Det närmar sig butiksöppning för MiNilla..!

IMG_0187.JPG

Just nu är det natt här i Thailand och jag sitter i värmen ute på min sköna terass utanför vårt hotellrum och skriver till er….

IMG_8865.JPG

Under tiden sliter min älskade vän och kompanjon Mia där hemma med att få ordning i  vår fina butikslokal (som inte var så fin från början) , så att allt ska vara klart när vi öppnar vår snygga Mode & Inredingsbutik ; ”MiNilla” den 31 januari!

Jag har så sjuuuukt dåligt samvete för att jag inte är hemma och kan hjälpa till just nu!!  Så´n himla ”bad timing” att det inte är sant!!

Men vi har iallfall löst alla de inköp som gjordes på Formex  med att Mia mms´ade  mig bilder på det hon gillade,  också fick jag säga vad jag tyckte via sms.

Och jag har  i min tur tispat Mia om mina favoritet och skickat bilder och länkar tillbaka på vad jag vill att vi tar in butiken!

Ja, herregud , vad gjorde man innan Wi-fi fanns….?!!  😉

Och så får vi fantastik hjälp av Mias kille Stefan och Tim såklart! Detta projekt hade inte gått utan deras hjälp! Och inte utan världens bästa Mia såklart!!!

För nu händer det grejer i butiken vill jag lova!!

Det rensas och kastas bråte efter renoveringen!

Det läggs in mattor i köket och sätts upp mosaik på gästtoan. Det hängs upp lampor och fixas med belysning i lokalen. Butiks-inredningen börjar att anlända.  Och sedan, det ROLIGASTE av allt!  Alla fina varor som börjar droppa in nu och som ska packas upp och ställas ut i butiken!!

Som att öppna paket på Julafton!! :-)

IMG_0164.JPG

Världens bästa Chaplin som jobbar med Homestyling annars, är i butiken och hjälper Mia nu när inte jag kan,  och det känns så himla tryggt!  Vad gjorde man utan sina vänner!?!!  

IMG_0160.JPG

IMG_0196.JPG

IMG_0194.JPG

IMG_0165.JPG

IMG_0158.JPG

IMG_0162.JPG

IMG_0167.JPGIMG_0161.JPG

IMG_0166.JPG

IMG_0163.JPG

IMG_0195.JPG

IMG_0198.JPG

Alltså vi kommer ha vääärldens snyggaste butik när vi är klara!! Och med sååå mycket fina inredningsprylar och kläder!!!

Vi är så SJUKT taggade inför detta nya spännande projekt,  och Mia och jag ser fram mot att välkomna er alla den 31 januari då dörrarna öppnas till butik MiNilla på Flemminggatan 69 i Sthlm!

Det ska bara röjas upp och slängas lite sopor först….

IMG_0193.JPG

– men SEN är ni varmt välkomna!!! :-)

IMG_8660.JPG

 

IMG_8919.JPG

Kramar

Mia och Nilla 

(Bilden tagen av Peter Knutson.  Smink & hår av Jessica Wahlgren.)

26 reaktioner på “Det närmar sig butiksöppning för MiNilla..!”

1 2
  • Lotta skriver:

    Hejsan!
    Undrar lite om bordet med svarta ben och grå skiva som fotats i er butik. Säljer ni det? I sådana fall: vad är det för mått och vad kostar det? Jääättefint! Bor långt ifrån så kanske kan du tipsa mig om var man kan få tag på ett sådant i norrland. By the way vill jag också passa på att säga att jag verkligen rådiggar dig och din fina familj! Ni är grymma! =)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram