Party-party och träning

SOMMARBLOGGEN
Fastnade i ett hett tidshål och kom liksom av mig på datorfronten. Nästan omöjligt att vara inomhus. Hade nog 35-40 grader i huset i natt. En takfläkt två mindre fläktar och inget hjälper. Peppe tar sin tillflykt i den svala båten men jag kämpar på inne. Och många dopp blir det…

facetune_15-07-2018-10-51-28.jpg Vi kör på med Sarahs tuffa morgonträningar. Jobbigt som fasiken med såå nöjda vi är över våra bedrifter.
img_1209.jpg
Avslutar alltid med lite avslappning, yogamoves och stretching.
Foto: Sarah img_1202.jpg Temperaturen började stiga duktigt i lördags 🔥 Blir lika varmt inne i huset då taket är isolerat…

img_1201.jpg
Bästa lunchen svängde Isa ihop med sin årliga present, hemlagad gazpacho. Blev tipp-topp-perfekt lunch dagen efter Lukas kalas.

img_1225.jpgI söndags åkte Söderbergs var en sväng till stan för att lämna en son och hämta upp Tedisen. Och jag jobbade lite i deras gästrum. Blev bjuden på drink och middag hos Max och Sarah. Sarah snodde i hop en grym högrevsburgare med en massa godsaker i. Bacon, karamelliserad lök, tryffelmajonäs och ost. Jag fick en fräsch avocadosallad.

facetune.jpgÅts på Söderbergs utkik, en plats att dö en smula för. Sarahs chef och vän Peter var på förstagångsbesök och älskade vår ljuvliga ö.

img_1239-2.jpg  Maxie och Peppe 💕

img_1231-1.jpg Mitt i en mening upptäckte jag att svanen  Svan-te hade slitit sig utan att det var en vindpust nånstans. Låg där och guppade i natten, blev väl lite ensamt på vår sida, hehe
Men gulliga gäst Peter skuttade i efter ett tag och räddade den 🙏

img_1241.jpg Bara vi och myggorna som njöt av natten.

img_1253.jpgI går båtade Söderbergs och vi till våra härliga vackra vänner, Nicke och Magdalena ♥️
img_1248-2.jpg Vi bjöds på en mumsig lunch med kyckling, hallomi och goda matiga sallader. Goda viner och trevliga samtal.img_1255.jpgSmarrigt somriga marängtårtor, såååå gott!

img_1256-1.jpgGårdagens lilla lugna.
GRATTIS BRORSAN 🎉🥂🎉
img_1260-1.jpg
I dag fyller min bror Magge från Tierp jämnt. SMS-grattade vid 12-slaget sen la jag ut denna från ett kusin-bröllop på min Instastory.
Lång och ståtlig med sina 1.95 cm och hotell-firar tre dagar i Sthlm med sin fästmö Ullis. Utan barn. Massor av grattis och kanske lite fest senare…

Kram Susanne

 

Grattis Lukas och ö-kalas

SOMMARBLOGGEN
Idag den 14 juli är det 23 år sedan jag blev mamma, och Peppe pappa, förstås.
den där magiska känslan när en kladdig liten skrutt lades på bröstet och inget blev sig likt igen ❤️
I augusti är det tre år sedan Lukas och Disa flyttade ihop. Så det är extra kul när ungdomarna hänger hos oss i lilla huset på klippan. Nu senast med lilla Steffie också.

img_1196.jpg
Tavlan från Drömhuset som ständigt byter skepnad. Bröt traditionen förra året med de stora festerna och körde på ö-gänget samt några gäster som var här.

img_5726-1.jpg
Hittade en sån söt bild som togs för exakt 18 år sedan. Pernilla och barnen hälsade på och firade lillen. Lukas och Bianca var som ler och långhalm när de var små. Tror dock att Lukas ritade sig själv i ansiktet den här gången, hehe

img_1192.jpg
Lilla badälskande ungen 💙img_1138.jpg Lukas och två av hans kärlekar Disa och Steffie.

 

img_1128.jpg Lukas räddar pappa från en sticka i foten häromdagen. Akut sjukvårdare i fält-utbildning och ett brinnande intresse för sjukvård kan man väl säga.

img_1165.jpg
En exellent kock har han blivit med åren. Har lagat allt kött här sen de kom, inkl smarriga frukostar. Gårdagens entrecôt-middag för våra ö-vänner.

img_1170.jpg Funkar bra som servitör också. Vår tidiga middag var stekande varm och kocken/servitören körde med bar överkropp. Linda Peo Uffe och halva Isa.

img_1173.jpgPeppe mitt i ett prat men enda bilden jag fick.
img_1174-2.jpg Disa och Amelie. I stället för mina sedvanliga tårtorna bakade Disa en grymt god kokoskaka som serverades med vispgrädde. Mums mums…
Till köttet snodde jag i hop en matig Tabbouleh med bulgur.

img_1176.jpg Classe, Anders och Lukas.

img_1178.jpg Söderberg junior, Philip.
img_1182.jpg
Och Classe. Max och Sarah kom senare efter resp arbeten och fick sin mat. Vi fick fira i gårkväll då ungdomarna och Steffie lämnade ön i dag.

img_1188.jpgLukas reser till Holland tidigt i morgonbitti. En 16-mila marsch med militärmundering i stekande värme. Frivilligt… För att sen möta upp Disa i Italien. Sen Spanien på årliga resan med killgänget till La Manga i Spanien.

Innan nya livet i skolan börjar. Grattis älskade unge och sorry för att det inte blev några ballonger och serpeniner i år🎈🎈🎈

Kram Susanne

 

 

Instagram