Härliga nyheter!

Varje fredag sedan Säsongspremiären av Wahlgrens Värld drog i gång , så har det sett ut så här i inkorgen bland mina sms från vår Exekutiva Producent Kanal 5! 

 

img_5061-1.jpg

 

Sååå himla kul att  vårt program tas emot så fantastiks av tittarna!!   På Instagram flödar kärleken , och även om det alltid kommer att finnas en del som inte förstår vår humor , ironi – eller varför man gör Reality över huvud taget – så är ändå de oerhört positiva kommentarerna och reaktionerna på programmet så mycket större och gör oss SÅ glada!!!
 


Alla avsnitt – och Senaste avsnittet där vi åker till Israel bland annat kan ni se HÄR!

64 reaktioner på “Härliga nyheter!”

1 2
 • Helena skriver:

  Brukar inte kommentera men nu kan jag inte låta bli!
  Det är skrämmande att det finns så många negativa nedlåtande kränkande människor och som orkar engagera sig i sånt de inte gillar??
  Skit i att kolla de bloggar vars huvudperson ni inte gillar!
  Självklart bor vi i Sverige där vi har yttrandefrihet men kränkandefrihet har vi inte!!!

  Pernilla du är fantastisk! Du o din familj gör ett program som jag ser fram emot att se varje vecka! Mycket kärlek till er!!

  • D skriver:

   De fläker ut sitt liv i tv då får de räkna med reaktioner. Speciellt när Bianca är så aggressiv och otrevlig mot sin familj. Vet också igenom säkra källor att hon är sån även off screen. Vilket även Pernilla pratar om i serien. Bianca är uppenbart olycklig.

 • Cristina M skriver:

  Det går inte en torsdag kväll utan att jag och min älskling sätter oss i soffan och väntar på Wahlgrens värld! Ni ger så mycket energi och kärlek och jag hoppas att ni kommer aldrig sluta!! Tack för en fantastisk program och för att ni er så fantastiska! Massa kärlek till er!

 • Bath skriver:

  Vilken tråkig stämning här blev och det gäller från båda sidorna.

 • Malin skriver:

  Oavsett hur programmet är vinklat och klippt så är det väl självklart att folk ser och reagerar på just det som visas. Och då gillar och uppskattar man olika saker. Det kan väl knappast vara en överraskning för varken Pernilla eller svansen? Pernilla med svans har väl i alla år följt olika program såsom Hollywoodfruar, paradise hotel, ensam mamma söker mfl och gillat vissa saker och stört sig/ogillat andra? Det måste väl varit insikten med Wahlgrens värld också? Att det både skulle roa, beröra och uppröra? Annars är det ju ingen idé, om det inte väcker känslor. Varför blir vissa i svansen så upprörda och måste kalla kritiker för dumhuvud, bitter, hemsk etc.? Pernilla och Bianca väljer ju själva vad de vill visa upp och bjuda på. Och sen reagerar folk på det de ser.

  • Mari skriver:

   Sluta med detta ord svans så otroligt fånigt vi som gillar Pernilla är helt egna individer som själva har valt att tycka om henne, hennes blogg, pod och TV program därför är vi här och stöttar henne mot alla negativa människor som helt plötsligt har valt att vara här varför??? ja det kommer jag aldrig förstå.

   • Hanna skriver:

    Och du förstår tydligen heller inte att det är ologiskt och osunt att ”välja” att tycka om någon och allt det den gör, helt okritiskt. Är väl det som kallas fanatism och inget som borde uppmuntras, det kan gå väldigt illa, som vi sett förut i historin…

 • Rosa skriver:

  Stort GRATTIS till er, ett underbart härligt program som jag ser fram emot varje torsdag, blir så glad av er.

 • Lisa skriver:

  Detta är en kommentar till de som har hand om Dplay (hoppas att någon av er läser detta).
  Väldigt jobbigt och tråkigt att kolla på ett program via Dplay när programmet buffrar så himla ofta. Detta händer inte när jag till exempel kollar på program via svtplay-appen.
  Jag kollar endast på Wahlgrens Värld via Dplay och anledningen är på grund av allt buffrande.
  Får stänga av appen o sätta på den igen cirka 20 gånger under programmets gång och detta händer även andra jag känner när de kollar via Dplay.
  Någon annan som upplever detta?
  Ni som har hand om Dplay gör något åt saken. Vore det inte för Wahlgrens Värld så hade jag tagit bort Dplay appen från mobilen. Tråkigt med appar som är tröga.

  • Annelie skriver:

   Jag kollar via Dplay och har inga problem alls. Det buffrar aldrig.
   Tack för ett bra program.

   • Agda den förste skriver:

    Jag kollar alltid via Dplay och det har aldrig buffrat eller krånglat på nåt vis för mig.
    Hälsningar Skåne

  • Klas skriver:

   Tror det har att göra med ditt ram minne? Kolla hur mycket minne du har kvar på datorn. Stäng ner allt utom Dplay. Hoppas det går bättre :)

  • Linda skriver:

   Min Dplay funkar också utmärkt . Pernilla , tack för bra program . Och för trevliga uppdateringar på alla era (dina o Biancas) sociala medier / kanaler / sidor :-)

  • Lisa skriver:

   Tack för era svar!

   Jag kollar på Dplay via mobilen. Tycker att det är märkligt att det endast är Dplay som buffrar och inte till exempel SVTplay.
   Får kolla upp vad det beror på.

   • Anna K skriver:

    Det buffrar och blir ohanterligt precis som du säger när jag åker ut på landsbygden. I Stockholm är det inga problem

 • Helen skriver:

  Måste dela med mig och säga att ni gör en fantastiskt härlig realityserie. Borde inte vara så förtjust eftersom jag varken egentligen är ett fan av varken Wahlgrens eller av reality men ändå så är jag så förtjust av er serie. Ni lyckas förmedla något! Kärlek, energi och vad det nu är som gör att jag engagerar mig i er värld. Gillar jättemycket att ni är äkta, med era skavanker och tillkortakommanden men mest med era fina personligheter och förmåga till självdistans, och det är väl det som ni lyckas förmedla. Paketerat i en
  snygg produktion! Är ett stort fan och det överraskar mig! Tack för en underbart härlig serie!!!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram