#Jotexfamily – hemma hos mig

img_4154.jpg

 

Jag och Bianca har fått chansen att göra ett väldigt härligt samarbete med Jotex

 

Tillsammans med Jotex har vi arbetat med stylister och experter för att hitta vår personliga stil till vardagsrummet och matsalsdelen. 

Denna hjälpt har varit perfekt för Bianca som precis har flyttat hemifrån och inte riktigt hunnit boa in sig än.

Vår smak är snarlik på mycket, med mässing, sammet och varma färger,  och jag ska erkänna att en del saker ”försvunnit” sedan Bianca  har flyttat,  vilket jag mest tar som en komplimang att hon tycker det jag har hemma är fint!  😅😘

Men det känns också bra att få sätta min egna personliga touch här hemma nu,  när ännu ett barn har flugit ut.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 08.53.53

 

Kuddar, vas och Ananas-ljusstakar från Jotex. 

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 08.53.37

 

Jag har också länge letat efter en ny matservis, något som jag fann på Jotex i exakt den varma ton med guldkant som jag sökt utan att finna.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 08.53.19

 

 

Vackert med guldbestick och detaljer i servisen tycker jag.    Jag dukar gärna till fest även i min vardagsdukning. För man äter även med ögonen, eller hur?!

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 08.52.54

 

I bakgrunder på bilden nedan ser ni också vår nya ”lounge hörna” i fönstret.  Denna plats har tidigare mest bara varit en stökig avställningsplats.    Nu får den ett härligt syfte, en plats där barnen och jag själv kan krypa upp och njuta av utsikten eller bara sitta och blogga på.  Som ett ”extra rum” i rummet.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 11.23.58

 

Även gardinerna är nya och jag blir glad varje gång jag möts av denna lilla ”nya” plats i mitt hem.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 08.52.36

 

I vardagsrummet har mina något slitna sittpuffar bytts ut mot dessa stabila och snygga puffar i hög kvalité med –  igen – min favorit ; mässingdetaljer.   Älsk på dem!

Mattan under bordet är av ull och även kvalitén på den överträffade alla mina förväntningar. Så glad att det finns ett företag som Jotex i Sverige som till rimliga priser skapar inredning med hög kvalité!

 

wahlgren03185

 

Dino fick också en ny favoritplats att ligga på,   i denna härliga divan i rosa!  

Jag hade en divan i mitt förra hus och har försökt hitta en till mitt nya hem ,  men inte lyckats hitta en som passat in. Tills nu.

Min nya Divan går perfekt ihop med soffan, är stabil,  mjuk och av bra kvalité.   De rosa tonerna skapar värme och ljus utan att den tar för mycket fokus från resten av inredningsdetaljerna i rummet.

 

wahlgren03296 2

 

Turkost är en annan favoritfärg som jag gärna adderar in i mitt hem. ÄLSKAR min nya fåtölj!

Den underbara Mattan ger rymd och skapar hemtrevnad.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 11.43.51

 

Här ser ni också min nya favoritspegel som verkligen blev pricken över i´et i mitt samarbete med Jotex.    Kunde lika gärna ha kommit från Versace Home! 👌

Även Golvlampan kommer från Jotex och bidrar till ett tacksamt läsljus så här när det börjar bli mörkare ute.

 

Skärmavbild 2017-10-23 kl. 11.44.19

 

Älskar mitt hem ännu mer nu!  🙌

 

img_4157.jpg

 

Ni kan se hela kampanjen #Jotexfamily –  och även förvandlingen i Biancas lägenhet ;   Här 🌟

 

Just nu får ni 20% rabatt på Jotex inredningssortiment med koden PERNILLA20 (obs stora bokstäver)

Där hittar ni  alla mina personliga favoriter och mycket mer!

Erbjudandet är enbart giltig fram till 5/11 – så skynda att fynda!

Handla gör ni här

 

I stolt samarbete med Jotex

 

89 reaktioner på “#Jotexfamily – hemma hos mig”

1 2 3
 • Linda skriver:

  Varför har en bloggare ett kommentarsfält?
  Är det för att alla enbart ska skriva positiva saker och ge bloggaren bekräftelse? Eller kan det finnas utrymme för både ris och ros? Utrymme för att skriva något som väcker en tanke eller startar en reflektion?
  Personligen älskar jag Jennifers blogg och numera går jag in här för att läsa den. Efter Minette-historien tappade jag mitt intresse för Pernilla, men eftersom det kommit fram nya fakta där senaste veckan, så har jag gått in här och kommenterat kring det.
  Kollade samtidigt upp hur Pernilla motiverar sitt nya Jotex begär, eftersom det är fascinerande för mig att man väljer att göra så många reklamsamarbeten.

 • Bittan skriver:

  Jag gillar inte poden och inte Wahlgrens på TV och därför följer jag inte heller det MEN jag GILLAR Pernillas blogg -Tänk om alla gjorde så: följde det dom gillade istället för att kasta så mycket skit ! Pernilla lägger säkerligen ned en massa tid och möda på sin blogg och ska inte behöva försvara det hon skriver….. det är ju inte precis en tidning du köpt för dyra pengar och måste källgranska….
  Det här är en generös GRATIS inblick i Pernillas version av sitt liv -nöj dej med det
  A. Det är Pernillas blogg
  B. Hon skriver det HON vill
  C. Hitta dej en blogg som DU gillar istället för att klaga så förbannat på den här.
  Lycka Till

 • Jeanne skriver:

  det finns ca en halv miljon bloggar i Sverige och med det sagt förstår jag inte varför man väljer att följa någon när det enda intresset är att känna avundsjuka på ett negativt sätt. för det är trots allt så att om du tycker om Pernilla, Bianca och resten av familjen känner man enbart värme, att öppna upp sig och bjuda så mycket på sig som de gör kräver mod, kärlek och tid, tid och tid och tid är pengar det vill säga lön. slösa inte bort er tid på att följa någon du inte tycker om, bättre att göra något annat som tillför ditt liv något så slipper man somna avundsjuk och irriterad.

 • Anna skriver:

  Hahaha jösses
  Svartsjuka strikes again.
  De som gnäller mest hade förmodligen aldrig tackat nej själva om ett liknande erbjudande föll i deras händer.
  Givetvis vill företag använda sig av människor som syns mycket inget konstigt alls.
  Tex jotex i detta fall. Lite inredning mot att de syns här bland annat. De är billiga reklampengar för dom.
  Snälla sluta va så oändligt bittra och rikta era energier åt att förbättra för er själva istället?:)

 • Mette skriver:

  Synes det ble veldig fint hos dere begge og veldig inspirerende blogginnlegg og filmer. Jotex har virkelig fine ting og jeg synes dere har gjort en bra jobb sammen!

 • Linda skriver:

  ”Tror du att Zlatan bara åker runt i en Volvo och är glad för det? Nej, han får självklart ett arvode av Volvo också för att han gör det.”
  Förstår ni vilken sjuk värld vi lever i?
  Zlatan som redan badar i pengar kan ju inte vara glad över att ”bara” köra runt i en Volvo. Och du Pernilla kan väl inte vara glad över att BARA få inredning från Jotex. Ett arvode ska du förstås också ha för att vara tillräckligt glad.

 • Carina skriver:

  Gillar podden och tv-showen, men ALL reklam ska skapa en känsla och det blir så om det uppfattas som att Pernilla verkligen gillar och köper Jotex prylar, men trovärdigt? Från Gucci, Versace till … Jotex ??!!
  Hoppas i alla fall att du tjänar en rejäl slant på dom jobben :)

  • Malin skriver:

   Var det inte bara en bit tapet som var från Gucci? Eller möbler oxå?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Nu är det ju så att jag har inte en enda superdyr desig-inredningspryl i mitt hem, så ett samebete med Jotex är så rätt man kan komma för mig! Jag vet inte vad du har fått Gucci och Versace ifrån , men jag hade en Giccitapet på en fondvägg förut. That´s it. Gucci gör inte inredning heller by the way. Ang Versave så har jag bara bott på deras hotell, men äger inte pryl därifrån mer än ett par solglasögon?! Mina möbler och inredning hemma kommer annars från Bolia, Ikea, Zara home ,Minilla, Drömhuset och Åhléns. Ingen exklusiv design-inredning direkt.

 • Märta skriver:

  Ååhh, jag blir galen på alla missunnsamma, avundsjuka människor! Fatta att man kan jobba som bloggare idag, det innebär bl a reklamsamarbeten, som givetvis innebär att man får betalt, varför är detta konstigt? Ett företag som anser att det är värt pengarna för reklam väljer personer de vill samarbeta med, dessa personer väljer sedan om de vill samarbeta med företaget/produkten, och tjänar pengar såklart. Utbud/efterfrågan helt enkelt! Kram till dig Pernilla, njut av underbara Florida 😄☀️

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack Märta! Ja, det är så företag marknadsför sig idag. Vem ifrågasätter och Ica-stig och co får betalt i varor eller i pengar tex?! Eller om Isabella Scorupco säljer sig för att hon gör glasögonreklam. Detta är inget nytt och inget ovanligt och jag ÄLSKAR Jotex sortiment , så detta samarbete kunde inte ha varit mer rätt!!

   • agnes skriver:

    De är ju vi läsare,kunder som läser via nätet.Papperstidningar går i graven,reklamkatalogen för Jotex m.fl.Då är företagen de som säger fine— vi produktplacerar oxå via nätet då…..hos folkkära bloggare.Hur ska de göra reklam annars??Gissa om dom får skatta för det här i efterhand…Ja ,55+ are var ung med köksbordet fullt av dessa tjocka kataloger varje termin kom nya o vi kryssade me tuschpennor .Vi har såattsäga anammat ett liv på nätet unnar famW. lite reklam/ produktplaceringar. :)

   • Linda skriver:

    Jag tycker inte det är konstigt och ifrågasätter inte att Izabella Scorupco gör reklam för SmartEyes. Vad som är konstigt däremot är att du Pernilla är en levande reklampelare. Jotex, Aco, Mathem, Swiss clinic, ett spelbolag, alla ”dina” produkter och Gud vet allt du väljer att göra reklam för. DET är skillnaden mellan dig och Izabella och de flesta andra offentliga personer som väljer ut en eller ett par varumärken att samarbeta med.

 • Iréne skriver:

  Hej Pernilla!

  Jag säger bara wow så snyggt det blev.
  Kommer helt klart att titta in på Moltex och hitta inspiration till mitt hem och säkert handla en del med för den delen.

  Kram Iréne

 • Sofia skriver:

  Får jag klämma in lite fakta bland alla ”gratis är gott”? Idag är det så att bloggare, som driver en blogg i syfte att tjäna pengar, får skatta för gåvor som de tar emot från företag om det finns en förväntan om motprestation (och det gör det ju alltid). Skatteverket betraktar inte sådana gåvor som gåvor, utan som ersättning.
  Går säkert att komma runt i vissa lägen, men det är alltså inte längre fritt att ta emot vad som helst.

 • Emma skriver:

  Dessa reklaminlägg är fruktansvärt tråkiga och opersonliga. Gillar din blogg annars.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Många av mina läsare är intresserade av inrening och älskar såna här inlägg. Andra vill ha mer recept. Andra vill ha lyx och en del vill bara ha vardag . Denna blogg är precis som jag ; En salig blandning av allt! 😉

 • Elisabeth Hansson skriver:

  Första gången jag någonsin skriver en kommentar – din blus, varifrån, vill ha!

 • Marie skriver:

  Pernilla Wahlgren som inte hittar gasen och bromsen i en bil, inte kan allmänbildade frågor (typ om andra världskriget), knappt kan betala sina räkningar själv utan får ha pappa till hjälp, samt tjänar sina pengar på att på ett tramsigt sätt vika ut sitt privatliv i tv är knappast i position att kalla andra ointelligenta. Många av dina inlägg och uttalande senaste åren påminner mest om en tonåring och inte en vuxen mamma. Den är ful, den är konstig och pinsam på sociala medier (snacka om sten i glashus), den är vidrig etc. Verkligen perfekta exempel på nån som är intelligent och trevlig….

  • Kaj skriver:

   Men låt bli att läsa och titta varför är det så svårt att fatta HEJ DÅ alla gnälliga människor!!

  • Anna skriver:

   Jösses Marie.
   Rätt hårda ord. Känner du Pernilla? Förstår inte varför man behöver utrycka sig om man inte har nåt bra att säga.
   Passar de inte, sluta helt enkelt titta och läsa på hennes inlägg kanske. Rätt enkelt.

 • Lena skriver:

  Är ganska övertygad om att alla som gnäller på samarbete och att bloggare får gratisprylar lätt hade hoppat på det tåget själv. Så klart man har samarbete med kända bloggare, då säljer man ju mer. Läs andra bloggar om det sticker i ögonen.

 • Helena skriver:

  Är det någon annan som skrivit detta inlägg, det låter inte alls som du

  • M skriver:

   för det är reklam.. hon ska skriva vissa saker. de får ju grejer till ett värde av över 20000kr så…

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag har skrivit texten själv, men självklart är det viktigt att den är informativ , så att ni får rätt uppgifter om möblerna och inredningen på bilderna . När man gör ett reklam-samarbete får man inte betalt i ”gratisgrejer”. Man får självklart ett arvode.

   • Malin skriver:

    Men alla saker o möbler, får ni köpa dem, kanske till rabatterat pris, eller får ni dem gratis, plus ett arvode?

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram