In i december

Mat, jobb från hemmakontoret, galen lansering imorgon och andas däremellan på mattan.

Vegansk grön curry. Egentligen vill jag inte sätta stämpel på min veganska livsstil. Folk blir så stressade. Men nu är det som det är och jag mår redan bättre i kropp och själ. Inte för att jag åt dåligt de senaste månaderna utan för att jag slarvat med mat jag verkligen inte mår bra av.

Möten omväxlande med möten på stan. I flipflops Hahaha

Men jag har sprungit så mycket och tänke vad trivs jag bäst i? Flip-flops Hahaha…

Oxå gjort min årliga upprensning i ansiktet. Herregud!!! Jag har gått hos samma Hudteraput i över 12 år. Hon har följt mig genom graviditet, hormonrubbningar, stress, min ”stora” hälsoresa bortom bara träning och hälsosam mat.

Som gamla journalist har jag prövat allt på marknaden men alltid kommit tillbaka till Zo skin. Inget är så bra! Inte ens i närheten.

Zo stimulate peel – gör makalös skillnad på huden och den måste upplevas för att förstå. Helt utan rödhet eller irriterad hud.

Helt utan smink och har fortfarande glow.

Hållit företags yoga, jobbat på pressmeddelanden, förhandlat avtal och släkt bränder. Och klockar har inte ännu slagit 14:00… många långa timmar kvar… men älskar mitt jobb… men ja jag håller mig till mitt hemmakontor så mycket jag kan. Behöver ladda energin.

Namaste

Vegan igen

Okej Im done igen… efter att ha fuskat mig igenom månader av sociala sammanhang och stressiga möten så har jag bestämt mig att ladda om och bli vegan igen.

Min kropp och min själ mår bäst där. Så så blir det.

För er som tvekar. Kolla på denna film nedan som jag såg för nått år sedan .

Min utmaning är inte jag själv. Herregud! Hade jag levt ensam hade mitt liv gett sig heeeelt annorlunda- Hahaha…. nä det är familjelivet.

Att ha uppfostrat starka individer med starka åsikter . Som hela sina liv sett sin mamma föreläsa om hälsa och näring – men de måste få landa själva. Nu är de så stora att de börjar själva fundera över världen. Och hälsa. Och miljön.

Det känns iallafall skönt. Redan efter tre dagar mår jag bättre i Kroppen. Tre dagar….

Jobbar såklart kväll idag också… det är som en strid ström av jobb som aldrig sinar… men det är en livsstil och jag älskar mina jobb❤️

Namaste

Namaste

Instagram