Äntligen fick vi kramas igen!!

En underbar solskenshistoria!

Min älskade mamma och pappa fick Corona för flera veckor sedan, och i fredags fick dom veta att de båda har Antikroppar!

Så underbart på alla sätt! ❤️🙌

Dels – att de som är över 80 år och i riskgrupp med ålder, hjärtsvikt och ganska nyligen vatten i  lungorna – inte alls blev nämnvärt sjuka mer än som en vanlig förkylning.

Mamma fick symtom som lätt feber-  endast en dag – och sedan lite lätt hosta och ont i kroppen. Pappa hade absolut inga symptom alls förutom att han var lite snuvig.

SÅÅÅ tacksam att de fick en så oerhört mild Corona!  Och skönt för alla som är livrädda där ute att veta att den nya vågen verkar var mycket mildare,  för de flesta iallafall.

Den läkaren som kommer hem och gör regelbundna Covid-test på oss intygade att när viruset muterar blir det svagare vid en andra våg för att det inte ska utrotas.  Tro eller inte på det, men det var vad hon sa.

Och nu när mamma och pappa har haft Corona och fått Antikroppar , så kan vi ju ÄNTLIGEN – efter ETT ÅRS väntan få KRAMAS igen! Och umgås NÄRA!!!!

Så det ser ut som att det blir en vanlig jul hemma hos oss i år igen med familjen!   Yeeeyyyy!!!!!

I går åkte jag och Linus ut till Lagnö och firade detta underbara med att äta söndagsmiddag med mamma och pappa!

Och GISSA om vi KRAMADES!!!! ❤️❤️❤️

08cce4de-0cf5-40d8-b6b2-29686bc6c14c.jpgimg_6104-1.jpg img_6103-1.jpgimg_6102.jpgimg_6118.jpgimg_6120.jpgEfter middagen fikade några av oss…!

img_6116.jpgOch några av oss tog en tupplur….!

67f93c23-2f1d-4ac2-80c7-6d8303c6b5e5.jpgimg_6112.jpgSååååå mysigt att vara NÄRA sina kära föräldrar igen!!

Vi är så lyckliga allihop!

Att mamma har Antikroppar var ju det bästa som kunde hända nu till Jul!

129 reaktioner på “Äntligen fick vi kramas igen!!”

1 2 3
 • Anna skriver:

  Ta ingen skit, tycker du är grym!
  Så glad av att läsa din blogg och om hur dina föräldrar blev så milt drabbade av Covid-19. Sitter just nu i karantän då maken min fått konstaterad Covid-19. Efter 1 vecka med lätt förkylning och lite feber är han mycket mycket bättre. Men ovissheten tär på ens psyke då man hört att ”många” insjuknar efter 5-10 dagar och blir så mycket värre. I tidningarna och på nyheterna matas man av bara de fall där det ”går åt skogen” och det gör ju inte saken bättre. Kram på dig och sluta inte vara precis den du är!

  • Micke skriver:

   Va försiktig med morsan o farsan din fick skiten i våras och nu visar antikropp test negativt, trots antikroppar då. Luriga virus 🥺😢❤️

 • L. Svensson skriver:

  Åh vad underbart att höra att dina föräldrar mår bra!! ❤ och vad FIN hon är lilla mamma 😃 ser ut som en 5 år äldre storasyster 🥰

 • Hanna skriver:

  Om man har respekt för viruset och tar det på allvar, hur kan man gå på en fest /middag när man är i riskgrupp????
  Helt obegripligt!

  • Tilda skriver:

   Hanna, är det kul att moralisera över saker du har noll koll på

  • Linda skriver:

   Ta hand om DITT EGNA liv så sköter Pernilla SITT

  • Tante skriver:

   Håller helt med.
   Hur kan klipska äldre damer överhuvudtaget ställa till med en middag i dessa tider.
   Jo, för att synas och höras och inte tänka på konsekvenserna.
   Det var väl nån mer på Alexandras middag som blev sjuk.
   Har inte följt den här Wahlgren familjen så noga dock följer jag och registrerar hur världen, media och våra s k influensers sköter sig under en pandemi och det är dåligt !!
   Bodde inte äldre damen i Spanien ?
   Vad skulle hon hem att göra ?
   Har de inte restriktioner i Spanien.
   Nu ska vi inte ens resa inom våra egna regioner så låt oss hoppas de sätter stopp för övrigt resande också.
   Hoppas den äldre damen stannar här nu även om hon har antikroppar för DET är inga garantier.
   Hm, de som har antikroppar kanske är skyddade själva en tid, men snart nog är vi nog där att även de med antikroppar smittar andra.
   Viruset överlever ju på ytor så kanske det lever på hud, hår och naglar också.
   Självklart är det skönt att få kramas men fortfarande ska vi bara umgås med dem vi BOR med. I alla fall vi andra

 • Nilla skriver:

  Vill verkligen be er som stör er på allt Pernilla gör att bara sluta kommentera. Läs gärna i smyg men behåll ert gnäll för er själva. Så jäkla tråkigt att läsa ert gnäll i dessa tider när vi behöver få positiv input. Antar att ni har tråkigt, är deppiga och avundsjuka på allt och alla men det blir inte bättre av att kommentera och försöka sänka andra människor. Vi är många som tycker att situationen i världen är jobbig just nu men att ge sig på varandra är inte lösningen!

 • sandra skriver:

  öhh hur tänker du här pernilla tydligen inte alls. man kan få corona 2 gånger ,, denna 2 vågen är mycket värre än 1, tror inte du håller dig uppdaterad , men vanligt tror du pernilla att du vet bäst igen, visste inte att du va en läkare och jobbade för regeringen, skärp dig å väx upp ..

 • Lova skriver:

  Hälsa Linus att extrem trötthet är ett av symptomen :O Att ta en tupplur när man äntligen får umgås med sina föräldrar efter lång tid ser oroväckande ut :(
  Apropå på att insjukna andra gången man fått viruset så har någon avlidit vid det andra insjuknandet. Detta är ett Rysk Roullette-virus.
  Trodde det hade framgått vid detta laget.

  • Tilda skriver:

   Så desperat du är😂

  • Linda skriver:

   Nu får du väll för FAAN ge dej människa bara för man tar en POWER NAPP mitt på dagen behöver det väl för HELVETE inte betyda att Man har Eller börjar få CORONA
   Så man får inte vila mitt på dagen om man har gott upp tidigt för att jobba
   LÄGG NED

 • Emmy skriver:

  Snälla Pernilla, du måste läsa på innan du uttalar dig hur som helst på dina plattformar där du har hundratusentals följare. Var en god förebild!

  1. Hur ska man egentligen tolka resultatet av sitt antikroppstest?
  – Det är både enkelt och komplicerat. Har du fått ett positivt resultat har du utvecklat antikroppar och du kan betrakta dig som immun, men du måste fortsätta att följa myndigheternas rekommendationer.

  2. Finns det inte ändå en risk att människor som testar positivt för antikroppar slutar följa myndigheternas råd?
  – Den risken finns självklart. Därför är vi också väldigt tydliga med informationen, både när man bokar testet och när vi lämnar provsvaret, att antikroppar inte är en fullständig garanti för immunitet eller smittfrihet och att man bör fortsätta följa myndigheternas råd oavsett vilket resultat man får.

  • Emmy skriver:

   Obs. Jag vill tillägga att det här inte var något elakt menat. Är bara rädd att folk börjar umgås hejvilt för att man har antikroppar. Vi vet ännu så lite om viruset så jag tänker att det är bäst att ta det säkra före det osäkra. Det var bara skrivet i alla välmening <3

 • anne skriver:

  Åhh..
  Blir så rörd å glad för eran skull…
  Ha det gott💑

 • Anna skriver:

  Vilken världsnyhet att viruset muterat och blivit mildare nu vid den andra vägen. Det finns ingen av alla experter som dagligen uttalar sig som covid-19 som upptäckt detta. Ett virus kan antingen mutera och bli elakare eller svagare. Hittills finns inget som tyder på att viruset muterat. Pernilla lyssna på experterna inte på en läkare som inte är expert på området.

 • Anna skriver:

  Min kollega fick covid för andra gången för några veckor sen. Hon fick tyvärr inte mildare symtom denna gång utan för henne var ”andra gången” betydligt värre än första gången. Så det finns tyvärr fall där man blir ännu sjukare i andra omgången. Så skönt att höra att dina föräldrar klarat sig så bra med endast milda symtom. De verkar så mysiga och roliga, älskar din pappas ordskämt, haha 😀 Jag hoppas att jag också får fira jul med mina föräldrar och syskon. Där jag bor är det just nu reseförbud och familjen bor på andra sidan Sverige. Jag håller tummarna.

 • Josefin skriver:

  En undran här nu i all,välmening… För jag vet inte och har inte hört om det är såhär. Är det helt säkert och klarlagt att man inte kan bli smittad en andra gång, att man inte kan bära på smittan latent och alltså smitta andra när man har antikroppar? Jag tänker att om det hade varit utom allt tvivel så hade fhm sagt så klart och tydligt, men nu på alla presskonferenser så säger de att detta gäller alla, alla, alla. Så då gäller det väl alla? Oavsett om man har antikroppar eller inte? Det är ett sjukt lurigt virus som jag och säkert fler mig mig bara önskar ska dra åt skogen och aldrig mer komma tillbaka, men där är vi ju helt uppenbarligen inte än. Jag vill inte heller fira jul med bara mitt barn, men om det är så att man bara ska fira med sitt hushåll- ja då får det bli så. Då får vi två göra det så mysigt som vi bara kan, och så får vi väl ha mormor och morfar på FaceTime.

 • Carina skriver:

  Vad skönt att höra att dina föräldrar mår bättre, och det är klart ni ska fira jul tillsammans allihop! Du och din familj är så mysiga att följa, jag har lyckats ta mig upp ur en depression nyligen tack vare Wahlgrens värld. Tack för att jag får följa er. Kram 😊❤

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram