Söndagens

Hej Vänner!

Solen skiner utanför fönstret och jag befinner mig för tillfället ute i Täby där jag passar mina brorsbarn idag. Fast just nu är det väldigt lugnt här. Linn är på dans och lille Colin ligger och sover.

I går natt efter giget i Oskarshamn så bilade jag, Janne och Richard hem till Sthlm, så vid tretiden blev jag avsläppt hemma och fick sova och vakna i min egen säng. Skönt!

20121028-135158.jpg
Tillställningen i går var väldigt trevlig! Sittande middag för flera hundra och det delades ut flera priser under kvällen.

Vår show gick i Schlagerns tecken och Richard som var konferensier tog publiken genom en Melodifestivals-resa från 1968 – 2012!

20121028-135146.jpg

Och här står mannen bakom 1968 års bästa bidrag och repar. Claes-Göran Hederström som självklart sjöng sin hit ”Det börjar verka kärlek banne mej”!

20121028-135206.jpg
Och här står Janne och repar i täckjacka eftersom vi befann oss i en ishall.

20121028-150841.jpg

Snygg-Wahlgren trotsade alla moderegeler och repade i sin Onepiece…. Men det var så kallt och jag orkade inte byta om helt enkelt.

20121028-150827.jpg

Jag veeet att några av er kommer att skriva nu att ni skulle aaaaaldrig visa er ute i en Onepiece och att det är det är fuuulaste plagget som finns och bara passar på små barn, etc etc…..

20121028-135214.jpg
Men Hey, ser det ut som jag bryyyyyr mig?!  😉

20121028-135137.jpg
När vi hade repat klart, så åkte jag till hotellet och la mig på sängen och kollade på Tv i några timmar tills det var dags att fixa sig ordning inför kvällens show. Älskar såna här stunder för mig själv på mysiga hotellrum utan några måsten….!

När jag och Janne sedan skulle köra tillbaka till Arenan, så hade vi båda glömt bort vägen och dessutom namnet på gatan där Arenan låg, så det tog en stund för oss att hitta dit igen…..  😕

20121028-162544.jpg

20121028-162552.jpg

Hahaha, JAG i ett nötskal….!   😆

20121028-171803.jpg20121028-162841.jpg

Till slut kom vi iallafall fram 😛  och en halvtimma senare var det Showtime! Här står Janne bakom scenen och twittrar lite i väntan på sin entré..

20121028-150849.jpg

Alltid lika kul att få jobba med dessa härliga killar! Två superprofffs som alltid levererar på scen och dessutom har vi fruktansvärt roligt ihop!

20121028-135058.jpg
Richard, jag, Janne och Claes-Göran ombytta och klara efter avslutad mycket uppskattad Schlager-show uppbackade av grymma Settsons!

Bilresan hem gick helt utan problem. Antagligen för att det var Richard som körde,  och inte jag eller Janne…! 😉

Tänk, vilket roligt jobb har ändå!! :-)

35 reaktioner på “Söndagens”

1 2 3
 • speedo skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag vet inte om detta är rätt forum men ”från en artist till en annan” det vore bra om Loreen fick så många röster som möjligt på MTV EMA 2012 (MTV Europe Music Awards).

  Man kan rösta här:

  http://uk.mtvema.com/artists/loreen

  Om inte denna länk fungerar så skall man klicka sig fram till Loreen och rösta!
  Underbara Loreen förtjänar detta! :)

 • Marie Nordin skriver:

  Det är inget fel att ha dessa overaller på sig ! Har själv en och tycker den är mysig och skön och jag tycket inte det är fel att visa sig ute ! Ja du.. fick mig ett gott skratt igen av ditt virriga levene !! Det är en bit mellan Karlskrona och Oskarshamn . Du är för rolig !! Men Pernilla har du även glömt att du ska åka till Dubai idag ??? Laila står väl redan på Arlanda och väntar !!! Men du är så snabb så du fixar säkert din packning på 5 minuter !!! Ha en skön semester allihopa och jag hoppas du kan varva ner och bara njuta av sol och bad.

 • Christina skriver:

  Hihi,lite småvirrig som vanligt.
  Och du….du gör helt rätt att inte bry dig vad andra tycker.

 • Lolo skriver:

  Hahahaha garvar att det finns ngn som är mer virrig än jag *tack*

 • Katarina skriver:

  Men skulle ni inte åka med Laila och familjen till Dubai? När åker ni? Kram K

 • Cia skriver:

  Hej hopp!!! Trodde nästan du satt på ett plan till Dubai nu med alla kidsen?! Svägerskan verkar ju vara resklar :-) kraaaaam

 • Gunnel Nordstrand skriver:

  Bakade muffins med toblerone igår uppskattades , jättegoda Tack för tipset <3

 • Jonas skriver:

  Det var en dålig GPS du/ni har.. 😉

 • Rosie skriver:

  Härligt att bara mysa runt i onepiece, har också gott å myst idag :) Åh visst har du ett härligt jobb. :) ha nu en mysig resa. Kram

 • Lisen skriver:

  Ja du ser ut att bry dig :) Det är just det man gör om man tar upp något och ska säga nåt tillbaka.. Då bryr man sig. Hade man inte brytt sig så hade man inte bemödat sig att nämna det.

 • schlagertokigtjej skriver:

  Haha härlig du är.Klart man kan ha sin onepiece ute 😉

 • Heidi skriver:

  Du är så cool i Onepiece Pernilla. Det är så proffsigt att bara chilla före en show sådär ,jag skulle varit ett nervöst vrak! Sen komma fram efter att kört vilse o tvittra ..nä då skulle det varit nära en stroke för min del.Ha det fint nu,jag väntar tills du kommer till mitt shopppngcenter o signerar tills jag köper din bok(här verkar det som man kan beställa dej om du är i krokarna.. skojar bara,till Götet kommer du nån gång)storkram H.

 • Pernilla skriver:

  Man har nog annat att bry sej om än din onepiece skulle jag tro :))

 • Nettan skriver:

  Hej Pernilla

  Måste TACKA dej sååå mycket för ditt super GODA tobleronemufffins recept…. MUMSi mums stora lass…Jag har gjort 2 omgångar idag…Ska bjuda mina arbetskamrater imorrn….

  Ha en bra kväll och trevlig semester det var väl snart ni drar…
  Kramisar Nettan

 • Maria H skriver:

  Haha!! Den 17/11 är du i Karlskrona! Inte lätt att hålla reda på allt!
  Tycker du är en riktig puma i din Onepiece!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram