Premiär för min nya Bloggshopp!!

Äntligen har Bloggshoppen här i Pernillas Värld landat!

Ända sen jag startade en egen bloggportal , så har min önskan varit att kunna samla en del av mina favoritmärken när det gäller kläder, smycken , väskor och annat som jag gillar, under ett och samma tak, så att NI mina kära bloggläsare ska kunna få möjligheten att köpa det NI gillar direkt här hos mig!

Nu har detta alltså äntligen blivit verklighet , och Bloggshoppen finns nu här på sidan från och med idag – och kommer att uttökas med fler roliga och fina produkter allt eftersom…!

Vi kommer t ex snart att fylla på med en gullig barnserie som går i Grodans tecken…!  Ni förstår varför va…?! :-) , samt snygga väskor och lite annat smått och gott….

Som ni kanske känner till så har jag ju designat smycken och klockor för Guldfynd de senaste två åren, och då många har frågat efter dessa, så kommer även mina egendesignade smycken att finnas här i bloggshoppen så småningom! :-)

Men till att börja med , så har jag valt ut mina absoluta favoriter bland Plain Vanillas coola smycken, som ni från och med nu alltså kan köpa här hos mig!

Dessutom erbjuder vi er denna premiärvecka ett specialpris på detta härligt  julröda armband i stål och äkta läder  , som jag själv bär både privat och på scen, och bara ääälskar!

Fint va…?! 😛

Hoppas ni kommer att hitta mycket skoj här, framöver!

För att komma till min bloggshopp klickar du HÄR!

Och har ni fler önskemål på grejer som ni kanske förknippar med mig, och skulle vilja kunna hitta här på sidan , så  kom gärna med förslag!!

18 reaktioner på “Premiär för min nya Bloggshopp!!”

  • Camilla Gouriet skriver:

    Superkul idé! Ser framemot att se vad som finns! Skulle också gärna ha lite inredning i shoppen!

    Ha en bra helg!
    Kram Camilla
    http://www.mammasegen.com

  • Amanda skriver:

    OK jag frågar igen då (kanske du har svarat men jag kan isf inte se det). Jag undrar om du vet vad spelet hette som ni spelade på tjejfesten? Det där frågespelet om 80-talet?

  • Sofi skriver:

    Önskar dig all lycka till med din bloggshop, blogg m m. Förstår och respekterar att du ska försörja din familj och kan tycka att det är duktigt av dig att se en fin affärsidé när den serveras.
    MEN jag tackar för mig nu som läsare av bloggen. Mig passar det inte – blir ännu mer business, än vad det redan är. Men som sagt

    Lycka till

  • Maria skriver:

    Kanon med bloggshop. Något som jag skulle bli glad om det fanns att inhandla i din shop är saker från märket dharma bum som Mia jobbar med samt de fina ordspråkstavlorna från Flowerbeach som du har och som mig veterligt inte finns i någon webbshop. Stor KRAM

  • Lollo Stapel skriver:

    Grymt Pernilla!
    kram

  • Anette skriver:

    Hei Pernilla! Så flott med webshop! Ja urtesaltet ditt ville vært fint å få kjøpt, finner det ikke i Norge..:)

  • malin skriver:

    Det här har verkligen inget med din bloggshop att göra men jag är bara tvungen att lämna en kommentar. Vår 3,5-åring har ärvt ett dataspel av sina större syskon och fullkomligt älskar det. Pixelina. Det är så himla roligt att höra din väna stämma i olika trevliga sånger. Det står copyright 1996 – 1999 när spelet startar så det är rätt länge sen. Du kanske inte ens kommer ihåg. :) ”Tupp och höna, gäss och änder… tralalala”.

  • Thomas skriver:

    Hej Pernilla !
    Vad roligt kommer det att finnas posters affischer och skyltmatrial typ Garnier.

  • Rosa skriver:

    Jättebra idé Pernilla, du är verkligen påhittig.
    Kram Rosa

  • Camilla Jilderup skriver:

    Hos dig kan man hitta de perfekta julklapparna, Pernilla!

  • DINARA- VINN ETT REBECCA HALSBAND skriver:

    Riktigt snygga!!! O rolig ide med shop!

    Tänkte tipsa om tävlingen inne hos mig om ett exclusivt REBECCA halsband inne hos mig!( http://dinarasblogg.blogspot.com ) Till alla fina mammor därute! Kram pa er!

  • kari n skriver:

    Kul med din bloggshop!
    Hoppas att du säljer inredning också och kryddor osv som du gillar och kan rekommendera.

  • Malin Mesbahi skriver:

    Härliga pernilla!

    Va kul med bloggshop och det låter spännande att man kan handla hos dig
    röda med silver armband är supersnygg:-D Imorgon ses vi och talar för mig hur jag ska hämta biljetterna och träffa dig ska bli superkul se dig på julkonsert för jag älskar dina julshower och du är alldeles för härlig och jag älskar din blogg och din personlighet stor kram Malin då ses vi imorgon

  • Ulrika skriver:

    Jippi, känns som om vi har fått en julklapp i förskott :-)
    Vilken underbar idé :-).
    Det ska bli så kul. En stor stor kram till er alla här på Pernillas Värld. Ni är suveräna!!!

  • Emma skriver:

    Wow vilken superbra ide Pernilla med din bloggshop!!!
    Din blogg är den absolut bästa och nu gör du det möjligt att göra det möjligt för oss att handla hos dig! Nu behövs det ju bara två sidor din blogg och din shop så har man allt man vill ha!!! Underbart, stort lycka till!!!! Kram

  • Malinapralina skriver:

    Fy tusan vilken super bra idé!!!
    Att kunna shoppa här…;) Jätte kul!

    Lycka till!!!
    kram

  • Madde skriver:

    Några förslag till Bloggshoppen är att sälja makeup, sånt du gillar och använder. Även roliga inredningsdetaljer som tavlor, ljus m m. ” Ditt ” salt kanske. Lycka till med Bloggshoppen.

  • camilla skriver:

    God morgon!!! Herregud vad roligt med en bloggshop det gjorde mig så glad. Din blogg är verkligen bäst det finns allt!! Du är bara för hääärlig Pernilla. Många kramar till dig från mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram