. 😀
Bästa skylten ever👍😁
Haha varför frågar du Pernilla om det? :-p
Tack för fina bilder och härlig berättelse
Godfortsättning på år 2019 önskar vi från Småland/ Roslagen 😎
Varför inte kontakta Popping Company och fråga dom?
Skulle inte det kännas smidigare?
Eller är det Wahlgrens som driver Popping Company också?
Bara undrar…
pop@thepoppingcompany.se
Hej, Pernilla, en liten fråga, köpte popcorn från popping company och visst var dom goda men jag har provat två gånger nu och fast jag gör som det står blir det antingen så att de blir brända eller så poppar de inte, min fråga, har du rostfri kastrull eller något annat (om du nu provat deras popcorn)eller tror du att jag har för lite olja, jag har en rätt vid kastrull som jag bara har lite olja i, INTE SÅ ATT det blir ett lager olja över hela botten (långt ifrån), men det känns inte bra att använda typ 1 dl olja, ska det behövas????,du kan kanske fråga någon som vet om du inte vet själv.Tack för Wahlgrens värld, ett favorit program!
Så härligt ni har det och så gott det låter med pasta och pizza på ett äkta italienskt vis 😋
Kul att få ta del av er resa och skönt att ni alla har det bra och njuter.
Se så fram emot den nya starten på Wahlgrens värld 😍
Må så gott
Kram Sandra
Hej! Ser underbart härligt ut. Älskar också Italiensk mat och försökte mig på att gör Vongole. Men! Fick bara tag på hjärtmusslor. Jag fick slänga hälften för de var öppna och dem vågade jag inte äta. Frågade i fiskaffären hur gamla de var. De var en vecka gamla. Tycker maten från havet ska vara purfärsk. Tyckte dessutom de luktade för mycket hav. Kändes inte fräscht, men de smakade gott de jag åt och jag fick ingen magsjuka Så min fråga ! Var köper Ni de bästa musslorna när Ni lagar Vongole ? Det bästa receptet på Vongole
Så härligt när allting bara blir så där aldeles perfekt och man bara låter dagen ha sin gilla gång och man tar dagen som den kommer utan klockor och en massa måsten!!
Den upplevelsen får i alla fall jag bara i Thailand….
Detta kommer ni att leva på länge- så välförtjänt för er alla!
Kram!
❤😊så underbart att se Er alla lyckliga och vilka magiska bilder Pernilla 🤗
Tack det gör mig så himla glad !!😊
Må himla gott Kram Kina o
Välkommen hem till Sverige ❤