Fint besök på Sunes Jul, Fotbollscup, samt roliga möten!

Hej Vänner!

Hoppas allt är bra med er!

I går kväll åkte vi hela Sune-gänget Turnébussen hem från Örebro. 

Jag älskar att åka turnébuss!  Jag och Hanna var dessutom jätteproduktiva, och satt och skrev material till min show hela resan hem!

Under denna spelhelg med Sunes Jul , så har det varit fullt ös med härliga vänner och många gulliga fans i publiken!

 

img_6525-1.jpg

 

 

Släktträff i Halmstad där Hannas syster Lina och resten av härliga gänget från Vintergalan kom och hälsade på oss på teatern!

 

img_6507-1.jpg

 

Gulliga Johan var och kollade på oss hela två gånger denna helg , både i Halmstad! 

 

img_6550-1.jpg

 

Och i Örebro!  
img_6556-1.jpg

 

Jag fick en stor låda med Skumtomtar av en gullig tjej i publiken!

 

img_6532.jpg

 

Min gulliga Exsvägerska Annelie bor i Örebro och kom och kollade med sin son Gino som även är barnens kusin. 

Fick ett jättefint Julfat av dom!
img_6500.jpg

 

Och gulliga Jaana som är en trogen bloggläsare var även hon och kollade i Örebro.  Jaana bakar fantastiska bullar , som hon brukar ha med sig till mig.  Så även denna gång!   Såå uppskattat av övriga i ensemblen!

img_6516.jpg
MUMS!  😋
img_6513-1.jpg

 

Och så fick jag två vackra rosor och god choklad av två små söta tjejer i publiken, som berättade att dom älskade Wahlgrens Värld! 
img_6512.jpgimg_6511.jpg

 

Och medan jag har varit på Turné med Sune  , så har min minsting varit ute i världen och rest! 

 

img_6520-1.jpg

 

Theo har varit på Fotbolls Cup i Litauen i helgen! 

 

img_6573.jpg

 

Våra grymma grabbar! ⚽️❤️⭐️  40 lag från hela Europa tävlade!  Lidingö vann inte cupen,  men slutade som bästa svenska lag! 👏

 

img_6560-1.jpg

 

Jag startade morgonen med ett väldigt roligt möte tillsammans med Sofia där vi planerade kommande spännande aktiviteter för våra kära Podlyssnare…!  😘

 

img_6564-1.jpg

 

Sedan åkte jag till mitt produktionsbolag Lifeline´s kontor , där vi hade produktionsmöte för ”Kort Glad och Tacksam”!  En lycka att få jobba med så många kreativa, begåvade och rooooliga människor!!! 😂🙌

 

img_6563-1.jpg

 

Måns hade en … vad ska vi säga …….

 

img_6562.jpg

 

… Bad Hairday…..?!    😂😂

 

img_6311.jpg

 

Biljetterna säljer på , vilket såklart gör mig jätteglad! 

Extraföreställning i Karlstad , och även i Örebro kommer att komma! 

Dessutom har vi nu lagt till två föreställningar i Göteborg!! 

 

pernilla_banner_liten

 

Klicka på bilden ovan för att beställa biljetter och se hela turnéplanen!  🎈🎊🎉

47 reaktioner på “Fint besök på Sunes Jul, Fotbollscup, samt roliga möten!”

1 2
 • N skriver:

  Mycket länkar från kommentarsfunktionen som inte leder nånstans så mycket kommentarer som raderas nu. Kan det hända att du bjöd lite mycket på dig själv så det kom till vissa saker. Snabba nya inlägg också så vi kommer vidare. Stå för det för i h-e eller be om ursäkt. Du är så jävla mallig över hur stark du är och kallar folk bitches då se inte håller med nu raderar du kommentarer isf att stå upp.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi tar bort alla kommentarer som har ett stötande språk som riktar sig direkt till barn , och mina barn i synnerhet. Då åker skräpet bort! Det här är MIN blogg där JAG bestämmer . Jag har ett öppet kommentarsfält , men har också rätten att radera de kommentarer jag inte vill ha kvar.

   Jag står för min komik till hundra procent, och har absolut ingenting att be om ursäkt för. Varför skulle jag det?! Låten i fråga kommer att ha en given plats i min show- var så säker! Så jag tar endast bort kränkande opassande kommentarer om barn som inte hör hemma här. Vårda ditt språk så får du ha dina kommentarer kvar. Annars tas dom bort. Bitch- citatet är ett Madonna-citat som är SÅ bra att jag önskar att jag hade kommit på det själv!

   • N skriver:

    Så varför tog du bort din egen kommentar om att du tyckte det var roligt att en nioåring sjunger En stor k.. om du nu står för din humor till 100%?

   • Nettan skriver:

    Ja min kommentar åkte oxå bort trots att jag inte skrev nåt kränkande utan enbart skrev att jag inte tyckte det var charmigt att en nioåring sjöng på kuk låten. Jag skrev oxå att jag gillar Pernillas humor till hundra. Jag har många gånger gått in här och argumenterat med folk här som inte kan ge konstruktiv kritik på ett sjysst sätt o undrar varför man måste spy galla i sin kritik osv. Nu åkte ju min kommentar bort ” trots” att den var saklig o allt annat än oshysst.

    Börjar även jag tro och ana att Pernilla inte tänker så långt. Läser man hennes svar till de som nu ifrågasätter varför kommentarerna tagits bort så nämns det förutom att hennes barn inte ska dras in i skit vilket är helt rätt, att nämna hennes barn o all synnerhet Theo som fortfarande ÄR ett barn är inte ok, att hennes låt minsann ska vara med i showen. MEN syftet var inte huruvida låten va rolig eller inte!! Det handlade om att det inte var så käckt att en nioåring går o sjunger på låten o Pernilla lägger till ett haha i sin kommentar.

    Därför så börjar jag verkligen undra hur hon tänker när hon svarar folk här helt uppåt väggarna o verkar inte ha förstått innebörden av folks häpnan över det faktum frågan verkligen gällde/gäller. Hej!

   • N skriver:

    Och jag bryr mig så groteskt lite om du har med kuk visan i din show eller inte – det handlar inte om din ***** show. Vad jag bryr mg om är hur du kan skratta åt hur en nioårig tjej sjunger den. Och JA. Extra mycket i metoo-kampanjens svall.

   • Sofia skriver:

    Hm, ja det där blev ju konstigt. Trodde nog att bl a min kommentar föll bort för att den låg under en annan kommentar som togs bort. Vilket jag tyckte var bra. Om orsaken påstås vara att bl a jag gjorde mig skyldig till att kränka barn så tackar jag för mig. Gjorde jag ju verkligen inte.

   • Moa skriver:

    N K L M och vad du nu heter du är ju bara för mycket hitta på något annat att göra har du inte gjort ditt härinne försvinn helt enkelt 👉

   • N skriver:

    Moa. En jävligt enkel fråga till dig. Skrattar du eller skrattar du inte åt en nioårig flicka som sjunger ”jag vill ha en stor kuk?”

   • Sara skriver:

    Förmodligen gjorde hennes egen mamma det annars hade hon nog inte talat om det för Pernilla. Tror knappast mamman skällde ut Pernilla. Fy sjutton att alltid vara så bitter gnällig sur och elak som du och hela alfabetet, hitta orsaken till det istället för att förpesta härinne.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Min moderator tar bort kommentarer som anses stötande och i det drevet kan även andra kommentarer försvinna som inte är stötande i sig, men som ligger med i tråden.

   • K skriver:

    Du ljuger P, det var jag som fick dig att fatta hur korkad din kommentar om nioåringen var för att jag drog en parallell till vad du skulle tyckt om Theo sjungit en alternativ sång i skolan tex (som togs bort). DÅ tog du bort den och alla i den tråden försvann därmed också, hade inget med dåligt språk osv att göra. Och vårda sitt språk ska väl du knappast snacka om, som får barn att sjunga om stora kukar, och dessutom tycka det är roligt, du borde skämmas rejält.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram