Fransfix, poolhäng, middag och Padel med Charlotte!

img_5867.jpgÄlskar att vakna här i mitt rosa hus, av solens strålar i ansiktet.  Öppna upp den franska balkongdörren och se ut över denna fantastiska utsikt…!

1f03c02e-7f49-4d4c-89fc-eea2e065b5a5.jpgVilken lycka!! 🙌

img_7924.jpgOlivers sovrum har nästan ännu finare utsikt!  Här sover han som en prins…! 😉
img_6539.jpgOch apropå vidunderlig utsikt så var jag och hälsade på hos min ANDRA ”Marbella-kompis”, nämligen Charlotte häromdagen.  Hon hade tagit dit Linn – en svensk tjej som jobbar i Marbella – som skulle göra nya fransar på Charlotte hemma i deras vackra hus!  
703a6263-8d8f-48b8-9b6c-0cc154232db3.jpgLyx, Lyx, Lyx – som min kära mor skulle ha sagt…! 😅😘

img_6928.jpgCharlotte fixade även så att jag fick nya fransar!  Eller inte NYA fransar direkt,  eftersom jag har inte har förlängning – men väl en fransfärgning och franspermanent!  (När man böjer fransarna uppåt.)

Blev väldigt nöjd med resultatet!  👍

img_6543.jpg

Hon färgade och plockade även mina bryn, som blev lite väl svarta för min smak – men de bleks ju efter ett tag, tack o lov! 😅

img_6556.jpgSedan kom Anders hem, och vi åt lunch ute på terassen!
img_6555.jpgCharlotte gjorde en fräsch sallad med grillad Tonfisk! 
img_6931.jpg Jag, mina mörka ögonbryn och den vidunderliga utsikten! 😀

img_6553.jpgSedan blev jag kvar hos Charlotte och Anders hela dagen!  Svårt att slita sig från den här poolen…!

img_6548.jpg77fffb21-0179-455c-ac24-69cc53a5caae.jpgPå kvällen kom Oliver också. Anders grillade,  och vi hade en supermysig kväll tillsammans!

img_6577.jpgOliver och Angelo är ju faktiskt kusiner!  😍   (Deras pappor är bröder)

img_6578.jpgÄven Alessio är ju mina stora barns kusin.  Resten av ligan på bådas håll har dock inget släktskap – vad vi vet..! 😋

img_6583.jpgSå himla kul att vi bor så nära varandra här i Marabella, och kan umgås även på semestern!

img_6648.jpgMorgonen efter hade Charlotte bokat ett träningspass Padel med privattränare, och jag var inte sen att haka på! 

img_6646.jpgHar ju inte kunnat spela så mycket med de andra tjejerna som jag har velat, eftersom jag har filmat, så det var SÅ välbehövligt med privatlektioner!  Vi körde faktiskt två dagar i rad!

img_6589.jpgSvettiga och nöjda efteråt!

img_6637.jpgSÅÅÅ kul att spela Padel!

 

 

48 reaktioner på “Fransfix, poolhäng, middag och Padel med Charlotte!”

1 2 3
 • Anette TE skriver:

  Tycker brynen är snygga , det gör ingenting att de är lite mörka från början 😊

 • Lena skriver:

  Har precis lyssnat på er pod 🤗 håller inte med om munskydd. Tror att det ger en falsk trygghet. Det ska va ett godkänt munskydd och som ska bytas väldigt ofta, tas av på ett särskilt sätt. Och inte pilla på det och rätta till. Hålla avstånd och va hemma tror jag på. Antalet fall ökar i vissa länder, trots munskyddskrav.

 • Sofia skriver:

  Men varför i hela friden är människor ute och reser nu!! Andra vågen sätter ju snart fart!! Vad är det man inte förstår?! Med att människor dör?!! Jag har avstått från att leva i flera månader trots att jag inte är riskgrupp själv. Vad fan är det folk håller på med??

 • Susanne skriver:

  Du blir bara snyggare och snyggare 😍
  Kram och fortsatt härlig sommar

 • anette skriver:

  Sverige behöver matas.All glädje och klirr till dig Pernilla, revansch är gott.Låt ungdomarna vara,bli i dig och ”stöp”inte om dig.Din mamma är inte du och Bianca är det definitivt?inte.Italienzk brutta! Pernilla bli längre än vad du är, du förminskar och förminskar dig om o omigen.Möjligt du trivs så.Önskar du vill förstå din bärighet,resurs ,dom andra är inget utan dig.Bli glad och sträck på dig.Låt italienarna göra sin ”pasta” du däremot kan allt.Snart slipper du ”padel” och Sverige ser dig med din ensemble 😃👍

 • Kristine skriver:

  Hej. En liten fråga bara, inge illa menat är det lika bra att jag skriver. Hur tänker du göra nu när du har kommit hem ifrån Spanien med tanke på hur mycket det har blossat upp igen där nere. Flera länder har lagt till Spanien att man måste sitta i karantän när man kommer hem. Kommer du hålla dig lite i karantän el kommer du träffa dina pluppar som vanligt. Vet att du har haft munskydd och inte träffat så mycket folk där nere. Och att man inte behöver sitta i karantän här hemma. Menar inget illa med frågan, vet att många kommer gå igång på det jag skriver. Så till er vill jag bara skriva, att Pernilla följer alla regler vi har i Sverige.

  • Sofia skriver:

   Det handlar inte om att man ska följa reglerna!! Det handlar om att man ska tänka själv! Tänka med eget huvud! Att man INTE ska tänka på sig själv! Utan tänka på sina medmänniskor!! Hur dom ska göra när dom kommer hem?! De lär inte komma hem. De bli fast där eftersom andra vågen kommer snabbt och plötsligt vilken sekund som helst. Helt galet hur man kan resa i dessa tider.

   • Karin skriver:

    Det är nog inte helt osannolikt att man blir fast och då är det nog inte så lätt att komma hem heller om jag om jag fattat rätt enligt ud.

   • Catarina skriver:

    De är redan hemma.

   • Lova skriver:

    Om man tolkar det rätt är väl Bianca på väg ner till pappan på Mallorca :O Lär bli svårt ta sig hem sen, möjligtvis karantän om Sverige kan ta sitt ansvar nångång nu har ju svenskarna börjat sprida sig utomlands. :( Ja den andra vågen kommer i höst det har somliga av oss fattat länge

 • Lisa skriver:

  Nähä..är de kusiner?! 😂 Tror de flesta vet det..🙃😅

  • Ylva skriver:

   Varför tar du för givet att Pernilla och charlotte har barn som är kusiner och sätter dit en smiley ? Mycket besynnerligt.

   Alla vet inte vad du vet. Jag hade inte en aning faktiskt och fått googla duktigt o afton 😂💕

 • Milla skriver:

  Ser urmysigt ut

 • Malin skriver:

  Lika mysigt som alltid! Så härligt ni har det <3

 • Sussi JKPG skriver:

  Ny säsong av Wahlgrens värld 10/8 va kul längtar ni är underbara och underhållande 😀👍

 • Charlotte Arnling skriver:

  Wow Maria är bäst!
  Heja Falkenberg ❣
  @linnwinroth

 • Eva skriver:

  Tycker alltid ögonbrynen blir väldigt mörka första dagen men till nästa dag har det lagt sig. Det på huden tvättas bort på en dag nästan.
  Men man känner första dagen att-”här kommer jag och mina ögonbryn”😂😂

  • Lova skriver:

   Härligt att livet går vidare med ögonbryn o allt 😂

  • Angel skriver:

   Tycker ögonbryna blev snygga ändå, jag <3

   P.S. Vänligen notera att man brukar skriva 'EMpowering' dvs. hashtag "#womenempoweringwomen D.S.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Åh så härligt ni har det i Marbella. Förstår att ni stortrivs och njuter massor🥰
  Mysigt att du har Charlotte med familj så nära med och att ni kan ses även i Spanien.
  Så fint dom också bor 😍
  Ha det fortsatt bra
  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕

 • Lova skriver:

  Du kan väl låta oss gå husesyn se alla rum o badrum o kök? Jag är iaf nyfiken 😁

 • Lisette skriver:

  Ja, håller med dig, lite väl mörka ögonbryn men dina tänder är naturliga och fina! . Vita fasader däremot ser ut som sockerbitar i munnen.

  • Lotta skriver:

   Lisette jag är av samma åsikt som dig. Pernilla har så fina tänder, med ett vackert PERSONLIGT leende. Sockerbitar saknar helt karaktär.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram