Designsamarbete med Ullared 2020!

Hej vänner! 

Har haft två fullspäckade men väldigt roliga dagar i Falkenberg, dit jag , Jessica och filmteamet åkte i söndags morse.  

När vi kom fram checkade vi in på underbara Falkenberg Strandbad , och det var LJUVLIGT att vara tillbaka!

När vi lämnat väskorna på rummet, så åkte vi direkt till Gekås Ullared , där jag inte har varit sedan jag , Bianca och mamma var där för 3 år sedan. Det var också då jag insåg hur stort och varierat utbudet är på Ullared!

Nu var varuhuset fyllt med Julsaker,  och därmed ett mecka för två jultokiga tjejer (jag och Jessica) , som ännu inte hunnit fixa Julklappar och julpynt!   Hittade SÅ mycket kul!  :.)

 

Den stora anledningen att jag nu är tillbaka i Falkenberg är dock inte för att shoppa.  😉   Utan jag är här för att jag göra en stor plåtning inför ett nytt väldigt roligt samarbete – som ni kan läsa om här nedan :

Gekås Ullared presenterar designsamarbete med Pernilla Wahlgren

Våren 2020 lanserar Gekås Ullared en modekollektion tillsammans med artisten och realitystjärnan Pernilla Wahlgren. Kunderna kan se fram emot en färgglad och blomstrande kollektion med noga utvald kvalitet och passform.

Efter succésamarbetet med Glenn Strömberg har Gekås Ullared nu valt Pernilla Wahlgren som ny samarbetspartner för en modekollektion i varuhuset. Kollektionen gör entré i varuhuset under våren 2020 och innehåller allt ifrån klänningar, kjolar och shorts till blusar, linnen, byxor och jackor.

– Det är viktigt för mig att ha en personlig stil och att känna mig kvinnlig. Jag gillar att sticka ut men utan att känna mig obekväm eller överklädd. Det ska bli fantastiskt roligt att få dela med mig av den känslan till Ullaredskunderna, säger Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgrens kollektion blir det andra designsamarbetet som Gekås Ullared gjort under sin 56-åriga historia. Mycket fokus läggs på att personen bakom kollektionen ska träffa rätt med varuhusets målgrupp.

– Att göra ett modesamarbete med Pernilla Wahlgren känns helt rätt för Gekås del, säger vd Boris Lennerhov. Våra kunder är medvetna shoppare som har bra koll på trender, kvalitet och passform. Jag tror att både Pernilla som person och kollektionen som är framtagen kommer att gå hem hos våra kunder.

Pernilla, som är bosatt i Stockholm, hade en lite stereotyp bild av Ullared innan första shoppingbesöket. Något som snabbt ändrades på plats i Ullared.

– Jag är verkligen ett nyfrälst Ullared-fan, säger Pernilla Wahlgren. Jag besökte varuhuset som kund första gången 2016 och inför resan var jag ganska skeptisk. Men precis som alla andra shoppade jag en full vagn och fick skrota alla mina fördomar om detta shoppingpalats i skogen.

 

5857be77-3811-4614-9961-861563d20f72.jpg

 

Och i går – och i dag – så har vi alltså plåtat min kommande ”Vår och sommar-kollektion för Gekås Ullared” på vackra Strandbadet. 

Allting ser så himla fint ut , och jag längtar verkligen tills jag kan visa er hela kollektionen! 💥

 

img_0254.jpgimg_0255.jpg

Mitt signum  för denna kollektion som är en ”Limited Edition” enbart för Ullareds kunder ,  blev naturligtvis en Ananas…! ;-)🍍

 

img_0252.jpgimg_0259.jpg

img_0260.jpgimg_0229.jpg

Fikabordet under plåtningen gick inte av för hackor…! 

 

img_0239.jpgimg_0234.jpg

img_0250-1.jpg

Inte det lättaste att få till ”sommarkänsla” i slutet av november…! 😅   Men är det nån som fixar det , så är det fotograf Magnus Ragnvid – som jag älskar och alltid jobbar med!  👏👌

 

img_0247-1.jpg

 

Och är det nån som jag också älskar att jobba med,  och som ALLTID lyckas att få mig fin – så är det Jessica!    Världens bästa team har jag! 😍💥

 

img_0251-1.jpgfacetune_25-11-2019-12-05-28.jpgfacetune_25-11-2019-12-29-22.jpg
Nu längtar man riktigt till sommaren, eller hur….?!  😉 😘

48 reaktioner på “Designsamarbete med Ullared 2020!”

 • Cecilia Malmberg skriver:

  Hej!
  Undrar om det går att få tag i den gulblommiga klänningen från förra våren?
  Skulle så gärna vilja köpa den?
  Mvh Cecilia

 • Anneli Svensson skriver:

  Vilka fina kläder Pernilla jag köpte en tunika blus
  Men glömde att köpa din midjeväska
  Ringde till Ullared men dom kunde inte gå och kolla om den var kvar
  Kan man beställa av dig ?

 • Eva Dalsparr skriver:

  Hej
  Var kan jag köpa denna är aldrig i Ullared!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Dessavärre inte just denna kollektion, som är i exklusivt samarbete med Gekås.

 • Louise Persson skriver:

  Hej Pernilla !!!!
  Jag tycker mycket om din kläd colletion men undrar om man kan beställa från någon annan jag bor i Värmland ??? Louise Persson

 • Louise Persson skriver:

  Hej jag undrar om man kan köpa Pernilla Wahlgren kollektion något annan plats än Ullared ???
  Eller om det finns på nätet man kan beställa ??
  Louise Persson

 • Lena skriver:

  Undrar om man kan köpa din kollektion någon annanstans än Ullared.

 • Emma Johansson skriver:

  Hej.
  Var inne en sväng på Gekås igår.
  Vilka fina kläder!!!
  Blev stormförtjust, kommer nog köpa en hel del 😃👍

 • Diana skriver:

  Hej såg kläderna så Jäkla fina blev förälskad i dom!!
  Men en liten undran!
  Kan man köpa dom nån annanstans?
  Jag är ju aldrig där nästan :(

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det hoppas jag också! :-)

 • MI skriver:

  Dryg och otrevlig?! Det som är drygt och otrevligt är att skita i miljön för att man för egen bekvämlighet och nöje vill flyga, shoppa och göra annat som förstör för alla. För att man kan.
  Flyga inrikes tex som Malmö?! Var tog tåget vägen där? Uppmana till shopping?! För att man tjänar pengar på uppmaningen.
  Renovera köket, igen?! För att man får det gratis.
  Hur kan det försvaras?! Usch.

 • Ulrika skriver:

  Åhhh hoppas det blir rejält med påfyllning och vettiga storlekar. Så det inte blir slumpen som avgör vad som finns inne just den dan man är där! Djäkla varuhus allt tar bara slut så fort hela tiden😉. Så fina grejer 💃🤸‍♂️😍!

 • Irene skriver:

  Undrade just om du hade slutat med klädförsäljningen?!

 • Anna skriver:

  Att vara så ”dedikterad” som Greta???

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Att det inte fanns schysta och bra grejer helt enkelt . Var lite för trångsynt och förstod inte Gekås oerhörda populäritet . Efter att ha besökt Gekås 2016 , så fattas jag grejen, och blev helt såld själv! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad kul att höra! Hoppas du får kul!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, ja ibland undrar jag också! :-) Men jag lovar dig att när jag vär ÄR ledig – så går jag inte på fest eller shoppar för att slå ingen dötid. Då ligger jag hemma i soffan och petar navelludd…! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack alla fina! Vad kul att ni gillar Leo-klänningen ! Gekås har dessvärre ingen internet försäljning, utan ni får ta er en tur dit helt enkelt..! 😉

 • Ul skriver:

  Jag blev inte upprörd. Alls. Förlåt om du uppfattade det så.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt att höra!! Tack!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag tycker att Greta är fantastisk och att det hon gör är beundransvärt!! Och jag beundrar henne för att hon så konsekvent vägrar att flyga, trots de långa och obekväma resorna. Själv väljer jag alltid tåg istället för flyg inom Sverige, så mycket det går, men skulle aldrig klara av att vara så dedikerad som Greta . Man får göra det lilla man kan!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, och det utan att ha varit där. Skrev ju att jag var skeptisk innan, men att jag ändrade mig efter att ha besökt Gekås 2016, och såg hur stort & framförallt varierat utbudet var! Så jag fick där och då slänga alla mina fördomar över bord. I dag vet jag också mer om vilka Gekås kunder, och vi har mycket samma ”publik” , så därför tycker jag att detta samarbete är så kul!

 • p skriver:

  Brukar Gekås ha internetförsäljning?

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hahaha! 👍

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Härligt att man kan gå nån ananastans och köpa din kollektion 🙌🏻🍍😆

 • Helena Koba skriver:

  Hahhahahhahhahhaha Gekås som du du dissade så hårt för något år sen. Allt för mammon….Grattis till till pengarna

 • Malin skriver:

  Pernilla och hennes svans är väldigt naiva och barnsliga när det gäller miljön. Pernillas försvar är: mitt liv ser ju ut så att jag gillar shopping och jag tänker inte sluta åka bil och taxi överallt eller äta kött. Men jag sopsorterar så jag gör mycket för miljön.
  Och svansens mantra är: ni är bara avundsjuka, låt Pernilla göra precis som hon vill annars blir vi ledsna.

  Det är så sorgligt patetiskt att så många inte fattar att miljön är allas ansvar, inte minst för våra barn och barnbarns skull. Nej ingen kan göra allt men alla har en skyldighet att göra det man kan och att köra på som man alltid har gjort är inget alternativ längre för någon.
  Jag och familjen har bestämt att vi har minst två flygfria år nu. Inte barnsligt resonera: men vi har alltid åkt utomlands förut.
  Det blir än mer patetiskt när Pernilla i podden sitter och håller med Sofia när hon lovordar Greta.

 • Anna-Lena Selin skriver:

  Såååå snygga kläder. Inte för uppklädd och ledig stil. Underbart Pernilla😀😀

 • Linn S skriver:

  Tycker du verkar väldigt drygg och arg. Om du vill att folk ska lyssna så börja med att ändra din ton.
  Men håller med Dessa iaf faktiskt. Och det kanske e på grund av att hon är trevlig?

 • MI skriver:

  Till ”Dessa”
  Om du visste hur mycket jag tycker om att köpa nytt, speciellt kläder och skor! Jag har dessutom ett arbete där man klär sig snyggt, varje dag.
  Det är för mig inget försvar, jag är mycket mer miljömedveten nu och ganska långt tillbaka.
  Jag har råd att köpa mycket nytt och att resa mycket men har slutat med det av miljöskäl, eftersom miljön är allas ger det mig ingen rättighet att överkonsumera.
  Jag vill inte köpa kläder på Second hand, jag har råd med nytt och tycker att second hand är ganska sunkigt, men…vi måste hjälpas åt för att förändra den otäcka utvecklingen miljömässigt och av den anledningen provocerar det naturligtvis enormt när andra fullkomligt skiter i det. ”Alla gör som dom vill” Ja, tyvärr och förklara det för kommande generationer.
  Jag har inte vaknat på fel sida, är bara realist och inte egocentrisk.
  Att bara ett fåtal avstår shopping och och flygresor hjälper inte.

 • Nicklas skriver:

  Alltså shit, vad hett det låter med en kollektion av Glenn Strömberg…. 🔥🤓

 • CHRISTEL skriver:

  vad härligt leopardklänningen är sååå snygg ser framemot kollektionen kram

 • Anna skriver:

  Hopas du också vaknar upp och inser det allvarliga miljöhotet vi har Dessa. Vi måste sluta upp med att konsumera som vi gör.

 • Dessa skriver:

  Hej igen Mi,
  Det finns nog inte många som bara använder det man har 10 år i rad. Det har jag svårt att tror på.
  Jag handlar absolut gärna på second hand men handlar lika gärna nytt. Man kan hitta en balans. Det känns överdrivet att säga att man ALDRIG ska köpa nya kläder.
  Och för dig kanske inte kläder är något som du älskar medans för andra så som jag själv, så älskar jag kläder, väskor, skor osv. Men för dig kanske det är något annat som du har intresse i som jag tycker är onödigt att lägga pengar på.
  Vet inte om du är avundsjuk på Pernilla som har hus utomlands och åker på semester? Tycker att vara avundsjuk är mer egoistiskt än att jag försvara Pernilla. Hoppas du vakna upp på rätt sida imorgon! Kram till dig iaf<3

 • Elisabeth skriver:

  Det är väl ändå upp till var och en hur man gör? Vi har alla ett eget ansvar att se till att det inte går över styr. Är man så lättpåverkad att man handlar bara för att man läser om det i en blogg så kanske man ska ha begränsad skärmtid.

 • Cecilia I Vara skriver:

  Åh vad roligt att se din nya kollektion. 😉 Leopardklänningen är så fin 😉

 • Mi skriver:

  Använda det man redan har??
  Trodde det gick att läsa mellan raderna.
  När och om dom kläderna någonsin slits ut, second hand??
  I övrigt är inte bara kläder shopping, allt annat…
  Det är ju inte bara enskilda människors miljö som förstörs och tar slut, det är allas och lite sopsortering hjälper knappast.
  Flygresorna, man MÅSTE inte ha ett hus utomlands och man MÅSTE inte åka på ständiga semestrar som sliter oerhört på miljön.
  Man MÅSTE inte ha ett ”yrke” som motivering till konsumtion.
  Egoistiskt att leva så och egoistiskt att försvara detta.

 • Susanne skriver:

  Leopardklänningen är såå snygg, kommer Gekås Ullared ha internetförsäljning av den?

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Åhhh jag älskar leopard klänning, kommer den och sälja? Jag köpte ALLERS tidningen igår fina 4 sidor reportaget <3
  Kram Malin

 • Saga skriver:

  Varför blev du upprörd om det 😀

 • Dessa skriver:

  Så man ska gå runt naken? Detta är, om du inte visste, olagligt. Kram på dig!

 • Mi skriver:

  Miljön…..du sopsorterar…..så bra…..
  Sluta shoppa och sluta att uppmana andra att shoppa, tänker du inte på kommande generationer ett enda dugg??
  Usch vad du förstör hela tiden av egocentrisk anledning.

 • Eva skriver:

  Hej Pernilla!
  Snygga tyger på klänningarna som visas här. Och en tuff jacka. Och skojsigt att ananas i alla former är din följeslagare.
  Om du går vilse och behöver efterlysas, så låter det väl ungefär så här: Om ni ser en ananas, så titta noga en gång till
  för antagligen syns även Pernilla till, antingen bakom, framför eller bredvid en ananas…

  En fråga har jag också, hur många timmar har ett Pernilla-dygn? Kan ju inte ”bara vara” 24 timmar som för oss vanliga dönickar.
  Du syns och är med överallt…Hur hinner du bara chilla och peta navelludd i lugn och ro?
  Lev och må och bara ha´t!

 • ul skriver:

  PÅ Ullared?! I Ullared heter det väl. Ullared är en ort, ett samhälle. Där varuhuset Gekås ligger. Numera kallas varuhuset Gekås Ullared MEN, Ullared är samhället där varuhuset ligger.

 • Cecilia skriver:

  Nu längtar jag till Ullared och att få se din kollektion. Ska åka dit till våren. På lördag ska jag se Vintergalan. Kul.

 • L skriver:

  Exakt vilka fördomar hade du om Ullared?

 • Maria skriver:

  Ser fram emot din kollektion på Ullared. Du som hade fördomar om Ullared har verkligen svängt nu! Kul! Har ej varit där ännu fast att man pratat om det i 10 år. Men snart så. Ser riktigt fint ut!

 • Tara skriver:

  Wow, vad fint det sista fotot vart!
  O den första klänningen, som jag gillar – har gillat vissa modeller innan, men inte tygerna 🤭😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram