Härliga nyheter!

Varje fredag sedan Säsongspremiären av Wahlgrens Värld drog i gång , så har det sett ut så här i inkorgen bland mina sms från vår Exekutiva Producent Kanal 5! 

 

img_5061-1.jpg

 

Sååå himla kul att  vårt program tas emot så fantastiks av tittarna!!   På Instagram flödar kärleken , och även om det alltid kommer att finnas en del som inte förstår vår humor , ironi – eller varför man gör Reality över huvud taget – så är ändå de oerhört positiva kommentarerna och reaktionerna på programmet så mycket större och gör oss SÅ glada!!!
 


Alla avsnitt – och Senaste avsnittet där vi åker till Israel bland annat kan ni se HÄR!

64 reaktioner på “Härliga nyheter!”

1 2
 • Sofia skriver:

  Jag förstår inte riktigt hur programmet har redigerats. Ena minuten är det sommar och Bianca kör en VW för att i nästa scen vara vinter och ni kör en Volvo. Från början kändes det som att programmet var på riktigt men i denna serie känns det mer och mer tillrättalagt för tv.

 • Madeleine skriver:

  All min kärlek till ER !
  Ni är fantastiska , jag beundrar dig Pernilla!!!
  Jag är bara något år äldre än dig, och önskar sååååå att jag hade din jävlar anamma och super energi, fan vad duktig och fantastisk du är som orkar!!!!!
  Du är en super power Woman!!!!!
  Skiiiiiiiit i alla jäkla avundsjuka människor!!!!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina Madeleine! De positiva och berömmande kommentarerna är så många fler , så de som inte gillar programmet behöver inte göra det. Man ser tydligt skillnad här och på Instagram där det är svårare att vara anonym. Då blir det minsann inga dumma eller kränkande kommentarer. 😉

 • Klara skriver:

  Kanske det inte passar sig att säga detta på din blogg, men jag tar chansen. Jo, jag tyckte att bindefeld var ett enda stort kommando på eran resa. Jag som säkert Bianca oxå förstod så ville ju Micael såklart visa er hans älskade Israel till fullo. MEN han var inte så tjusig i sin framtoning precis.

  Nu är jag inte feminist, men reagerade på hans sk ” kommandon” emot Bianca. Inte alls kul. Vill hon har håret i ansiktet så ska hon få ha det! Vill hon visa sin väska ska hon gå det, vill hon fota pga sitt jobb ska hon få det.

  Han vet vem han är. Han behöver inte bevisa nåt. Han var så så så så så såååååå låg i erat avsnitt av WV.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Micke är ju min vän , men visst han gillar ju att kommendera och bestämma. Fast det sa ju också Bianca ifrån i programmet. Och retades som alltid lite i sina synkar. Så jag tyckte mest att deras ”beef” blev rolig. Men allt är ju en tolkningsfråga.

 • Sofia skriver:

  Kul att ni har så många tittare, men så är det ett toppenbra program också! Blir alltid på bra humör av WV, ni är för härliga hela familjen.

 • Nettan skriver:

  Hej Pernilla! Jag vill säga dig att jag tycker det är jättebra att du svarar lite ” tuffare” nu, även om de faktiskt fortfarande är lite lamt😉 förstå mig rätt nu. Du har enligt mig varit alldeles för snäll och tagit emot så mycket så jag baxnar.

  Kanske det finns en anledning till de och då har jag all respekt. Annars så tycker jag att du svarar bestämt o bra utan att va otrevlig tbax. Du är proffsig helt enkelt. Jag följer ju WV och tycker ni är så roliga o känner igen mig mycket! Jag hade nog inte hamnat i baksätet då dottern övningskörde haha.. så där känner jag inte igen mig. Men annars så herregud va roligt program!! Love it!!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack Nettan. Ja, jag har varit snäll som du säger, men det har inte varit så många förståsigpåare och humorbefriade besserwissers här inne tidigare heller, så jag har inte behövt vara arg. Eller arg är jag inte . MMen kom liksom inte in på MIN blogg och försök sätta mig på plats. För det går inte. Det har jag alldeles för bra självförtroende för. 😉 Men tack för din fina kommentar! Och jag vet att man inte ska sitta i baksätet. Men det blev väldigt rolig TV….! 😉

   • Hanna skriver:

    Ja, det är precis det som är problemet, du är jävligt egenkär och narcissistisk, helt utan grund. Det är därför vi kritiker reagerar på vissa saker. Har inget med bitterhet eller avundsjuka att göra, bara sunt förnuft, som du inte har tyvärr. Och varför skulle vi inte säga det på DIN blogg, nån annans vore ju korkat liksom… Och ”most hard working mom”, vilket skämt, kom ner från din piedestal gumman.

   • P skriver:

    Åhhh hahahaha ”Hanna” vilken liten fis i rymden du är. ”kom ner från din piedestal gumman” Och du är inte bitter?
    Att gå in på någons blogg (anonymt så klart, det gör alla fegisar) och platta till och vara hånfull o elak, är som att öppna dörren till någons hem och spy på dörrmattan.
    Och så gör man ju inte, eller…? Känns inte direkt som om DU har sunt förnuft?
    Att arbeta och kunna dra runt en familj med 4 barn kanske du inte tycker är så märkvärdigt, men ”gumman” det ÄR det!
    Om man sen gör det som sjuksköterska eller sångerska/skådespelare är ju oväsentligt, huvudsaken är ju att det funkar.
    Jag tycker synd om dig ”Hanna”

   • Klara skriver:

    Hanna! Narcissistisk har visst blivit ett nymodernt ord nuförtiden. Hur vore det sig om DU ditt dumhuvud OCH många andra lär sig vad det faktiskt betyder? Tänk vad ni kan lära Pernilla? 😂😂😂

   • Hanna skriver:

    ”Narcissism är en individs självupptagenhet, självförhärligande och överdrivna tro på den egna förmågan.” Stämmer väldigt väl på miss P, nåt mer ni undrar? Trodde bloggpoliser hade ledigt på helgerna…

   • Sofia skriver:

    Hanna, det du sysslar med är inte kritik utan mobbing/näthat. Vi kallar det för vad det är. Kritik och ifrågasättande mot vad någon gör är en sak, angrepp mot någons person en helt annan. Lär dig skillnaden.

   • Hanna skriver:

    Sanningen svider ibland Sofia/BP, det är nåt du borde lära dig, sen får du kalla det vad du vill.

   • Sara skriver:

    Men lilla Hanna gnällpolis stackare som aldrig får vara ledig jobb 24/7 7 dagar i veckan oj oj oj. Narcissism passar ju annars rätt bra in på dig tycker jag. Ta nu ledigt ett par dagar vet ja det är du VÄRD som har jobbat så hårt den senaste tiden.

   • Hanna skriver:

    Jaa du Sara/BP/Rappakaljamästare, har man inget intelligent att komma med som kritik ska man nog hålla käft faktiskt, du faller på din egen dumhet, bara ett tips sådär.

   • Mari skriver:

    Nu får du väl ändå ge dig Hanna så fruktansvärt otrevlig du är har du inga vänner utan måste vara här och förpesta tillvaron för oss andra. Du kommer inte att omvända oss kan du fatta det och Pernilla kommer heöler inte att göra som du säger. Get a life och lär dig att veta hut helt enkelt dig skulle jag gärna vilja möta o verkligheten och se vilken liten varelse du är.

   • Hanna skriver:

    Tyvärr så har du rätt, det går inte att omvända fanatiker, bloggpoliser och narcissister, och är därför inte mitt syfte. Vad det är får du väl se i sinom tid…

 • Mimmi P skriver:

  Min första kommentar ever😬
  Ni som inte gillar Pernilla, hennes familj eller hennes alla olika uppdrag/jobb, va katten gör ni här?
  Jag förundras över hur ni kan engagera er och lägga tid på att tycka en massa😳
  Ni är ju alltid insatta i allt familjen gör så ni är helt klart uppdaterade!!!
  Kan varmt rekommendera er att lägga er tid på sånt som ni gillar, det skulle glädja både er och oss andra som faktiskt följer det vi tycker om👍
  Pernilla, älskar att ni vågar kasta er ut och ni gör det med bravur👏🍾🥂💗

 • Kim skriver:

  Osmakliga samtal om toalettbesök och aktiviteter där sänkte kvalitén markant.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Gratulerar till underbara tittarsiffror Pernilla Bianca… ” Wahlgrens Värld ”
  I LIKE dplay.se :)

 • Annika skriver:

  Blev riktigt förbannad. Vem fan kör till körskolan för teoriprov med bror sin i framsätet som inte heller har körkort??
  Och dessutom där ifrån också, med dig hetsande i baksätet. Du skulle bli av med körkortet och barnen med sina körkortstillstånd.
  Det var faktiskt riktigt uselt och olagligt . Men det bekymrar väl inte en familj som er??? Eller?

 • Camilla Bengtsson skriver:

  Fullkomligt älskar er serie :) All ironi och humör :) och all denna kärlek i er familj 💗förstår att det är jobbigt att lämna ut sitt privatliv så öppet som ni gör ,ni är helt fantastiska :)
  Följer både Pernilla och Bianca på Insta och på Pernillas blogg 🌸

 • Oscar skriver:

  Älskar WV så mycket!!!!!!

 • Ullis skriver:

  Lyteskomik har väl alltid roat folk…

  • Sara skriver:

   Jag trodde det inte var inne att visa lyteskomik på TV men tydlige inte.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ullis: Du kan alltid kolla på Stefan och Krister om du inte gillar vårt program. Den humorn passar nog dig mycket bättre.

   • Klara skriver:

    Konstig kommer av dig Pernilla måste jag säga. Stefan o Krister har gjort sig ett namn som väldigt många gillat/gillar genom tiderna. Förringa inte dem.

   • Ullis skriver:

    Alltså… Stefan och Christer spelar korkade… men ni gör ju en realityserie…

 • Hanna skriver:

  Ja hon kan få vilket skit som helst att låta som succe, helt otroligt.

 • Maja skriver:

  Hejsan! Var kommer eran lampa ifrån som ser ut som en glödlampa? Man ser den i Biancas youtube video? Mvh Maja

 • Klas skriver:

  Du slog det andra bottenrekordet förra veckan.

  • Klas skriver:

   Det där gäller inte varje vecka p snälla! Men denna vecka dock.(hottop mms) 246 000 förra dvs nära 40% minskning sen urpremiär. Men det blev det Inget inlägg på 😂😂 Tittarna är inte Så trogna från avsnitt till avsnitt men det beror väl på kvaliten😉

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    KLAS, Haha, vem ÄR du som har koll på tittarsiffrorna och sitter och räknar ut minskning i tittande etc. Sånt intresserar väl endast de delaktiga i produktionen . JAG har inte ens koll på detta, utan får glada tillrop och sms varje vecka! Och vårar program är superstort på Dplay, vilket betyder att vi har lika många tittare där som kanske inte kollar på Kanal 5 över huvud taget. Kanalen är jättenöjda , och vet du vad ”Klas” . Det är liiiite viktigare för mig än vad DU tycker….! 😉

   • Klas första fan! skriver:

    Klas kalas….väntar på att du ska starta ett program…du kommer säkert få toppensiffror!! Du verkar kunna Tv branschen och kommer garanterat leverera en faaaaantastisk kvalité!!! Call me!!

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    ”Klas första fan” Hahaha, I love it! :-)

   • Klas skriver:

    Du bryr dig faktiskt bara genom de två kommentarerna. Jag tycker att du allt oftare visar att ditt självförtroende är lågt och de mest genomtänkta kritiska kommentarerna ELLER de som kommer med klar fakta bemöter du med mer energi än vissa inlägg. Du verkar mer i behov av bekräftelse än någonsin. Synd. Jag tycker verkligen du duger som du är och saknar den p som var. Wv och din blogg skapade något nytt. Du är nöjd med det som kommit ur det. Bra. Det är väl det som räknas?

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram