Rösta på oss till Rockbjörnen & Kristallen!

Hej kära bloggvänner! 

Snart är det återigen dags för Rockbjörnen – där Benjamin är nominerad i hela TRE kategorier! 

img_2612.jpg

 

Årets MANLIGA LIVEARTIST

Årets KONSERT , samt

Årets FANS

 

Förra året vann ju Benjamin en Rockbjörn för ”Årets manliga artist”, och jag vet att han skulle bli SÅÅÅ GLAD om han fick vinna en ( eller flera )  i år igen!!! 

 

Är det nånting Benjamin älskar , så är det ju att stå på scen och underhålla!

Och han LYSER verkligen på scen!!  Det märks verkligen att det är där han hör hemma! 😍❤️🌟

 

20170820_222127_738053 65284726_2256962031023884_856457428070137217_n 66230261_360695334629170_6359560591113262662_n 66835064_2458052624310867_828084667584375110_n

 

SÅ stolt över denna talangfulla kille!   ❤️🙌

 

 

img_2476.jpg

 

Så gillar du Benjamin och tycker att han är värd att vinna, så kan du RÖSTA varje dag fram till 13 aug !  

Man går bara in  HÄR   💥   och klickar i de namn och kategori man röstar på! 

🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏
ee3c24bed8e38a7c

 

Och kära vänner , nu har det även blivit dags för att rösta fram Årets Program på Kristallen-galan!  

Förra året hade vi den stora glädjen att kamma hem priset i två kategorier  och  självklart blir vi jätteglada om ni vill rösta på oss även i år!!! 😍
show-3724-6560937075854900

 

SNART drar ju säsong 6 igång och ni får återigen följa med oss i vår vardag och på scen!

Hoppas ni vill hänga med! 😘😋

 

img_2280-733x920

 

Tycker DU att just VI och vår Realityserie är värda  DIN RÖST  som ÅRETS PROGRAM,  så kan du rösta HUR MÅNGA GÅNGER DU VILL fram till galan sänds i TV! 

Du RÖSTAR ;    HÄR!    💥

Bara att klicka i vårt program, och sedan SUBMIT så är det klart!   

Man kan även rösta på ”Bianca och Alice Podshow, samt  på Mamma-galan med mig och Sofia,  MEN  eftersom man bara kan rösta på ETT program , så blir vi blir mycket gladare för era röster på ”Wahlgrens Värld” – som ju är vårt lilla ”skötebarn”…!  😘😅

 

Tack , TACK , TAAAACK till alla er som röstar – och som gör att vi orkar fortsätta dela med oss av våra liv,  på och bakom scen! 

 

🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏🙌😍🙏

41 reaktioner på “Rösta på oss till Rockbjörnen & Kristallen!”

1 2
 • Anna skriver:

  Hej!
  Har röstat på er!
  Hoppas att allt är bra med Jessica nuförtiden❤️Det var länge sedan jag såg henne i bloggen.
  Kram

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Nu har jag röstat några gånger på ”Wahlgrens värld” till Kristallen galan och på Benjamin till Rockbjörnen!! :-) Kul att ”W v” snart drar igång igen!! Men det blir nervöst för mig när det avsnittet (eller inslaget) som handlar om sista showen visas (hoppas verkligen jag inte kommer med i bild för då kommer jag skämmas ihjäl typ).
  Ha en fortsatt härlig vistelse i Spanien!!
  Kram <3

 • Rosa skriver:

  Röstar så klart på er, ni är ju bara för underbara och talangfulla allihop. TACK för alla härliga bilder och filmer du har delat med dig av från ert paradis, ser så underbart ut.
  Ha en fortsatt skön sommar finaste Pernilla och resten av gänget.
  Kram Rosa

 • Lisa skriver:

  Jag älskar att titta på er! Har dock känt att jag börjar tvivla på att kunna rösta, om detta med Bianca och Asaprocky stämmer. Hon har i så fall tappat mitt förtroende och som ung förebild blir det svårt att kunna rösta fram er som personligheter. Kan man enbart rösta på dig Pernilla hade jag gjort det!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag tycker att du ska lyssna på deras pod så hör du vad dom menar. Lösrykta uttalanden i tidningar blir inte samma sak. Jag har också sett filmerna och misshandel är ALDRIG ok, men i det här fallet, så blev ju ASAP & Co provocerade och förföljda av två kriminella (dömda för narkotika och stöld) – och bad dessa två flera gånger att lämna de ifred och att de inte ville ha bråk. Antar att rätten tar det i beaktning, när de dömmer.

   • Karin skriver:

    Oj, då det verkar som du vet mer om vad som verkligen hände än domstolen. Menar du på fullaste allvar att en stor muskulös livvakt och hans gäng på ett antal personer skulle känna sig rädda för en spinkig 19-årig. Jag förstår inte heller vad det har för betydelse att 19- åringen tidigare skulle vara dömd. Alla ska behandlas lika inför lagen. Om han blivit misshandlad spelar det ingen roll vad han tidigare har gjort.

   • Karin skriver:

    Jag har lyssnar på podden och häpnas över vad jag hör. Nej, det kan tyvärr inte bli fler röster på Bianca. Synd att hon känner att hon måste uttala och synpunkter på allt dvs även på sådant som hon inte behärskar.

   • Josefine skriver:

    Karin vet inte om du är korkad eller om du bara spelar korkad. Det är klart att det är av stor betydelse när en tidigare känd narkotika brottsling som redan tidigare är dömd för grova brott är av stor betydelse i den här rättegången. Han var ju bara ute efter just detta bråk för att kunna kräva ett skadestånd. Killen bor ju på ett boende för nyanlända så han såg sin chans så klart. Till och med samma kväll hade han tafsat på en tjej tycker du det är ok oxå?
    Tror du på fullaste allvar att ASAP skulle skitna ner sitt namn för att bråka med 19 åringen på öppen gata i Stockholms city under sin turné? Skulle inte tro det. Jämför deras liv och tänk lite innan du uttalar dig.
    Gällande livvakten så är ju faktist han en riktig människa gjord av kött och blod och inget konstigt alls om han upplevde situationen för hotfull när dom var två killar som förföljde dom. Helt rätt att ASAP friades och hoppas 19 åringen får sitt straff.

   • Josefine skriver:

    Pernilla och Bianca det är klart vi röstar på er ALLA dagar i veckan. 🥰😘😍

   • Anna skriver:

    Josefina du avslöjar din okunskap. Om ASAP med sällskap blir friade eller inte vet vi först när domen kommer den 14 augusti.

   • Karro skriver:

    Josefine, det är uppenbarligen du som är korkad. Dina argument för att tillåta misshandel är helt störda. Ingen förtjänar att bli lyft i halsen och bortburen tio meter, eller bli kastad i gatan och sparkad på, oavsett vad man är dömd för tidigare eller har för motiv att provocera någon. Skärsåren dessutom har ju knappast uppstått av sig själva, men hur är inte klarlagt. Tänk lite extra innan du uttalar dig…även om du är ett fan.

   • p skriver:

    Men ASAP är ju själv kriminell i så fall. Han har ju suttit i fängelse.

   • Karin skriver:

    Med Pernillas och Josefinas resonemang borde domstolen även ta hänsyn till ASAP:s kriminella bakgrund.

   • Kristine skriver:

    Lyssna på vad GW Persson tycker om det här målet. Han har helt rätt. Hade afghanen gått på en okänd person hade det här aldrig gått upp till domstol. Ibland kanske man ska lyssna och gå därifrån när personen ber om det. Inte fortsätta mucka bråk. Men det här ju inte första gången han gör det. Men vill man ha skadestånd istället för att jobba för att få pengar så gör man väl allt.

   • Karro skriver:

    I så fall pissar han på vårt rättssamhälle, och du med. Tror domarna ger fullständigt fan i vem som står åtalad, känd eller inte, de är proffs. GW tjänar pengar på allt han säger…speciellt om det upprör. Jag tror på rättvisan, han kommer att bli dömd.

 • Cecilia skriver:

  Har självklart röstat på er till Kristallen och Benjamin till Rockbjörnen 😉

 • Cecilia skriver:

  Det är vi – era följare som ska tacka för att du och din härligt knasiga familj bjuder in oss i er vardag – ännu en gång.
  TACK! 😉

 • viv skriver:

  Ska gå in och rösta, min flickor 7 och 8 år gamla älskar Benjamin ( och jag med:) och sjunger till hans låtar!

 • Karin skriver:

  Röstar på Emil såklart!

 • Susanne Nordstrom skriver:

  Alltid röstredo 🙋‍♀️

 • Lina skriver:

  Röstat på Superstars 2019

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Nej , gör om gör rätt! Det var ju OSS du skulle rösta på!! 😉

   • Lina skriver:

    Varför?

   • Karin skriver:

    Vilket tjat om dessa röster hela tiden. Röstar gör man väl om man gillar er utan tjat. Inga röster här inte

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    De som inte vill rösta, röstar inte. Men dom som VILL rösta kan ju bara göra det om de känner till att det pågår en röstning – och om jag då inte upplyser om det, samt bifogar länkar , så kan inte ens de rösta som faktiskt vill.

 • Kerstin skriver:

  Röstat på Wahlgrens värld nu! 👍

 • Självklart redan röstat flera gånger på Benjamin, och nu måste jag rösta på er show också!
  //Berith

 • Marie skriver:

  Självklart röstat på wahlgrens värld. Enda programmet jag följer <3

 • Anne skriver:

  Gokväll. Festival i Helsingborg Sitter på min balkong Ser ut över Öresund lyssnar o ser på din son Benji och Felix. Dom är så duktiga. Tjejerna tjuter o skriker. Trevlig helg🤗

 • Laila skriver:

  Självklart. Har röstat på Wahlgrens värld nu :)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram