Stek laxen med champinjoner som jag kryddar med salt, peppar och persillade.
Jag kokar sparrisen först ”al dente” och steker den sen i smör och skivar sist över parmesanost.
Såsen blandade jag i mixern.
Körde ner ruccola och bladspenat med creme fraiche smaksatt med honung och getost, lite balsamic glace och några skedar ”Crema di Salvia” från Matric.
Kryddade med mitt goda salt, och sen var det bara att sätta snurr på maskinen.
”Voila” – en grym sås till grillat!
Kan serveras kall , men är även god att värma lite på spisen.
Som tillbehör brukar jag förutom en god sallad ha fullkornsbulgur, råris eller quinoaris.
Bon apetite!
gud så gott du borde öppna restaurang eller åtminstone skriva en kokbok med allt smarrigt du ”slänger” ihop….
För att vara växtätvägrare (typ) så måste jag säga att den där maträtten såg filibabba ut! Grym ihopsättning av ingredienser.
GRATULERAR på PERNILLA-dagen!!!
Hoppas du har en fin dag. Låter smaskigt… Är som vanligt lika kul att läsa ALLT du skriver…
grattis på namnsdagen!
Grattis Pernilla på namnsdagen å tack för en fin blogg!
Hej,det ser kanongott ut måste testa såsen.
Hejhej!
Det där ser inte fel ut! Nu blev jag jätte sugen på det, så jag ska nog säga till mamma att göra det:) Eller kanske man ska testa själv?.. Kram Evelina