Tjejdag på Puro Beach

Häromdagen överraskade Emilia mig med att ha bokat en ”tjejdag” åt oss utan barn på underbara Puro Beach här i Marbella! 

Emilias gulliga kompis Magdalena som också har hus här i byn följde med, medan hennes gulliga man Mats stannade hemma och passade alla våra barn!   (De har tre egna döttrar också.)

Vi tre tjejer hade en magiskt lyxig och härlig dag på vackra Puro! 
img_6870.jpg

img_6871.jpgimg_6892.jpgimg_6893.jpgimg_6889-1.jpg

img_6936.jpgimg_7035.jpg

Se alltid till att matcha glasögonfodralet med badshortsen!  😉    (Båda två inköpta här i Marbella )
img_6883.jpg

 

Emilia hittade sin underbara Ananasklänning på marknaden här nere för en billig peng!  :-)

 

img_6890.jpg

img_6891.jpg

img_6905.jpg

 

Men alltså, HUR ljuvligt?!

 

img_6904.jpgimg_6902.jpgimg_6922.jpgimg_6908.jpgimg_6919.jpgimg_6931.jpg

img_6933.jpgimg_7043.jpg
img_7039.jpg

 

Vad vore livet utan mina vänner….?!   Och jag har tur som är berikad med så många underbara!!

TACK Emilia för att du finns i mitt liv!!

Tänk att vi har så kul ihop trots att det skiljer hela 16 år mellan tant Wahlgren och fröken Lööf- Karlsson…  😱😅

Du är tokig och samtidigt klok som en bok, och vi har så många fina samtal mellan garven.

OCH framför allt TACK för att du håller reda på mig och alla mina tusen olika jobb och företag,  haha….

Namaste – my little Yoga Girl.  😉 😍

 

img_6934.jpg

 

När molnen kom på himlen stängde Puro,  och vi åkte hem till våra barn och Magdalenas man som hade grillat-  och hade middagen på bordet till oss alla!

Det kallar jag service!  😋😎

 

Ps. Lovar att svara på era kommentarer när jag kan låna Emilias dator.

52 reaktioner på “Tjejdag på Puro Beach”

1 2
 • Nina skriver:

  Tycker att Nike blir behandlad på ett onyanserat sätt här! Ni tycker att hon ska blockas, försvinna från detta forum o s v Hur trevligt beteende är detta AV ER!
  Tror att Nikes syfte är att väcka nya tankar som kan leda till en BRA DISKUSSION! Era svarskommentarer är faktiskt väldigt smöriga och ENSIDIGA! Kommentarerna innehåller mest ord som ”fiiiina du, fantastisk, njuuut, underbar o s v Har ni inte några egna åsikter? Ingen människa, hur charmig och trevlig hen än är, är ofelbar! Idoldyrkan är ibland en aning skrämmande.

  • MR skriver:

   Kan inte vi som vill få vara det då vad gör det dig, du och signaturen P verkar ju dyrka Nike kan jag se. Vilka andra bloggar hänger ni tre hos och kimmenterar som det passar er eller är det bara här? Vill också veta vad Nikes stora blogg hette du kanske vet?

   • Nike skriver:

    Jag hänger en del i sd-forum och försöker banka vett i sd-skallar då och då. Men det är ju ingen blogg som går upp mot denna då man vill debattera och ifrågasätta.

   • Nina skriver:

    Mr
    Är det inte meningen med ett kommentarsfält att man ska kommentera? Det är bara sunt att ha olika åsikter och ha tillåtelse att få framföra dem. MEN – vi måste alla hålla en hyfsad ton och det tycker jag att vi gör. Ska man vara petig är det väl snarare några fans här som ger hals och önskar förbjuda vissa att kommentera här!

 • Asterixia.se skriver:

  Jag tror faktiskt att NIKE menar att Pernilla är färgad av tonåringarnas sätt att bete sig. Beteendet har enligt NIKE smittat av sig s a s.

 • Carro skriver:

  Nike!
  Du har verkligen stora problem!
  Varför läser du Pernillas blogg när du retar dig så mycket på henne.
  Du verkar njuta av att vara negativ o elak.
  Försvinn från bloggen så slipper du reta dig.

  • Nike skriver:

   Nu ska vi se här. Du säger att jag har ”stora problem”. Jag tror inte kag uttryckt mig så en enda gång. Men ändå är det jag som går för långt och är elak. Ärligt talat. Vem försöker ni lura? Här nedan gav jag också en motkommentar rätt ang duckface och v tecken även om jag inte riktigt begriper ändå.
   Till sist: jag retar mig ganska lite. Kag blir mer frustrerad och allt mer av kommentarerna. Och att debattera med er är lite av en hobby faktiskt :). Som sagt: ni söker inspiration och jag tycker det är kul att höra hur du p och andra resonerar tex då det kommer till att pedofilblå färg är humor eller varför man inte tar upp sin hunds bajs. Om du trampade i Dinos bajs så dina nya Nike blev skitiga skulle du då tycka att p är underbaaaaar och bjöd på sog själv?

 • Asterixia.se skriver:

  Det är Juli vilket betyder nyhetstorka som i sin tur betyder att sommarvikarierna gräver djupt ända ner till 2013 för att hitta ett scoop.
  http://www.expressen.se/noje/lailas-och-pernillas-stora-spricka-efter-splittringen-/ Lycka till! :-)

 • Märta skriver:

  Så härligt ni har det, vänskap har ingen åldersgräns 😃💕

 • Emma skriver:

  Läser ofta men har aldrig kommenterat förut. Nu undrar jag om det inte går att bara blocka ”Nike”. Hen verkar enbart vara ute efter att vara totalt negativ; och går alldeles för långt.

 • Love skriver:

  Nu börjar du väl ändå gå för långt Nike klaga på Pernillas vänner också fina Emilia, så otroligt fult och elakt. Snälla PW admin vill ni inte titta över denna Nike och få stopp på detta känns så otrevligt.
  Ser att du fått en fråga om namnet på din stora blogg Nike den har du glömt att svara på vore så intressant att få veta vad den hette tycker jag också.

  • Nike skriver:

   Vänta nu Love. Var har jag varit elak mot Emilia??? Jag har hyllat Jennifer verkar va en grym tjej. Jag tyckte p borde hjälpt Susanne då hon bad om det men har jag varit elak mot Emilia? Har jag det ber jag om ursäkt. Har noll koll på henne så vad jag än sagt så sorry. Men var var jag det?

 • Lena skriver:

  Hon verkar härlig Emilia 😄 Ser alltid så himla glad ut 😄

  Nike – du börjar faktiskt bli väldigt tröttsam med allt ditt tycke om oväsentliga saker som hundbajs m.m
  Och du kan svara som du brukar, för du ska ju ha sista ordet.

 • Lotte skriver:

  Fy va härligt du har det :-) Kul att du alltid bjuder på så många bilder.
  www lotte4.blogspot se

 • Marina skriver:

  Nike….kan inte ha så mycket att göra för övrigt i sitt liv än att skriva så otroligt barnsliga kommentarer….men vet ni vad vi gör… Vi struntar i och nonchalerar hennes inlägg…för det är ju ifrån detta hon får sin motor…..
  Jättestor blogg på känd bloggportal….. Tror knappast det!!!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Har du hittat ditt drömboende Pernilla?
  Njut,Pernilla…

 • Fnulan skriver:

  Härliga Pernilla. Njut! Det är du värd.
  Jag är hemma här i kalla Sverige och har tagit hand om din son idag. Sanning med modifikation, han tog hand om min Mira 😉
  Jag vill berömma dig för din fantastiska son. Han är otroligt ödmjuk, respektfull och sympatisk. Han gjorde mig tårögd idag med hans sätt mot min lilla nervös juvel när hon skulle intervjua honom till radion.

  Verkligen tio poäng till dig och klappa dig på axeln för du har skapat en underbar unge med fötterna på jorden och full med kärlek. Han har fått något bra efter sin mamma, gott bemötande mot sina fans. Det fick vi känna på efter Mellofinalen. Du är lika fin.
  Kram
  Fnulan & Mira

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Åh , Fnulan vad gulligt!!! Vad glad jag blir att din lill fina tjej blev så glad och att hennes radiodebut gick så bra! Benjamin har ett stort hjärta och SER alla – och det är en av hans finaste egenskaper tycker jag! Kram.

 • Nike skriver:

  Ser fram mot svaren sen :). Du får ju inte glömma datorn då bloggen är din starkaste kanal ju :)
  Nu _måste_ jag bara fråga en sak till som jag lurat på länge. Är du färgad eller finnes annan anledning till att använda fjortisuttrycket HUR COOLT/BRA/insert what you want. Det blir en underbar mismatch med det lite lillgamla ”vill jag bara säga” i typ samma mening. Asså jag menar åter inget illa. För mig låter det som att du är den där föräldern som ville vara nere med kidsen på mellanstadiediscot som man liksom aldrig köpte. Men kör på för all del. *undrar i mitt stilla sinne vad b tycker. Mer WV ikväll. B är fan för skön*

  • Nike skriver:

   …och duckface. Och dessa ständiga v-tecken. Vad är det de ska emfasera/manifestera? Evig ungdom? Jag vill verkligen veta.

  • Lise skriver:

   Nike är du blind eller? Du frågar om Pernilla är färgad.
   Väldigt korkad fråga av dig då du säkerligen kan se att JA Pernilla är färgad, hon är beigefärgad, med en gyllene ton .
   Du är väl också färgad eller är du genomskinlig?

   • Millan skriver:

    Ha ha..Nike menade nog fargad som en svart person som pratar slang! Fick jag utav texten. Later lite som om hen ar rasist?
    Eller?
    Usch..jag ser da bara aldern som ett nummer. Bara for att man ar ett par nummer storre an vissa andra sa ska man val anda kunna vara sig sjalv?

   • Elise skriver:

    Millan jag förstod vad Nike mena med färgad. Fel att vara fördomsfull som Nike och kategorisera människor.
    Vi alla är färgade. Vissa av oss är ljusare i hudtonen och andra är mörkare i hudtonen.
    Nike är kanske genomskinlig och inte färgad. Vem vet!!!

   • Nike skriver:

    Skojar du?!?! Färgad av en situation eller liknande menar jag. Asså har begåvningsreserven parkerat i mina kommentarer. 😃😃😃😃😃

   • Q skriver:

    @Nike Om du vill debattera och ifrågasätta så skulle jag rekommendera att du går in på en nazi-blogg eller liknande. Där gör du mer nytta :-)

   • Q skriver:

    Tillägg. Jag tror knappast att du kommer att ”omvända” en enda person härinne på P:s blogg. Men jag säger: Lycka till! :-)

  • Nike skriver:

   Milan. Ja du kanske har rätt. Eller du har rätt. Så klart man får va så ung man vill. Dumt av mig. I ps fall känns det dock så påklistrat – som dj battle i Almedalen. Men det kanske ligger mer hos mig än hos p. Ska tänka på det.

   • Elise skriver:

    Nike tyvärr så kan ordet ”färgad” misstolkas. Bra att man förtydligar vad man menar när man skriver det ordet.
    Vi alla blir väl färgade till viss del av vårt umgänge? Det blir säkerligen du med. :)

   • Nike skriver:

    Jag är den första Elsie att hålla med ang tydlighet men här är det ju väldigt märkligt att tolka det till att jag ör rasist. Där går väl ändå en undre gräns? I övrigt som sagt håller jag med dig. :)

   • Elise skriver:

    Nike man brukar prata om mörkhyade när man skriver färgad. Jag drog en snabb slutsats att du undra om Pernilla är ”förortsaktig” just för att hon använder slangord.
    Tyvärr så är färgad ett laddat ord och om du hade översatt ordet till engelska och frågat någon på engelska ”are you coloured?” Så hade man direkt dragit slutsats att du frågar om personen är mörkhyad.
    Man kan fråga ”är du influerad?”. Det ordet misstolkas inte och har en mer positiv underton än färgad :).
    Men visst använd dig av ordet färgad. Nästa gång kommer jag inte reagera som jag gjort när jag hör/läser det ordet :).

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha, nä jag är inte färgad i den bemärkelsen. Däremot är jag nog färgad av min dotter då detta är hennes stående foto-min. 😉 Ibland gör jag duckface ironiskt , men V-tecknet gör jag gärna för att det står för ”Victory” och när jag mår extra bra så känner jag mig som en segrare! :-)

   • Nike skriver:

    Det är iofs en bra anledning. Kanske blir det så då man umgås intensivt – att man tar efter varann. Så är det ju. Har b tagit efter dig på nåt sätt?

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram