Duktig flicka..

.. har jag varit idag och masat mig iväg till Sturebadet och tränat!
Jag hade ingen träningskompis, så jag tog bara ett pass på måfå som låg bra till i tid.
Det blev ”Gymping”.
Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk innan, om det skulle ge mig tillräckligt med träning, men det gjorde det absolut! :-)

20120530-021451.jpg
Fanny var en grym i instruktör! Och trots att hon var i sjätte månaden , så körde hon på som aldrig förr.
Fanny är brorsdotter till ”Gymping-Drottningen” Susanne Lanefeldt – och det hördes på rösten kan jag säga!
Och visst kom det några ”kniiiiiip”- uppmaningar då och då, även från Fanny…! :-)

20120530-021806.jpg
Nu ska jag få i mig något att äta och sen ska jag gå och fortsätta på min Carboxy-behandling som jag har slarvat lite med de senaste veckorna.
Men eftersom det verkligen har gett resultat så vore jag ju dum om jag slutade mitt i en behandlingskur..!
Hör av mig lite senare till er vänner.
Hej, hej så länge!

22 reaktioner på “Duktig flicka..”

 • Susanne skriver:

  Petra you made my day:-) med ett gott skratt.
  Härlig blogg Pernilla!

 • Petra skriver:

  @ Vardagsrum, snälla ta en svenskkurs eller något. Blir helt matt….

 • Vardagsrum skriver:

  Tänkte lite vad du igentligen gör nu? Moldiness säga att din livslängd enligt inlägg verkar i allmänhet vara borrning. Lonely, vad till? Vad gör du? Kan instämma med några här som räkna med dina 20 år du slår en tröttsam och barnslig dagbok. Du är lugna ett par period .. Jag vaka en hel del Carol: s och Laila talet systrarna Graaf et al, Vad en konflikt på bloggar. Du får inte intellection nästan göra något tillUndo edits
  Vardagsrum

 • Annika skriver:

  Va tråkigt med sådana kommentarer som från Eva-lotta…tycker inte alls att Pernilla är barnslig…föresten vad är det för fel med att va lite barnslig? Tycker fler borde vara det så kanske dom inte blir så jäkla suuura,ha,ha….kram till dig Pernilla och till Malin Andersson(Pernilla Wahlgrens största fan) Du verkar va en helmysig o gullig tjej:-)

 • jojjo skriver:

  Grattis på namnsdagen, Pernilla idag Torsdag <3

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  SVAR FRÅN PERNILLA:

  SPEEDO: TACK för länken! Grym intervju med GRYM artist! Sverige ska vara stolta och Italien ska skämmas….!

  Tack också för din gulliga kommentar. Det är ju som du säger. Det är upp till var och en vad man väljer att läsa för blogg. Gillar jag inte någons blogg så läser jag den bara inte. Hur svårt kan det va?!

 • Speedo skriver:

  Eva-lotta! Ingen tvingar dig att läsa denna blogg! Jag fullkomligt ääälskar Pernillas blogg som är fylld av humor och värme och inga (få) taskiga påhopp bland kommentarerna!! Har följt Carolas blogg och har allvarligt talat tröttnat på den ibland otrevliga tonen där i kommentatorsfältet. Det är så annorlunda på denna blogg där kommentarerna är glada och positiva för det mesta! Så passar det inte här så är det bara att sluta följa denna blogg!

 • Speedo skriver:

  Härliga Loreen på BBC! :)

  http://youtu.be/7FQJ6dtd_Bo

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  SVAR FRÅN PERNILLA:

  KARN: stackare , hoppas du blir frisk snart och kan börka träna igen!

  ANNA: Grattis igen till vinsten! :-)

  SÖDERBÖNA: Hoppas att vi ses nästa gång då iställe! :-)
  MALIN: Kul att springbandet kom till använding!

  EVA- LOTTA- : Ja, gör jag inte för mycket – så gör jag för lite….?! Jag LOVAR dig . INGEN tvingar dig att läsa min blogg…! :-)

  TACK ni andra för roliga och gulliga kommentarer! :-)

 • alice skriver:

  Eva_lotta—-Dags för dig att att byta blogg va,surkärringar göre sig inte besvär här inne.

 • Linsyvon skriver:

  Eva-Lotta sluta SURA !! Mitt motto är Våga vinn : ) vilken tur att vi har en sådan artist i Sverige som dej Pernilla : ) och din blogg är inspirerande och kul att läsa : )

 • Petra skriver:

  @ Eva-Lotta, är du möjligvis en man som Pernilla har nobbat eller? Pernilla lever ett socialt och roligt liv. Hon hade knappast haft så många bloggläsare om hon var tråkig!! Sen kan du ju bara glömma att hon skriver allt hon gör här. Håll dig till Carolas blogg och gå och be en aftonbön eller ngt….

 • Monica skriver:

  Nej Eva-Lotta, Pernilla har inte tröttnat och inte vi heller, det är bara på dig vi är trötta, du som skriver under olika namn. Gå ut och gör nåt kul, lev livet, börja gympa, ta långpromenader, laga god mat från grunden, gör en fika, le mot dina medmänniskor, håll upp en dörr, hjälp någon gammal att packa det tunga i kassen i mataffären, bjud en granne på kaffe, gå ett ärende, ja det finns tusen saker du kan göra istället för att tycka synd om dig själv, måla tånaglarna, lägg en ansiktsmask, borsta håret fint, ta på dig lite glada kläder, krama en karl:-)))

 • tina skriver:

  Eva-lotta jag tycker det är trist att läsa dina negativa inlägg nåt gott borde du ha att skriva eftersom du läser här ofta???

 • Eva-Lotta skriver:

  Funderar över vad du igentligen sysslar med numera?? Måste säga att ditt liv enligt inläggen verkar vara allmänt tråkigt. Ensamt, vad händer annars? Vad gör du?
  Kan hålla med en del här inne som tycker med dina 45 år att du har en tråkig och barnslig blogg. Du är ju ändå några år.. Jag kollar mycket på Carolas och lailas, systrarna Graaf mfl.. Vilken skillnad på bloggar. Du har inte funderat göra nåt annat? Du har inte tröttnat på detta skrivande?

 • Malin Andersson (Pernilla wahlgrens största fan) skriver:

  Ohh va duktigt du är, jag har varit ute och promenerat och använder din rosa löpbanan så underbart, blev så glad att jag fick köpa den av dig och att jag använder den , för jag hinner inte åka och träna då har jag den löpbana hemma och kan använda när jag vill….

  Ha en fantastiskt kväll finaste pernilla

  Kram Malin

 • Sandra 32,Jkpg skriver:

  Härligt att komma igång med lite träning igen.
  Duktig flicka 😉

  Kram Kram

 • Söderböna skriver:

  Hej pernilla, brukar vara dålig på att kommentera här inne men läser din blogg med jämna mellanrum. Ville bara säga att vad trevligt då var vi på Sturebadet samtidigt idag, såg inte dig dock…:-) Jag var där ganska länge, såg söta Fanny också när hon ledde ett vattenpass för pensionärer 😀 hade själv tänkt att vara med på det passet men kände att jag kanske var fel målgrupp! 😉 Inbillade mig att jag såg Susanne Lanefeldt leda ett aerobicspass men är inte säker. Kanske inte omöjligt då. Ha en fin kväll och ja tack för en trevlig blogg som man alltid faktiskt blir på bra humör av. Kramar!

 • Anna Nordin skriver:

  TUSEN TACK söta Pernilla för att du valde ut mig i tävlingen om Xlash jag blev såå glad<3<3<3. Nu ska jag med gjädje pröva den. Ha en fantastisk kväll. Jag är en trogen läsare av din blogg tack för att du bjuder på dig själv på ett naturligt sätt.
  Kramar Anna<3<3

 • Karin i Lerum skriver:

  Duktigt!! Själv saknar jag träningen. Jag har tagit ett uppehåll från träningen dåå jag har sträckt en muskel mellan bröst och axel (eller nåt, svårt att ge beskrivning utan att kunna peka!). Det gör fortfarande ont efter snart två månader.

  http://junitjejen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram