Firar-tårta , nyttig middag, tårar & 5 utdragna tänder

img_0255-1.jpg

 

I dag bjöd vår producent på Tårta för att fira den fina publik-responsen på Jubileumsshowen! 🌟

Biljetterna säljer som bara den , och vi har fått lägga till flera extra-föreställningar både på Rival i Stockholm och runt om i landet! 

Vad kan jag säga mer än att jag är väldigt glad och tacksam! 😃🙏   Och kort också, såklart…! 😋

 

img_0129-1.jpg

 

Älskar att göra den här föreställningen /showen tillsammans med mitt underbara gäng på och bakom scenen!

 

img_0128-1.jpg

 

Sången till Theo som jag och Benjamin har skrivit,  är en låt som nog de flesta skilsmässoföräldrar kan känna igen sig i….

Tomheten som uppstår när det inte är en ens barnvecka, och känslan när man egentligen inte vill vara ifrån sitt barn –  men måste…   Kunde inte sjunga den utan att gråta i början eftersom den är skriven från hjärtat….  Men nu börjar det gå bättre. ☺️

 

img_0257-2.jpg

Så oerhört lycklig att jag får stå på scenen tillsammans med Hanna , och det faktum att vi två tillsammans skapade ursprungsidén och de flesta nummer till det som nu är ;  Kort Glad & Tacksam.   😜👊😻

 

img_0258-2.jpg img_0259-1.jpg

 

En glad ”Loge-selfie innan hemgång ikväll!” :-)

 

img_0138.jpg

I torsdags kväll kom jag hem från Spanien , och firade Husköpet med middag hemma med Bianca och Theo. 

 

img_0139-1.jpg img_0140-1.jpg

 

Jag lagade Lax med Grönsakspytt och Yoghurtsås med Koriander.
img_0229.jpg

 

Mysigt att vara hemma igen,  och ha en liten gosig hund hos sig i soffan..,. ❤️

 

Theo behövde extra mycket tröst i dag, då han drog ut 3 tänder – och grät och skrek sig igenom hela proceduren…! :-(

Han var helt förstörd!  Och JAG var helt förstörd över att behöva se honom ha så ont och vara så rädd….

Stackars , stackars liten…!!! ❤️

Veckan innan drog han ut två tänder , och då kändes det inte –  sa han.  Men den här gången verkar inte bedövningen ha tagit som den skulle ?!  Så enligt Theo var det den värsta smärta han någonsin har upplevt.

Önskar åtminstone att man hade väntat en längre stund med att dra ut dom efter att bedövingssputan hade lagts.

Det SKA väl inte göra ont alls egentligen?!?   När jag drog ut två visdomständer kände jag ingenting efter bedövningen?!

Svårt att avgöra sånt som ”bara mamma” ,  men det kändes inte ok att det gjorde så ont så att han skrek och grät under tiden….

Men, men –  nu har han fem mjölktänder mindre och förhoppningsvis kommer det att göra att de andra tänderna som ska fram kommer att få bättre plats i munnen.

 

Nu ska jag sova . I morgon står möte och dubbla  föreställningar på agendan.

Natti, Natti,  vänner.

38 reaktioner på “Firar-tårta , nyttig middag, tårar & 5 utdragna tänder”

1 2
 • Clara skriver:

  Får man fråga hur du gjort och vilka ingredienser du hade i grönsakapytten! Såg så smaskigt ut 😋

 • Ann skriver:

  Grattis än en gång till ditt nya hus.men bli ingen tant som sitter där i ditt hus och pimplar rödtjut ochdrinkar.vill inte se dig som en nerdekad alkiskärring..

  • Malin skriver:

   Vilken märklig kommentar, om du följer o har följt Pernilla genom åren så finns där inga tendenser till att bli en alkokärring 😕..

 • Lisbeth Lindström skriver:

  Hejsan Pernilla!

  Jag läser om din kritikerrosade show och hade så gärna velat se den. Jag bor i Luleå och ser att Umeå är närmaste spelplats, vi har ca 27 mil dit. Har du några planer på att åka norrut med din show, jag tror att många norrbottningar skulle uppskatta detta.

 • Lotta skriver:

  Jag har varit med om liknande tandläkarupplevelse – som mamma.
  Min dotter hade en inflammation och var tvungen att dra ut en mjölktand. Tror bedövningen inte tog pga att det var inflammerat…
  Har svårt att säga så här i efterhand varför jag inte stoppade tandläkaren. Tror att man litar på tandläkare och tandsköterska samt att det gick väldigt fort.
  Under tiden som tandläkaren hängde över min skrikande dotter så skrek jag till min dotter att vi skulle åka till leksaksaffären och att hon skulle få välja precis vad hon ville. När tanden var ute så var tandsköterskan tvungen att tvätta av min dotters jacka från allt blod – hon ville inte att vi skulle gå ut i väntrummet så.
  Efter detta så har vi tittat tillbaka på detta och hanterat det med humor. Att det var kaos i rummet och att min dotter skrek och att jag skrek om leksaker och allt blod. Vet inte om vi kan tacka vår något makabra humor men min dotter har inga men och ingen tandläkarskräck.
  Jag har hur som helst lärt mig att vara mer kritisk till vården och har vid ett senare tillfälle stoppat en läkare som behandlade min andra dotter utan tillräcklig bedövning.

 • Susanne Edvardsson skriver:

  Kommer hem från en fantastisk kväll på Rival. Ni levererade grymt. Skrattade sjukt mycket. Gillar när man bjuder på sig själv o det gör du verkligen. Dina vänner är grymma. Tack för en sjukt bra kväll. Susanne

 • Mimmi skriver:

  Tack för en fantastisk show! Var på föreställningen kl 16 idag o skrattade så jag grät 😊

 • Lotta skriver:

  Var och såg din show idag och älskart😜
  Måste bara se den en gång till. Så himla bra 👍🏻😊👍🏻😊😍. Och fan vad snygg du är ❤️❤️

 • Smarran skriver:

  Hej Pernilla
  Jag har nyss sett din kl 16 föreställning i daglördag. Jag är samma årgång som dig o fyllde i november. Jag fick pengar i present av min syster (som jag ej är nära) Bestämde göra ngt speciellt för dem som skulle göra mig glad och köpte biljett till din show. Jag gick själv och hade så roligt. Tack!
  Som jag skrattade, du och din fantastiska ensemble är komiska genier.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Men ååååå, vilka fina ord av er alla som har sett showen!!! Vad glad jag blir! Tusen tack fina ni!!!

 • Lena E skriver:

  Du borde ha stoppat spektaklet till Tandläkare!! för NEJ det ska inte göra ont i våra dagar att dra ur tänder!!! fy & hemska händelse…

  Jag var nyss till Tandläkaren, har haft just dessa minnen med mej genom livet, då jag som 8 åring fick lov att dra ur 1 mjölktand, men det var för 48 år sedan… för att åxå fåttt borra utan att bedövninen tagit… För 4 dagar sedan var jag till Tandläkaren för att borra ett gammalt hål & jag sa till henne, som jag valt pga hennes enorma omtanke, att detta var första gången jag satte mej i en Tandläkarstol utan at vara det minsta rädd, så många år jag vart rädd pga stressade & allt för snabba tandläkare… 2 tände har åxå åkt ur hos henne akut innan detta, det var pga det som jag bytte till henne, som hjälpte mej igenom händelserna med magisk hand & förståelse <3

  Så NEJ byt tandläkare!! & hoppas Theo inte får psykisk rädsla för Tandläkaren resten av sitt liv, som jag fick…. & anmäl händelsen!!!

  Varm kram & Tack för att "vi" fick följa med till Marbella & se ditt hus via bilder!!! & stort GRATTIS!!! :) :) :)

 • Elenor skriver:

  Det ska absolut INTE göra ont och om så är fallet så ska tandläkaren ge mer bedövning. Märkligt att J inte var mer vaksam som förälder och sa till om det för jag antar att det var han som var med Theo hos tandläkaren!

  Åhhh tror jag det att det är succé med showen. Är så glad att ni la till fler shower i gbg till hösten för då ska jag gå och se er *längtar*

  • Elenor skriver:

   Läste inlägget igen och insåg att det var du som var med Theo! Hur tänkte du som mamma när du lät det fortgå trots att han skrev av smärta? Som mamma gör man väl ALLT man kan så att dom slipper lida!!! Du skulle självklart stoppat tandläkaren och och bett om mer bedövning! Varför i hela friden gjorde du inte det!?

   • m skriver:

    Elenor – Varför så dömande?..Pernilla gjorde säkert sitt bästa som förälder.

   • @elenor skriver:

    Å nej ring polisen. Nån kritiserar p och är säkert avundsjuk!!!!! P är grym på attackera kritiker på bloggen men att ta konflikt på riktigt? Hon vill ju ”bara få folk att skratta”

   • Malin skriver:

    Ellinor! Är du full eller bara korkad?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det var jag som var med Theo hos tandläkaren och jag var ju tvegen att lita på henne att bedövningen hade tagit. Hon trodde att Theo skrek och grät för att han var rädd. Men förra gången han drog ut två tänder vare sig skrek han eller grät , utan var chockad över att det inte kändes. Denna gång var han i stället i chock efteråt för att det gjorde så fruktansvärt ont!!

 • Mia skriver:

  Såklart det inte ska göra ont att dra ut tänder!! Varför sa inte den som var med till om mer bedövning – låter helgalet. Hur kan tdl dra ut tänder om hon/han ser att det gör ont😱

 • Ann skriver:

  Jag har jobbat i väldigt många år som tandsköterska, lång erfarenhet. Har aldrig varit med om
  att man drar ut tänder när det smärtar. Låter helt galet och på ett barn. Förstår Dig, jag hade inte
  klarat att assistera, hua. Klart man kan bedöva, som Du säger mer bedövning och vänta.
  Stackars Theo.
  Kramar Ann 😷

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Blir arg på mig själv att jag inte stoppade det , när jag läser det du skriver. Men litade på tandläkaren …

   • Veronika skriver:

    Det är ju jättesvårt att veta! Man måste ju lita på professionella människor! Det är ju supesvårt som förälder säga ”Stopp o belägg! Ni gör fel!” Kanske var det så ändå att Theo var rädd och då upplever man allt som oerhört smärtsamt! Är man så rädd tycker jag det är anledning nog för tandläkaren att stoppa behandlingen! Finns det inte specialtandläkare som är utbildade för att hjälpa traumatiserade/rädda patienter? En sådan kan man ju kontakta! Dessutom är det ju många tänder att dra ut på en gång! Dock måste man veta att det ofta gör ont hos tandläkaren även om man blir bedövad! Kanske prata om smärta och försöka bli medveten om att man som människa faktskt klarar av att det gör ont ett tag! För att slippa tandläkare o dyra räkningar så borstar och rensar jag tänderna efter varje måltid numera! Försöker skippa mellanmål etc. Ja, ja hoppas iaf att Theo kan glömma det som hände o fortsätta vara glad!

 • Mia skriver:

  Grattis till både husköp & grymt bra show!
  Superfin svart väska som du har i Spanien. Märke? Hoppas, hoppas att du hinner svara :)
  Ha det fint!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram