Wahlgrens Värld i kväll igen!

 

Godmorgon!

Tänkte hinna skriva några rader till er innan filmteamet kommer. Vi ska spela in här hemma på morgonen och sedan ska i väg och repetera SUNES JUL!

Det har kommit många nya läsare här på bloggen efter Wahlgrens Värld. 

Det är ju alltid roligt med många läsare, men jag märker också att väldigt många går in här –  endast med syftet att provocera – eller att vilja bli provocerade….!

Det slog slint i kommentarsfältet häromdagen,  när några få läsare gick igång och hetsade om hur orättvist och hemskt det är att vi tjänar så mycket pengar på att göra ”ingenting” … och hur mediakåta vi är et c etc….

För det första.

Dom summor som har skrivits i kommentarsfältet och i skvallerpress att vi får för Wahlgrens Värld är helt tagna ur luften…

Jag vet inte vad ni som skriver att vi tjänar 14 miljoner på enbart programmet har fått det ifrån?!  

Jag kommenterar aldrig hur mycket jag tjänar eller vad mina arvoden ligger på , men OM det nu har upprört så många att vi tjänar så mycket – så måste jag åtminstone säga att det där är en hittapå -siffra som inte stämmer!!

Så ni som sitter framför TV´n och retar er på oss just för detta , behöver alltså inte göra det längre!

Det verkar också som att vissa här inne inte har koll på vad jag har gjort innan , eller hur länge jag har jobbat.

Jag har alltid jobbat mycket och haft en stadig inkomst.   Och jag är faktiskt stolt och tacksam över att jag har lyckats försörja min familj själv i alla år – tack vare att jag har tjänat så pass bra.   På musikalscenen har jag ända sedan jag var 20,  haft bättre betalt än de flesta av mina manliga motspelare – vilket jag ser som Girlpower!

En del av er verkar tro att jag aldrig har tjänat pengar innan Wahlgrens Värld,  men så är alltså inte fallet.

Jag har flera andra åtaganden och samarbeten som ni vet , så min ekonomi står inte och faller med vår TV-serie.

Vi tackade ja till att göra denna Realityserie för att producenterna gillade vår humor och ärlighet, gillade att vi är lite ”crazy” och såg vår sammanhållning i familjen – och kände att det kunde bli något riktigt bra av detta…!

Själv kände jag att jag mer och mer i andra Realityprogram hade börjat våga visa mig mer och mer ”mänsklig” (vilket var omöjligt för mig innan då jag var väldigt privat)  – och att det var inte så farligt – utan tvärtom!  Folk gillade oss just för att vi var som vi var!

I min och Sofias Pod är jag ju också väldigt öppen, ärlig och härlig 😋 – och även den grymma responsen vi har fått för Poden,  gjorde att jag kände att vågade tacka JA till detta roliga men ändå ganska ”läskiga” uppdrag.

Och det måste jag säga, att det mottagande som vårt TV-program har fått,  har varit helt fantastiskt!!! 😍🙌🙏

Varje dag blir jag stoppad på gatan av människor som kommer fram och säger mycket dom älskar programmet!

Att dom skrattar så dom gråter åt vår humor och våra tokigheter,  eller känner igen sig i bråk och konflikter – och många tackar mig för att vi visar vardagen som den är – utan filter.

Vi hade aldrig orkat lämna ut oss så här mycket , om inte programmet var så omtyckt! 

Självklart kan inte alla gilla oss , det förstår jag också!!

Men alla ni vuxna människor som sitter i mörkret bakom era dataskärmar och spyr ut galla i mitt kommentarsfält för att ni inte tål oss,  eller inte tål att vi tjänar så mycket pengar för att tramsa oss framför kameran.

Ni behöver inte gå in här på MIN blogg, och förlöjliga MINA trogna Bloggläsare, fans eller bara dom som råkar gilla mig och programmet.

Ni behöver inte gå in på min blogg överhuvudtaget.

Jag har alltid varit STOLT över mina sköna härliga bloggläsare som bara sprider värme och kärlek i kommentarsfältet!

Jag har bloggat nästan varje dag i 9 år.

Ibland är det ren yta , och ibland öppnar jag upp mig och skriver även om sånt som är jobbigt.

Mår Bianca dåligt och själv skriver om det på sin blogg, så ska jag som mamma kunna skriva om min oro här på min blogg – utan att behöva läsa kommentarer som att ”det är inte klädsamt att ta på sig offerkoftan”, eller att jag är ”patetisk”.

Jag är mamma.  Jag BRYR mig. Jag OROAR mig .  Det är NORMALT att känna så,  om man är en mamma med hjärta.

Skulle jag inte bry mig?!  Vore det bättre?!

Jag tror inte att Bianca har gått in i väggen , men jag är uppmärksam på hur hon mår nu,  och kommer fortsätta att tjata på henne att äta ordentligt, ta vilodagar och ibland pausa från det sociala – just för att hon INTE ska gå in i väggen!

 

Vill bara säga också ett stort TACK till alla er som skriver POSITIVA och HÄRLIGA kommentarer här på bloggen!

Ni gör mig SÅ glad!!

I kväll är det dags för ännu ett NYTT avsnitt av Wahlgrens Värld!

Kl 21 på Kanal 5 och på Dplay.se! 

Och i kväll får ni som gillar min Hunkiga Lillebror inte missa att kolla,  för ikväll är LINUS med i rutan! 

OCH min ROOOOLIGA GULLIGA pappa!!! 😍😅

 

 

127 reaktioner på “Wahlgrens Värld i kväll igen!”

1 3 4 5
 • Lotta skriver:

  Jag tycker det är roligt o följa dig o dina barn. Men en fråga bara: varför ska båbe du o din dotter hela tiden tala om att hon mår skit, se till att hon söker hjälp, som en vanlig mamma gör.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   För att jag har en blogg och där skriver om man om det som händer i mitt och barnens liv och man skriver om sina känslor och tankar. Annars blir det väldigt ytligt här på bloggen.

 • Sussi skriver:

  Tack Jag!

 • Petra skriver:

  Lika underbart som alltid!:-)
  Dock tyckte jag lite synd om Linus… tyckte om hans stil i sjöstugan. Men alla tycker vi ju olika 😉

  Ha de gott!

  Mvh, Petra
  https://hemmafrunsdagligheter.blogspot.se/

 • Hanna skriver:

  Wahlgrens värld är lika pinsamt som paradise hotel. Men de deltagarna ursäktas ändå med att de är unga och omogna. Inte direkt medelålders mammor som måste ha uppmärksamhet och spela(?) blåst hela tiden.

 • Gabriella skriver:

  Vad finns det att gilla med en familj som flamsar och viker ut sig i tv? Klart som f-n det handlar om mediakåthet. Det är ju inte direkt så att Pernilla och Bianca är blyga violer med integritet som osjälviskt ställer upp för att kanal 5 tjatar. Och vad gäller Biancas sk utbrändhet; vad hindrar henne från att göra som sina bröder, dvs ägna sig åt ett eget yrke och behålla iaf ett uns värdighet och integritet, istället för att hänga mamma i kjolarna? Jag vet mycket väl att Pernilla har jobbat mycket och hårt innan Wahlgrens värld, just därför är det en gåta att hon vill sjunka så lågt som att flamsa i tv.

  • Ys. skriver:

   B vill synas. Hon är likt sin mor exhibitionist. Det är nog på anledningen till den här flamsprogrammet. P syns mer och får mer betalat för tv och hon ÄLSKAR (för att travestera hennes egna versal-hets) att synas. Hon var Sandy i Grease. Ni Dubbar hon barnfilmer och uppträder på Silja Line då hon giggar. Hon har dessutom fel pp rösten som hon skiter i sen två pr tbk. Minns du då hon skrattade bort allt hos läkaren? I WV 1. P orkar inte ta tag i jobbiga grejer mer än 5 minuter bevisligen. Och så finns det de som tycker hon är en affärskvinna. Och stark. Uppfostrat 4 barn själv. Jocke finns väl iaf kvar? Och vilken uska som helst med tre barn gör ett bättre jobb en lyx Wahlgren som ”sliter hårt”.

 • Ullis skriver:

  Jo Hans humor var ju skitkul. Sen kommer p hem med far och möts av en bukett som ”luktar fotsvett”. Kan varit från ett fan. Snyggt. Riktgt snyggt. Hoppas Theo tittar och tar lärdom. Och ta hand om din trädgård. Hur svårt kam det va? Eller kämpen Lägenhet från dina FEM Miljoner.

 • Malin skriver:

  Det känns lite märkligt att dessa hardcore fans (aka svans) verkar så paniskt rädda för att allt inte är rosor och gullande. Självklart är det inte okej med påhopp och lögner men sedan när blev det farligt med kritik? Särskilt av offentliga personer, som lever på att folk känner till dem och tycker saker om dem? Jag tycker Pernilla verkar vara en stark och ambitiös kvinna och mamma. Och jag beundrar hur hon försörjt och uppfostrat sina barn själv i alla år. Tycker även väldigt bra om poden, samt har en av bakböckerna som jag också gillar väldigt mycket. Sen vad mig anbelangar så struntar jag fullständigt i summan som Pernilla, eller någon annan, tjänar. Och vill de lämna ut sig så fullständigt i tv så be my guest, och ni som uppenbarligen älskar andras privatliv. Men ja, jag har på senare tid provocerats av att både Pernilla och Bianca pratar om hur slitsamt de har det. Prat om utbrändhet, hur jobbigt det är att vara så utlämnande, menar på att de jobbar så mycket när faktum är att de kan åka på familjesemester och tjejresa och ändå kalla det för jobb. Har man det så förspänt både ekonomiskt och jobbmässigt är det i mina ögon extremt oklädsamt att sitta och beklaga sig. Vi är många som har betydligt mer utsatta, krävande och ansvarsfulla jobb men tjänar betydligt mindre och sliter betydligt mer. Jag tycker inte det är ett dugg konstigt att då tänka kritiskt till andras ibland egoistiska tänk, och kanske ge en bild av att det har det förbannat bra. Jag jobbar med svårt sjuka barn, de och deras föräldrar är de starkaste människor jag vet, och då kan det ibland provocera nig när folk med fullt friska barn gnäller om för få sovtimmar, lite egentid mm. Alla har sin verklighet, men har man sett de som har det tuffare så tänker man mer kritiskt, både vad det gäller mig själv, folk i min närhet och offentliga personer. Och det är inte ett dugg farligt, bittert eller avundsjukt.

  • Nettan skriver:

   ” paniskt rädda” haha lite väl överdrivet tycker jag. Ja jag får väl kalla mig ” svansen” då jag ej brukar tycka o fråga så mycket. Jag ska berätta för dig varför. Jo, jag lägger inte så stor vikt vid saker som allt det du påpekar.

   Jag har helt enkelt inte de behovet. Det betyder inte att jag inte är en tänkande människa för det. Det finns alltid människor man retar sig på och skulle minsann vilja säga det ena o de andra till. Men jag känner inte att jag vill det. Jag har valt att betrakta Pernillas blogg som nåt roligt och lite glam ibland pga att det är så långt ifrån min egen verklighet.

   Jag tror inte att Pernilla ändrar sig eller helt plötsligt kommer på att hon lever helt åt helvete enligt en del bara för att jag eller någon annan sitter här o talar om det för henne.

   Därför väljer jag att kommentera nåt jag tycker är roligt, fint, gott, trevligt ja en massa annat. Så är det för mig. Jag tar inte bloggen då allvarligt. Hej!

  • Sofia skriver:

   Malin – visst ”får” man bli provocerad av de som har det bättre, men det är lika tillåtet att inte bli det. Bland Pernillas fans finns definitivt de som haft det jobbigt i livet och vet mer än många andra hur det är att ha det tufft. De har i Pernilla hittat något som skänker dem glädje och det finns nog inga som vet värdet av att få känna glädje som de som har fått känna på alldeles för mycket av motsatsen. Människor blir inte ”hard core fans” till någon (eller något) för att de är korkade, de blir det för att de behöver det.
   Och jag är säker på att om du erbjöd dem en miljon mot att de gav upp den här glädjen, så skulle de inte välja miljonen.
   Lika säker är jag på att du och övriga kritiker inte kan lära dem ett dugg om livets svårigheter som de inte redan vet.
   Helt andra typer av svårigheter än att ha ett slitsamt jobb eller inte ha råd att åka till Dubai med familjen.

   Sedan finns förstås de som haft förmånen att leva ett mer mainstream liv, och som gillar fam Wahlgren och önskar dem allt gott.
   Som inte provoceras av deras framgångar utan inspireras. Det är bara ett annat förhållningssätt. Precis som Pernilla inte kan förstå hur det är att leva som vi, så kan många av oss inte förstå hur det är att leva som de som inte har någonting alls och som skulle bli lika upprörda över vårt gnäll om mycket på jobbet, vädret, att vi inte har något snyggt att ta på oss till festen och så vädret igen.
   Det är ju så vi gör allihop, av någon anledning är det svårt att verkligen uppskatta och känna tacksamhet för det man faktiskt har.
   Så nej, det är inte ”farligt” med kritik – men påstår man sig tänka på de som är mindre lyckligt lottade så kan man ju komma ihåg att en del av de ni så föraktfullt kallar ”svansen” behöver just det en del av er vill få bort eller iaf förstöra. Inte pengar, inte resor. Det här.

   • Tessanbessan skriver:

    Mycket välformulerat Sofia. Ja. Veckopressen lever. Stureplan.se lever. Folk behöver tydligen kicken av att se andra leva ett liv som är långt och mer flärdfullt än deras egna. Och jag önskar dem allt gott. Hittar de det här så fine. Var och en blir lycklig på sin fason. Vad de ser I p förstår jag inte men det är bra att folk finner ngt i det. Ang de som lever ”vanliga” liv och inspireras. Jag vet inte vad som inspirerar med Pernilla men jag skulle gärna vilja veta. Kanske att hon är stark eller framgångsrik men jag hör väl till dem som inte håller med därför att jag tycker att hon presterar mediokert och inte är så stark. Men det är klart att folk ska inspireras. Om det är Elon Musk eller p som är förebild är väl en smaksak men jag lan inte låta bli att ifrågasätta vad folk uppskattar med p. Om det är att försöka ”banka vett” eller försöka förstå ska vara osagt. Kanske båda. Ta k iaf för en insiktsfull kommentar i ett annars bitvis stormigt kommentarsfält.

 • Malin skriver:

  Hej Pernilla
  Jag gillar dig skarpt, fortsätt på ditt sätt och strunta i trollen.
  Ha en fin helg
  Kram Malin

 • Nina skriver:

  Men snälla ”svans”!
  Och tycker ni illa om det ordet, sluta då också med er benämning ”neggare”.
  Kan ni FÖRSÖKA förstå att vi INTE är avundssjuka. Det är så obegåvat att ta till detta som enda försvar! FÖRSÖK se skillnad på elakheter och kritik. Kritik ges till skådespelare och artister. Vi som kritiserar gillar Pernilla som artist, tycker att hon har kämpat för att försörja sina barn, familjen har en fin sammanhållning, de har en härlig humor osv. MEN vi alla måste få se och reagera på det vi tycker är mindre bra!
  Ser ni världen i bara svart eller vitt!

  • Mari skriver:

   Men ni tjatar ju om samma saker hela tiden och kräver svar vilket man inte kan och det verkar ni (lika mycket svansar här) inte förstå, ställa en fråga visst men kräva svar nej. Bara för stt man har en blogg behöver man inte svara på allt ingen lag på det vad jag vet så ger er någongång.

   • Iss skriver:

    Och jävlar vad vi ska fortsätta. Så många läser och som nån sa så kanske inte p eller svans fattar men det finns bevis på att kritik förändrat. Även här. So we Will keep it comming. Again and again. Hääärligt :)

   • Mari skriver:

    Ny medlem i svansen ha ha helt sjukt gå in i politiken istället där kanske ni gör större nytta att försöka omvända / påverka folk och ni tar ju inte en gång till er det Pernilla svarar. Vanligt folkvett och uppförande kod är inte något ni har tagit till er överhuvudtaget men skulle nog inte våga säga ett ord om ni hade Pernilla framför er. Nej vi andra får nog låta er vara då är der ju inte lika kul att kommentera längre det är ju det ni går igång på, precis som vår tidigare ”ha åsikter om allt och aldrig ge sig” Nike.

   • Hellen skriver:

    Ja Marie, dom är inte kloka i skallen!!

   • Hanna skriver:

    Alltså Mari, du är ju så dum att klockorna stannar! Det är DU som är svansen! Vi andra är kritiker! Få in det i din lilla hjärna, och frågorna ställs till P och inte till dig. Haja!

   • Lo skriver:

    Kritiker uppför sig verkligen inte på det här sättet ni har fått svar dessutom man kan inte tjata till man får det svar man själv vill. Sen var ju inte heller Maris kommentar riktad till dig Hanna vad jag kan se utan till Nina så haja det du.

   • Hanna skriver:

    Och du är om möjligt ännu dummare, för några svar har vi inte alls fått, men det fattar inte du.

   • Lo skriver:

    Nej det kan vara svårt att läsa när man bara vill se det man själv vill. Finns heller inget måste som säger att man får, kan kräva eller alltid har rätt att få svar på sina frågor det är bara att acceptera och nu är det ju Pernillas blogg och hon som bestämmer svårare än så är det ju inte men just ja det är det ju för vissa så var det 👍.

   • Hanna skriver:

    Så vad fick vi för svar, jo: hon får inte 14 miljoner, hon tjänade pengar innan WV, hon bryr sig om sin dotter, hon vill helst inte ha några här inne som inte dyrkar henne, de som inte gör det sitter i mörkret och spyr galla, och att hon är älskad av jättemånga faktiskt… Tack som fan, nu vet vi!

   • Sy skriver:

    Ffa det här ”älskad av jättemånga faktiskt” är kanske det mest motbjudande. Att hon gång på gång i kritik klipper in svans kommentarer och hyllar sig själv. Hon sa i en intervju att WV har fått henne att upptäcka att det inte är så farligt att va privat offentligt. Gud vad jag önskar att hon stannat privat. Minns du då hon sjöng fuckin picadilly för hela sin gata som ett ”bjud på sig själv”. Stackars grannar. WV var verkligen inte bra för henne eller b.

   • Lena skriver:

    Precis Hanna och svansen så vet ni och får vara nöjda med man kan inte kräva att den man frågar ska svara så som du vill då kallas det inte fråga (slå gärna upp ordet om du / ni inte förstår). SY/YS svårt med namnet ibland? och Suss och Siss och allt annat ni heter och skriver nästan samtidigt också tänk vilket sammanträffande?? ni förlöjligar verkligen er själva så pinsamma varelser det här är verkligen mobbing TJEJ mobbing på högsta nivå sen kan vi prata om metoo well well.

   • Tessanbessan skriver:

    Att svaret uteblir har nog alla fattat. Men det skadar inte att frågan upprepa för nytillkomna. Kan de ställa sig frågan och fundera kring det har man iaf åstadkommit en tankeverksamhet lite i bästa fall mynnar ut i slutsatsen att det är en orimlighet.
    Sen ska du nog chilla ganska mycket på att dra mobbingkortet. Det har kritiserats ja. Om det är stress att blogga och vad en tv produktion är
    värd. Och i förhållande till all kärlek p får (dessutom av en del som kritiserar) så undrar jag vad din erfarenhet av mobbing är. Vad du vill ha sagt med metoo i det här sammanhanget vill jag inte ens veta.

   • Hanna skriver:

    Kunde inte sagt det bättre själv Tessanbessan.

   • Tessanbessan skriver:

    Vi ska inte gå in på vad p ibland själv sagt om folk men det är avsevärt mkt grövre förolämpningar på riktigt låg nivå. Är det ok?

 • Anna skriver:

  Ni är ju bara bäst!
  Tack för ett roligt och riktigt känna igen sig program🙏🏼
  Fortsätt att var precis som ni är❤️

 • Nilla skriver:

  Hej Nilla!
  Kommenterar inte så ofta men läser din blogg nästan varje dag, följer din och Sofias pod och ser på Wahlgrens värd. Ni är som ett lyckopiller för mig. Så härliga och ärliga!
  Kram från en annan Nilla <3

  • Ann skriver:

   Hej Pernilla!

   I live in London and write in English only
   because it’s set on English so much quicker.
   I read your blog a lot as I love your personality and always have a lot going on in your life.
   Your whole family is amazing!! I read Bianca’s blog too:)
   So sad to hear you get negative comments!
   How can anyone complain on a Sunshine like yourself..i don’t get it, makes me sad and angry.
   You are so inspiring and talented and you spread positivity every day! Keep it up Pernilla. You are right to care for your children is Normal if you have a Heart like you say..

   Stor Kram

   • Tam skriver:

    Men snälla svans. Skärp er. Byt namn. Men språk. Så…

   • Sussi skriver:

    Intressant att följa diskussionerna mellan svansarna och kritikerna. Någon skrev: Det är som att hälla vatten på en gås. Några svansar undrar varför de som opponerar sig överhuvudtaget finns på den här bloggen. Kan det vara så att vi inte ger upp om att få andra på bättre tankar, eller kanske snarare BÖRJAR TÄNKA. Som när föräldrar uppfostrar barn.

   • Jag skriver:

    Sussi. Din kommentar kan varit den vettigaste någonsin på hela bloggen inklusive Ps egna inlägg. Tack.

1 3 4 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram