God fortsättning från Hua Hin!

Glad fortsättning allihop!!! 

Vårt Nyårsfirande här i Thailand var väldigt lugnt …

Vi började kvällen med middag hemma i huset. 

Benjamin lagade Spagetti Vongole till oss alla! 

 

img_0506-1.jpgimg_0507-1.jpgimg_0508.jpg

 

Sååå gott!!!

 

img_0509.jpgimg_0510.jpg

 

Efter middagen åkte vi alla ner till stranden för att tända ljuslyktor och skicka upp i himlen , men tyvärr blåste det så mycket att det inte gick…!

Så vi drog till en Skybar och skålade in tolvslaget där istället med utsikt över hela Hua Hin!  🎆🎇

 

facetune_01-01-2019-04-20-16.jpg

 

Gott nytt år från oss alla!!! 💥🎊🎉😍

 

img_5475.jpg

 

Vårt älskade filmteam som är med och dokumenterar resan för Wahlgrens Värld , men som är även är våra vänner som vi älskar att hänga med! 😍

 

img_0558.jpg

 

I morse gick jag upp och väckte familjens två sjusovande grabbar….! 😉

 

img_0560.jpg

 

Benjamin gjorde sina goda och nyttiga Banana Pancakes till frukost!

 
img_0478-1.jpg

Vi har ätit lunch på ett trevligt ställe som heter Let´s Sea! 

 

facetune_31-12-2018-17-43-48.jpg

 

Man är ju inte speciellt brun än….   Men jäklar vad jag ska sola när vi har slutat att filma…!  😉

 

img_0479-1.jpgimg_0475.jpgimg_0473.jpgimg_0474.jpg img_0499-1.jpg

 

Vi har hunnit med lite shopping i en stort Varuhus, där Theo fick köpa sin drömskor,  och var mycket nöjd!
img_0498-1.jpgimg_0547-1.jpg

För att inte tala om hur nöjd han var i går när vi åt middag på Hua Hins bästa Sushi-ställe! 

 

img_0546-1.jpgimg_0549-2.jpgimg_0551.jpg img_0552.jpg img_0553.jpg

En väldigt mysig middag – utan tjafs –  som kändes som en bra start på det nya året!!!! :-)❤️

76 reaktioner på “God fortsättning från Hua Hin!”

1 2
 • Sus skriver:

  Lite läsning för de fientligt inställda till Wahlgrens. Det kan kännas skönt att veta varför man känner behov för att säga sin mening i negativa termer. Googla gärna vidare på ämnet ” bitterhet” https://utforskasinnet.se/bittra-manniskor-sar-sorg-i-andras-liv/ ( Människor som mår bra i sig själva känner aldrig behov av att kränka eller kritisera andra på sociala medier. Viktigt att veta om.)

 • Susanne Cano Fältskog skriver:

  Pernilla: Det finns ett ordspråk- ” Don’t argue with stupid”. Det är ett mycket bra ordspråk Du kommer aldrig att vinna genom att gå in i diskussion med dumma/ kränkta/ bittra människor. Det bästa är att ignorera dem tills de inte orkar skrika längre.

 • Anette skriver:

  Det är konstigt att ni hela tiden går på P o B och WV, Parneviks,Glenn Hysén,Bagge,Laila Bagge,är väl ingen av dem som behöver mera pengar heller i så fall,och Parneviks tjejerna är väl lättklädda om nån. Fortsätt som ni gör hela familjen 👍🏼👏🏼🤩

 • Lisa skriver:

  När Bianca känner att hon måste sluta blogga ett tag för alla skitkommentarer hon får så räcker inte det för belackarna. Då tar man sina kommentarer och skriver dem i en blog som inte B är ansvarig för. Räcker det aldrig? Skönt att många jobb drar igång igen nästa vecka, kanske får vuxna människor annat att göra då än att anse att yttrandefrihet är gränslös i sina kommentarer om människor de antagligen inte känner på annat sätt än genom media.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Så rätt Lisa! Så många bittra kärringar som sitter och spyr galla inne hos Bianca , och nu när de inte kommer åt henne där, så går de in hos mig istället . Men kombinationen Ung, framgångsrik, vacker och rolig – blir helt enkelt för mycket för vissa….!

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla
  Å God fortsättning till er alla!
  Ni ser ut att må riktigt gott med god mat och vackert väder, så njut! 🏝☀️
  Kram

 • M skriver:

  I övrigt verkar kritik också bidra till att fler vågar öppna munnen o inte vara så rädda för arga mothugg – den här tråden är ett av bevisen. Låt oss därför fortsätta. Att ha olika åsikter är inget problem – det är utvecklande. Och bra inspel son sagt av Elle ovan. P kan verkligen visa upp den där nedlåtande sidan som folk missar i förebildsargumenten. Men hon har lika stor rätt som vi att hysa åsikter. Men ska vara beredd att vi kritiserar. Och uppenbarligen är bloggen ett mkt bra forum för detta.

  • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVXYZÅÄÖ skriver:

   Men du är verkligen inte klok något måste vara helt fel håller med den som härom dagen skrev att du vad du än säger och tycker är STÖRD!!!

   • Susanne skriver:

    Du behöver lära dig att sätta ut kommatecken, punkt och stor bokstav. Ingen kan ta dig på allvar när du skriver så illa.

 • anne skriver:

  Önskar er alla ett gott nytt år🎉🎊🎹🍸

 • Elle99 skriver:

  I podden har du kritiserat folk som klagar och har åsikter om andra och lyfter den pressande miljön på social medier. Jag undrar hur du ställer dig till att Bianca har hängt ut en tjej som har recenserat hennes sminkpalett? Är inte det mobbning om något, att kräva endast hyllningar annars jävlas man tillbaka? I ett av de senaste poddavsnitten sa du själv att en av trissvinnarna i TV4 reagerade FÖR positivt på sin summa. Är inte det också att ha åsikter om andra, att du kritiserar den kvinnans känslor vid vinsten? Eller är det skillnad på att kritisera i en stor podcast eller på sociala medier? Det vore intressant att höra ditt resonemang för det känns som att många dömer andra för deras negativitet men sedan kritiserar på samma sätt själv utan att tänka på det. Lägger du på din ”instagramröst” när du läser knäppa kommentarer på din egen kommentar om trissvinnaren så är nog den lika dissig. Bara en tanke om aktörs och observatörseffekten…

  • Anna skriver:

   Härligt. Nya fräscha Dissningar från förebilds-Pernilla. Ska memoreras. Japp. This is how she works. Hon är så lagom go.

  • M skriver:

   ”Men låt oss som gillar P vara här – varför kritiserar du här?” Tja för att vi tydligen har iaf en läsare som kritiserar fast hon lyssnar på podden o kag tror de är fler. Det är här vi når ut bäst med kritiken. Tack för intessant inspel för övrigt.

  • Marianne skriver:

   Guuuuud så bra kommentar!!! Kunde inte sagt det bättre själv.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Bianca har verkligen inte ”hängt ut” någon tjej. De diskuterade den fantastiska respons som hennes sminkmärke har fått – och det faktum att bara EN enda kommit med kritik . Vilket hon har sin fulla rätt att göra. Bianca berättade endast det. Hängde inte ut någon och sa heller inget ont om henne . Så nån ”mobbning” kan man knappast kalla det för , haha….! Vi spelade upp den galet glada vinnaren av trisslotten för att det var ett MYCKET roligt inslag . Förstod du inte det själv så saknar du humor – och vett.

 • Katja skriver:

  God fortsättning på nya året och hoppas ni är i säkerhet!

 • AnnaK skriver:

  Jag tror att vi alla gör det vi tycker är bra och känns rätt utifrån de sammanhang vi fötts in i och den miljö som omger oss. Den ser olika ut för oss alla. Nu har familjen wahlgren fått möjligheter som vi vanliga svenssons inte får för att de jobbat hårt på teatrar och inom musiken i årtionden och inte räds kändisskapet. Sedan kommer Bianca med sin skönhet och unika personlighet och smart som hon är tar hon vara på de möjligheter som erbjuds. Vem skulle inte göra det liksom??? Familjen är en frisk fläkt, även om jag inte alltid tycker allt de gör är bra, men det är väl som det ska vara.

 • Annica skriver:

  Hoppas att inte stormen kommer där ni är och att ni för en lugn och fin semester. Stor kram ♥️

 • Malin skriver:

  Din dotter verkar vara av svagast tänkbara virke. Påstår att hon blir utbränd och går in i väggen av att blogga och filma sitt privatliv, (men orkar ändå festa och roa sig och är ”frisk” några veckor senare…) klarar inte av att blogga pga att inte alla skriver att hon är bäst, finast etc. Tar paus från sitt ”jobb” så fort förhållandet knakar (vem har inte varit med om det liksom?) eller hon är lite trött…. Och nu söker hon bekräftelse (pga singel igen?) genom att lägga upp enbart selfies på instagram med lite kläder och putande läppar. En bra och stark förebild, verkligen!

  • Tina skriver:

   P o B har fått allt serverat. Infödda i en kändisfamilj så jar de aldrig behövt kämpa. Att _kämpa_ ÄR INTE att jobba. De får affärerna slängda på sig o kan tacka ja eller nej beroende på hur mkt pengar de vill ha. En företagare eller timanställd vet inte hur länge de har inkomst o måste ut VARJE DAG o sälja sig. Det här är något P o B ALDRIG vetat om. Att ha spa på sin ”fullspäckade” schema är ett hån mot de som på riktigt har tuffa arbetsdagar. Att B tror det här är inte konstigt. Hon gick från att Jobba en dag i veckan på café opera till tv stjärna på en natt (hir man kan bli stjärna på reality säger ju en del om publiken men tack o lov är det många utanför bubblan som inser det groteska i wv). Att P gör det säger massor om avsaknad av livserfarenhet o kraftigt uppblåst ego. Wv skulle förresten haft inslag om deras besök i flyktingläger som inte visades. För olyxigt? Yes! Vi kommer fortsätta kritisera 2019. Roll with it! P är infantilismens urmoder!

   • Juha skriver:

    Jag vet inte vad sorts uppväxt eller bakgrund Malin & Tina har/haft, uppenbarligen inte så lätt …
    Själv skulle jag hellre göra 18 timmars shift i en gruva eller skogen för resten av mitt liv,
    än ha den stress och press det vore att bli född i familjen Wahlgren / Ingrosso

   • Sanna skriver:

    En dag i miss Bs liv:

    TORSDAG:
    09.00 – Min nya STÄDERSKA kommer!!! Asså såååå skönt att jag äntligen börjat med städerska.
    10.00-11.30 – Möte med CAIA på vårt kontor.
    13.00-14.00 – Spela in samarbete
    19.45 – Jag ska på julbord med mitt närmsta team tjejer som jag jobbar med. Älskar dessa godbitar!!

    Alltså, såå mycket stress och press, eller hur Juha.

   • Tina skriver:

    Asså den kuddrumsmentaliteten. B är numer multimiljonär. Hon kan välja bort vad som helst när som helst. Rätt placerat skulle hennes pengar räcka livet ut förutsatt att man inte blir som sin mamma. Så den stress hon har är helt hennes eget val. Jag tror att B har lysande potential med att jobba med barn eller äldre – hon verkar så bra med det.

   • susanne skriver:

    Tina: Du mår uppenbarligen väldigt dåligt psykiskt. Det är bara den orsaken som gör att man skriver som du gör. Kan du försöka få hjälp för dina problem som får dig att känna dig så kränkt och orättvist behandlad av livet? Självklart känner du att familjen W har det förspänt när du mår såhär. Retar dig på allt och alla. Ack, ack, ack så sorgligt och trist. ( Dett är inte skrivet som en hån på något sätt). Malin har samma problem, stackars kvinnor. :-(

  • Malin skriver:

   Ja du Juha, jag kan bara svara för mig själv men jag har haft en väldigt bra uppväxt. Närvarande föräldrar med ett stabilt äktenskap, mycket kärlek, mycket samvaro och inget daltande. Om du följt denna familj ett tag så vet du att det strulat rejält för dem och att framförallt Bianca mått dåligt i perioder från och till sedan tonåren. Inte klarat av att slutföra skolan eller söka och ha ett regelbundet jobb. Att trots det välja att göra ”karriär” och tjäna sina pengar på att exploatera sig själv och sitt privatliv visar på otroligt dåligt omdöme och verklighetsförankring hos såväl henne som hennes föräldrar.
   Och om du tror att familjen Wahlgren har det extremt tufft med stress och press så är du varmt välkommen att gå en dag med mig på barnsjukhuset. Känns som du behöver lite verklighetsförankring du också. Ha det fint!

   • ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVXYZÅÄÖ skriver:

    Hoppas du är trevligare på barnsjukhuset än här puha säger jag.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Väldigt märklig kommentar från en som jobbar på ett barnsjukhus…!

   • Susanne Cano Fältskog skriver:

    Huff! Vad gör du på sjukhuset med barnen egentligen? Oroande att någon så elak jobbar med barn faktiskt. Kan ju inte vara bra på något sätt.

  • Kicki skriver:

   Sjukt elak kommentar! Lägg av!

  • Cilla skriver:

   Mitt i prick!! Vissa är födda med silversked i munnen, och tycker det är sååååå jobbigt att trycka in nagelfixartider mm när dagen är så ’fullspäckad’…..?

  • M skriver:

   Håller med. Hahaha. Verkligen ….

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Malin; Förstår att det grämer dig att Bianca inte bloggar längre , så du inte har nånstans att gå in och spy ut din galla över henne. Bittra kärringar som trycker ner en ung tjej för att hennes framgång svider i ögonen på dom…! Tragiskt är vad det är. Och sedan kan jag tala om för dig att hennes bilder på insta är jättefina, och bilder som hennes följare vill se och gillar. Du är nog inte riktigt rätt målgrupp….;-)

   • Malin skriver:

    Pernilla du ska nog inte heller uttala dig om saker du inte har koll på. Jag brukar inte kommentera på Biancas blogg, har gjort det någon enstaka gång för över ett år sedan. Att både du och hon sen väljer att kalla allting som inte gullar med er för att ”spy galla” får stå för er. Frågan kvarstår dock, hur många tror du inte har haft jobbiga perioder i sitt liv, men knappast skiter i sina jobb för det. Bianca har själv valt att göra karriär på att exploatera sig själv, istället för att utbilda sig, hennes val absolut men som med alla jobb får man lära sig hantera både för-och nackdelarna.
    Att du sen tar dig rätten att påstå att det jag säger är konstigt pga mitt jobb är så lågt och visar brist på argument att man bara kan skratta åt det. Jag kan nog garantera att jag sett och handskats med betydligt mer svårigheter än någon i familjen Wahlgren. Inte mycket asflabb och sexprat på jobbet direkt….

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Jag menar att om du jobbar med att ta hand om sjuka barn, så borde du ha empati. Och om du har empati förstår jag inte hur du kan hoppa på min dotter på min blogg för att hon mår dåligt och därför inte bloggar. Att blogga är ett självvalt jobb- om man inte bloggar för en tidning och får månadslön. Om Bianca inte vill blogga väljer hon det själv. Det drabbar ingen annan. Och hon har slutat blogga just för att hon inte orkar med elaka kommentarer. Och då menar jag ELAKA kommentarer. Folk som lägger sig i och trycker ner, hånar, förlöjligar och försöker idiotförklara och förminska henne. Varför ska hon behöva ta det?! Varför ska hon behöva läsa det på sin egen blogg varje dag?! Svara mig på det?!
    Hon har inte ställt in någon TV-inspelning eller sjukskrivit sig , och belastar alltså ingen med sin frivilliga bloggpaus. Låt henne bara vara .
    Tänk om jag skulle komma till din arbetsplats varje dag och säga att du gör ett dåligt jobb eller inte är värd din lön, eller borde skämmas för det du gör. Skulle du få lust att fortsätta jobba då ?! Knappast. Du gör säkert ett fantastiskt jobb. Där du är.
    Vet du hur många sjuka barn och familjer vi träffar eller får mail ifrån , som berättar hur mycket ”Wahlgrens Värld” betyder för dom?! Att det är enda gången som mamman får skratta ihop med sin sjuka dotter, eller hur viktiga torsdagarna är då familjen samlas och skrattar tillsammans till vårt program, som en kontrast mot allt det tunga som ett svårt sjukt barn för med sig. Vi skickar ofta hälsningar till sjuka barn från våra mobiltelefoner både jag, Bianca och Benjamin – och svaret blir ofta att det ”gjorde deras dag” eller att ”dom lever på det en hel vecka”. Så vet du, man kan hjälpa sjuka barn på fler än ett sett. Och är det något mina barn har så är det empati. De bryr sig alltid om andra. Och för det är jag väldigt väldigt stolt!

   • @malin skriver:

    Malin: jag lovar. Jag påtalar Pernillas infantilism på många ställen och möts till 99% av bifall. Här är ju sämsta stället att få det men så mkt viktigare då man når så många som bevisligen inte bara är svansar. Jag backar dig fö 100% och är självfallet inte förvånad över Pernillas självförhärligande och nedlåtande svar till en person som alltså behandlar sjuka barn och inte förtjänar sitt konsuntionsuppehälle med att filmas dygnet runt. ❤️

   • Adele skriver:

    Så bra skrivet av dig Pernilla! Alla dessa negativa kommentarer fullständigt dränerar mig på energi trots att de inte är avsedda för mig. Det säger dock en hel del om personerna som skriver dem.

    I min depression som jag har levt med periodvis under de tre senaste åren är det ytterst lite som intresserar mig och vissa dagar tar jag mig knappt upp ur sängen.

    Wahlgrens värld är en av de få saker som gör mig genuint glad och jag ser fram emot varje avsnitt lika mycket. Det betyder så mycket för mig i min vardag och jag vet att ni gör en stor skillnad för många genom ert härliga program. ❤

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    ADELE: Ledsen att höra att du mår så dåligt bitvis, men glad att höra att vi med vårt program kan få dig att må lite bättre från och till! Det kommer alltid att finnas folk som vill dränera en på energi som du säger, och ju mer framgångsrik man blir – ju fler retar sig på en och vill gärna berätta det högt och tydligt. Och att ha modet att göra en Realityserie och våga vara så transparenta och samtidigt framgångsrika som vi är – det retar uppenbarligen en del … MEN det GLÄDJER desto fler – och det är därför som vi orkar fortsätta! Den kärleken och uppskattningen som vi får dagligen från folk som gillar Wahlgrens Värld – har jag aldrig varit med om tidigare! Och att kunna göra skillnad – och få människor att må bättre och skratta mer – det är det finaste jag kan tänka mig! Så stor kram till dig och hoppas verkligen att 2019 blir ett fantastiskt år för dig på alla sätt!

   • Adele skriver:

    Fint att höra, det är så sant som det är sagt. 🙌 Tack snälla, och detsamma önskar jag dig och din familj. Kram

  • Susanne Cano Fältskog skriver:

   Malin, vad har gjort dig till en så bitter människa? Kan du hitta någon som du kan prata med om dina personliga problem? Hoppas du får hjälp :-)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram