Några hänt i veckan

HELGBLOGGEN
Några hänt i veckan från bilen på väg till Tierp. Intensiv stänga-ön-helg och nu dags för 13-års kalas för Lukas kusin och vår Gudson Viktor.
Har inte setts på alldeles för länge och längtar så.

img_4732-1.jpg Från Paradiset Solviks trevliga event i veckan. Makeup artisten Bessan tipsade om naturliga och fiffiga maketips från grunden.
img_4736.jpg Tjusiga Pia blev ännu tjusigare.

img_4741-1.jpg
Min kompis Kerstin fick en ”glowig” facial/mask och strålade som aldrig förr. Älskar den moderna tidens snabba och effektiva behandlingar

img_4852-1.jpg Bessan gillar även hon den här bästa glow-fixen från Skincode när man vill se extra piggelin ut. Den har jag köpt och den funkar superbra.
Paradiset Solvik i Bromma img_4867.jpg .Efter vår inspelningsdag i torsdags svängde ju Benjamin ihop en smarrig pasta. Och Pernilla dukade vaket som alltid.

img_4860.jpgGulliga Benji fixade en skiva och autograf till Disas lillasyster Mathilda. Han har ett stort och omtänksamt hjärta min Gudson.

img_4895.jpg I fredags bjöd min kompis PRHans Hjelmqvist på en härligt bubblande champagnelunch  Strandvägen 1. Såå mysigt och som vi babblade.
img_4898.jpg
Extra kul att Plura spelar där i oktober och soundcheckade för fullt.

img_4904.jpg
Efter vår sena lunch gjorde jag en snabb sorti, mötte upp Peppe hemma och åkte ner till Classes båt. Dags för gemensam ö-stängning. Helt betagen som alltid att komma fram i den grymma solnedgången. Nu 17.30… img_4902.jpg
Det hade stormat friskt och möbler hade blåst runt. Vi saknade en fåtölj, Peppe hittade den långt ut på botten. Han körde en drag på fiskelina så var den räddad.

img_4910.jpg
Efter en grymt mysig fredagsscampipasta hos, oss fejade vi hela lördan. Killarna stängde av allt vatten i öns sex hus och vi bommade igen vårt lilla hus. Alltid lika sorgligt, men om ett ungefär ett halvår ses vi igen.

img_4909.jpg
Lugnet…

Kram från bilen snart i Tierp

Pressvisning och Wahlgrens värld-dag

Morgontränade och filmade sen hela dagen hos hos Pernilla. Blev kvar på en härligt middag, såg ett riktigt roligt avsnitt av Wahlgrens värld. Ingen tid till blogg blev det heller. Förstår inte hur fort vissa dagar kan flyga iväg…
Det har varit pressvecka men har bara hunnit med två PR-kontor. Mycket inspo iaf. Först några bilder från veckans frukost hos EK PR.

img_4744-1.jpg
Blev helt kär i dessa ursnygga ljuslyktor!
Från danska Nordstjerne 
img_4747.jpg
Superfina sammetsboxar från samma företag, snygga att stilleben-dekorera med. Och fylla med småasker, förstås! Champagneglasen bakom från Fyrklövern sippar vi bubbel i, här i stan.

img_4753-2.jpg
Hur coola högtalare??? Very stylish från Transparent Speakers
img_4766-2.jpg
Posters från ”bokstavsmästaren” Ylva Skarp

img_4757-5.jpg
Grönt är så skönt.

img_4782-5.jpg
Svenska Waschologi för alla som bryr sig om miljön. Använder alltid den ljuvliga sprayen ”Linnevatten” som uppiffning av kläderna mellan tvättillfällen. Fräsht och hållbart då det sliter mindre på t.ex. siden och övr. kläder med att spara på tvättandet. Även sängkuddarna får sig en extra puff då och då.

img_4798.jpg
Goodiebag från EK PR kökshandduk Himla, Micael Bindefelds porslin Aspvik för Fyrklövern, supersköna textil-handskar Soya Concept, blommor från BLOEM färginspo Jotun
Kommer mer inspo från EK

img_4890-6.jpg
Firade lite med bubbel innan middagen. Vet liksom inte vad som hände men ett jäkla sprut blev det. Inget skakande som vaskarna gör, hehe Flera deciliter försvann och Pernillas mamma höll på att få skrämselhicka.

img_4889.jpg
Ljud-Filip uppskattar inte min guldkedja som rasslar mot ”micken”  Så det blev mitt nya snofsiga S från duktiga Fanny Ek/IOAKU istället. Och Filip blev nöjd.

Gårdagens mysiga middag som Benjamin snodde ihop. En grym tryffelpasta bjöds vi på. Lisa gjorde Toast Skagen.
Benjamin fotade, bilden lånad från Pernillas blogg. (Vad Lisa fått för fläck på ögat vet jag inte) Underbar kväll blev det och mamma Christina är i Sverige i några dagar, trevligt!

Önskar er en fin hösthelg!
Kram Susanne

Instagram