Family and friends

SOMMARBLOGGEN
Nu har jag chockat mig själv men att vara överdrivet social i flera dagar. Varit gäst och haft gäster med div. förberedelser i lilla huset på klippan. Och datorn har vilat.

img_0667.jpg
Men solnedgången missar vi inte. En annan vinkel och Peppe dokumenterade i smyg.

img_0652.jpg From my point of view 😉
img_0682.jpg Var bjuden till Ullis på en sen ö-tjejlunch häromdagen. Sara och jag  från vår ö,hyrde in Peppe som chaffis så vi kunde dricka bubbel och vin till maten. Vackert dukat och den godaste maten 💙 och såå trevligt.
img_0687.jpg Ringde dit Peppe efter många pratiga timmar och vinkade hejdå till Ulrika och lilla Otis och droppade av några av tjejerna på olika öar.

img_0689.jpg
Inte helt jobbigt åka-hem-väder
img_0692.jpg  Sen förberedde jag till sent på natten inför gårdagens sex härliga gäster…
img_0708.jpg
Efterlängtat finfrämmande minsann. Vi hämtade upp våra gäster på Sollenkroka och Ms W ville ratta båten och känna skärgårdsliv på riktigt.img_0712.jpg Och Pernillas team missade inget. Fotograf-Johannes in action.

img_0757-1.jpg
Producent Johan Pråmel som är den trevligaste personen, Nilla och värdens gulligaste Theo. Förstås såå mysigt att han var med, älskar den härliga ungen.
img_0716.jpg  .Selfietime! Kunde ju inte låta bli att fota av dessa snyggingar.

img_0763.jpgRoligt att får min fina kompis på besök 💞 Lite trix, fix och planering är det ju att besöka en ö…
Min klänning från Pernilla Wahlgren Collection

21.30 vinkade hejdå till gänget i taxibåten efter en mycket trevlig, ganska intensiv dag med filmkameror, mycket prat och en del matfixande.
img_0698-1.jpg
Annars kvällsnjuter vi av det behagliga reflexerna från mina nya laddningsbara solcells-lyktor vid huset. Vackert eller hur?
Från Clas Ohlsson

Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

Förr och nu

SOMMARBLOGGEN
Några blandade bilder från förr och nu.

img_0599.jpgHittade några gamla pappersbilder i gömmorna, blev förstås lite nostalgisk. Mina killar och gammelgäddan. Observera att det då var två tallar i skrevan.
img_0598.jpgEtt gädd-år senare, med Classes söta lillasyster Jennie som är två år äldre än Lukas.

img_0528.jpgJennie har varit på ön med sin Pontus i några dagar. Vi fick den äran att hänga med ungdomarna en härlig kväll med mycket prat. img_0513.jpg Världens härligaste Sarah och Max lämnade igår för Ibiza. (Max är Classe och Jennies bror.)
img_0515.jpg Bara vackert ljus på vår terrass när jag fotade ungdomarna.
img_0617.jpg
I går fick jag en grym pizza-craving men inte direkt så gott om ingredienser. Men med hunger och fantasi kommer man långt 😋 Fullkornstortillas i botten, två korvar och en burk tonfisk. Sarah lämnade en påse överblivna champinjoner som blev en hit. En halv burk tomater förstås och tomatpuré. Mixade kryddor och riven ost. Mums säger jag såå gott det blev. Tonfisken till mig och varmkorv med 95% kött i till Peppe.img_0608.jpg Blåste lite så vi dukade upp på sidoterrassen. Minsann kom inte Peppes underlägg till pass under de ungnsheta tallrikarna.img_0614.jpg Min pizza-date i den underbara kvällssolen.img_0615.jpg Middagsvy  20.32
img_0619.jpg
Middagsvy 21.11 Same, same but different.

Vi har också varit i Sandhamn, dock utan att ta en enda bild. Men mysiga Sandhamn får fler besök i sommar. Imorgon ska jag på tjejlunch några öar bort, ska bli himla trevligt 😇

Kram Susanne
Instagram: susnordstrom

Instagram