Benjamin har åkt till Gotland, vi jobbar på här hemma, & mamma & pappa är kvar i Spanien.

img_2932.jpg I går vinkade jag Hej Då till Benjamin, som flög till Gotland och inspelningen av ”Så mycket bättre”!

Alltså.  jag är MER taggad för att HAN är med, än om jag själv hade varit det! 😅

Och anledningen till detta är för att jag visste så fort Benjamin fick förfrågan att vara med – att han skulle bli MAGISK i det här programmet!

Och NU när jag har fått höra alla hans tolkningar så är jag mer än säker på att ni kommer att tycka samma sak när ni ser programmet…!

Jag har gråtit sååå mycket när han har spelat upp sina versioner för mig!!

Musiken, texterna – hans genialitet när det kommer till att tolka, förändra , förbättra – aldrig bli nöjd och gör om tills ALLT är exakt som han vill ha det.

DET är hans styrka som artist och låtskrivare!

Plus att jag VET att han kommer att vara oerhört lyssnande ,  intagande och SNÄLL mot alla han möter i produktionen , för sån är han bara .   Min Benjamin. ❤️🙌

HÄR  kan ni läsa Benjamins egna ord om denna musikaliska resa som programmet faktiskt är – om man förvaltar låtarna på rätt sätt.

Både Oskar och Malena från ”Wahlgrens Värld-temaet” är med på plats på Gotland , och det känns kul att dom nu får se Benjamin i sitt ”rätta forum” , för en gångs skull, haha.   ”Wahlgrens Värld” är ju mest min och Biancas värld . 😀😋

img_2864.jpgOch ”vår värld” är oftast tillsammans med det här sköna favorit-gänget! 

img_2865.jpg img_2868.jpg

Lånade min Tisha av Emilia!  ”MAMA PWR”👊💪

img_2861.jpg

Tänk att jag har tryckt ut den här lilla perfekta människan, va?! 😍   Och tre till dessutom!  😅🙌❤️

img_3119.jpg

Blev uppringd av min yngsta son idag, som ville ta en glass med sin mamma nere vid vattnet här på ön.  Och det säger man ju inte nej till,  såklart! 😍

img_3122.jpgMormor ringde lagom på Facetime, så hon fick också vara med på vår glass- stund!

img_3121.jpg

-Hej Mormor!  Hur har ni det i Spanien i er karantän…?!  ❤️

img_3127.jpg

Jo då. De har det bra ändå….!  Efter 11 veckor i karantän, har de precis börjat få komma ut och gå ner till stranden igen! 

img_3132.jpgimg_3133.jpg

Det är dock vääääldigt tomt på gatorna i Nerja. 

Mer om hur mamma och pappa har det i Spanien , kan ni läsa på Christinas blogg! 

 

56 reaktioner på “Benjamin har åkt till Gotland, vi jobbar på här hemma, & mamma & pappa är kvar i Spanien.”

1 2
 • Viola skriver:

  Vilken skev tant denna kära Anna verkar vara! Hoppas att hon krya på sig och kanske börja åtgärda hennes beteende mot andra snarast.

 • Hedda skriver:

  Men vad är detta? Går in här på bloggen och möts av ren och skär idioti kommentarer. Kan inte låta bli att undra vilka ni är? Hur blir man sådan som många här? Får rysningar ….

 • Sofia skriver:

  Så onödigt att fortsätta med Booken om filtret. Nu har hon ju åkt hem till Emilios gamla föräldrar mitt i Coronan som hämnd.

  • Fredde skriver:

   Det är inte Pernillas uppgift att behandla Anna Book som ett barn. Book verkar ha för mycket fritid.

 • Johanna skriver:

  OMG. Har psykopaten Book varit hemma hos dina ex. svärföräldrar och dessutom i dessa corona tider.Vad försöker hon bevisa. Hon är riktigt själva sjuk. Inte undra på att hennes ungar är kriminella Var försiktig Pernilla, man vet aldrig,va hon hittar på.Kanske borde du skaffa livvakter.

  • Annsi skriver:

   Kollade på hennes live nu. Usch vilken obehaglig människa hon är. Får rysningar på riktigt. Först satt hon där lugn och sorgsen och som vanligt tog till lipen. Sen blev hon plötsligt helt manisk och började anklaga Pernilla för både det ena och det andra. Prata om hennes utseende och att hon e singel. Sen vill hon träffa Pernilla öga mot öga men det vågar hon väl inte då hon e feg och ryggradslös. Bråka aldrig med mig, du vill inte veta vad som händer om jag blir riktigt förbannad”. Mm mm mm….helt galen, hon måste ju gå på nåt eller så e hon riktigt psykiskt sjuk. Och det bästa av allt! Hon har ju fått såå gulliga meddelanden från Både Bianca o Benjamin där dom tackar för att hon hälsat på nonno o nonna.

 • Mia skriver:

  Fast hur kan Någon bli så kränkt av kommentarer om hennes uppenbara användning av filter att hon åker hem till Pernillas svärföräldrar för att tvinga fram hälsningar från dem till barnbarnen ? Kan vara det sjukaste jag sett! (Och vem är så dum/elak att man hälsar på personer som är 70+ i dessa tider? (Som man dessutom inte känner)).

 • Anette skriver:

  Korta kärringar är löjligare än dom som är längre.Päron är päron kan inte bli äpple.Rasism och prat om om olika ”frukter från trädet” som jag läste här.Skullle du Pernilla kunna stoppa.Eller du ”flabbar” som vanligt.

 • Anette skriver:

  Hej, varför är du medvetet elak mot Anna Book? Många av er kategori”kändisar” med italienska män verkar ha dåligt beteende, uppförande och uppfattning om er själva. Din så kallade humor eller ironi är slut.Du är du bli Pernilla Theo har en bra pappa.Nu är det dags.

  • Veronica skriver:

   Hur mår du egentligen?? Mår du som du ska??

  • Annsi skriver:

   Men snälla du, Anna Book är en riktigt sjuk människa. En psykopat! Om du bara visste vad hon utsatt sina vänner för. Stjäl, ljuger och manipulerar. Senast ikväll då hon besökt Pernillas fd svärföräldrar Och lagt ut femtioelva bilder och storys på ig och taggat Pernillas barn. Varför!? Jo för att ge Pernilla en knäpp på näsan. (Kan hon ju försöka med) Nädu Anna book,vet att du är här o läser OCH skriver, dags att ta av dig offerkoftan en gång för alla! Det är INTE synd om dig nånstans ! Du är elak vulgär och sorglig!

 • David skriver:

  Den dagen WV är slut och ni filmar er sista dag. Kommer bli tufft. Ni verkar vara ett sammanhållande gäng.

 • Lina skriver:

  Vilken rolig bild på dig och Bianca, hon ser helt inklippt ut!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram