Långfrukost, middag med mina killar & tokrensning med Susanne!

Solen skiner och idag har vi haft skolavslutning och Theo har SOMMARLOOOOV!!!! 

Hurra vad härligt!!!! 🎈🎉

 

img_9540.jpg

 

En annan härlig dag inföll i början av veckan när jag plötsligt fick en ledig förmiddag , och firade det med en mysig långfrukost på Nyko med min Susanne! 

 

img_9536.jpgimg_9539-1.jpg

 

Jag och Susanne har jobbat så mycket båda två den senaste tiden att vi mest har umgåtts per telefon, så det var härligt att äntligen få ses I R L ! 😘

 

img_9543.jpg

 

Vovvarna låg snällt och vilade under tiden…   Tills det kommer andra hundar förbi, då blir det ett jäkla liv på både Sammy och Dino, de små ligisterna…! 😬😡  Måste få dom att sluta skälla på andra hundar…! 😝

 

img_9546.jpg

 

Sedan var det dags för mig att jobba . Vår inslagsproducent Maja fick ta hand om vovvarna medan jag spelade in synkar för ”Wahlgrens Värld”. 

 

img_9549.jpg

Sammy är nyklippt och fin till sommaren!

img_9554.jpg

img_9574.png

 

Efter skolan kom även Theo till kontoret och hjälpte till att passa hundarna.

Och när jag var färdigjobbar för dagen, åkte jag och Theo och min producent Johan Pråmell  till BAP och åt en spontan middag tillsammans med Oliver, Benjamin som också kom dit. 

 

img_9573.jpgimg_9575.jpg

 

Tydligen upptäckte Benjamin nåt äckligt på sin arm , just när jag tog den här bilden….! 😅😂
img_9571.jpg

 

Älskar att vi alla tre ; jag Theo och Oliver bär  de fina ”Kämpa mot Cancer-armband” som  12 -åriga urstarka och fantastiska Makita har gjort,  och gett till oss. 

 

Efter middagen hakade Susanne på oss hem, och sedan gjorde vi en mastodont-rensing på övervåningen! 

 

img_9837.jpg

 

Första gången på länge som detta rum inte är överfyllt av kläder och mängder av pappershögar….!! 

 

img_9838.jpg

 

A Halleluja moment!  TAAAACK världens bästa Susanne!!! 

INGEN får mig att rensa som DU!!!!! 

😍❤️🙏🙌👏

20 reaktioner på “Långfrukost, middag med mina killar & tokrensning med Susanne!”

  • Elin skriver:

    Ulla ,jag tycker inte man ska höra saker och sen inte säga sin mening ,allt är viktigt för att påverka världen i rätt riktning ! PS tror verkligen att det blev ett missförstånd för Benjamin .

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Helt rätt Emma och Tilde! Och JAG är en av dom som ofta TALAR FÖR HÖGT i min mobiltelefon bland folk!! Bianca säger ofta till mig! ”SÄNK din röst, mamma! Du skriker!” Och då skäms jag som sjutton….

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tack fina Jenny! Vad kul att du gillar vår TV-serie! Ja, herregud, den resan Bianca har gjort de senaste åren…!! I dag driver hon både CAIA och By Bianca som båda är framgångsrika bolag , och de som jobbar med henne skriver ibland till mig vilken driven, ödmjuk och kreativ dotter jag har och jag som mamma ska vara stolt över henne och det jobb jag har gjort. Såna ord GÖR en väldigtt stolt kan jag säga!

  • Tilda skriver:

    Håller såååååå med – är de döva, eller…..?!?

  • Marianne skriver:

    Ja, det KAN ju bero på att Pernilla själv ofta skriver om honom – men det ska väl bara vara POSITIVA, UTVALDA grejer då förstås…..(;

  • Sandra,Jkpg skriver:

    Skönt för Theo med sommarlov nu. Det är nåt speciellt när skolorna slutar. Man minns tillbaka på hur det kändes när man själv fick sommarlov.

    Vilken härlig ledig förmiddag med din fina vän Susanne.
    Mysigt att umgås på tu man hand när man inte hunnit träffas på länge.

    Hoppas du får en fin helg
    Ta hand om dig
    Kram Sandra 🌸☀️

  • Emma skriver:

    Känns som om jag skulle kunna räkna upp ett antal saker i världen som är mer ”irri” än små hundar som skäller… Om vi ska hålla oss i den lilla världen, microsamhället, så är det rätt så ”irri” med folk som sitter och skriker i sina mobiltelefoner på bussen, tunnelbanan, gymmet eller på uteserveringar…

  • Eva skriver:

    Är det värre när små hundar skäller än stora?
    Har ingen hund själv men det är väl ändå ett ganska naturligt beteende hos hundar.
    Sen kan man väl bli irriterad på sin hund säkert men tror det är ganska vanligt beteende.

  • Hege Karina skriver:

    Ruth, förstår inte hur du kan missförstå Bianca så, hon är absolut inte bortskämd. Man blir inte automatiskt bortskämd för att man har kända föräldrar. Hon skulle aldrig ha den framgång hon har, om hon inte jobbade mycket och var så himla duktig. Och Pernilla, hon är en otroligt duktig artist, som jobbar mycket

  • Jenny skriver:

    TACK för att ni levereras så oerhört och samtidigt är så
    ödmjuka, NI är helt fantastiska! Älskar Wahlgrens Värd och jag är bara
    sååå imponerad av Bianca, hon fattar nog inte själv vilken affärskvinna hon är,
    OCH jag storbölar när hon sjunger Kärleksvisan i Globen, hon fattar inte heller
    VILKEN GUDINNA till sångerska hon är…..
    ALLA är ju imponerad av henne, tom Zara Larsson skrev att hon lyssnade
    om o om igen.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Håller med!! Skäms SÅ när mina skäller!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Ja, Benjamin har både skrivit väldigt bra om detta på sin Insta , och ringde även upp personen i fråga som började att sprida ryktet från början och förklarade hur fel han hade hört. Vilket han då förstod och förklarade att allt måste ha blivit ett missförstånd.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Rasism är hemskt och rasistiska glåpord är ALDRG ok! Men nu är det ju som så att Benjamin har ALDRIG sagt det han anklagas för!

    Han har ALDRIG sagt /ropat Jävla Afrikan. Såklart.

    Efter att ett gäng ungdomar sent på natten upprepade gånger ropat Benjamins namn högt efter honom flera gånger , så ropade han tillslut tillbaka ; Ja, det är JAAA!
    Det – och INGET annat!!
    Benjamin är så LÅNGT ifrån rasist man kan komma. Och det är sååå tråkigt att någon ska höra helt fel och sedan sprida detta på nätet så att det sedan skapas ett drev som helt felaktigt anklagar honom för att vara rasist. Man MÅSTE vara mer källkritisk och säker på fakta innan man uttalar sig illa om andra!
    Tycker verkligen så synd om Benjamin som har hamnat i denna soppa utan någon som helst verklighetsförankring . Han som har det största hjärtat och känner medmänsklighet med allt och alla!
    Så En gång för alla, Benjamin har aldrig sagt det som påstås. Benjamin är inte rasist.
    Benjamin jobbar MOT rasism!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tur att man är bra på olika saker! Det jag och Bianca gör på scen och i vår Realityserie gör vi uppenbarligen rätt, men stoppar du in oss i damVM så skulle vi garanterat förstöra för hela laget…! 😉

  • Ruth skriver:

    Han sa VAD? (Delat på många medier nu)

  • Ruth skriver:

    Såg avsnittet då Bibs sia köpa lägenhet. ”Professionell affärskvinna”’som hon kallas. Hon klarar inte budgivning utan att börja gråta. Inte heller pallar hon att ringa och ”spela cool”. P o B har fått allt givet. Kämpat lika mkt som Vickan gjort för att ärva tronen. De har inte ens en promille av tjejerna som spelar Dam VM just nu. Ps. B är pinsamt bortskämd o ignorant. Att hon jar en miljon följare är skrämmande.

  • Cecilia skriver:

    Fina ni ❣️
    Vilken härlig dag du fick, och Sammy är ju sååå söt 🐶
    🤗

  • Ulla skriver:

    Hej! Varför skriver du om Benjamin på Pernillas blogg, gå in på Benjamins Instagram så kan du läsa vad Benjamin skriver om detta!

  • Elin skriver:

    Jag undrar hur det kunde bli så att Benjamin råkat säga ”jävla afrikan”,det förstår jag inte och jag förstår inte varför någon skulle hitta på det, säkert är att han inte är ensam om att uttrycka sig så men det enda jag kan säga är att som Lina Dawood uttrycker sig (i ett klipp på youtube), att man ska förstå att människor blir ledsna för etnicitet kan man inte göra något åt, men Benjamin är absolut inte den enda som uttrycker sig så (!).Kanske man idag tror att det inte gör ont bara för att man inte där och då lägger sig och storbölar men det är så att många faktiskt gråter och vi alla människor måste förstå vilka konsekvenser det kan få för en annan människa med kommentar om något man inte kan göra något åt . Vill inte skuldbelägga Benjamin för jag var inte där men till resten av världen så måste vi respektera varann och inte göra mot andra som vi inte själva vill bli bemötta, kram på dig, Pernilla!

  • Julia skriver:

    Finns inget mer irri än små hundar som skäller…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram