Julshow, TOSO, Fina fans & en ny liten bebis!

Hej vänner!

Har repat heal dagen och sedan stressat hem direkt  för att få gosa med Theo några timmar, innan jag ska iväg och filma ikväll.

Här kommer hallfall en liten resumé över vår se sista dagarna på helgens Turné.

 

img_6875-1.jpg

 

Jessica, Lisa och Peter Magnusson var ju och kollade på oss på konserthuset i Göteborg där vi spelade Sunes Jul. 

Och när jag och Hanna var klara med vår andra föreställning , så mötte vi upp Jessica och gick och såg på Lisas och Peters Julshow på Trädgårn!  Efteråt gick vi alla och åt på TOSO!  BÄSTA stället i Göteborg om ni frågar mig!

 

img_6862-1.jpg

Älskade Lisa!  Alltid så stolt över henne!

 

img_6797.jpg

 

Och älskar att få umgås med dessa tjejer också såklart!

 

img_6801.jpgimg_6802.jpgimg_6810.jpgimg_6816.jpgimg_6811.jpgimg_6812-2.jpgimg_6813-1.jpg

 

Duktiga Bruno är också med i Julshowen!

 

img_6814-1.jpg

 

En MYCKET trevlig kväll…..!

 

img_6818.jpg

 

Tidig morgon dagen efter tog vi tåget till Malmö….   Något trötta i mössan…! 😉

 

img_6827-1.jpg

 

En Falafelmacka på Malmö Central satt fint när vi kom fram!

 

img_6847-2.jpg

 

Hade många fina fans och bloggläsare i publiken!   Här är gulliga Anette som har följt mig länge, och som alltid ger mig så roliga och fina presenter!

 

img_6790-1.jpg

 

Fina Johan var och såg Sunes Jul för femte gången , och hade med sig en helt undebar födelsedagspresent till mig! 

 

img_6796-1.jpg

 

Ett helt album fyllt med massa gamla urklipp från 80-talet!!! 

 

 

img_6794.jpg

 

Fantastisk present , då jag inte har sparat nånting själv!!!   

 

img_6792.jpg

 

Tack fina fina Johan!!!

 

img_6857-1.jpg
Gulliga Cecilia är ett av mina trognaste fans i Malmö! Hon var och såg föreställningen för andra gången!

Som alltid fick jag min favoritchoklad!  Tack fina!

 

img_6856-1.jpg

 

Och jag blev SÅ glad att det löste sig för Elin och Susanne – som hade bokat biljetter till fel dag , men som nu kom nu på RÄTT dag och fick se föreställningen!!  Tack fina ni för jättefin present!!!!

 

img_6884.jpg

img_6868.jpgimg_6883-1.jpgimg_6886.jpg

 

Vet tyvärr inte vem jag fick den här roliga Ananas-Nyckelringen och halsbandet av ??!   Men tusen TACK!!!

 

 

Annars blev vår sista föreställning i Malmö   VÄLDIGT händelserik…!

I bland går det nämligen inte som det var tänkt…

Görans fru väntar deras andra barn och därför har vi repat in en undersstudy för Göran som skulle kunna hoppa in när dom skulle föda.

Men igår –  10 dagar innan födelsedatum – mitt under vår Sune-föreställning i Malmö , så började Görans fru Jenna få värkar hemma i Sthlm!!

Göran hade telefon kontakt hela tiden , men under loppet av några få timmar gick allting väldigt fort.

Och mitt under Görans långa monolog om en pruttande Lama – så födde hans fru en liten dotter…! 🙌🏼👶❤️

Självklart hade de båda helst önskat att han kunde ha varit med, men allt gick bra och glädjetårarna sprutade hos oss alla på teatern när beskedet kom!

Och Göran fick flyga hem och åka direkt till BB och träffa sin lilla dotter för första gången!!!

 

img_6850-1.jpg

 

Vi skålade efteråt och GRATTADE den nyblivna pappan till den fantastiska mamman & den lilla nya bebisen! ❤️❤️❤️

33 reaktioner på “Julshow, TOSO, Fina fans & en ny liten bebis!”

1 2
 • Johan skriver:

  Jag vill passa på att säga ett riktigt stort TACK till er alla som skrivit så underbara omtänksamma hälsningar här på bloggen till mig ! 🙏👍😊 Så himla kul att ni gläds med mig och även tar er tid att skriva och hälsa !

  Kram Johan ⭐️⭐️⭐️

 • anita skriver:

  Snälla Pernilla! Kan du inte be din dotter hålla käften om sitt sexliv! Det är så himla pinsamt och jag upplever det som att hon är dåligt uppfostrad. Eller kan hon ha en bokstavssjukdom? Ett privatliv bör vara privat, ingen annans. Det börjar kännas som att dottern behöver hjälp av en bra psykolog som tar tag i hennes extroverta privatliv. Det är inte friskt!

  • Maria skriver:

   Hej Anita!

   Måste fråga, varför stör DU dig så mycket på vad pernilla och Emilios dotter gör?
   Det om något känns inte helt friskt…:)

  • Christina skriver:

   Privatliv för DIG Anita är att inte prata ingående om ditt sexliv. Privatliv för Bianca​ är nåt annat än att att prata om sex. Slår vad om att hon har nåt privat hon oxå även om hon är såpass frispråkig så man nästan kan tro att hon inte det.

   Men för all del, vill du gå tillbaka till den uråldriga tiden då det var tabu att prata om sex men istället pratades om döden som den naturligaste saken i världen vilket det oxå är. Idag tisslas o tasslas det när någon går bort och folk går omvägar för att slippa konfronteras med den anhöriga. DET är inte friskt om nåt i min värld iaf!

  • @Anita skriver:

   B får snacka hur mkt sex hon vill för min del. Det är bara så jävla gravt ointressant om hon knullat på hallgolvet eller inte. Men det finns väl en intellektuell elit som uppenbarligen finner det intressant var PS dotter förlustat sig eller vilka varianter hon testat. Mute:a ljudet i bs scener så är du safe.

   • Christina skriver:

    Va? Du skrev ju att du ville Pernilla skulle säga till Bianca hålla käften, och nu skriver du att hon får prata hur mycket sex hon vill för din del? Blir inte klok på människan ibland..

    Men men, dax att börja jobba o inte sitta här o prata skit✋

   • Anita skriver:

    Jag konstaterar bara att ovanstående inlägg är inte mitt. Det är någon som tydligen vill rida på vad jag skrev. För övrigt backar jag inte ett ord vad jag tidigare skrev. Jag är förvissad om att de flesta förnuftiga människor håller med mig. Mina fyra snart vuxna barn tycker liksom jag att Bianca är en lite knäpp och exhibitionistisk varelse som helt har tappat fotfästet i tillvaron.

   • P skriver:

    Det står ju ett @ före som jag antar betyder att det är TILL dig Anita, men jag håller med, hon tappar i integritet och respekt ju mer hon lämnar ut om sig själv. Det känns bara barnsligt och desperat, och hon ursäktar det med att hon vill hjälpa andra…nä, väx upp istället.

  • Klara skriver:

   Anita skita äggavita 👎 looovar att du är ett stort fan till Bianca! Ett sånt där fan som gärna vill vara som henne. Se ut som henne. Som avgudar henne. Listan kan bli lång…

  • Malin k skriver:

   Oj oj oj Anita! Har du snart vuxna barn och skriver som du gör? Jag trodde att det var nån ungdom som inte lärt sig att vårda språket. Du får mig att må illa! Du skriver t.o.m vad dina barn tycker om Bianca i ett nederlag som gör att man även där tror du är en ungdom. Ett stort äckligt kärring troll är vad du är!!

   • Anita skriver:

    Malin K. Vårda språket?? Mitt språkbruk är helt felfritt. Jag förstår dock inte ett dugg vad du skriver. Kanske dags att vårda språket en aning? 😉

 • Charlotte skriver:

  Hej fina Pernilla! Vill bara slänga in en hälsning till dig även om du inte hinner läsa den säkert. Jag är 28 år från Norrköping men har inte bott i Sverige på länge, men min kompis har följt dig på tv så nu är jag en trogen följare av Wahlgrens värld! Jag vill bara säga att från att inte ha haft koll på dig eller din familj alls genom åren så är jag fascinerad av hur äkta och varma ni är. Skrattar högt åt både dig och Bianca och avundas er gulliga och stormiga relation! :) Eloge till er som står ut med alla fans som jagar er vare sig ni vill eller inte och stort tack för jag får skratta högt med er! Du är en fantastisk både mamma och person av det jag fått se. Kram på dig från Malta!

 • Susanna skriver:

  Vilka underbara fans du har! Underbart att dom står vid din sida i alla år.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Tara skriver:

  Ser ut som att ni grattade bebisens morfar 😋 Tänk vad ett missat kommatecken kan göra 😂

 • Pia Widlund skriver:

  Härligt med en stor skara av fans!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram