i´m back!

Hej Vänner!

Oj, vilken bloggpaus det blev…! 😬

Inte alls meningen egentligen , men Theo har haft undervisning hemma på distans och hade inte sin egen skoldator här, så han har lagt beslag på min dator om dagarna . Och då kom jag liksom ur min ”dator-fas…! ”

Har dessutom filmat varje dag samt flera viktiga möten, också fullspäckat schema med middagar och annat inbokat, så tiden har bara försvunnit.

Men nu är jag tillbaka! :-)img_5924.jpgTog min rosa kappa på promenad runt Kottlasjön tillsammans med Emilia häromdagen.img_5926.jpg8467bdbb-325f-46d7-ad07-afdec5921b71.jpgSnön är äntligen borta, men det är inte vår i luften riktigt än, men friskt och härligt är det ändå på våra powerwalks! 33f8f538-b7cf-41cc-b648-ce7daba5c63e.jpgPå kvällen firade vi Emilias dotter Nova som fyllde 16 år! img_5894.jpg”Gudmor” Pernilla hade med sig lite födelsedagspresenter till födelsedagsbarnet! e7ab75bc-c223-44b3-845c-508e50b96ece.jpgJag har också spelat in veckans Pod med Sofia,  som var så här diskret klädd dagen till ära….! 😅facetune_14-03-2021-16-38-02.jpgSjälv var jag  blå i ansiktet eftersom jag precis hade lagt en ansiktsmask från Emma S! :-)653dc627-66c7-4797-a0ab-8df1f6dee239.jpgDet bästa med att Podda. Ingen ser hur vi ser ut, haha…! :-)

Den roliga podden som resulterade i detta kan ni lyssna på HÄR!

Gulliga Johanna Toftby gillar våran Pod, vilket gör mig glad, såklart! img_6204.jpgTack Johanna! a203eeea-4ff5-4351-8bca-ca63215b0f0b.jpgJag har också släppt en ny Rosé denna vecka , som Bianca uppenbarligen uppskattade! 

På kvällen efter att vi filmat klart ”Wahlgrens Värld”, så stannade Maja och Dennis från vårt produktions-team,  plus Johan Promell vår producent kvar.   Vi åt middag, drack Rosé OCH rensade min övervåning! 

DET behövdes kan jag säga…! :-)img_6160.jpgDennis och Maja hittade varsin frän outfit ur min garderob, haha…! img_6167.jpgDet blev en en hel del som rensades ut under kvällen , och tipp-tappades iväg dagen efter!  
img_6168.jpgimg_6169-1.jpgSÅ befriande och behövligt att rensa!!!  TACK älskade vänner för hjälpen!! img_6099.jpgSålde också av mina 10 st gamla Valnöts-stolar från Bolia som har stått i garaget till ingen nytta alldeles för länge…!
img_6186-1.jpgKvällens middag blev Panko-friterad kyckling med nudelsallad med jordnötter – och pommes till Theo. 
img_6188-3.jpgimg_6189-3.jpgSjukt gott och fräscht!

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag skriva på en grej som kommer att medföra en stor förändring i mitt liv….

Pirrigt men kul , och det kommer att bli sååå bra – hoppas jag…! 😅

Och för er som missade det, så var det Wahlgrens-krock  på dubbla kanaler i kväll kl 21!

Jag och Bianca i ”Wahlgrens Värld” på Kanal 5 och Discovery Plus – och fina mami och papi i ”Tillsammans med Strömsteds” på Tv4!   Sååå gulliga var dom!! 😍

Imorgon kan ni även se  Bianca i Talang-finalen på Tv 4 kl 20,  och på måndag är det nytt avsnitt av ”Benjamins” kl 21 – på samma kanal! 

Oss blir ni inte av med i rutan, haha….! 😅

69 reaktioner på “i´m back!”

1 2
 • K skriver:

  Jag är så fascinerad över att så FORT Bianca investerar i ny lägenhet, hus, kök så tar det en nanosekund för Pernilla att göra EXAKT samma sak.

 • Tanja skriver:

  Hej igen
  Tanja här född 67 den 20 december skrev ett inlägg utan glasögon
  Bara så ni vet
  Ciao

 • Tanja skriver:

  Hej
  Vad fan säger man..tack för allt ni ger alla ni från den minsta till den äldsta
  Ni sprider så mycket glädje
  Bara ett stort grattis från djupet av mitt hjärta..till allt ni ta för er
  Blir bara trött på alla som tycker tvärtom
  Tyvärr har dom liksom inte fattat det har ju inte varit någon som har knackat på era dörrar och gett er en bunt pengar
  Ni har fan kämpat och mitt i allt kom livet i mella…från mitt stora varma hjärta bara kör så det rycker men glöm inte bort de mörka gråa dagarna. Så som du klättra på din stege ska du kunna klättra ner med stolthet
  Jag är en av alla era stora fan. Och ja det vore underbart att få tillåtelse att sitta utanför ditt fönster och titta in genom ett fönster 🤣🤣🤣på en familj som kämpat gråtit men aldrig gett upp kanske någon se mig och bjuder på kaffe
  Skojar bara ni är värda all kärlek glädje
  Alltså skit i svara på bittra komentarer de ha inget eget liv
  Min mor dog för ett år sedan mitt liv blev totalt i mörker såg inte mina underbara barn på ett år
  Så en dag kollade whalgrens och jag log
  2 veckor efter min mors död
  Ja ni hela högen har gett mig sådan glädje
  Bianca älskade bianca så mycket du slå på själv hade en människa varit död idag
  Din tro min sanning bruka jag säga
  Ställ framför en spegel att face din egen spegelbild är svårt förlåt dig själv förlåt andra..och börja leva här och nu
  Du har dina val överleva dagen eller leva den. Jag är själv mamma till tre barn nästa dagligen får jag höra..vad jag har sagt och gjort men det går inte en dag utan de ge mig kärlek omtanke och kärlek
  Vad hände nu???
  Ja Bianca andas in det fina och andas ut skiten.
  Ni skänker glädje
  Så skål och mår alla idioter brinna i helvetet.
  Citat en underbar älskare
  Om en skriver skit tänk hur många som älskar er allså benjamin min dotter har allt du inte just inte ha..en korg🤣💗
  Invigning snart sugen på att titta förbi
  Skriver det som kommer från hjärta kör så det röker
  Kan inte säga att jag älskar
  Känner inte er
  Det jag vet att ni hela whalgrens fyller mitt hjärta av sjukt mycket gläde😇va rädda om er själva och allt ni älskar
  Bianca kör hårt tivla aldrig på dig själv var dig själv du bli som vackrast då
  Ja följ eran hjärta då bli inget fel.
  Ha en underbar helg va fan pussar och kramar till er

 • Linda skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag undrar vart du köpt din guldiga Marc Jacobs ring? Så fin, men hittar ingen svensk sida med den? Du kanske har köpt den utomlands?
  Ha det fint o älskar ”Wahlgrens värld”.

 • Nicklas skriver:

  Efter att ha sett det fina programmet med dina föräldrar kom jag på att du också har sjungit Dansen på Sunnanö med din far i TV. Älskart! 🥰
  https://youtu.be/V-6PT9KTQ4w

 • Tina skriver:

  Ja, man hade lite problem igår. Tittade på din mamma och pappa hos Strömstedts. Slog blixtsnabbt över till dig i reklampausen men tyvärr var det reklam EXAKT samtidigt 😅

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla
  Åh va roligt att du är tillbaka 👌🏼😀 blev lite orolig ! ☺️
  Många kramar 😃

 • Catharina Sandberg skriver:

  Skrattar för mig själv när jag läser om alla ”Wahlgrenare” på tv. Vill berätta om vad som hände i veckan på mitt jobb som hör ihop med detta. Jag jobbar som bitr.rektor på en skola och som brukligt är gör man riskbedömningar när man gör om i sin organisation och då deltar skyddsombudet. Vi gjorde en sådan och alla var överens, på kvällen ganska sent så plingade det till i min mailbox, och det var vårt skyddsombud som påpekade att jag nog behövde gå in och titta på vad jag skrivit för namn som skyddsombud. Mycket riktigt , hon heter Pernilla i förnamn och jag hade skrivit att deltagande skyddsombud var Pernilla Wahlgren !🤣vi skrattade allihopa åt detta och jag ursäktade mig med att jag tittar på alltförmånga wahlgrenare på tv. Som tur vad hade jag inte skickat upp det till Vår HR avdelning. Ha en fin helg .

 • Ullis skriver:

  Vi är många som tokhyllat din fantastiska son Benjamin för allt i Benjamins matprogram
  och framför allt hur många av oss satt med hela familjen och storgrät när han framförde
  sången (det stora röda huset) till Christina och Hans och det var sååå sååå starkt!
  Och jag är förvånad att du inte återkopplar till just det momente!!
  När ALLA blir precis bortblåsta från stolarna så nämner du inte det.

 • Anna skriver:

  Om du tänkte på miljön och inte köpte så mycket kläder och prylar så skulle du slippa att hela tiden rensa och slänga. Ett tips bara. Dessutom varför måste du alltid ha hjälp med att rensa.

  • Anna skriver:

   Pernilla får ju mycket gratis så inte konstigt det samlar på sig, men julkransen och granen kunde du väl tagit bort Pernilla😂😂

  • Mallah skriver:

   Det hade varit en fin gest av P & B om de skänkte till Kvinnojouren. Inte nog med att många kvinnor flyr med bara det de har på sig, de ska även inreda ett nytt hem – efter att ha läst Magdalena Graafs bok där hon knappt fick hjälp av samhället med något och ändå hade barn, – förstår man hur mycket det hjälper individerna att stötta Kvinnojourer.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Absolut , men eftersom jag har en egen klädkollektion så blir det väldigt mycket kläder som kommer bara därifrån . Samt att jag behöver nya kläder både för Wahlgrens Värld och till andra produktioner . Men jag borde absolut vara bättre på att rensa ut de kläder jag inte längre använder. Gör rensningar då och då och säljer av mina kläder på Sellpy.
   Får hjälp med att rensa av mina vänner för att de tycker att det är kul, och för att de är hårda mot mig och tvingar mig att göra mig av med saker jag har svårt att släppa.

 • T skriver:

  På tal om dina föräldrar i ”Strömstedts”, så var det kloka ord Christina läste upp i slutet. För Biancas skull, borde du ta till dig det, istället för det du nämnde för henne, att Emilia tagit upp.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Håller med min kloka mamma om att man ska släppa och gå vidare och inte älta eller bråka i onödan. Precis min livs-filosofi!

   • Anna skriver:

    Kanske kan Bianca ”släppa” problemet om hon får sina känslor bekräftade. Behöver inte betyda att hon har rätt, men det är hennes känsla.

   • Charlotte skriver:

    Wow, det där lät. Man förstår hur mycket det betyder när man växer upp och tar efter.

    Varför känns det då ändå som att Pernilla som hon säger följer sin mammas hjärta är så långt ifrån mamma Christinas filosofi?

   • T skriver:

    Pernilla – Du och jag hörde tydligen Christina läsa upp helt olika saker, då jag hörde henne säga det mesta, som Bianca försöker få fram.. och det är inte att hon ska släppa och inte prata ut ordentligt.

  • Ida skriver:

   T håller med, det var fint och klokt det Pernillas mamma Christina läste upp i programmet i slutet av programmet vid frukostbordet.

 • Lina skriver:

  Såg gårdagens Wahlgrens Värld och konstaterade att Bianca ibland är betydligt klokare och kunnigare än sin mor. Bara för att Bianca är delägare i företag som säljer kosmetika kan hon naturligtvis inte plocka ut produkter från lagren och ge till sin mor. Pernilla tror tydligen att man kan få produkter gratis. Det finns lagar och regler hur uttag av varor ska hanteras.

  • Helena skriver:

   Men ge dig människa!! Tror du verkligen inte att Pernilla fattade de? Hon har själv butik. Det var ju med glimten i ögat hon frågade om smink ju. Men, du hittade nåt att gnälla över utan att tänka till en sekund. Man vinklar gärna saker till den man själv är, en negativt tänkande person.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Lina, du ska nog inte ta allt så allvarligt. Jag har butik själv och vet hur det fungerar. Ett läppglans kan Bianca avvara utan att det blir problem med bolaget. Och vi gör faktiskt TV av det , så att det ska bli kul ….!

 • Ancient1 skriver:

  Tillbaka, med besked.. 🌝
  👍 tummen upp…

  ( lät spännande.. det där å skriva… ” å det kommer förändra ditt liv… ” väntar med spänning.. )

  Ha en skön helg.

 • E skriver:

  Pernilla. Den där maten såg väldigt god ut. Har du recept på nudelsalladen? Och vad är de för dressing/sås du har?

 • Anna K skriver:

  TACK, äntligen ett inlägg. Mitt syre tar nästan slut när du tar så lång paus 😉
  Inget att klaga på, inget att beundra och ingen underhållning. Du har varit saknad. Love you!

  • Anna K skriver:

   Ett trolls bekännelse:
   måste jag erkänna en sak…kom på det själv för ett par dagar sen. Det här med att negativa kärringar ska skaffa sig ett liv och som säkert är deppiga – det stämmer nog faktiskt in på mig. Det är sant. Jag har alltid varit så positiv i mina kommentarer…men blivit mer och mer negativ. Och det är ju faktiskt så att jag f-n har blivit deprimerad…Det har sakta smugit sig på under den långa isoleringen med Corona+järnbrist och klimakteriet på det. Allt runt omkring mig är grått och såklart ska man skriva och klaga när man kan för att ventilera sin frustration :-O. Men nu har jag kommit till insikt. Järnbristen är fixad, det ät bara coronan och klimakteriet som ska gå över. Sen blir jag positiv igen men till dess ska jag försöka hålla igen. Ingen blir väl gladare när jag osar ur min ilska här och där…ja, förutom jag förstås, känns lite lättare för stunden 😉

   • e skriver:

    Du kanske ska gå till en doktor/barnmorska då för att få hjälp med klimakteriebesvären? Det finns piller som lättar att få. :)

   • Marie skriver:

    Vilken härlig kommentar, tänk om fler tänkte till som du Anna K.
    Ta genast kontakt med en gynekolog och få medicin.😊 Jag gick i 8 månader och fatta ingenting pga att jag haft p-spruta i 20 år. Så då visa de sig vara klimakteriet. Tog ca 2-3 veckor efter start av medicin så kände jag mig som samma gamla Marie igen.
    Lycka till o hoppas du blir bättre snart

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Ärligt varar längst! Kämpa!! :-)

   • Viktoria skriver:

    Anna K, vilken insiktsfull och viktig kommentar – tack för att du delar!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Hahah underbart! Nu är jag tillbaka! :-)

   • Anna K skriver:

    Tack alla, planen är att jag ska få hjälp för klim. besvären också. Inte meningen att mina besvär skulle ta upp plats i denna tråd, men stort tack ändå. Trevlig helg!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram