Wahlgrens Värld i kväll igen!

 

Godmorgon!

Tänkte hinna skriva några rader till er innan filmteamet kommer. Vi ska spela in här hemma på morgonen och sedan ska i väg och repetera SUNES JUL!

Det har kommit många nya läsare här på bloggen efter Wahlgrens Värld. 

Det är ju alltid roligt med många läsare, men jag märker också att väldigt många går in här –  endast med syftet att provocera – eller att vilja bli provocerade….!

Det slog slint i kommentarsfältet häromdagen,  när några få läsare gick igång och hetsade om hur orättvist och hemskt det är att vi tjänar så mycket pengar på att göra ”ingenting” … och hur mediakåta vi är et c etc….

För det första.

Dom summor som har skrivits i kommentarsfältet och i skvallerpress att vi får för Wahlgrens Värld är helt tagna ur luften…

Jag vet inte vad ni som skriver att vi tjänar 14 miljoner på enbart programmet har fått det ifrån?!  

Jag kommenterar aldrig hur mycket jag tjänar eller vad mina arvoden ligger på , men OM det nu har upprört så många att vi tjänar så mycket – så måste jag åtminstone säga att det där är en hittapå -siffra som inte stämmer!!

Så ni som sitter framför TV´n och retar er på oss just för detta , behöver alltså inte göra det längre!

Det verkar också som att vissa här inne inte har koll på vad jag har gjort innan , eller hur länge jag har jobbat.

Jag har alltid jobbat mycket och haft en stadig inkomst.   Och jag är faktiskt stolt och tacksam över att jag har lyckats försörja min familj själv i alla år – tack vare att jag har tjänat så pass bra.   På musikalscenen har jag ända sedan jag var 20,  haft bättre betalt än de flesta av mina manliga motspelare – vilket jag ser som Girlpower!

En del av er verkar tro att jag aldrig har tjänat pengar innan Wahlgrens Värld,  men så är alltså inte fallet.

Jag har flera andra åtaganden och samarbeten som ni vet , så min ekonomi står inte och faller med vår TV-serie.

Vi tackade ja till att göra denna Realityserie för att producenterna gillade vår humor och ärlighet, gillade att vi är lite ”crazy” och såg vår sammanhållning i familjen – och kände att det kunde bli något riktigt bra av detta…!

Själv kände jag att jag mer och mer i andra Realityprogram hade börjat våga visa mig mer och mer ”mänsklig” (vilket var omöjligt för mig innan då jag var väldigt privat)  – och att det var inte så farligt – utan tvärtom!  Folk gillade oss just för att vi var som vi var!

I min och Sofias Pod är jag ju också väldigt öppen, ärlig och härlig 😋 – och även den grymma responsen vi har fått för Poden,  gjorde att jag kände att vågade tacka JA till detta roliga men ändå ganska ”läskiga” uppdrag.

Och det måste jag säga, att det mottagande som vårt TV-program har fått,  har varit helt fantastiskt!!! 😍🙌🙏

Varje dag blir jag stoppad på gatan av människor som kommer fram och säger mycket dom älskar programmet!

Att dom skrattar så dom gråter åt vår humor och våra tokigheter,  eller känner igen sig i bråk och konflikter – och många tackar mig för att vi visar vardagen som den är – utan filter.

Vi hade aldrig orkat lämna ut oss så här mycket , om inte programmet var så omtyckt! 

Självklart kan inte alla gilla oss , det förstår jag också!!

Men alla ni vuxna människor som sitter i mörkret bakom era dataskärmar och spyr ut galla i mitt kommentarsfält för att ni inte tål oss,  eller inte tål att vi tjänar så mycket pengar för att tramsa oss framför kameran.

Ni behöver inte gå in här på MIN blogg, och förlöjliga MINA trogna Bloggläsare, fans eller bara dom som råkar gilla mig och programmet.

Ni behöver inte gå in på min blogg överhuvudtaget.

Jag har alltid varit STOLT över mina sköna härliga bloggläsare som bara sprider värme och kärlek i kommentarsfältet!

Jag har bloggat nästan varje dag i 9 år.

Ibland är det ren yta , och ibland öppnar jag upp mig och skriver även om sånt som är jobbigt.

Mår Bianca dåligt och själv skriver om det på sin blogg, så ska jag som mamma kunna skriva om min oro här på min blogg – utan att behöva läsa kommentarer som att ”det är inte klädsamt att ta på sig offerkoftan”, eller att jag är ”patetisk”.

Jag är mamma.  Jag BRYR mig. Jag OROAR mig .  Det är NORMALT att känna så,  om man är en mamma med hjärta.

Skulle jag inte bry mig?!  Vore det bättre?!

Jag tror inte att Bianca har gått in i väggen , men jag är uppmärksam på hur hon mår nu,  och kommer fortsätta att tjata på henne att äta ordentligt, ta vilodagar och ibland pausa från det sociala – just för att hon INTE ska gå in i väggen!

 

Vill bara säga också ett stort TACK till alla er som skriver POSITIVA och HÄRLIGA kommentarer här på bloggen!

Ni gör mig SÅ glad!!

I kväll är det dags för ännu ett NYTT avsnitt av Wahlgrens Värld!

Kl 21 på Kanal 5 och på Dplay.se! 

Och i kväll får ni som gillar min Hunkiga Lillebror inte missa att kolla,  för ikväll är LINUS med i rutan! 

OCH min ROOOOLIGA GULLIGA pappa!!! 😍😅

 

 

127 reaktioner på “Wahlgrens Värld i kväll igen!”

1 2 3 4 5
 • eva skriver:

  hej
  sluta aldrig att dela med dig även om det rör viktiga saker som panikångest ……och som din dotter känner av o vill berätta för dig….detta är vardag för många av våra yngre idag o som jag tycker är såå viktigt att vi blir öppna med….när jag var yngre o drabbades av just samma som bianca ville ingen lyssna o det var bara att ta nya tag….man skulle inte låta någon veta om sånt för då var man en knäppis….idag är det inget ovanligt att prata om o det är jättebra….och att ni bloggar om det o uttrycker er är ju hjälp för andra…..man vet att man inte är ensam om såna känslor…..och att kommentera lön o pengar är bara för dig att inte ens svara på…..vad är förresten pengar egentligen…..bra att ha men viktigast är väl ändå att få må gott…..jag ser fram mot ännu mera av er

 • Mia skriver:

  Har ni, som ondgör er över att vissa här kommer med lite kritik, funderat över att kritiken
  är av omtanke med P och B? De erkänner ju att de är tokstressade, sliter sig i håret, tappar minnet osv. De som ”kritiserar” kanske bara försöker få dem att lugna ner sig, sluta resa hit och dit och springa på restauranger. Tror ni att ni hjälper dem genom att bara berömma och stryka medhårs? Ni kommer bara dragande med den dumma invändningen att det är avundsjuka! Tänk till lite innan ni hetsar upp er!

 • Sofia skriver:

  Väldigt bra skrivet, Pernilla! Helt rätt, vi är många som gillar er just för att vi ser era brister precis som vi har våra, men också för att det finns mycket i programmet som värmer själen. Personligen älskar jag att höra din gulliga mamma skratta, se glädje och förväntan hos minstingen Theo när han får besöka vattenland (finns det något härligare än glada ungar?), lyssna på Biancas otroligt roliga beskrivningar av samspelet mellan familjemedlemmarna, skratta åt dina egenheter som att bara somna var som helst eller vara allmänt disträ men också imponeras av dig som mamma, se den fina relationen mellan alla dina barn och sammanhållningen i fam Wahlgren Ingrosso, lilla Dino som är med överallt etc etc. Du har mycket att vara stolt över och det ska du självklart vara också.
  Bra att du får bra betalt, vi vill se fler tjejer som tjänar bra pengar!!!

 • Åsa skriver:

  Bra skrivet Pernilla ❤ jag bara älskar Wahlgrens värld och ni är för härlig familj ❤ jag har alltid gillat dig och din musik i alla år. Ända sen piccadilly circus tiden ❤👍

 • Alec skriver:

  Skrev så här för några dar sen: ”Men nu var det ju inte den exakta summan som var det viktiga-fast minst fem millar är det ju-utan vad du gör för att få den lönen, och hur hårt du tycker du jobbar med mera, så svara på det och inget annat, som du brukar göra för att undvika ämnet.” Och hur blev det? Återkommer…

  • Lo skriver:

   Nej gör INTE det, det räcker nu lägg ner!

  • Alec skriver:

   Jo, precis som jag trodde, du undviker huvudfrågan för du kan inte ge ett bra svar. Det var EN av flera hundra som, felaktigt nämnde 14 millar, vilket jag ifrågasatte men fick inget svar av personen, resten har snackat om fem eller sju. MEN det var som sagt inte det saken gällde, utan vad du presterar för den höga lön du får, och att ni säger att ni jobbar så hårt hela tiden med WV, era stackare. DET svarade du inte på.
   Och du LO kan väl göra nåt annat med din tid än att leka svans och sluta bry dig om vad jag skriver kanske.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    ALEC : Jag vet inte vad du vill få ut av din fråga?! Jag får ju göra det jag tycker är roligt! Underhålla människor och få dom att skratta. Det är det jag gör. Inget mer. Och det får jag betalt för . Vi är inga raketforskare. Vi räddar inte liv. Självklart tycker jag att våra lärare , sjuksköterskor och poliser är värda att tjäna ännu mer än jag, men det är liksom inget jag kan göra någonting åt.

   • Alec skriver:

    Trodde jag var tydlig, men ok: Tycker du att det du gör och presterarar i programmet är värt fem miljoner, eller vad det nu är, och att det är ett hårt jobb du gör? Oavsett vad nu kanal fem tycker…

   • Marie skriver:

    Är inget big fan av Wahlgrens, läser bloggen lite då o då, ser programmet någon gång MEN vad 17 har du att göra med vad de tjänar?, om de tycker de presterar för den lönen osv? Vem skulle tacka nej till de pengarna? o andra sidan är det nog inte många som vill ha ett kamerateam hängande bakom sig varje dag! Helt klart är det fler yrkeskategorier t ex vårdpersonal, poliser mfl som skulle ha ordentliga lönelyft MEN nu är det inte kommuner eller regioner som betalar utan ett TV- bolag.

   • Linda skriver:

    Mycket intressanta uppgifter framkommer nu i ett tidningsreportage man kan ta del av via Minettes blogg.

  • Linda skriver:

   Hej Alec! Jag skickar styrka till dig som försöker få svar på sakliga frågor och ger konstruktiv kritik. Eftersom Pernilla antingen inte svarar alls, slingrar sig eller raderar kommentarer när hon blir trängd. Det är bara att acceptera att man häller vatten på en gås. Hon förstår inte vad du menar eller vart du vill komma. Det är meningslöst att försöka argumentera. Kram till dig!!

   • Sy skriver:

    Självfallet är en person som tramsar runt i tv utan att prestera ett skit där inte värd fem miljoner vilket är vad de får var om inte b ljuger. Ingen har än sagt här att de tycker de är värda 5 millar var – bara att det inte är vär sak. Att p tar emot det förstår jag men om hon TYCKER att hon är värd fem millar för den här reality tycker iaf jag att hon måste se sig själv spm Sveriges svar på Beyonce och hon är så jävla långt från att ens vara i närheten. Det är helt sanslöst. Värdet på en flamsande p i tv är fem jävla miljoner. Och så frågar folk vad det är
    För fel på världen? Ja vi kan väl börja med Wahlgrens värld. Och Kanal 5. Eller den publik som tittar och på så sätt värderar produkten till detta sanslösa belopp. Kanske mest dem faktiskt. Pernilla själv thinks she is all that och därför får göra som hon vill då det kommer till diskussioner (komma i tid, bete sig divigt, racka ner på folk). Hur i h-e kan hon ha en svans mot den bakgrunden? Eller if en svans med den totala lojaliteten?

   • Alec skriver:

    Tack Linda, det var trevligt, kram tillbaka, och Sy, precis! Och det är ju ganska talande att hon inte svarar…

   • Sy skriver:

    Alec, Linda, Mia, Malin mfl. Vi får hålla ihop då svansen sticker med skorpiontagg så fort man för fram sin åsikt helt enligt yttrandefriheten på en öppen blogg. Kriget mot dumhet går vidare och vad svansen och p än säger finns vi kvar. Ha en fin helg. Miljonfrågan är så talande från alla parter. Oavsett alla love bombningar. Ses snart i fält (en) 😉

   • Alec skriver:

    Fast den taggen är ganska trubbig och trist, och det är de räddaste (dummaste) hundarna (svansarna) som skäller högst vet du väl…

 • Eva i Dalarna skriver:

  Jag tycker du är för jäkla gullig Pernilla, jag blir så glad av ditt tvprogram. Och mamma Christina – hon är sååååå rolig!

 • Åsa W skriver:

  Tur att du kan hålla huvudet högt med alla dessa idioter som bara är avundsjuka på dig. Det är så roligt att få följa dig och din familj och att ni vill visa det för oss andra. Ser fram emot veckans avsnitt :)
  Till er som måste spy ut er avundsjuka eller någon ”annan sjuka” titta inte, läs inte och skriv inte så slipper vi som gillar PERNILLA med familj ER.
  <3

 • Cia skriver:

  Du och ni är grymma snygga roliga o alldeles underbara! Skit i alla avundsjuka o bittra människor! Ni vet vad ni är och va stolta över det!! Älskar din pod och program!! 😍

 • Lena E skriver:

  Ja du Pernilla, när penga prat kommer på tal är det lätt att ”mammon” kommer fram! eller fan själv om man säger så! 😮 & jag undrar OM? någon har ett mer tufft chema, med jobb än du, & tex när vi alla ”vanliga” vill ha en skön fredakväll hemma, ja då jobbar du & alla andra musiker, människor i branschen, skådespelare osv, men hur många tänker så?? så OM? det nu hade vart så att du fått den påstådda summan, jag då hade du verkligen varit värd varenda öre *hjärta*

  Skulle vilja säga -Tänk om! ni som bär på avund & tror att pengarna bara kommer av sej självt…

  Ser dej just nu i en repris på tv från Böda camping :) :) du sprider verkligen glädje & värme, inte undra på att du är uppskattad *hjärta*

  Önskar dej allt fint i livet, du varma, spontana, ärliga, humoristiska & heltokiga människa!!! *hjärta*

 • Rosa skriver:

  Word!! Pernilla hoppas (kan man ju alltid) att de här personerna har förstått budskapet och att stämningen härinne kan återgå till det normala igen, de här kommentarerna förstör så mycket och jag blir på riktigt både arg och ledsen på din och Biancas vägnar fattar inte hur man kan ge sig på er på det här sättet och bara fortsätta dessutom, skulle de göra det i verkligen? tror inte riktigt det.
  Älskar som flertalet härinne din blogg, pod och Wahlgrens Värld ni är så underbara hela familjen och det är så kul att få ”hänga” med er tycker jag. Sköt om dig finaste Pernilla och stor eloge till dig för att du orkar med alla dessa knäppskallar.
  Kram Rosa

 • Stp skriver:

  Ni lär dra ner lite på sexskämten, annat hamnar ni på #metoo snart;)

 • Ingela skriver:

  Har alltid beundrat dig hur du ha orkat med att jobba så mycket som du har gjort genom åren , du är beundransvärd på alla sätt och vis , å ensam med 4 st barn har du varit oxå , så bra jobbat ! Ikväll bänkar jag mej framför tv:en och wahlgrens värld ! 😀👌🏼

 • Marta skriver:

  Härligt Pernilla! Heja dig!
  Åh – pappa Hans med ikväll!
  Min favoriiiit! 😍
  Alltså – bilden på honom när han vid 80 års ålder, äntligen kom till kvarter
  där han har sina italienska rötter.
  När han stod där med armarna uppsträckta – jag började gråta mitt på blanka dagen när jag såg den. Så fint.

 • Annika skriver:

  Fortsätt bara att vara den du är ❤️

 • Mickan skriver:

  Fullkomligt älskar dig och heeela din familj! <3 Ni levererar underhållning i alla möjliga format och gör det så j*vla bra! (Personer som själva mår dåligt kommer alltid att hata)

  • Mickan skriver:

   Pengar”bråket” är ju underhållande i sig – hur tänker människor egentligen? Menar de att alla ska jobba utan att få betalt? Eller gäller det bara familjen Wahlgren? Vilket/vilka bolag är villiga att betala ut arvoden som är oskäliga – nej, antagligen inga. Därför får man nog förlita sig på att P gör sig förtjänt av de summorna hon tjänar – trots att hon inte har ett ”vanligt jobb” finns det sannerligen en marknad som reglerar. Annars skulle hon stå utan jobb, helt enkelt.

1 2 3 4 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram