”Cecila Lind” från DoobiDoo!

 

Jag glömde ju helt bort att jag var med i ”Doobidoo” i går…!

När man står på scen varenda helg är man liksom helt utanför ”TV-världen”. Jag följer inte Idol, Körslaget, Dansbandskampen och allt var det är , eftersom jag står på scen när de programmen sänds. Hade jag varit ledig däremot had jag gärna suttit med chipsskålen och ungarna framför både Idol och Körslaget!

Av den enkla anledningen har jag ju missat denna säsongs avsnitt av Doobodoo också. Men jag borde ju kanske haft bättre koll åtminstone när jag själv medverkar….!

Och eftersom jag lovat att påminna er innan när jag dyker upp i rutan och i radio, så skäms jag lite… Men som tur var fanns det redan ett klipp på YouTube från gårdagens program, där jag och min medtävlare Joacim Caans sjunger ”Cecilia Lind”.

Det är andra gången jag gör den som duett i TV.

Första gången var 1987 och då sjöng jag den tillsammans med ingen mindre än Cornelis Wresvik himself! Och det är STORT!!

Tänk. Under min 30-åriga karriär har jag fått sjunga duett med både Cornelis och Povel Ramel, och filmat med både Bergman och Widerberg!  Inget dåligt CV om jag får säga det själv…!  :-)

När jag och Joacim nu skulle välja ut en låt att sjunga tillsammans i Doobidoo, så var hans önskemål att vi skulle göra ”Cecila Lind”, eftersom han efter att ha sett vår duett 1987, blev helt Cornelis-biten…!

Det var jättekul att få jobba ihop med Joacim som visade sig vara en varm människa och grym sångare!

Som en kul grej kan jag berätta att jag valde att måla mina naglar svarta, eftersom Joacim hade det och jag tyckte det kunde vara kul att vi hade samma färg på naglarna.

Men mina barn tyckte inte det var kul alls! Dom höll på att skämmas ihjäl när morsan kom hem med svartmålade naglar…! 

 – Du hade väl inte de så där i TV??!!  utbrast dom chockat.

Men då var det ju redan för sent ha , ha……

 

 

 

85 reaktioner på “”Cecila Lind” från DoobiDoo!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram