Benjamins succé – & äntligen får jag berätta om mitt nya matprogram!!

Hej vänner!

Det blev en liten bloggpaus igen.

Ibland hinner man helt enkelt inte med allt.

TAAAAAACK för alla FANTASTISKA kommentarer om Benjamin efter varje nytt avsnitt av ”Så mycket bättre”! 💥😍

Jag blir så oerhört STOLT och glad över att att han får den uppskattning och bekräftelse som han är så värd, tycker jag!

Så härligt och fint att mamma-hjärtat spricker av stolthet! ❤️🙌

Extra kul också att låten Benjamin tolkade denna lördagen var min och Emilios låt från början , som Lili och Susie sedan gjorde en cover på.

TÄNK om vi vetat att vår älskade son skulle vara en fullfjädrad artist och framföra vår  ”Only your heart”  i ”Så mycket bättre” – 34 år senare….

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso 1991.

Foto: Karin Törnblom/TT

img_5723.jpg

Jäkla STJÄRNA han är!!! 💥🌟😍❤️

img_5724.jpg

Så tryggt och fint för Benjamin också att både Malena och Oskar ur vårt  älskade ”Wahlgrens Värld-team” var med under inspelningsdagarna på Gotland. 

Och APROPÅ vårt grymma filmteam – så får jag nu ÄNTLIGEN berätta för er att jag tillsammans med mitt team spelat in ett HELT NYTT PROGRAM som har premiär på Dplay den 17 december! 

Jag har ju inte varit helt ärlig mot er här på bloggen. 😅

När jag har varit ute och rest runt Sverige och filmat, så har det INTE varit för ”Wahlgrens Värld” – utan för mitt nya Matlaagnings-program tillsammans med världens bästa stjärnkock Thomas Sjögren!! 

img_4448.jpgSå den ”hemlige” killen på bloggen ääääääääär……

img_5494.jpg…min nya kompis THOMAS!!!!😍💥👍👏 

Vinnare av ÅRETS KOCK 2015 samt Kockarnas Kamp 2018!

Stjärnkocken Thomas Sjögren driver flera restauranger – bland annat 2 stycken i  Stora Hotellet i Fjällbacka, samt GRANO (med världens godaste pizzor)  både i  Fjällbacka och Göteborg! 

img_5495.jpgJag och Thomas och vårt team har haft så otroligt roligt tillsammans under de veckor som vi har spelat in programmet! 

Vare sig vi har fiskat löjrom, havskräftor, skattat honung, letat tryffel eller kört Foodtruck! 

0fa76694-861b-4e01-9531-b10bc573a495.jpgc0952390-ded9-47c4-8e5b-dc9ee199b9b7.jpg2c278135-a11e-4749-9cb7-f5ff408a4440.jpg7322c1c6-9a8e-476d-b1d3-0b4172dcc08a.jpgimg_5118.jpgimg_5107.jpgLÄNGTAR tills NI också får lära känna denna härliga & grymma kille bättre!

Och tills vi får visa er resultatet av vår magiska, mumsiga matresa runt om i vårt vackra land!! 

”YES CHEF” har premiär den 17 december på Dplay 

91 reaktioner på “Benjamins succé – & äntligen får jag berätta om mitt nya matprogram!!”

1 2
 • Kerstin Nordgren skriver:

  Var kan jag köpa ditt örtsalt. Har annvänt det i många år Nu finns det inte längre i mina affärer Tacksam för svar

 • Carro skriver:

  Fan va me Corona poliser d är här på bloggen.Tråkigt att Pernilla ska ta all skit.Skärp er!

 • N skriver:

  Just det. Antal starter V44 för ca 21000 på Dplay. Att jämföra med tex Halvåtta hos mig som hade 746 000. Om nån nu börjar prata strömmad TV.

 • Malin skriver:

  Pernilla angående restriktioner och så så är det väl magen som ifrågasätter att du eller andra behöver jobba och därmed träffa andra än bara sina närmsta. Jag måste också gå till jobbet och där träffa väldigt många. Däremot måste jag inte (och inte någon annan heller) äta ute, gå på spa, restaurang eller träffa fler människor än nödvändigt utanför jobbet. Jag vill absolut, men det är knappast den känslan man kan gå på just nu. Med tanke på hur du raljerar om att dina föräldrar inte VILL sitta hemma och att du inte VILL hänga med enbart Theo. Det handlar inte så mycket om vad man vill just nu. Det borde väl vara självklart för alla?
  Sen kan du och din svans gnälla om att jag ska dra ut pinnen ur röven, lägga mig ner och dö eller inte har ett liv bäst ni vill. Det ändra liksom inte situationen och riktlinjerna som gäller just nu. Ha det fint!

  • Tilda skriver:

   Malin, du fortsätter predika… och ingen bryr sig. Kanske poletten borde falla på plats. Du borde släppa det och gå vidare med ditt eget liv.

   • p skriver:

    Tilda, ”och ingen bryr sig”…. nä, det är just det som är problemet. Folk dör som flugor nu, i covid-19.

  • Tilda skriver:

   Sen skriver du ”om en svans”.. du är del av svansen. Du kommenterar jämnt. Och eftersom reaktionerna är hårda. Så borde du istället för att bli provocerad och fortsätta skriva strunt, kanske tänka efter och sluta skriva onödiga och hårda kommentarer själv. Och Ja, du har rätt att tycka vad du vill. Men du själv reagerar på att folk ber dig att dra ut pinnen etc… då kanske du kan förstå att andra reagerar lika negativt på dina ständiga eländiga inlägg.

   Bara lägg ner ”Malin”

   • Malin skriver:

    Tilda om du ogillar så starkt att man ”fortsätter predika” så kan du nog gå till dig själv också. Du är inne och mässar mot varenda en som inte tycker som du. Mycket upprepande formuleringar också. Men om du nu ska gnälla på mig kan du åtminstone göra det rätt och skippa citattecken runt mitt namn. Jag varken heter eller kallar mig något annat än Malin vilket är mycket enkelt för Pernilla att kolla, vilket hon bevisligen vet hur man gör.

   • Tilda skriver:

    Malin, håll käft om Covid.. är det rakt på sak!

  • N skriver:

   Fast det handlar väl alltid om var P vill? Om hon vill gå in och byta kanal i en butik så gör hon det. Om hon vill ligga och fnissa i en hotellkorridor så gör hon det. Om hon inte ”orkar” (läs vill) lära sig manus så gör hon inte det. Det är väl bara för exakt alla andra att rätta sig efter det? Det är väl inte elakt skrivet ens? Är det inte det de 197000 som fortfarande kollar upplever som så befriande och ”bjuda på sig själv” och som bygger denna mediala världssuccé av Guds nåde? Är det inte så de vill ha henne?

 • Anna skriver:

  Men hjälp, har både du och Bianca missat att det är skärpta restriktioner sedan en tid tillbaka? Blir så ledsen av att du antingen a) har missat det och verkar helt världsfrånvänd b) inte bryr dig? :( Snälla, hjälp till att stoppa virusets framfart genom att FÖLJA RESTRIKTIONERNA. Ju förr vi blir av med viruset, desto bättre. Tänk vad trevligt vi kan ha sen när det är över, försök ha det som målbild om det känns svårt att avstå från saker nu.

  • Tilda skriver:

   Varför fortsätta tjata. Och med olika namn. Blir så genomskinligt. Du måste släppa din irritation.

   • Anna skriver:

    Hej! Vad menar du med ”olika namn”? Det här är första kommentaren jag skriver här i bloggen. Blir verkligen så ledsen av att folk är så vårdslösa. Snälla allesammans, nu tar vi tag i det här och följer restriktionerna – så att vi kan bli av med dem fortare. Jag spenderar nästan all tid hemma. Saknar att kunna plugga och gå på föreläsning i skolan, att kunna resa, gå på gymmet, festa, umgås med mina kompisar, hälsa på hos mina föräldrar och vänner som inte bor här, fram för allt att bara kunnat träffa folk varje dag….. Som det ser ut just nu är tv:n och zoom mitt enda sällskap, haha. Inget jag trivs med. Så snälla: FÖLJ restriktionerna!

 • Pia skriver:

  Ska bli riktigt kul o se ditt nya program.

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla
  Gud så fantastiskt kul att få se dig i ett matlagningsprogram😀
  Ska se varenda avsnitt ! Ha en bra dag
  Kram

 • Eva skriver:

  Vad roligt!! Älskar att ser dig i tv rutan, kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram