Upptäck Hallands smultronställen tillsammans med mig & Thomas!

God fortsättning vänner!

Hoppas att ert nyår var fint!

Mitt var lugnt och härligt tillsammans med endast Linus och våra små kids!d2148a37-cd5a-4605-817d-6b19f5a992a1.jpgFrisk luft och mycket snö! Älskar´t!! img_4585.jpgNi har väl inte missat att det har kommit ut ännu ett NYTT HÄÄÄRLIGT AVSNITT av ”YES CHEF!”

Denna gång går resan till vackra Halland! 

Thomas ska lära mig att göra riktigt bra pizza. Vi  åker till pizzans mecka – Falkenberg.

Jag lär mig hemligheten bakom en god tomatsås och får en lektion i korvstoppning.

Till sist möts jag och Thomas  i en pizzaduell där en jury korar vinnaren…! 😋🍕🏆

img_9806.jpgVi fick hjälp att göra en grym pizzadeg av underbara Lisa Lemke som driver Prostens Pizza i Falkenberg  ! img_9808.jpgThomas lärde mig att göra en otroligt god tomatsås Ugglarps Grönt! 0f9ea589-0b9a-4fc6-bc03-0d46e1d34347.jpgDär jag gick bananas bland all Kål!!!  😅img_9807.jpgOch så gjorde jag min egen SalsicciaGudmundsgården! 
2351d820-604d-4118-a773-a134bdb26baf.jpgOch Salsiccian hamnade till slut på min pizza – som jag tävlade med mot världens bästa Thomas!!
c08fffac-11cb-4377-ba16-9a018d560a2f.jpgimg_9816.jpgPizzorna serveras till den benhårda Juryn…! img_9818-1.jpgMalena och Oskar  – alltid med mig! 😉

Här kommer ett kål-issalt roligt klipp med en hungrig Pernilla i Kålfältet.

Kan ni inte se klippet nedan , så skrolla upp till startsidan och klicka på BLOGGAR – och efter det PERNILLAS BLOGG.  DÅ kommer ni att sunna se alla mina filmklipp jag lägger upp! 


Hela programmet, och alla tidigare avsnitt när vi är på Västkusten och Gotland –  kan ni se HÄR! 

 

69 reaktioner på “Upptäck Hallands smultronställen tillsammans med mig & Thomas!”

1 2
 • Johanna skriver:

  Kan bara säga att jag fullkomligt ÄLSKAR detta program!
  SÅÅÅ bra, älskar ALLT ni gör och så underhållande.
  OCH som du och Sjögren – mästerkocken matchar varann
  är häpnadsväckande, hur roliga, härliga, mysiga, underbara,
  lite ironiska ibland :)
  Hade inte hört så mycket om Thomas Sjögren tidigare, men
  nu är han definitivt min favoritkock. Otroligt hur han bara är
  så proffsig, lugn, rolig, supersnygg och bara liksom är den bästa
  killen man sett. Alla vill väl ha en sån kille hemma :)
  NI är fantastiska! Starta en restaurang vittja: Wahlgren – Sjögren
  Puss o kram

 • Bath skriver:

  Pernilla har du varit på skidsemester?
  Har nog missat detta i bloggen

 • Kristine skriver:

  Tur att du har en öppen insta. Satt och kollade på filmen när du äter kål. Jag skrattade i flera min efteråt 🤣Så skön när du stoppar in blommor och allt möjligt i munnen. Den är så roligt 😂😂😂

 • Anna skriver:

  Underbart program! Verkligen intressant hur ni själva hämtar era
  råvaror till att bli otroligt läcker mat. Vilken stjärnkock och vilken stjärna du är!
  Ni är så himla härliga ihop och har en helt underbar kemi.
  Synd att Thomas inte är singel….ni vore det perfekta paret.
  Längtar bara tills nästa avsnitt! :)

  • Lina skriver:

   Har du missat att Thomas är 28 år.

   • Marie skriver:

    Kärleken har ingen siffra. Två vuxna människor som faller för varandra, ja då spelar inte åldern någon roll. Bara fördomar från såna som du. Tycker det är dags o vara lite mer snälla här o inte kommentera minsta lilla kommentar som ni läser.
    Mata inte trollen. Ingen är perfekt. Er ilska är endast er själva de drabbar.

  • Lotta skriver:

   Måste det alltid handla om att bli ett par bara för att det är en man och en kvinna? Föråldrat tänkesätt!

   • Anna skriver:

    Marie vad är det för ilska du skriver om, jag förstår inte vad du menar. När det gäller Thomas så är han inte singel, dessutom ska han snart bli pappa så sluta spekulera.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Så himla kul att ni gillar programmet!! TAAAACK!!!

 • M skriver:

  Att gå in på den här bloggen ELLER att tänka tanken på att ens samarbeta med Pernilla måste vara som att hämta barn på dagis: ”Idag har lilla Nilla trängt sig före i matkön för hon tyckte det gick för långsamt och så belastade hon sjukvården för Covid patienter eftersom hon tyckte att hon minsann skulle få ha lite skidsemester mitt upp i den västa pandemin i modern historia men hon är SÅÅÅÅ populär bland de andra barnen att vi har överseende med det.”

  Man bara: jaha undrar vad den lilla hittat på idag – jaha belastat sjukvården lite utanför sin region. Henne vill jag följa. Henne vill jag _verkligen _ samarbeta med.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Åh maten ser gott ut och på fredag blir jag utskriven från Rehabiliteringskliniken efter 8 veckor sjukvård och Rehabiliteringskliniken och jag hade tur som överlever från Covid-19 och 4 läkarna räddade mitt liv tack och lov hjälpte gud mig och om en månad ska jag träffar läkare på IVA då ska han berättar för mig vad som hände med mig och det ska bli intressant eftersom jag har varit sövas 10 dagar och mina anhöriga och vänner har varit oroliga men nu mår jag bättre och ser framemot träffar min mamma som jag inte fick träffa på ca 2 månader för hon är i krisgrupp och jag har varit isolerad i ett rum med tv på ks och jag önskar dig en fin dag massor kramar till dig

  • Ulrika skriver:

   Ta hand om dig och hoppas du snart mår helt ok : )

   • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

    ULRIKA: Tack jag mår toppen och ser framemot komma hem på fredag vid lunch :-)

  • jimmie skriver:

   Härligt att höra Malin att du blir utskriven igen och ta hand om dig.Tråkigt att du behövt ligga inne under Jul och Nyår men de viktigaste är att du mår bra igen

   • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

    JIMMIE: Tack snälla du ja verkligen men hälsa är viktigaste för mig än jul och nyår men just nu mår jag bra och har varit på Rehabiliteringskliniken i 2 veckor med träning och olika sysslor och på fredag åker jag hem då kommer min vikarie boendestöd och hjälper mig bära väskor då jag har fått många veckotidningar ( Pernilla finns med i tidningarna och även söndagsbilagan för 1 månad sedan hade min mamma köpt till mig :-) Jag ser framemot komma hem på fredag vid lunchtid är jag hemma :-) Min bror och min mamma och min son har städat hela lägenheten och det kommer bli skönt när lgh är rent och fräsch önskar dig trevlig kväll med vänliga Malin

  • jimmie skriver:

   Detsamma Malin

  • Karin skriver:

   ❤❤❤

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Men lilla Malin! Oj vad har du råkat ur för??!! Har du blivit så sjuk av Covid, eller är det något annat?!! Skönt i vilket fall att du mår bättre och får komma hem nu!!! Ta hand om dig! Stor KRAM!
   Pernilla

   • Cecilia i Malmö skriver:

    Till Pernilla: Ja det var covid som Malin blev så sjuk av! Hon hamnade i respirator och låg nedsövd i ca 10 dagar. Först var läget livshotande, sen kritiskt och sen blev det stabilt! Verkligen tur att vår gemensamma vän klarade sig, puh!! Kram från Cecilia.

   • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

    Bästa Pernilla!
    Det stämmer vad Cecilia skrev som du läser, jag var nära till döden och fick covid-19 och hade svårt att andas och hostade mycket låg nästan 2 månader på sjukhuset men idag kom jag hem och jag har svårt att skriva och gå efter covid-19 märkligt att jag överlever men det var 4 läkarna som räddade mitt liv hade de inte räddat mitt liv hade jag dött och det är hemskt för mina anhöriga har varit oroliga och läkare ringer mina anhöriga varje kvällar och jag har varit sövas 10 dagar och drömde konstiga drömmar men tack gud för att jag lever och gullig av dig kallar mig lilla Malin och nu är jag hemma och krama den söta gosedjur kanin jag fick av dig när jag fyllde 18 år när du och okej tidningen kom hem till mig och den sitter bredvid mig <3 Jag har fått massor veckotidningar då får jag läsa och gå igenom när jag har krafter känner mig trött tungt ont i armar och svårt att gå och idag öppnade jag paket och fick armband som står ( FUCK COVID-19 ) Ha en fin helg bästa Pernilla kramar Malin

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Åh maten ser gott ut och på fredag blir jag utskriven från Rehabiliteringskliniken efter 8 veckor sjukvård och Rehabiliteringskliniken och jag hade tur som överlever från Covid-19 och 4 läkarna räddade mitt liv tack och lov hjälpte gud mig och om en månad ska jag träffar läkare på IVA då ska han berättar för mig vad so

  • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

   OOPPPSSSS Jag tryckte för fort när jag skriver på dator då skrev jag på nytt igen ursäkta mig 😀

  • Katja skriver:

   Ojoj, ta hand om dig!

   • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

    KAJSA: Tack jag mår toppen och ska åka hem nu på fredag och bara längtar få krama min anhöriga och vänner och jag får 3 olika boendestöd som ska hjälpa mig under tiden efter min sjukdom.

   • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

    KATJA förlåt jag skrev fel KAJSA :-)

 • Lena M skriver:

  Njuter av att läsa om allt du gör och att ta del av dina fina bilder, härlig bild från växthuset, nu längtar man lite dit. Sätta igång med plantering och frösådd.

 • Sara skriver:

  Alltså om det är tvåfiligt och kö som kryper fram eller står still. Då ställer man sig i kön. Det beror oftast på stt något längre fram har hänt, kommer en rondell med en fil eller liknande. Folk står inte på kö för att det är kul utan för att visa hänsyn så ställer man sig i kön. Om alla kör på som vanligt men ändå ligger i en och samma fil så kan man köra i omkörningsfilen.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, tack då vet jag, Tänker att kommer det ett utryckningsfordon , så får väl den andra filen släppa in bilar från om körningsfilen. Men då vet jag till nästa gång! :-)

   • Sara skriver:

    Jo precis. Men om alla ligger i en fil för att vägen ex går ihop precis innan en rondell eller liknande så brukar man inte köra om i omkörningsfilen av hänsyn till sina medtrafikanter utan då åker man i kön och väntar på sin tur precis som i vilken kö som helst :) det finns väl ingen lag ang detta men sunt förnuft och hänsyn. Är väl som en oskriven regel liksom 🙂 men beror som sagt på situation.

 • Malin skriver:

  Din okunskap, ignorans och egoism når hela tiden nya höjder! Hur många gånger har det inte upprepats: åk inte till fjällen över loven!
  Tycker inte ett dugg synd om dig för att du inte får köra din show. Har sett din första show och har även en av dina kokböcker sen tidigare. Men kommer aldrig mer lägga en krona på något som gynnar dig!

  • Ellis skriver:

   Hon är åtminstone konsekvent i sitt beteende. Sen Pandemin drabbade oss har hon inte ändrat på något i sitt sätt att leva och dessutom dokumenterat det på Insta och blogg. När det stormar i kommentarerna är det galningar, kärringar, troll, krösamajor och folk med pinnar i röven enligt henne. Det märkliga är att inte journalisterna reagerar. Malin Berghagen lade upp foto när hon satt ensam på ett fik på stan i juldagarna och hamnade på Expressen, Aftonbladet och i Nyhetsmorgon.
   If you scratch my back I scratch yours verkar vara det som gäller.

  • T skriver:

   N, vi VEEEEEET vad du tycker. Du återupprepad dig 10 gånger varje dag.😂

   Löjligt dock att du inte kan stå för dina åsikter med namn.

   • Lena skriver:

    Du står ju inte heller för din åsikt med namn. Vad jag vet kan du inte heta T eftersom Skatteverket inte godtar ett förnamn som endast består av en bokstav.

   • T skriver:

    Jag skriver inte elaka och korkade kommentarer. Och Ellis, heter du Lena nu.

 • s skriver:

  Inte ett ord i bloggen om er resa under nyår, att ni fick lov att utnyttja sjukvården där uppe i norr också? Det är ju just därför man ska hålla sig hemma. En nöjestripp är inte nödvändig. Inte i tider som denna! Tänk om något ännu värre inträffat? Hemska tanke. Man håller sig på hemmaplan! Spelar ingen roll om man har haft covid eller inte.

  • s skriver:

   Hoppas så klart att T mår bra och att smärtan avtagit nu!

  • Lena skriver:

   Meningen med icke nödvändiga resor är att man inte skall belasta sjukvården dit man åker. Det är inte viktigas att man ställt in afterski.

   https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/x3M7VV/pernilla-wahlgren-kritiseras-for-nyarsresan-till-fjallen

   • K skriver:

    Nu skadade sig Theo ordentligt. Pernilla gjorde helt rätt. Ett benbrott oavsett hur stort eller litet ska ses över så snart som möjligt.
    Det borde ni som är rättesnören veta.

   • Elsa skriver:

    Ja, nu skadade sig Theo och var såklart tvungen att uppsöka vården. Men de skulle ju inte ha varit där alls, just för att inte belasta vården!!

   • K skriver:

    Ellis, tror du behöver skaffa dig en hobby.

   • Sara skriver:

    Men de borde inte ha varit i Fjällen!!! Klart mannska söka vård om ett barn skadar sig! Men i dessa tider ska man inte ens åka dit. Jag och min fanilj ville verkligen också åka till fjällen. Men pga covid så har vi både hjärna och empati nog att avstå. Det finns en gräns för hur långt ens ego får ta en! Pernilla kan skrika om nedstängda nöjesbranschen men hon gör ju INGET själv för att den ska kunna bli levande igen…hon bidrar ju till att den skq hållas nedstängd inoch med att hon konsekvent sedan pandemins början skitit i både sunt förnuft och restriktioner. Pju.

   • T skriver:

    Sara, FHM säger att man ska följa deras direktiv och nedstängningar. De har inte förbjudit folk att åka på skidresor.

   • N skriver:

    T/David: Nazisterna hade också direktiv men Sophie Scholl tänkte själv. Måste staten hålla dig i handen så du vet vad du ska göra när du går på toa eller finns det möjligen någon hjärncell som kan tänka så du kan ta EGET ansvar? Jag vet att det är svårt hos Wahlgrens men hur är det med dig? Nej P skulle inte varit i fjällen. Ingen ska vara i fucking fjällen och skylla på att man ”värnar om handlarna” för det går alldeles utmärkt att göra på andra sätt. Nu har vi ett muterat virus som kommit hit utan att storbrittanien varit inblandad och som kommer dominera enl sjukvården. Talade med sjuksyster igår som ansåg att vi definitvt bör stanna hemma. Det slår Ps ”pluppar” i min värld. Theo skadade sig tyvärr och belastade sjukvården. I Skåne är Barn IVA fullt och i rena ordalag innebär det att nästa drabbade barn (och det är inte Covid utan en efterverkning som kan vara livsfarlig hos folk som inte ens märkt att de har covid) kan i värsta fall dö. På ett universitetssjukhus i mittensverige har man skjutit upp alla canceroperationer. Vårt förbannade ansvar är att minska risken för spridning. Och kalla någon Coronapolis är at spotta på lågbetalda sjuksyrror vilket ser jävligt illa ut om inte annat.

    P har inga antikroppar. Hon kan drabbas bara nån hostar på henne på gatan och sen smittar hon nästa etc. Det nya viruset är 70% mer smittsamt och stammen från Sydafrika ännu värre.

   • T skriver:

    N, skriv en bok! Tror på riktigt att du skulle kunna skriva en bok om Pernilla. 😂👍 Du är trots allt hennes största fan. Vilket är gulligt!

   • Sara skriver:

    T- man ska undvika resor som inte är nödvändiga. Att åka till fjällen på semester är inte en nödvändig resa. Man ska heller inte söka sjukvård i annat län utan ska vara så nära hemma att man kan söka sjukvård i sitt eget län

 • Tessan skriver:

  Vilken härlig kombo ni är du och Thomas, SÅ spännande att se hur en
  mästerkock lär ut sin matlagningskonst!
  Jargongen er emellan är oslagbar. :) Vilket superteam ni är!
  Dig har jag alltid följt men kul att man fick upp ögonen för Thomas,
  han är så oerhört charmig, stilig och rolig.
  Han är ju ett sånt proffs och ni är bara UNDERBARA tillsammans!!!!!

 • 🌟 Conny Stavros skriver:

  Hello!
  😂 Du var en jävel på korvstoppning Pernilla.
  Pernilla sjunger. Jag vill ha en stor korv. 😂 Kvinnan bredvid dig. Det förstår jag, det vill jag också ha…

  😘 Du är en riktig sköning Pernilla…

 • Therese skriver:

  Lyssnade precis på podden och angående ditt agerande i bilkön.
  Det tycks fortfarande finnas folk som inte förstår hur man uppför sej i trafiken vid ett stopp/bilkö – gå gärna ut i podden och informera alla lyssnare.
  Ett stopp brukar orsaka en bilkö och det kan snabbt bli en väldigt lång bilkö. Ofta beror detta pga något har hänt, ganska ofta en olycka. Då SKA omkörningsfilen lämnas fri så att eventuella räddningsfordon ska kunna ta sej fram snabbt. Vet du helt varför det var bilkö? Kan det vara pga en olycka?
  Som sagt – lämna omkörningsfilen fri för räddningstjänsten. Om du (och fler) lägger er i omkörningsfilen så blir det ju stopp även där – då kommer inte en eventuell ambulans ta sej fram till olyckan.
  Jag kör nästan 80 mil varje dag dag i jobbet (Japp, det är sant 80 mil/dag). Varje vecka är jag med om detta. Ett stopp med långa köer som följd, nästan alltid pga en olycka. Och varje gång finns det folk som i det läget ska köra om i den lediga filen – förstår man inte att det är stopp av en anledning? Folk står inte och köar för skojs skull. Tänk ett steg längre. Ganska ofta ser jag bilister som kommer blåsande i omkörningsfilen i väldigt höga hastigheter – det har tom hänt att det blivit seriekrockar pga dessa vansinnesförare som blåser om kön i omkörningsfilen och fortsätter i full fart rätt in i olycksbilarna. Nä, tänk ett steg längre – ett stopp och en kö brukar oftast bero på att något hänt – i det här landet står inte folk och köar efter vägen bara för att det är mysigt…
  Jag brukar också med min stora Tjänstebil lämna en rejäl lucka framför mej och blockera vägen för omkörare, samtidigt som jag håller koll efter eventuella räddningsfordom i backspegeln så att jag då kan släppa fram dom utan att det står massa bilar även i den filen och blockerar.

  • Lena skriver:

   Håller med dig men vet att inte är tillåtet för varken oss vanliga eller yrkeschaufförer att blockera någons framfart. Tror till och med att man kan bli åtalad.

   • Therese skriver:

    Tror inte att man kan bli åtalad om man står med varningsblinkers och hindrar andra från att bilda en ”propp” framför en olycka så att filen är fri för räddningstjänsten, eller för att räddningstjänst ska kunna jobba ostört utan risk att fler dundrar in…

  • Cilla skriver:

   Tyvärr är inte Pernilla nog smart för att fatta sånt här otroligt ordinärt ……..Hon har inte kapaciteten helt enkelt.

 • A skriver:

  Är det där du säger.. detta smakar kål. Kanske för att det är kål😂👍

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram