Återhämtning & Valp-gos i mängder!

img_4082-1.jpg

 

Tusen Tack fina ni för alla gulliga omtänksamma kommentarer! 🙌❤️

Tänk ändå vad många det är som har haft – eller har –  Kristallsjukan när man väl tar upp det så här i en blogg.

Och alla vi som har haft det vet ju också hur vidrigt det är!

Fy farao för en som skrev att hennes stackars mamma hade haft det i ett HALVÅR?!!   Alltså hur orkar man med att ha yrsel i ett halvår?!!

För mig vände det tack o lov i går kväll!   I dag har jag känt mig mycket starkare , men har bara varit hemma och tagit det väldigt lugnt.  Tänker fortsätta att vila – och INTE börja jobba på en gång! 

 

Jag skulle egentligen ha gått på Peter Jöbacks premiär på Cirkus i kväll men kände mig inte tillräckligt stark för det.

Viktigt att lyssna på kroppen!  Dels efter Kristallsjukan , men jag får ju inte heller röra axeln eller anstränga mig fysiskt på ett tag, eftersom jag föll olyckligt när jag stod upp och rummet plötsligt började snurra…!

 

img_4086-1.jpg

 

lugna promenader med min bästa kompis Dino , blir min enda motion på ett tag….!

Ni kanske har sett på min och Biancas Instastory att vi har haft besök av två små söta valpar hemma hos oss idag…

Väääärldens sötaste!!

Lovar att berätta mer om detta , så snart vi har tagit ett beslut….! 😘

 

 

img_4181-2.jpg

 

Bianca dog Valp-söt-döden….! 😍😍

 

img_4183.jpgimg_4184.jpg

 

Men alltså har ni sett något sötare….?!
img_4193.jpg

 

Theo hade laddat hela dagen för att träffa valparna…!

 

 

img_4191.jpg

img_4190-1.jpg img_4189.jpg img_4194-1.jpg img_4195-1.jpg img_4199-1.jpg

 

Linnea och Alice kunde inte heller slita sig från de små valparna…!

 

img_4198.jpg

 

Vad vi än bestämmer oss för , så kommer det inte att bli ett lätt beslut det här kan jag säga….! 😊

43 reaktioner på “Återhämtning & Valp-gos i mängder!”

1 2
 • Maria skriver:

  Ni verkar ju ha en del backup runt er, så då skulle jag ta båda. Kanske Dino tycker det är jobbigt med en valp. tar ni båda har de ju varann. Skulle önska jag vågade ha fler hundar, men jobbar man 8-17 så är det pyssel nog och dyrt att ha omsorg om EN hund.
  You only live once!
  En annan fråga: den fina tunikan B har på sig, var kommer den från? Älskar linnekläder!

 • Sanne skriver:

  Så söta dem är ha med kristalsjukan inget skoj sen är ni kanon bra i ert program ju så himla gulliga dem är kram

 • Ta båda vovvarna! Jag har själv två vovvar och hade tidigare 4 st samtidigt. Dom har jätteroligt ihop och det är inte jobbigare att gå ut med flera än med en. Åhhh så mysigt!
  Hoppas du kryar på dig Pernilla!
  /Berith

 • Lena M skriver:

  Hej fina Pernilla!
  Jag har missat helt att ni letar valp. visst är det en härlig tid med massor av gos. Theo är så fin med den lille valpen. Djur ger väldigt mycket och själv har vi 2 hundar o 2 katter. Nu när jag är sjukskriven är det härligt att ha dom hos sig, man blir väldigt isolerad från omvärlden.
  Kramisar och Lycka till.

 • MariaZ skriver:

  Hej,

  min mamma har haft kristallsjuka och vi kom på att anfallen oftast kom en stund efter att hon hade haft röriga synintryck, som något som swishar hit och dit på skärmen, om man kör bil i rörig miljö, någon hoppar upp och ner, om trädkronor rör sig massor i vinden etc. Inte planerade saker som en musikshow eller så. Men röriga rörelser. Jag har inte kristallsjuka men har börjat tycka det är obehagligt med röriga synintryck, så jag kan t ex hellre titta ner än upp på svajande trädtoppar ifall jag också har anlag.

  En killkompis till mig har kristallsjuka och han ta åksjuketab letter när han ska flyga, han kan få anfall och må illa annars när han flyger, bara då.

  Hoppas du slipper det snart!

 • Sofia skriver:

  Aldrig fått diagnos men har sedan många år fått den hemska karusellyrseln då och då, alltid när jag haft för mycket omkring mig. För mig brukar det inte hålla i sig i mer än en dag. Då kan jag inte ligga ner eller luta huvudet alls, så jag brukar sitta rakt upp i soffan o kolla tv. Kanske luta huvudet lite, lite bakåt mot en kudde om det går. I det läget känner jag inte av yrseln. O så dricker jag ett glas vatten emellanåt, mest för att jag ibland kopplat det till att jag har ätit mycket salt mat. Brukar inte må illa men det beror nog på att jag håller mig i ett läge där det inte snurrar, och så väntar jag ut det. Om jag vaknat med det på morgonen så brukar det ge med sig framåt eftermiddag/tidig kväll. Efter det tänker jag på att ta det lugnare o då brukar det dröja till nästa gång. Så gör jag, men vi är alla olika. Hoppas du blir bra snart, den där yrseln är verkligen obehaglig.
  Valparna: så söta! Tänker att Dino får bestämma :-)

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det stämmer med hur jag brukar få det. Kommer på morgonen och brukar gå över under dagen. Men denna gång gick det dock aldrig över…! Höll på att bli tokig!

 • S.M. skriver:

  Hejsan Pernilla,

  Jag hoppas att du läser detta. Jag vet ej om du fått detta råd om kristallsjukan, men om du ej har det, så är det detta jag har hört från min mamma som har haft det i många år och det kommer och går för henne. Själv har jag kanske haft 2 anfall, vet ej då jag ej blivit diagnostiserad, men när jag beskrev symtomen för mamma så tyckte hon att det verkade så. Men det var ej det jag skulle skriva.

  För någon vecka sen kom mina föräldrar hem från en semester i Lichtenstein och på denna bussresa fick min mamma rådet av reseledaren gällande kristallsjukan att äta åksjuketabletter.
  DET HJÄLPTE. Min mamma sa att hon inte var sängliggande och när jag träffade henne efter resan så märkte jag inte av att hon hade fått en släng av den, jag trodde att den hade gått över innan de kom hem, men det hade den inte. Tydligen var det åksjuketabletterna som gjorde henne mera normal fastän kristallerna svävade omkring inne i örat.

  Bara ett tips. Men du kanske redan har hört detta. Ibland vet man inte om en person har hört ett tips eller ej. Man tror ju alltid att man är den första ge ett tips till någon.

  Om du skulle få ett anfall igen så kan du prova åksjuketabletter om du vill.

  Hoppas att allt blir bra =D .

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Superbra med åksjuketabletter! Det ska jag alltid ta när jag flyger från och med nu, eftersom jag brukar få det i Marbella – när jag har flugit!

 • AnsoAnna skriver:

  Härligt att du är på bättringsvägen!
  Alltså valparna… såå söta! Precis som små björnungar. Gud alltså 😍.
  Kram o god natt

 • Karin skriver:

  Såg dom på blocket. Den lilla tjejen var söt också.

 • Fiddeli skriver:

  Valparna är supersöta men får lite ont i hjärtat när jag ser de små liven. Alla seriösa uppfödare och valpköpare vet hur viktig 1:a veckan i det nya hemmet är, lugn och ro med den allra närmsta familjen . Inte för ” hela ” Lidingö att gulla med. Som jag fattat det så kanske en av dem ska tillbaka till uppfödaren och sen vidare till nytt hem, stackars liten!!

 • Karin skriver:

  Tyckte jag hörde på Biancas story att du sa att ni kanske ändå skulle behålla bägge😊
  Bianca har den ena valpen och Dino och du den andra lilla valpen och ibland också Dino.
  Det blir väl bra😊😊

 • JUNITJEJ skriver:

  Så himla söta valpar!! Klart att man blir valpsjuk!!

 • Karin skriver:

  Oj så söta valpar kan förstå om ni vill ha båda! De är inte bara valparna som är söta du med jätte fint foto på dig😘

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram