Barn, vänner & en tripp till Linus i Göteborg!

Det första jag gjorde när jag kom hem från Spanien, var att träffa stora kidsen såklart!

Bianca hängde jag med hela dagen , & på kvällen åt jag middag med alla killarna.

SOM vi hade längtat efter Olli! 😍

Brorsorna återförenade! ❤️

Kvällen slutade med en glass på 7 Eleven , eftersom Crepe-stället vi hade tänkt gå till var stängt…! :-)

Saknat dom här två också…!!

Min älskade kompis JENNIFER är i Sverige!!!

Sååå mysigt att ses , och catcha upp allt som hänt medan vi har varit i från varann!

Jennifer har ju flyttat till Bali och byggt hus där, så vi kan ju inte ses så ofta som vi vill, tyvärr .

Kvällen efter så blev det ännu ett kärt återseende med min och Jennifers gamla bästis Sanna!

Vi tre umgicks jämt när barnen var små!

Sanna, jag & Jennifer på ungarnas skolavslutning. Minns att det var samma dag som Linn föddes , så 14 år sedan alltså!

Och vi tre idag!

Vi åt mysig middag på Un Poco! Lilla Emilio tog in mina favorit-förrätter som vi alla delade på!

Till varmrätten flyttade vi utomhus , därav det röda ljuset från infravärmen . :-)

I fredags drog jag till Göteborg för att se min begåvade lillebror Linus och min härliga Tomte-make Per Andersson, i deras sjuka Musikal-komedi ”Den osalige” .

Såååå bra , och sinnesjukt rolig!!!!

Så glad att jag hann se den, eftersom det var den allra sista föreställningen.

Linus , Per och underbara Ulla Skog på avslutningsfesten med ensemblen , som jag fick följa med på!

Dagen efter blev det bil hem från Göteborg med Linus vid ratten.

Kvällen tillbringades hemma hos Bianca med Take a way framför TV’n i hennes nya fina lägenhet.

Mys på högsta nivå! ❤️

44 reaktioner på “Barn, vänner & en tripp till Linus i Göteborg!”

 • Helena skriver:

  Bianca Ingrosso grät sönder hela semestern i turistparadiset och stackars mamma Pernilla kom hem från Asien mer sliten än utvilad efter att ha fått trösta sin dotter i två veckor i 35 graders värme. Enligt STOPPA pressarna :)

 • Ann skriver:

  Alltså är det massa kommentarer här på bloggen ang saker som inte skrivits här? Fattar inte något and äggröra hit och restaurang dit😅😳är det på instagram ? Varför kommenterar man inte där då istället. Eller är det tidigare inlägg men man börjar kommentera i ett nyare inlägg?

  • Anna skriver:

   Bianca skrev på instagram om sitt restaurangbesök och hon var inte nöjd med bemötandet, inlägget är borta men gå in på Facebook o sök på ” hänt på restaurang ” så förstår du..

   • Ann skriver:

    Ok, tack för info men har varken instagram eller Facebook – är väl därför jag inte hänger med. Hur som helst är det väl ändå konstigt och långsökt att folk skriver kommentarer här på bloggen om saker man läst någon annanstans..

 • Anne skriver:

  🍳🥚Att ni orkar 🥚🍳

 • D skriver:

  ”…då jag inte gillar omelett”, är hon helt sinnes bruden, det är typ 99% samma sak som äggröra! Att de inte ville gå henne till mötes är självklart en principfråga, och helt rätt, kändisunge eller inte, välj nåt som står på menyn eller dra.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det sinnesjuka är väl ändå att en kock inte kan laga till en Äggröra om man nu har Omelett på menyn! Det är nämligen exakt samma sak förutom att äggröra går fortare och är enklare att göra! Det var inga brolem på Nyko att göra samma sak. En bra restaurang ska kunna vara lite flexibel med menyn. Det har absolut inget att göra med vem som beställer.

   • Malin skriver:

    Så för att Bianca inte kunde få något som inte fanns på restaurangens meny så är det sinnesjukt?? Lite väl överdrivet ord kanske… Bianca kanske får lära sig att man inte alltid får exakt som man vill. Något man som förälder brukar lära sina barn när de är ca 20 år yngre än Bianca…

   • p skriver:

    Det värsta med det hela var väl att hon kände sig tvungen att skriva hånfullt om det på sina sociala medier.

   • D skriver:

    Är snarare ni som bara ska acceptera vad som finns på menyn och inte kräva specialbehandling hela tiden, dessutom är det INTE lättare med äggröra, en omelett sköter sig själv nästan.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Äggröra är enklare och går fortare . Ska vi slå vad?! 😉

   • Eric skriver:

    Pernilla, vi båda vet att Bianca gjorde bort sig. Och att du som vanligt vill försvara Biancas beteende hjälper knappast. Du själv klagar på hur hon är, det är du och din exman som skapat denna bortskämda kvinna. Tänk på det.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Fast nu pratar vi om en kock som inte kan styra upp en äggröra när det finns Omelett på menyn. Vilket inte var några som helst problem på Nyko – dit vi gick istället . Så nej . I detta fall var det inte Bianca utan restaurangen som gjorde bort sig som inte kunde leverera en så enkel sak som en simpel äggröra på en brunch . Har flera vänner som är vegetarianer eller inte tål vissa ingredienser och då är det oftast inga problem att styra om menyn så den passar kunden. Så länge man inte begär orimliga saker bör man kunna vara flexibel på en bra restaurang .

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Och vi råkar vara mer än stolta över denna ”bortskämda kvinna”..! 😉

 • Lena skriver:

  Så fint Bianca har skrivit ❤️
  Och grattis Benjamin till ett pris för andra året 🎉👏

 • Helene skriver:

  Åh vad fint Bianca skriver på sin instagram om dig och Emilio, blev alldeles tårögd.
  Vilken fin och klok dotter ni har.

 • Elin skriver:

  Någon som har svar på varför det inte är något ljud på insta stories iaf inte hos mig??Det brukar det väl vara??….

 • Malin skriver:

  Fick du äggröra hos Bianca? 😂😂

 • Eric skriver:

  Roligt att din dotter beklagar sig över att en restaurang inte gjorde äggröra till henne. De flesta restauranger har en meny, gillar man inte omelett så får man ta något annat på menyn. Men det kanske är ett koncept som är svårt att förstå för Sveriges bortskämda kändisbarn.😂

  • Anna skriver:

   Läste precis svar från en restaurangägare, precis så är det, välj från menyn, nästa gång kanske någon vill ha kroppkakor på en pizzeria 🤭

   • m skriver:

    herregud…det där var väl inte den bästa jämförelsen?

    Det fanns omelett på menyn, hon frågade om det gick att få äggröra istället? Ingredienserna är nästintill lika och dessutom vill man som betalande gäst nog få bägge rätterna gjorda på beställning, oavsett vilken av dem det är :)

    Tycker att många är väldigt snabba på att döma ut Bianca och större delen av familjen. Sen är det ju inget som påverkar någon av andra egentligen :)

   • Anna skriver:

    M..! Det var lite ironi 😆

   • M skriver:

    Ber om ursäkt Anna 😳 blir lite tokigt med ironi i text ibland, åtminstone för mig🙈

   • Anlo skriver:

    Det påverkar ju restaurangen när man hänger ut dem som dåliga med namn på sociala medier.

   • P skriver:

    Handlar inte om omelett på menyn. Det var en brunch. Då står man inte i köket och gör beställningar utöver det som finns.
    Dessutom var det ju Biancas diviga stil som det klagas på, då hon kände sig tvungen att skriva hånfullt om restaurangen.
    Familjen W som äter ute så ofta borde väl veta bättre?

   • N skriver:

    Gå in på Hänt på restaurang på Facebook Pernie på inlägget då du lär ut hu hur man gör äggröra. Du får en förklaring på varför kända personer inte kan få allt de pekar på då de går ut och äter även om man heter Pernilla eller kanske ffa Bianca. Bjuder på avslutningen här då den är så klockren.

    P.s. Jag förstår att det kan verka supercoolt att sprida restaurangens namn i ett dåligt sammanhang till en miljon följare, men jag kommer ändå att censurera.

    P.p.s. Det är inte så man gör äggröra.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Läs mitt svar på kommentaren ovan. Det är restauranger som inte klarar av att vara flexibla som är pinsamma i mitt tycke.

   • Anna skriver:

    Det handlar om en äggröra!! Det finns hur mycket som helst att välja på och äta och då skriver man direkt negativ om restaurangen ! Pinsamt !!

   • Eric! skriver:

    Pernilla var en bortskämd kändisunge.. nu är hennes barn likadana. Får man inte som man vill skriker man tills man får som man vill. Eller i dagens moderna värld, lägga ut hånfulla insta-stories. Där man självklart utgår ifrån att hela Sverige tycker synd om en för att man inte fick något som inte finns på menyn på en restaurang. Bianca har diagnosen bortskämd kändisunge… kommer fortsätta leva i La La Land och ivrigt påhejad av sin mor.

 • Lena M skriver:

  Hej Pernilla!
  Vilken härlig helg med alla barnen. Det ser verkligen supermysigt ut. Semester har sin tjusning..men lika härligt att komma hem igen.
  Hoppas att du får en jättefin dag. Kram

 • pernilla skriver:

  Så härligt solbränd du är efter underbar semester

 • Jag såg den där delen på Instagram på Den Osalige, när dom rappar och har tagit med Wahlgrens Värld. Alltså hur kul, att jag kunde missa detta. Så roligt. Jag har sett klippet hur många gånger som helst. Hur sköna som helst!!!
  Ha en superfin dag!
  //Berith

 • D skriver:

  Gäsp……….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram