Karl Lagerfeld for Cola Light!

Det kom ett trekantigt(!) paket på posten , som visade sig innehålla en låda med  3 supersöta små flaskor av min favoritdryck Cola light designade av ingen mindre än Karl Lagerfeld!

Nu får dom stå där i kylskåpshyllan och bara vara SNYGGA!  INGEN får röra dom!!

Nu ska jag faktiskt köra min älskade Bianca till Arlanda, för hon flyger till sin pappa på Mallorca i dag och vara där hela sommaren!

Jag kommer säkert att fälla en tår när hon försvinner in genom passkontrollen….! 😥

Ha en bra dag på er alla  – och njut av solen ni som kan!

14 reaktioner på “Karl Lagerfeld for Cola Light!”

  • lina skriver:

    Säkerhetskontrollen!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    HEJ VÄNNER!
    TACK för att ni skriver så snälla saker till mig! PUSS!
    Det här är andra gången jag har turen att får dessa underbara flaskor, och jag tror dessvärre att de bara förs i PR-syfte. Vad jag vet går dom inte att köpa i butik tyvär… För de är galet söta!
    ANNSOFIE: Ha, ha nej jag har inte haft en exakt likadna dag förrut vad jag vet. Däremot är det andra gången som jag missar avfarten till Arlanda klantigt nog! Och cola-flaskorna fick jag även förra sommaren på ett mode-event på Berns!

  • Ellinor Beijerstam skriver:

    Hej Pernilla!! Visst är flaskorna döööö snygga,min väninna har letat efter dom när hon jobbar i Usa,men utan resultat,jag bara måste ha dom!!!Vart har du fått tag på dina? Tack för din underbara blogg,den förgyller min morron varje dag. Ha de gott/E

  • Annsofie skriver:

    Hej
    Jag tycker mig känna igen dina två senaste inlägg, är de repriser? känner igen att du lämnar bianca i kör fel, och dina cola flaskor. Annars är de två mycket lika inlägg från tidigare skrivna. För övrigt älskar jag din blogg i läser den varje dag! Du skriver väldigt bra och gör de roligt för läsaren!

  • Jonas skriver:

    såg de flaskorna i en tidning, VAR får man tag i dem? ELLER bara kändisar som får? :(

  • siw skriver:

    Hei på deg! Kanon stilige colaflasker – hvem har du fått de av? Og er det mulig å få tak i dem?

    Ja, skjønner deg veldig godt at du syns det er trist når Bianca reiser… Har selv bare en sønn – men alltid trist og leit når han drar til pappaen sin. Nå er han på ferie – vært borte en uke. Men har to uker igjen med ferie ilag med pappaen sin.

    Ha en fin kveld videre.

    Klemz

  • Emma skriver:

    Vilka supercoola colaflaskor, det förstår jag att ingen får pilla på dom! Förstår dig mycket väl jag har varit ifrån ett av mina barn nu i 3 veckor och toklängtar, men desto roligare när han kommer hem igen! Tack för en kanonblogg du är BÄST! Kram Emma

  • Maggie skriver:

    Så klart att du fäller en liten tår när Bianca flyger iväg. När ens ungar lämnar ”boet”, om så bara för en tid, blir det tomt och livlöst på något sätt. Vetskapen om att hon har det bra där hon är, blir som balsam för din själ!

    Kram Maggie :-)

  • Anna larsson skriver:

    Hej, vill bara skriva att läsa din blogg om ditt liv är bättre för hälsan än att ta en vitamindrink!! Du är verkligen inspirerande :)
    Allt gott!

  • Marita skriver:

    God eftermiddag fina du.Jag fullkomligt avgudar cola light.Dom flaskorna hade jag absolut velat ha i min nystädade kyl.Så underbart för Bianca och resa till sin Pappa på Mallis.Vem hade tackat nej till det? Inte jag iallafall.Ha en skön dag och hoppas inte avskedet blir att för jobbigt.Hon kommer ju igen.Kram kram.

  • Sandra skriver:

    Tur det finns skype!

  • Ella skriver:

    Snygga! Inte röra bara titta :)

    Vill också ha ju – Cola light är även min favorit dryck 😉

  • Malin Andersson Mesbahi skriver:

    Ohhhhhh så sjukt fina och snygga coca cola flaskor..jag kommer och smakar dom hos dig hahahha skojar bara..men assnygga är dom ;-D

    Härligt för bianca som ska vara på mallorca hela sommaren jag har varit där
    4 gånger och det är en härlig stad

    Ha en underbar dag för vi har fått jättefin väder kramisar till dig :-)

  • Lina skriver:

    Wow, jag är KÄR!!!!
    Så sjukt fina Cola-flaskor!!!
    Vill ha!!!!!

    Ha en bra dag, trots ev tårar!!

    //Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram