Visar arkiv från januari 2012

Mina nya favoriter på sminkbordet!

Hej vänner!


Oj , vad många ni som är spelar Wordfeud!!  Och vilka grymma poäng ni har samlat ihop!   många poäng kommer jag aldrig att få!!

Däremot   har det fullkomligt rasslat in förfrågningar om matcher i min mobil idag!!  Och jag är ledsen, men har tyvärr varken tid eller möjlighet att spela fler spel än dom jag redan har på gång, så jag kommer inte att tacka ja till några nya spel, så ni vet.

Nu tänkte jag visa er några av mina favoriter på sminkbordet och på badrumshyllan just nu!


Den här underbara ögoncremen från Kanebo använder jag just nu , och den är perfekt för puffiga ögon nu under vintern, när man inte får så mycket sol och energi som man skulle önska…! Den här använder jag varje morgon för att ”vakna till”!

Till ansiktet använder jag Prime Solution (som är ett serum) och över den  Emulsion II Moist , som är en 24-timmarskräm som jag använder morgon och kväll. Jag älskar alla Kanebos krämer , men detta är mina absoluta favoriter just nu!

Sen har många frågat vad jag använder för underlagssmink till vardags.

Sen en lång tid tillbaka använder jag bara mineralsmink och har varit ID Minerals trogen – TILLS –  jag testade GLO MINERALS fasta mineralpuder!


Det är den bästa fondation jag har haft  , och jag kommer aldrig att byta tillbaka! :-)


Många har frågat vilken färg jag använder och jag har HONEY LIGHT. Men man ska ju helst testa den färg som passar bäst till ens egen hudfärg och inte gå efter vad jag,  eller någon annan har för färg.

20120123-055746.jpg
Det finns ju en del nyanser att välja bland, om man säger så…!

Glo Minerals smink säljs på Salong  I am Sthlm  Ringvägen 116, som ägs av våra gulliga Hår och Make-bloggerskor Anna och Maria!

20120123-055008.jpg

När jag var på tjejernas salong nu senast , så passade jag på att införskaffa mig ett nytt puder, eftersom mitt gamla håller på att ta slut.

20120123-055935.jpg

Jag använder även dagligen den här mascaran från Glo Minerals, och det är lätt den bästa mascaran jag har haft!  Gör fransarna långa och fylliga och separerar dom , utan att kladda!

20120123-055907.jpg

Theo fick med sig några härliga badbomber hem , av tjejerna! Så nu badas det väldoftande badbombsbad hemma så ofta vi bara kan! :-)

Återfunnen skatt, Kurragömma, Lyxig Flyttgröt samt Wordfeud.

Jag är så himla glaaaaad!!!  😀

Det bästa med att rensa är ju att man faktiskt hittar saker i lådorna som man har letat efter eller trodde var borta. När Theo var liten lät jag göra jättefina medaljonger med hans ansikte på , som sedan helt plötsligt försvann. Jag har verkligen letat och förökt komma på var jag lagt dom , men helt utan resultat.

Och så i idag när jag tömde en byrå i mitt sovrum, så hittade jag en ask som jag inte kände igen.

Jag öppnade asken. Och DÄR LÅG DOM!!!

Två små underbara hjärtan ett i silver och ett i guld , med min lilla Grodas namn och ansikte ingraverat!

20120131-120804.jpg

Visst är dom fina?!! 

Jag beställde dom på Lifestone! Jag lät även göra en lampa i glas med Theos handavtryck, samt en tavla med Theos fotavtryck. Theos pappa har också ett halsband med Theos namn ingraverat som jag beställde till honom i Fars Dags-present för några år sen! Undebara minnen att ha hela livet!  Kan verkligen rekommendera Lifestone som gör fantastiskt fina minnessaker i alla möjliga former! Besök gärna deras sida HÄR!

I dag har jag burit min fina silvermedaljong kring halsen igen , och det käns sååå bra att den är tillbaka! :-)

Den lilla killen som satt modell till medaljongen har ju blivit några år äldre nu…

Och om han kommer att fråga mig när han blir ännu några år äldre,  vad hans favoritlek var när han var 4 år, så skulle jag svara KULL och KURRA GÖMMA!

Här hemma jagas det och kullas för jämnan! Och är det inte det , så är det att vi turas om att gömma oss på diverse smarta ställen medan den som letar räknar till hundra och ropar ; Nu kommer jag!  

Och just nu är Theo SUPERNÖJD.  För vår pågående flytt har nämligen gett honom helt nya möjligheter till braiga gömställen……! 

20120131-125116.jpg

20120131-125100.jpg

:-)

När man är så här lite ”mitt emellan” boende som vi är nu. (För rörigt på det ena stället, och inte beboeligt på det andra) så är det toppen att bjuda bort sig på middag så ofta man bara kan! :-)

Och eftersom det är kutym att man ska bli bjuden på flyttgröt av sina nya grannar, så tyckte jag att det kunde passa bra att mina nya grannar fick bjuda mig på middag i kväll!

Jag kommer nämligen att flytta väldigt nära min kära bror Niclas och hans lilla familj, så vi blir så gott som grannar nu!

Supermysigt! :-)

20120131-120816.jpg

Nicke lagade  supergoda Kycklingburgare fyllda med Scharlottenlök, Chili, Dragon  och Rivet Limeskal.

Till detta serverades en Coleslow gjord på riven morot och vitkål med lättkesella och Dijonsenap. Samt en kall Lime & Chili-sås.

Jag fick även Rostad potatis med vitlök och dragon, medan Nicke och Laila kör nyttighets-race just nu och äter ingenting med kolhydrater!

20120131-120826.jpg
Två nöjda svägerskor som njuter av kockens goda mat!

20120131-120847.jpg

Kaffe efter maten så klart!  Den här koppen fick paret  i julklapp av mig. :-)

20120131-120857.jpg
Resten av kvällen tillbringade vi i Tv soffan , med att kolla på TV, läsa tidningen samt spela Wordfeud – samtidigt! :-)

Spelar ni Wordfeud?!

Snacka om beroendeframkallande spel!!

Jag fick in en 117-poängare i kväll på första ordet och var MER än nöjd…! :-)

Vad är det mesta ni har fått på ett ord?!

Instagram