På resande fot och några före och efter

RESEBLOGGEN
Nu är vi här i Pernillas underbara hus! Nymålat och härligt rosa.

img_8921-4.jpg Packade ner mina resepiller som jag tycker är bra att ha som backup. Tänker att det inte kan skada iaf. 12.5 miljoner levande bakterier kan aldrig ha fel, hehe
PROVEN Probiotics
img_8925-2.jpg När man bokar och betalar extra för att sitta långt fram i planet och för extra benutrymme! Med en lång son så är det trevligt om det hade funkat!! Norwegian höll inte vad de lovade, trist nog!!

img_8926.jpg Mitt bagage de fyra till vänster. Lukas till rygga till höger. Jag hade dock mest en massa akrylglas och skålar i min stora.

img_8927-1.jpg Älskar att min 22-åring reser med en liten Star Wars-rygga 😊 Ändå fyra dagar pinaler och med träningsprylar.

img_8957.jpg
Vi kom ju fram till huset vid 01.30 i går. Tog sovmorgon sen kom en stor leverans med beställda varor från Borås. Kenneth och Lelle dök upp (Lelle bara med som kompis dock) Jag styrde upp och Lukas hjälpte till att bära. Bjöd ”gubbsen” på kaffe på terrassen innan de tuffade vidare.

img_8960-3.jpgSen ägnade jag dagen åt att öppna kartonger och brottas med utrymmet. Sen blev det en sen och rejäl frukost/lunch halv två.

img_9015-1.jpg
Promenadvy.

FÖREimg_8974-1.jpg
”Sängbordspuffarna” Pernilla beställde innan påsk blev lite väl låga. Man vill ju inte luta sig ner för att hitta sina pinaler.

EFTER
img_8979.jpg .Jag hittade nya på Ellos som vi lyckades få ner med Jotex-leveransen till terrassen. Perfekt att smyga in datorn på det lilla.

FÖRE img_8971.jpg
Gästrummet där jag huserar där hade vi provisoriska som jag la en duk över.

EFTERimg_9041-1.jpg
Tog likadana här och det blev riktigt najs. Har tvättat för fullt och ska bädda fint när tjejgänget kommer ner på torsdag.

img_9013-2.jpg Lite värd bubbel i de nya finglasen jag släpat med. Rosa akrylglas till Pernillas lilla rosa hus. 💖
Från Drömhuset

img_9017.jpg
Åt en supermysig middag hos italienaren i byn. Med massor av prat med min stora kloka fina son Lukas ❤️❤️❤️
Nu ska jag hålla Lukas sällskap på terrassen. Erbjöd honom att ta en taxi till stan och nån tjusig beachclub/strand. Men han ville hellre vara kvar i Gudmors mysiga hus. (eller kanske bara inte släpa på sin gamla morsan, hehe)

Kram Susanne

Att ”Rusta” för hösten

Betade av veckans andra powerwalk 07.00 i skinande sol. Helt underbart att få njuta så av dessa tidiga mornar.
I går slank jag in på afternoon tea som EK PR och Rusta bjöd in till. Dags at tänka höst igen. Även om de vi ser på pressvisningarna nu, landar redan i augusti.

img_8832.jpg Vackert dukat med kommande nyheter.

img_8820.jpg Nytt porslin och bestick a la påfågel på snofsigt underlägg.
img_8822.jpg Mocca i mitten, superfint!
img_8826.jpg img_8835-1.jpg Speglar i värsta budgetklassen. Den stora 300:-!

img_8830.jpg img_8842-1.jpg Mattor med supertryck som gör att de är lika tjusiga på väggen som tavlor som på golvet. Perfekt dämpning för stojiga barnrum.

img_8828.jpg Matta med djup!
img_8847-1.jpg Spegellinslusen igen 😊 img_8839.jpg
Ett till superfynd. småbord i marmor även i svart för 299:- Fin matta att hålla utkik efter också.img_8845.jpg Fiffiga och sittsköna puffar finns det gott om. Dessa är dock uppblåsbara, och i skön sammet. Kul tanke!
Allt från RUSTA som nyligen har öppnat en ny butik i Täby C.

facetune_23-05-2018-09-38-59.jpg Min lilla kille och jag. Senaste mamma-son-resan utomlands. 10 dagar på Mauritius tillsammans och så mysigt! För 12 år sedan. Sen blåste vi glas i Kosta i mörkaste Småland innan studenten för fyra år sedan.
Nu smiter vi iväg till Marbella  i kväll och crashar i Gudmor Pernillas hus. Ska bli sååå mysigt att få rå om min älskade unge som fyller 23 i sommar ❤️

Kram Susanne

Instagram