Söndagshej

HELGBLOGGEN
Får skäll i ett från bokföringen att jag måste fakturera ett gäng uppdrag. Nu har jag stängt in mig och räknar dessa timmar och kvitton. Får ju ingen lön annars och nu börjar det bli tomt på kontot 😉 Finns ju så mycket roligare saker att göra än att pilla med papper… t.ex. fira i dagarna tre 💞

img_3203-1.jpg
Några snabba från sovrummet. Har det iaf rätt mysigt omkring mig när jag arbetar. Den blå målarklutten påminner mig om den planerade ommålningen i sovrummet också. snart så…
Mitt favoritsällis bland pinaler, belysning från  Sminkspegel.se vackra blommor Bloomster och guldiga och blå lyktor från MiNilla och om-sprayade från Day Home gulddoftljus Plain Vanilla fontän Garden Aquatica

img_3195.jpg
Östermalmshallen renoveras totalt. Men vacker är den ovanför avskärmningarna.
Fikapausen över, mer blir det inte från mig idag!
Ha en skön söndag!
Kram Susanne

Bortskämd och grattis Peppe

HELGBLOGGEN
Vår firarvecka började redan i tisdags då Pernilla ringde och sjöng för fulla muggar, två dagar för tidigt 😍 Ms W är för övrigt känd för att alltid vara sen, fast ibland väldigt ute i god tid, hehe Bloggläsare Linda H är nyfiken på vad jag fick i present, varsågod och kika in i min mer privata helgblogg. Och kanske sno några presenttips på samma gång.

img_3184.jpg
Peppe besökte Drömhuset och hittade två helt underbara doftljus som doftar såå gott. Och en söt liten magnet ❤️

img_3179.jpg
Lukas och Disa gav mig ett fång av mina absoluta favoritblommor.

img_3190.jpg
Samt en varsin box med lyxiga praliner från NK från ungdomarna. Ääääälskar att få dessa smaskiga handplockade godingar. De hade också med sig en flaska från pappa Stefans eget vin, CHABLIS POMMIER från Picky Drinks beställningsvara på Systembolaget. Så gulligt!
img_3171.jpg
Pernilla och Benji hade den stora säcken med presenter i år. Hon är smått galen den kvinnan 😍 Benjamin hade också gått in på Östermalmshallen och köpt en grymt god favorit-ädelost till mig. Sötnosen.
img_3172.jpg
Mer från familjen Pernilla. Mitt mobilskal har spruckit så jag fick två nya. Bodybutters, doftljus och en ljuvlig parfym. Förstår ni hur bortskämd jag blev från alla mina darlings? 💞
img_3177.jpg
Igår fick jag en present från mina fina vänner Hans, Tove och Josefin m.fl. på Grand Relations. Till min servis Lys från norska Wik & Walsoe jag började samla på förra året. Tunt vackert benporslin med guldstänk och ”snökorn” Så otroligt snällt!

GRATTIS PEPPE

img_3186.jpg
I dag fyller Peppe. Fast han lägger upp båtar på varvet hela dagen och lämnade 7.15 imorse. Så det blir en lugn middag ikväll.
Bild från vår första resa till Hawaii julen -93 Skulle kunna vara en bild på Lukas 😇

img_3187.jpg
Den vackra svarta stranden på Hawaii. Alltså den kalufsen…

img_3188.jpg
Smärttålig man.
Gratis till dig min trogna vapendragare och till vår 25 års förlovning.

Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

Instagram