Mod.

Ååå gud vilken roller coaster det är just nu!!!! Jisses!!!!

Det här inlägget vill jag tillägna mitt mod. Mitt mod att stå kvar i mitt hjärta. Modet att våga hoppa. Modet att våga drömma. Modet att våga be. Modet att våga chansa. Modet att aldrig ge upp. Alltid tänka nytt. Aldrig bli ”nöjd”

Jag är en person som alltid brinner för det jag gör. Jag har aldrig ”bara” gjort en sak. Men alltid gett 100% till det jag gör. Som snart 39 åring har jag finslipat tekniken att flowa mellan mina olika yrkesroller och ÄLSKAR DET.

Jag behöver olika infallsvinklar för att inte dö. Att ”bara” göra en sak har aldrig fungerat för mig. Jag blir uttråkad. Arg. Vresig och upprörd.

Jag behöver ha rörelse. Alltid framåt. Alltid med mål och kreativitet som syre. Alltid med nya idéer och tankar att forma till min verklighet.

Senaste åren har mina drömmar avlöst varandra. Inga tillfälligheter utan hårt arbete. Kärlek. Tidiga morgnar och envishet.

Jag har också ignorerat suckar, ifrågasättanden och tvivel.

Jag har målmedvetet tagit ett steg i taget. Drivit hårt. Mött fantastiska männiksor. Lagt ner engagemang och tid. HJÄRTA. MOD. Så mycket jävla mycket mod.

Yogamattorna.

Utvecklingen av nya affärsområdet med Pernilla.

Nytänkande kring samarbeten som en hel branch tog efter.

Klädkollektion

Retreaten

Och 2022 smäller det. Min dröm från 20 års åldern. Många sparade slantar. År efter år. Och så vinsten av årets yogalärare som fick bli pricken över iet för att satsa allt.

Mod. Man måste vara modig.

VA MODIG. Var rädd. Men VA MODIG.

Namaste

Gotland

Nu bär det av till Gotland och vårt retreat där!! En gång om året får vi chansen att uppleva en av världens mest exklusiva och hemliga hotell.

Utan adress och utan möjlighet att boka får vi tillgång till denna vidunderliga hemliga oas❤️

En helg fylld med yoga, meditation, healing, frisk luft, kalla bad, varma soppor, hembakat bröd och workshops.

Varje rum unikt inredda med allt från Andy Warhol original , rockrummet med skinnjacka buren av självaste Bobby Brown, Frida Carlo rummet fyllt med allt från hjältinnans liv, Ballongrum, Safarihuset med Hermes lakan till guldbesströsslade minirum värt sitt namn i – guld.

Ingela som äger hotellet är en levande Pippi Långstrump duluxe och den jag ser upp till mycket. Allt hon gör och gjort blir ringar på vattnet och hennes roll för svensk film, tv och mångt mer är större än det går att beskriva.

Det är med ödmjuk vördnad som jag och Ulrika öppnar upp detta hotell för tredje året i rad ✨

Magiska dagar väntar!

Instagram