Wahlgrens Värld i kväll igen!

 

Godmorgon!

Tänkte hinna skriva några rader till er innan filmteamet kommer. Vi ska spela in här hemma på morgonen och sedan ska i väg och repetera SUNES JUL!

Det har kommit många nya läsare här på bloggen efter Wahlgrens Värld. 

Det är ju alltid roligt med många läsare, men jag märker också att väldigt många går in här –  endast med syftet att provocera – eller att vilja bli provocerade….!

Det slog slint i kommentarsfältet häromdagen,  när några få läsare gick igång och hetsade om hur orättvist och hemskt det är att vi tjänar så mycket pengar på att göra ”ingenting” … och hur mediakåta vi är et c etc….

För det första.

Dom summor som har skrivits i kommentarsfältet och i skvallerpress att vi får för Wahlgrens Värld är helt tagna ur luften…

Jag vet inte vad ni som skriver att vi tjänar 14 miljoner på enbart programmet har fått det ifrån?!  

Jag kommenterar aldrig hur mycket jag tjänar eller vad mina arvoden ligger på , men OM det nu har upprört så många att vi tjänar så mycket – så måste jag åtminstone säga att det där är en hittapå -siffra som inte stämmer!!

Så ni som sitter framför TV´n och retar er på oss just för detta , behöver alltså inte göra det längre!

Det verkar också som att vissa här inne inte har koll på vad jag har gjort innan , eller hur länge jag har jobbat.

Jag har alltid jobbat mycket och haft en stadig inkomst.   Och jag är faktiskt stolt och tacksam över att jag har lyckats försörja min familj själv i alla år – tack vare att jag har tjänat så pass bra.   På musikalscenen har jag ända sedan jag var 20,  haft bättre betalt än de flesta av mina manliga motspelare – vilket jag ser som Girlpower!

En del av er verkar tro att jag aldrig har tjänat pengar innan Wahlgrens Värld,  men så är alltså inte fallet.

Jag har flera andra åtaganden och samarbeten som ni vet , så min ekonomi står inte och faller med vår TV-serie.

Vi tackade ja till att göra denna Realityserie för att producenterna gillade vår humor och ärlighet, gillade att vi är lite ”crazy” och såg vår sammanhållning i familjen – och kände att det kunde bli något riktigt bra av detta…!

Själv kände jag att jag mer och mer i andra Realityprogram hade börjat våga visa mig mer och mer ”mänsklig” (vilket var omöjligt för mig innan då jag var väldigt privat)  – och att det var inte så farligt – utan tvärtom!  Folk gillade oss just för att vi var som vi var!

I min och Sofias Pod är jag ju också väldigt öppen, ärlig och härlig 😋 – och även den grymma responsen vi har fått för Poden,  gjorde att jag kände att vågade tacka JA till detta roliga men ändå ganska ”läskiga” uppdrag.

Och det måste jag säga, att det mottagande som vårt TV-program har fått,  har varit helt fantastiskt!!! 😍🙌🙏

Varje dag blir jag stoppad på gatan av människor som kommer fram och säger mycket dom älskar programmet!

Att dom skrattar så dom gråter åt vår humor och våra tokigheter,  eller känner igen sig i bråk och konflikter – och många tackar mig för att vi visar vardagen som den är – utan filter.

Vi hade aldrig orkat lämna ut oss så här mycket , om inte programmet var så omtyckt! 

Självklart kan inte alla gilla oss , det förstår jag också!!

Men alla ni vuxna människor som sitter i mörkret bakom era dataskärmar och spyr ut galla i mitt kommentarsfält för att ni inte tål oss,  eller inte tål att vi tjänar så mycket pengar för att tramsa oss framför kameran.

Ni behöver inte gå in här på MIN blogg, och förlöjliga MINA trogna Bloggläsare, fans eller bara dom som råkar gilla mig och programmet.

Ni behöver inte gå in på min blogg överhuvudtaget.

Jag har alltid varit STOLT över mina sköna härliga bloggläsare som bara sprider värme och kärlek i kommentarsfältet!

Jag har bloggat nästan varje dag i 9 år.

Ibland är det ren yta , och ibland öppnar jag upp mig och skriver även om sånt som är jobbigt.

Mår Bianca dåligt och själv skriver om det på sin blogg, så ska jag som mamma kunna skriva om min oro här på min blogg – utan att behöva läsa kommentarer som att ”det är inte klädsamt att ta på sig offerkoftan”, eller att jag är ”patetisk”.

Jag är mamma.  Jag BRYR mig. Jag OROAR mig .  Det är NORMALT att känna så,  om man är en mamma med hjärta.

Skulle jag inte bry mig?!  Vore det bättre?!

Jag tror inte att Bianca har gått in i väggen , men jag är uppmärksam på hur hon mår nu,  och kommer fortsätta att tjata på henne att äta ordentligt, ta vilodagar och ibland pausa från det sociala – just för att hon INTE ska gå in i väggen!

 

Vill bara säga också ett stort TACK till alla er som skriver POSITIVA och HÄRLIGA kommentarer här på bloggen!

Ni gör mig SÅ glad!!

I kväll är det dags för ännu ett NYTT avsnitt av Wahlgrens Värld!

Kl 21 på Kanal 5 och på Dplay.se! 

Och i kväll får ni som gillar min Hunkiga Lillebror inte missa att kolla,  för ikväll är LINUS med i rutan! 

OCH min ROOOOLIGA GULLIGA pappa!!! 😍😅

 

 

127 reaktioner på “Wahlgrens Värld i kväll igen!”

1 2 3 5
 • Marianne skriver:

  Jag förstår inte varför andra bryr sig om vad Pernilla tjänar. Irriterar ni er på andra artister också eller yrkesgrupper. Lön får man om man utför ett jobb. Om ett produktionsbolag vill ge personer lön för att få göra ett TV-program är det väl dem ni ska klaga på om ni känner er missnöjda. Pernilla blir erbjuden ett jobb och tackar ja. Uppenbarligen upplever produktionsbolaget att det är värt pengarna annars skulle de väl inte betala henne en lön och göra flera program som de nu gjort. Produktionsbolaget/kanalen tjänar pengar på serien. För att inte tala om alla som arbetar med den. Tänk alla arbetstillfällen det ger! Det är så det fungerar. Intresset måste finnas och uppenbarligen finns det med andra ord. Och till slut alla som vill se och blir underhållna och gratis kan ta del av det. Är inte det värt något?

 • Lena skriver:

  Tråkigt att du ska behöva förklara dig, men bra skrivit. Jag fattar inte varför man går in på en blogg, podden + kollar på Wahlgrens värld om man nu inte gillar er. Kan dessutom inte fatta varför man har ett behov av att skriva negativa saker till en person som man inte känner bakom en skärm. Jag tycker att det är bättre att ta det ansikte mot ansikte ❤️

 • Jag skriver:

  Tror det är första gången du bett folk som kritiserar lämna bloggen. Men.
  Så länge kommentarsfältet är öppet så kan vi som INTE håller med om allt du gör kritisera. Annars för du börja moderera om du vill ha en Love Pernilla blogg. Du har själv inte varit en ängel alla gånger mot människor och särskilt inte dina fans och jag tycker det är värre med tanke på din räckvidd än vad icke fans säger på en fan sida. Vi säger vad vi tycker men dina fans slår tbk med all kraft och även du. Vi är bittra avundsjuka dåliga vidriga hemska. Och du är härlig. Men vi tar det mer än gärna för att vi erbjuds reagera på sånt VI tycker är skitdumt. Som valda delar i din reality.

  B har sagt fem miljoner för WV. Googla Bianca fem miljoner och se första träffen. Vad du gjort tidigare är helt irrelevant i den frågan. Vad det diskuterades om i det inlägg du åsyftar är om WV är värt fem miljoner per skalle (du får kanske mer eftersom du är p) Tror tom du själv skrev i en kommentar att det inte var sju men fem. Så någon här far med osanning. Du eller b. Eller så råder ett missförstånd. Men fem miljoner är vad b sagt att HON får till Aftonbladet. Svart på vitt.

  • Lotta skriver:

   För allt som står i Aftonbladet är alltid sant??! Ska nog inte tro på allt man läser :)
   Och nej, jag är ingen som känner att jag måste försvara Pernilla. Men däremot anser jag att OM man känner att man måste kritisera folk, så kanske man ska ta hänsyn till källkritik

  • Malin skriver:

   För vissa GÅR det bara inte att förklara för. Som dig ” JAG” t.e.x. det går inte in vad Pernilla skriver. Det KAN det bara inte göra!

   Du tjatar fortfarande om miljonerna😕 försök o läs en gång till utan att hänga upp dig på vad Bianca sa i intervjun o med nån på Aftonbladet. Bredda din syn o begrunda texten så kanske du kommer på nåt. Hej!

  • Carola skriver:

   Frågan kvarstår…VAD har vi med det att göra? Vad dom tjänar på programmet är väl ändå upp till arbetsgivaren. Så länge det inte är mina privata pengar som går åt så…VAD har jag med det att göra? Inte ett skit.
   Olika falla ödets lott, så är det här i livet.

  • petra skriver:

   @Jag Du eller någon annan har så klart ingen RÄTTIGHET att kritisera. En blogg är som en dagbok som är öppen för andra att läsa.
   Om någon går på stan med en sjukt ful hatt, så har du ingen som helst RÄTTIGHET att gå fram och säga det, bara för att personen går där alldeles öppet….Är det så svårt att förstå?

   • Jag skriver:

    @petra. Så länge det finns ett kommentarsfält utan modererande och vi har kvar grundlagen om yttrandefrihet kan jag kommentera så väl hattar som bloggar. Grundlagen skyddar den rättigheten vilken jag plägar utnyttja i detta fall.

 • Åse skriver:

  Ja herre, vad ska man säga?? Om den svenska avundsjukan kunde omvandlas till energi så skulle den gott och väl kunna motsvara världens kända oljereserver! Vem fan har tid att sitta hemma och engagera sig och bry sig om vad andra tjänar och inte??? Har dom ingen jävla tvätt att ta hand om?!

 • Anette Svensson skriver:

  Jag fattar inte att folk orkar uppröra sig över dessa saker. Som du skriver är det frivilligt att följa dig och läsa det du skriver.
  Fortsätt som du gör för jag tycker att det är kul och underhållande och fortsätt stå upp för och stötta dina barn!
  Kram

 • Nina skriver:

  Ja, vad säger man om bittra, kränkta, olyckliga människor-skaffa ett liv!!!
  Bra att du håller ögonen på ”flickebarnet” och se till att du inte glömmer dig själv. Hoppas ni hittar lite vila.
  Kram på er och håll ut, det blir bättre!<3

 • Marie skriver:

  All respekt till dig som driver ett antal företag. Alla vi som driver företag vet att det inte är det lättaste att få allting att gå ihop. Om det skulle vara så att du råkar tjäna pengar på dessa företag så får du ju också betala in ganska mycket i skatt. Större delen av de skattepengar som dras in i Sverige står småföretagare för och därför kan vi fortsätta ha ett land med en hyfsad välfärd. Det står var och en fritt att skapa något utifrån de idéer man har i stället för att klanka ner på de människor som följer sina hjärtan och lever sina drömmar, vilket kräver stort mod och mycket arbete. Att man föds in i en familj som är mediabevakad kan man ju heller inte rå för, det är ju inget man valt själv.

  Älskar för övrigt att titta på ert härliga program där ni verkligen bjuder på er själva. Jag tror inte det är många som skulle orka ha kameramän och -kvinnor omkring sig hela dagarna. Jag tror inte heller att de flesta skulle utlämna sig på det otroligt humoristiska och varma sätt som ni gör.

  Stor eloge till er som orkar fortsätta trots de människor som, förmodligen inte är särskilt nöjda med sina liv, och som väljer att ta ut det på dem som jobbar hårt och följer sina hjärtan.

  Kram

  • Jag skriver:

   Driver företag? Hur mkt sälj jobbarp med? Ekonomi? Admin? Ser du ens WV ? Din vardag (pm du inte är Lena pH eller nån annan) är garanterat mer ensidig och tuffare än p. Utgår kallt från det. De här ”du driver företag” kommentarerna känns ogenomtänkta. Jag vet inte vad du gör men är du inte känd tror jag du har en ganska mkt jobbigare vardag än p. Elller läs bloggen så får du nog svart på vitt.

   • N skriver:

    Haha, du verkar vara riktigt klipsk på företagande du, med allt från sälj, admin och ekonomi-kunskaper! Men ”Jag” verkar inte vara insatt i alla branscher. Företagande är idag inte bara: köper in varan x för 10kr, säljer varan x för 15kr sedan ska detta bokföras osv. Du verkar ju läsa Ps blogg och har möjligtvis sett något samarbete? Sett att P varit iväg på gig? Spelat in tv-program och podden? Medverkat i musikal? osv. Tror du detta är vanliga tillsvidareanställningar? Nej, precis!

   • Jag skriver:

    Asså… va? Självklart sköter jag allt det sär själv ? Det tar skit mkt tid och är tråkigt och tufft. Sälj är enormt svårt. Men p behöver inte sälja för de kastar anbud på henne. Att vara p och företagare är fan väsenskilt från att tex driva en garnbod. Ja jag ser samarbeten. Riktigt skönt för henne De flesta av oss andra får jaga upp det. Det finns nivåer av slit i företagande. Och nivåer på kommentarer – you do the math.

 • Lise05 skriver:

  Bra skrivet Pernilla !. Styrkekramar till er familj !.
  Kram Lise

 • Sanna skriver:

  Jag tycker inte du ska förklara dig. För dom människorna som bryr sig om er, tycker om er, älskar er vet hur du kämpat/kämpar. Låt inte dom negativa/elaka kommentarerna ta plats. Ta bort dessa kommentarer och ignorera. Fokusera på dom som tycker om er, ger er positivitet och sprider kärlek. Ta inte åt dig av vidriga människors elaka kommentarer. Läs inte klart dessa kommentarer. Radera direkt! Låt inte dessa människor få en reaktion. Det är det dom är ute efter. Att få en reaktion, såra etc. Dom går igång på det. Ignorera dom och deras elaka kommentarer. Fokusera på alla fina människor istället.

  Önskar dig en superfin dag.
  Kram

 • Sanna skriver:

  BRA SKRIVET!!! Jag är SÅ glad för all din framgång för den är verkligen välförtjänt :-) TACK för allt du delar med dig av! Ser fram emot ikväll!!!

 • Inga-Lill Eksröm skriver:

  Ni är en sån rolig familj.Fortsätt som ni gör. klart man måste ha lön för mödan.Folk är så dumma så de är läskigt. Jag sitter o garvar igen kännande på klumpigheter o tjafs med ungar.Ta de lugnt så du inte går in i väggen Kramisar från mig

 • Helen skriver:

  Hej Pernilla jag har aldrig kommenterat något här förr men jag brukar läsa din blogg .

  Det var riktigt bra skrivet!

  Jag fattar inte heller varför man ens går in här för att klaga,som sagt gillar man inte något läs inte då!
  Jag läser för jag tycker det är roligt och gillar hela din familj-vilket jag gjort i många år.
  Vet precis vad du har gjort förr eftersom jag följt med i din karriär sen jag var ung och jag har flera av dina skivor hemma,även som kassett haha.

  Du ska veta vi är många som gillar dig och det fåtal som bara klagar kan ju skaffa sig ett liv istället.
  Kommer sitta framför tvn ikväll och titta på er som vanligt och få mig ett gott skratt för ni är för härliga!

  Kram!

 • Eva skriver:

  Hej Pernilla!
  Vill skicka ljus och kärlek till dig och alla i din familj. Samt extra mycket peppkramar till Bianca :)

  Vänligen Eva

 • Cecilia skriver:

  Tusen tack för alla skratt och tårar…ni är underbara 😃 Ser verkligen fram emot kvällens avsnitt och nästa podd.
  Kraaam!

 • Karin skriver:

  Men du måste ju fått underhåll till dina barn? Jag vet att det inte går att jämföra med en till lön. Jag har med varit ensam men då med två barn och det har funkat men man levde ju lite snålt då för att unna barnen lite roligt vid jul och sommar. Förstår inte om inte de män som är så kallade fäder till dina barn hjälpt till när ni levde tillsammans? Fräck fråga kanske men jag blir så sur på sådan män som kan göra barn men inte försörja dem och ta ansvar usch och fy!!! Inte värda namnet pappa. Kram ❤

1 2 3 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram